Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Στον προεμφυτευτικο που εκανα έλεγξαν 22 χρωμοσώματα κ ένα Χ/Υ. Ε δε τα λες κ λίγα. 

Το ΑΑ δεν σημαίνει υγιή βλαστοκύστη εσωτερικά 

Σε περίπτωση μη εμφυτευσης θεωρώ συντρέχει άλλος λόγος 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα ξεκινησε η ζεστη ..... πως κοιμηθηκατε εχθες;

Εγώ αφού δεν κοιμήθηκα προχθές και χθες ξεθεωθηκα, το βράδυ δεν κατάλαβα τίποτα... Έπεσα ξερή και σηκώθηκα μόνο τρεις φορές για τσισακια... :)

Μάλλον ένα βράδυ θα κοιμάμαι, ένα όχι... Δεν θέλει και ο άντρας μου το αιρ-κοντίσιον γιατί παθαίνει ψύξη οπότε θα λιώσω...

Διαφημίσεις

αλήθεια;;;;;;;;;;;;; μια φίλη πέρυσι γέννησε την επομένη της πανσέληνου!!!!!!!!!!!!

Ναιιιιι ! Μεχρι την Τετάρτη βλέπω στο ημερολόγιο οτι ειναι ολόγιομο φεγγάρι...

Πάντως σε εμάς τις μανουλες ιουνιου έχουν ξεκινήσει πονάκια κ συσπασεις!!! Για να δούμε!!

Τον προηγούμενο μήνα με την πανσέληνο ειχα τρελαθεί στις συσπασεις!!!

Διαφημίσεις

Εγω κορίτσια αποφασισα να μετρήσω συσπάσεις μεσα σε 7 ωρες χθες έκανα γυρω στις 30 συσπάσεις σημερα πάλι το ίδιο,δεν ηξέρα οτι κάνω τόσες πολλές,αλλα δεν ανησυχώ την παρασκευή που εχω γιατρό θα την ενημερώσω αν και πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία δεν θα μου δώσει κάτι απλά ίσως με στείλει πιο γρήγορα νοσοκομείο να κλείσω για καισαρική αν δεν γυρίσει η μπέμπα μέχρι τοτε

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

lila γαιτι καισαρικη?επειδη δεν γυρισε? εχεις ακομη.. τα μπεμπακια μεχρι και τελευταια στιγμη λενε μπορει να γυρισουν..

Ναι δυστυχώς και εγώ πίστευα οτι εδώ ειναι κατά της καισαρικής αλλα έπεσα εξω,στην 37η εχω το ραντεβού και η μόνη μου ελπίδα ειναι να γυρίσει μέχρι τότε γιατι μεταξυ 38ης και 39ης την κάνουν....έχω δοκιμάσει όλα τα ''κόλπα'' αλλα δεν έχει γυρίσει η κυρία!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

μηπως να συμβουλευτεις και καποιον αλλο γιατρο? σε νοσοκομειο η κλινικη θα γεννησεις? στην αδερφη μου, η ανηψια μου γυρισε την τελευταια εβδομαδα μεχρι τοτε ακαθεκτη

μηπως να συμβουλευτεις και καποιον αλλο γιατρο? σε νοσοκομειο η κλινικη θα γεννησεις? στην αδερφη μου, η ανηψια μου γυρισε την τελευταια εβδομαδα μεχρι τοτε ακαθεκτη.

Σε νοσοκομείο θα γεννήσω και δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω άλλη γνώμη εδώ η γιατρός απλά σε κοιτάει στην διάρκεια της εγκυμοσύνης και όταν φτάσει η ώρα να γεννήσεις απλά πηγαίνεις στο νοσοκομείο αφου ειδοποιήσεις πρώτα και σε ξεγεννάει η μαία της βάρδιας,η γιατρός μου θεωρεί οτι είμαι μόνο για καισαρικη λόγο του οτι έχω στενη λεκάνη και δεν εχει χώρο να γυρίσει έτσι πιστεύω εγώ και γι αυτο δεν μου έδωσε ελπίδες,δεν είναι και στο χέρι της όμως την απόφαση θα την παρουμε με καποιον υπευθυνο στο νοσοκομείο δυστυχώς όμως δεν ξέρω να μιλάω την γλώσσα και δεν θα μπορώ να στηρίξω την γνώμη μου περι φ.τ οπότε θα μιλήσει ο άντρας μου όσο μπορεί να πει αυτα που θέλω και βλέπουμε αν και δεν έχω ελπίδες!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια.Τι εγινε?βλεπω αρχιζει η κινητικοτητα για τυην τελικη ευθεια.κι εγω μαρτυρικες νυχτες αγκαλια με τη τουαλετα.κυστη πλεον σε μεγεθος γατας.δε παιζει αυτο το πραγμα λεμε.Πονακια κι εγω αρχισει κι εχω κυριως αν κουραστω παραπανω,σαν αυτα της περιοδου.αυριο εχω γιατρο κι εγω και θα δουμε....καληνυχτακια σε ολες.ευχομαι ολες να μπορεσουμε να κοιμηθουμε λιγο αποψε:):):):)

Maternity_codemini.php#

Γεια σας κοριτσακια.Τι εγινε?βλεπω αρχιζει η κινητικοτητα για τυην τελικη ευθεια.κι εγω μαρτυρικες νυχτες αγκαλια με τη τουαλετα.κυστη πλεον σε μεγεθος γατας.δε παιζει αυτο το πραγμα λεμε.Πονακια κι εγω αρχισει κι εχω κυριως αν κουραστω παραπανω,σαν αυτα της περιοδου.αυριο εχω γιατρο κι εγω και θα δουμε....καληνυχτακια σε ολες.ευχομαι ολες να μπορεσουμε να κοιμηθουμε λιγο αποψε:):):):)

Καλή επιτυχία αύριο που έχεις γιατρό!!και εγώ σηκώνομαι όλο το βράδυ για τουαλέτα και που είσαι ακόμα όσο πάει θα χειροτερεύει!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας κοριτσια και παλι, εγω εδω αργοκινητο καραβι.. Ποναω απο κατω, το ηβικο οστο και μετα σχωρησεως ποναει ο πωπος μου. Η λεκανη ειναι, ε; Ιδρωνω απιστευτα και ξυπναω μες στη νυχτα. Εχω αναγουλες επισης! Εκανα παλι nst ολα μια χαρα, πιεση που μετριεμαι μια χαρα υποταση.. Σακχαρο μια χαρα, κολπικες και tsh ολα οκ! Το μονο που με ξενισε ειναι καπως αυξημενο το λευκωμα στα ουρα. Δεν ξερω τι σημαινει αυτο, ξερετε; Θα ρωτησω και το γιατρο μου αυτη τη βδομαδα. Ελπιζω να μην ειναι κατι γιατι ειμαστε στο τελος, ανυπομονω να βγει η μπεμπα, εχω κουραστει αφανταστα με την κοιλαρα! Τα ποδαρακια και τα χερακια μου πονανε απο τα πρηξιματα- αφου φοραω τα αθλητικα παπουτσια του αντρα μου, τα δικα μου δε μπαινουν ουτε για πλακα!

Παντως ασκειται φοβερη πιεση απο κατω μου, δηλ ορθια για πολλη ωρα ενοχλουμαι..

Αχ αντε να δουμε ποια θα γεννησει απο εμας να ρθει να μας πει!!

Βρε κοριτσια, εχω ανησυχησει για τη Νεφελη. Χαθηκε πολυ αποτομα. Μιλαει καμμια μαζι της;

tf9Xp3.png

Δεν εχω ιδέα, αλλα και εγώ το σκέφτομαι αυτό... Μήπως έπαιξε ρόλο κάποιος ψυχολογικός παράγοντας?

Στεβιβ δεν εχω ιδεα.. Μπορει ναναι κι αυτο ή η διατροφη.. Δε ρωτησα παραπανω γιατι ειναι νωρις, ισως το καταφερουν εν καιρω..

tf9Xp3.png

Καλη τυχη μωλο στον γιατρο!

Αχ τι να κοιμηθουμε εγω εχω συν ολα ταλλα και καουρες!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...