Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κοριτσάκια πετάχτηκα απο δίπλα με αφορμή το σχόλιο της Demi στο δικό μας καφε για το οτι μπορεί το μωράκι της να βγει μωράκι ιουνιου!! Εχω κατουρήθειστα γέλια γιατί μερικες απο εςας μανουλες ιουλιου σας κόβω να γινεται τελικά μανουλες ιουνιου!! Κ εμεις , ειδικά οι τελευταίες στη σειρά μανουλες ιουνιου να γίνουμε μανουλες ιουλιου!!! Τα μωράκια μας βαριούνται απαίριοριστα να βγουν!!! Χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Αχ μακαρι μ γεννησω μεσα στον ιουνιο κοριτσια...δε μπορω την αναμονη κ τη δυσφορια αλλο...ειδικα απο χτεςε την αφορητη ζεστη κοντευω ν τρελαθω...αλλα ουτε μια συσπαση δεν φαινεται στ non stress και ουτε νιωθω καποια αλλη στιγμη...δυστθχως...

71i9p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Και εμένα μανούλα Ιουνίου με βλέπω... Έχουν αρχίσει και πυκνώνουν τα πονάκια και οι συσπάσεις που νιώθω... Αισθάνομαι οτι πλησιάζει η μέρα... Λέτε να με ξεγελάει? πάντως και εγώ βαριέμαι γιατί τα εχω όλα έτοιμα... Και απο χθες με αυτή τη ζέστη περνάω ένα μαρτύριο... Μια ώρα εχω κοιμηθεί όλη τη νύχτα... Στο μπάνιο για ντουζ τη βγάζω καθε τρεις και δυο...

Αν νιώθουμε εμείς έτσι με αυτή τη ζέστη τα μπεμπακια μας τι θα τα κάνουμε...???

κ εγω Ιουνιου θα ειμαι μαλλον....θα μαθω αυτη τη βδομαδα....ο πλακουντας δεν νομιζω να αντεξει μεχρι Ιουλιο ετσι οπως φαινεται...οντως kitriblue αντιστρεφονται οι μηνες μας... :)

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω....πηρα τον αντρα μου να κανουμε μια βολτα χθες. Ο γιατρος μας ειπε οτι το μωρο εχει γυρισει προς τα κατω κι εχει μπει κ το κεφαλακι στη λεκανη αρα ειμαστε ετοιμοι. Ο τραχηλος ειναι βεβαια ακομα μακρυς. Ειπα λοιπον...ας περπατησουμε να κατεβει η μπουμπου αφου απο κιλα ειμαστε ok...σαν να με εχουν χτυπησει ειμαι σημερα....προσαγωγοι, μεση ηβικο οστο...τι το θελα;;; μηπως να περιοριστο στο σεξ ;:tongue:

Καλημέρα μανούλες, καλή εβδομάδα!!! Ποσο χαιρομαι που διαβαζω νεα σας και εισαστε ολες καλα! Υπομονη, πλησιάζει ο καιρός για τα θαύματακια μας :) Εμείς κάθε μέρα πλέον πηγαίνουμε στην κλινική για να κερδίσουμε λίγες ημέρες ακόμα. Πίστευα πως δεν θα άντεχα τόσες εβδομάδες, αλλά τελικά όλα είναι μια ιδέα, κρύβουμε απίστευτη δύναμη μέσα μας :) πολλα φιλιά σε όλες και όλα θα πάνε καλά!

WBp0p2.png pPGzp3.png

Καλημέρα κοριτςια!!!

Εχω λιώσει στη ζέστη!!!

Μιλάμε τα δικα σας μπεμπακια βιάζονται πολυ !!! Χαχαχα

Για να δούμε τα δικα μας.... Το πίνακακι μας εχει κολλήσει...

Πάντως οι μαίες λένε πως με πανσέληνο γεννάνε παρα πολλές που ειναι στο μήνας τους ...σημερα εχουμε πανσέληνο ..για να δούμε!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτςια!!!

Εχω λιώσει στη ζέστη!!!

Μιλάμε τα δικα σας μπεμπακια βιάζονται πολυ !!! Χαχαχα

Για να δούμε τα δικα μας.... Το πίνακακι μας εχει κολλήσει...

Πάντως οι μαίες λένε πως με πανσέληνο γεννάνε παρα πολλές που ειναι στο μήνας τους ...σημερα εχουμε πανσέληνο ..για να δούμε!!!!

αλήθεια;;;;;;;;;;;;; μια φίλη πέρυσι γέννησε την επομένη της πανσέληνου!!!!!!!!!!!!

Καλημερα!

Γεννησε μια φιλη μου και μου κανε εντυπωση που δεν κατεβασε γαλα παρα τισ προσπαθειεσ.. Σε κανενα σεμιναριο δε μας το ειπαν αυτο... Γιατι συνεβη αυτο, ξερει καμμια απο εσας;

tf9Xp3.png

Καλημερα!

Γεννησε μια φιλη μου και μου κανε εντυπωση που δεν κατεβασε γαλα παρα τισ προσπαθειεσ.. Σε κανενα σεμιναριο δε μας το ειπαν αυτο... Γιατι συνεβη αυτο, ξερει καμμια απο εσας;

Δεν εχω ιδέα, αλλα και εγώ το σκέφτομαι αυτό... Μήπως έπαιξε ρόλο κάποιος ψυχολογικός παράγοντας?

Εγώ πάντως εχω αρχίσει απο χθες και εχω αρκετά πονάκια... Ανα μια δυο ώρες πονάω λίγο και μετά ηρεμώ... Όχι πολυ έντονα και γι'αυτο δεν ανησυχώ κανέναν... Ο μπέμπης ειναι υπερδραστήριος... Νομίζω οτι κοντεύει η ώρα μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...