Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Πωπω...δεν παω καλα...σημερα τελευταια μερα στη δουλεια κ ηδη σκεφτομαι τι θα κανω ολη μερα σπιτι...κ να φανταστειτε οτι φετος ειχα πολυ δυσκολους μαθητες...

Καλη ξεκουραση κοριτσακι!προσπαθησε οσο μπορεις να χαλαρωσεις και να προετοιμαστεις για να υποδεχτεις το ζουζουνι σου!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Μήν ανησυχείς κοριτσακι ! Όπως λένε κ οι μαίες στα μαθήματα ανώδυνου που κάνω, όλες οι γυναικες γεννάνε παιδια με τόσα κιλά που μπορεί το σώμα τους να υποστηρίξει!! Άσε που υπαρχει στάνταρ η αποκλιση περίπου στα 300 γρ.

Συμφωνώ με την Kitriblue, και μένα έτσι μου είπε η μαία, γιατί έχω παρόμοιο φόβο, αλλά επίσης μου λένε, ε δεν είσαι και καμμια μικροκαμωμένη, τι περιμένεις;; ε χμμμ :)

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Καλημέρα κορίτσια! !τι κανετε?εγώ χθες το βράδυ είδα λίγο αίμα στο σκούπισμα και επειδή ανχώθηκα που το μωρο είναι με το κεφάλι πανω και δεν ξέρω τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση πήραμε στο νοσοκομείο αλλά με καθησυχασαν μου είπαν οτι ειναι φυσιολογικο το λιγο και να βάλω σερβιετα και να το τσεκάρω και μόνο αν γίνει πολύ να πάω,έβγαλα άλλη μια φορά όλο το βράδυ μόνο στο σκούπισμα και τιποτε άλλο ευτυχώς,όπως είπε ο αντρας μου που με κοίταξε από κάτω μάλλον έχω γρατζουνιά με αυτά και με αυτά δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ γιατί κατάλαβα ότι όπως και να έχει πλησιάζει η ώρα και ανχωθηκα τρομερά!!

Λίλα, είχες αιματάκι και μήπως και βλένα; Μήπως είναι όπως λέει η Νεφέλη; Προετοιμασία τοκετού; Αν και έχεις μέρες ακόμα, αλλά μήπως να έπαιρνες τη μαία σου, αν έχεις; Στο νοσοκομείο λένε να μην ανησυχείς; Στα μαθήματα μας είπαν ότι μπορεί και μέρες πριν, να δούμε λίγο αίμα και βλένα και είναι από τον τράχηλο.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Πωπω...δεν παω καλα...σημερα τελευταια μερα στη δουλεια κ ηδη σκεφτομαι τι θα κανω ολη μερα σπιτι...κ να φανταστειτε οτι φετος ειχα πολυ δυσκολους μαθητες...

Σε νιώθω, γιατί κι εγώ σε φροντιστήριο δούλευα 5 χρόνια στην Αθήνα και ενώ έλεγα, αντε να τελειώνουμε, όταν τελειώναμε, με έπιανε ένα περίεργο συναίσθημα, και τώρα τι;;

Αλλά τώρα θα έχεις χρόνο να απολαύσεις αυτές τις τελευταίες μέρες-βδομάδες με το νινί σου στην κοιλίτσα σου και να προετοιμαστείς για την άφιξη του!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Κοριτσια τι κανετε;;; κοντευω ν σκασω απτ πρηξιματα ξαφνικα...ποδια τουμπανο...κ προσωπο χαλια...μεχρι κ τα χειλη μ πρηστηκαν...σαν να μην την παλευω καθολου...εκανα παλι non stress σημερα κ δεν πιανει καμια συσπαση...τι θ κανω;;; θελω να γεννησωωω...εχω χασει τον υπνο μ κυριολεκτικα κ δε μπορω μ κουνηθω απτ παχος πλεον...οτι κ αν φαω νομιζω οτΙ καθεται σε παχος πλεον...εχω γινει ξαφνικα αλλος ανθρωπος κ εχω ξενερωσει απιστευτα....πφφφφφ μ εχει πιασει απογοητευση...ελπιζω εσεις ναστε σε καλυτερη διαθεση..

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε;;; κοντευω ν σκασω απτ πρηξιματα ξαφνικα...ποδια τουμπανο...κ προσωπο χαλια...μεχρι κ τα χειλη μ πρηστηκαν...σαν να μην την παλευω καθολου...εκανα παλι non stress σημερα κ δεν πιανει καμια συσπαση...τι θ κανω;;; θελω να γεννησωωω...εχω χασει τον υπνο μ κυριολεκτικα κ δε μπορω μ κουνηθω απτ παχος πλεον...οτι κ αν φαω νομιζω οτΙ καθεται σε παχος πλεον...εχω γινει ξαφνικα αλλος ανθρωπος κ εχω ξενερωσει απιστευτα....πφφφφφ μ εχει πιασει απογοητευση...ελπιζω εσεις ναστε σε καλυτερη διαθεση..

υπομονη μονο αυτό...και εγω έχω πρηξιμο στα πόδια και αισθάνομαι χάλια!!!και η ψυχολογια μου είναι χάλια...

Διαφημίσεις

Μια απο τα ιδια......

Οντως πρηξιματα παντου ,χαλια μαυρα.Εγω δε βιαζομαι ακομα.εχω υποχρεωσεις...ακομα δουλευω ,να τελειωσει κι η μικρη μου το μπαλετο και τη μουσικη και μετα...τι λεω η γυναικα?Καλα εγω δε μπηκα και στο μηνα μου ακομα...

Maternity_codemini.php#

Εγω μωρε κοριτσια εχω χαλια διαθεση κι εχω αρχισει να φοβαμαι μηπως παθω καμια επιλοχειο κατσθλιψη.πιστευω βεβαια οτι οφειλεται στο οτι εκανε οπως σας ειπα ο αντρας μου κατι καθιερωμενες εξετασεις για ενα προβλημα υγειας που βρηκαμε κ παρακολουθουμε 2 χρονια τωρα ,οι οποιες βγηκαν σταθερες αλλα δε βρεθηκε το στοιχειο που ψαχνα ε για να επιβεβαιωσουμε την παθηση.και νομιζω εινσι αυτο το αηνωστο που με ριχνει...αλλα σκεφτομαι κ μηπως βοηθουν κ οι ορμονες...

Ουφ....ο θεος να μας φυλαει....

Καλημέρα κορίτσια και υπομονή! Εγώ ευτυχώς δεν εχω πρηξίματα ή κάτι άλλο, μόνο μια κοιλιά τεραστίων διαστάσεων χαχαχα Ευτυχώς ψυχολογία πολύ ανεβασμένη! Όλη μέρα χαζεύω την κοιλιά που κουνιέται :-D

Σήμερα θα πάω και σε ένα πολιτιστικό φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο εδώ με τις κοινότητες των ξένων,και θα έχει μουσική, χορό και πολύ φαί!

Εσείς; Τί έχει το πρόγραμμα για σήμερα; Έχετε ζέστη; Να έχουμε μια υπέροχη μέρα!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Εγω μωρε κοριτσια εχω χαλια διαθεση κι εχω αρχισει να φοβαμαι μηπως παθω καμια επιλοχειο κατσθλιψη.πιστευω βεβαια οτι οφειλεται στο οτι εκανε οπως σας ειπα ο αντρας μου κατι καθιερωμενες εξετασεις για ενα προβλημα υγειας που βρηκαμε κ παρακολουθουμε 2 χρονια τωρα ,οι οποιες βγηκαν σταθερες αλλα δε βρεθηκε το στοιχειο που ψαχνα ε για να επιβεβαιωσουμε την παθηση.και νομιζω εινσι αυτο το αηνωστο που με ριχνει...αλλα σκεφτομαι κ μηπως βοηθουν κ οι ορμονες...

Ουφ....ο θεος να μας φυλαει....

Αχ κοριτσάκι,να προσέχεις τον εαυτό σου και προσπάθησε να μην πέφτεις.. Σε καταλαβαίνω, και μεις αντιμετωπίζουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας του άντρα μου το οποίο δε θα θεραπευτεί ποτέ και προσπαθούμε να είμαστε στάθεροί και όσο μπορούμε να βελτιώνεται. Είναι όμως σε σας αυτό το άγνωστο που είναι που σε τρώει. Προσπάθησε όσο μπορείς κορίτσάκι, για το μωράκι σου και μετά λόγω και των ορμονών θα επηρεάζεται η διάθεση σου. Πάντως μια μορφή θλίψης μετά τον τοκετό είναι φυσιολογικό να περάσει μια μαμά και να είναι κάτι ήπιο που θα περάσει. Αν δεις ότι είσαι πολύ χάλια, μήπως να σκεφτείς την περίπτωση κάποιου ψυχολόγου; Εγώ έχω απενοχοποιήσει τελείως τους ψυχολόγους

Και πάλι σου λέω, προσπάθησε να μην πέφτεις και να κάνεις θετικές σκέψεις και θα δεις και το μωράκι σου πιστεύω θα σε βοηθήσει να κάνεις θετικές σκέψεις μετά :)

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...