Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

35η βδομαδα +3 μερες κ ειναι 3κ....πριν 15 μερες ηταν 2...αυτο με τροναζει πιο πολυ...1 κιλο σε 2 βδομαδες;;;;;

Μμμ όντως φαίνεται πολύ.. Μου είχε πει η γιατρός μου επειδή και μένα φαίνεται μεγάλο, ότι περίπου αυξάνεται 200 γρ τη βδομάδα.. Μήπως μωρέ η μέτρηση δεν στέκει; Δεν ξέρω κιόλας. Τι σου είπε εσένα, πώς το εξηγεί;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα κορίτσια, ενθουσιάστηκα γιατί γνώρισα τη μαία που θα έρχεται μετά τη γέννα στο σπίτι να βλέπει εμένα και το μωρό. Θα βοηθάει σε θέματα θηλασμού, στάσεις κτλ, θα τσεκάρει πώς τρώει το μωρό, θα το ζυγίζει και θα βλέπει και μένα, κατάσταση της μήτρας,κτλ. Αν έχω κάποιο θέμα θα την παίρνω και θα έρχεται. Αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια που θα την έχω. Και φυσικά χωρίς να πληρώσω τίποτα, τι καλά :D Και μιλήσαμε πολύ για ό, τι έχει να κάνει με το μωρό και μου άρεσε που προωθούν πολύ το bonding, από την πρώτη στιγμή της γέννησης. Θηλασμός από το πρώτο λεπτό, rooming-in στο νοσοκομείο, ύπνος μαζί με το παιδί στο ίδιο δωμάτιο για τον πρώτο χρόνο ζωής του και το να μεταφέρεις το παιδί με μάρσιπο.

Παιδίατρο θα πάμε μετά από 4 βδομάδες που θα έχουμε βγει γιατί τις 2 πρώτες εξετάσεις θα τις κάνουμε μέσα στο νοσοκομείο, τη μία με τη γέννηση και την άλλη την 3η μέρα. Εσείς είπατε, βρήκατε παιδίατρο; Αυτό κι αν είναι δύσκολη επιλογή, να εμπιστευτείς κάποιον για το παιδί σου..

Και μιας και λέω για παιδίατρους, σας προτείνω να διαβάσετε τη σελίδα του παιδιάτρου Στέλιου Παπαβέντση αν δεν την ξέρετε. Ο άνθρωπος είναι φοβερός! http://pediatros-thes.gr/en

Ρώτησα και τη μαία πότε συνήθως βγαζουν τα μωράκια έξω και μου πε, αναλόγως τον καιρό, το μέγεθος του μωρού ( να μην είναι πρόωρο) και τη δικιά μου κατάσταση, ακόμη και την επόμενη μέρα! Και ότι κάνει καλό στα μωράκια και κοιμούνται και πιο εύκολα!

Νομιζω οτι εχετε πολυ καλα συστηματα υγειας εκει.εδω ακομα και οι μαιες οπως και οι γιατροι λεφτα θελουν.κλασικη ελλαδα...εγω εχω παιδιατρο απο την κορη μου και σημερα εχουμε συναντηση να μιλησουμε για το μπεμπε και το θηλασμο,γιατι ειναι συμβουλος.Στην κορη μου που δεν ειχα ειχα πελαγωσει γιατι μεσα σε ολα μετα τη κλινικη εψαχνα και γιατρο...

Maternity_codemini.php#

Δε μου ειπε τιποτα...δεν τον προβληματισε...λετε να μην το δενω κομπο; επειδη μολις το ακουσαμε κανανε τι;;;;;;; κι οι δυο ξαναεκανε 3 φορες τις μετρησεις...λεει οτι εξαρχης οι μετρησεις βγαινουν πανω απο το μεσο ορο. Ημασταν παντα 1 βδομαδα μπροστα στην αναπτυξη.ξερω γω;;;

Υπαρχει περιπτωση το ταξι να αρνηθει να μας μεταφερει? Κολλησα με αυτο που εγραψε η Ρινα. Διοτι εγω εκει βασιζομαι, στο ταξι.

Αμάν! Υπαρχει τέτοια περίπτωση;;;; Εγω εκει βασίζομαι γιατί δε ξέρω που θα βρίσκομαι κ με ποιον θα ειμαι...βλέπετε δε βάζω κ*o κάτω....

Διαφημίσεις

Δε μου ειπε τιποτα...δεν τον προβληματισε...λετε να μην το δενω κομπο; επειδη μολις το ακουσαμε κανανε τι;;;;;;; κι οι δυο ξαναεκανε 3 φορες τις μετρησεις...λεει οτι εξαρχης οι μετρησεις βγαινουν πανω απο το μεσο ορο. Ημασταν παντα 1 βδομαδα μπροστα στην αναπτυξη.ξερω γω;;;

Μήν ανησυχείς κοριτσακι ! Όπως λένε κ οι μαίες στα μαθήματα ανώδυνου που κάνω, όλες οι γυναικες γεννάνε παιδια με τόσα κιλά που μπορεί το σώμα τους να υποστηρίξει!! Άσε που υπαρχει στάνταρ η αποκλιση περίπου στα 300 γρ.

Τιποτα...μαλλον το προηγουμενο 15νθημερο πεσαμε στην αποκλιση - 300 γρ,αρα ημασταν 2300 κι οχι 2000 κ τωρα στο +300 κι ειμαστε 2700.δεν εξηγειτζι αλλιως....χωρια που εγω δεν πηρα ουτε κισο γραμμαριο...τι στο καλο;;;;

Τιποτα...μαλλον το προηγουμενο 15νθημερο πεσαμε στην αποκλιση - 300 γρ,αρα ημασταν 2300 κι οχι 2000 κ τωρα στο +300 κι ειμαστε 2700.δεν εξηγειτζι αλλιως....χωρια που εγω δεν πηρα ουτε κισο γραμμαριο...τι στο καλο;;;;

Ναι κοριτσακι ..μην ανχωνεσαι...εγω που πηγα χτες στο γιατρό , η ζυγαριά με έδειξε τα ίδια κιλά ...κ λεω καλα το παιδι δεν πήρε τίποτα 3 εβδομαδες τώρα; Πηγα να αγχωθώ...αλλα λεω άστο καλυτερα...

Και εμένα στις 33 εβδομάδες στο Doppler έβγαινε 2500 κιλά και ο γιατρός δυο μερες μετά τον έβγαλε λιγότερο απο δυο... Τώρα δεν ξέρω ποσό εχει φτάσει αλλα λίγο που τον είδαμε στον υπέρηχο εχει μεγαλώσει...

Απο γνωστές μου που γέννησαν πρόσφατα τα μωράκια στον υπέρηχο φαίνονταν μεγαλύτερα και τελικά γεννήθηκαν λίγο πιο μικρά...

Ο καιρος πλησιάζει και θα μας λυθεί η απορία... Τουλάχιστον θα μπορούμε να τα παίρνουμε άνετα αγκαλίτσα...

Καλημέρα κορίτσια! !τι κανετε?εγώ χθες το βράδυ είδα λίγο αίμα στο σκούπισμα και επειδή ανχώθηκα που το μωρο είναι με το κεφάλι πανω και δεν ξέρω τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση πήραμε στο νοσοκομείο αλλά με καθησυχασαν μου είπαν οτι ειναι φυσιολογικο το λιγο και να βάλω σερβιετα και να το τσεκάρω και μόνο αν γίνει πολύ να πάω,έβγαλα άλλη μια φορά όλο το βράδυ μόνο στο σκούπισμα και τιποτε άλλο ευτυχώς,όπως είπε ο αντρας μου που με κοίταξε από κάτω μάλλον έχω γρατζουνιά με αυτά και με αυτά δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ γιατί κατάλαβα ότι όπως και να έχει πλησιάζει η ώρα και ανχωθηκα τρομερά!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Λιλα μηπως να πεταγοσουν μια βολτιτσα απο το μαιευτηριο να σε δουν;

Μπορει να ειναι απτον τραχηλο και να ετοιμαζεσαι για τοκετο. Μπορει και γρατζουνια! Αλλα γιατι δεν πας ετσι στο χαλαρο να δεις;

Κοριτσια εγω ειδα στον υπνο μου οτι γεννησα και οδηγουσα μετα σαν τρελη απτη χαρα μου! :D

tf9Xp3.png

Λιλα μηπως να πεταγοσουν μια βολτιτσα απο το μαιευτηριο να σε δουν;

Μπορει να ειναι απτον τραχηλο και να ετοιμαζεσαι για τοκετο. Μπορει και γρατζουνια! Αλλα γιατι δεν πας ετσι στο χαλαρο να δεις;

Κοριτσια εγω ειδα στον υπνο μου οτι γεννησα και οδηγουσα μετα σαν τρελη απτη χαρα μου! :D

Νεφελάκι δυστυχώς εδώ λειτουργεί διαφορετικά το σύστημα και να θες να πάς δεν μπορείς αν δεν το κρίνουν απαραίτητο οπότε θα περιμένω και αν δεν νιώσω καλά θα ξαναπάρω

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Και εμένα στις 33 εβδομάδες στο Doppler έβγαινε 2500 κιλά και ο γιατρός δυο μερες μετά τον έβγαλε λιγότερο απο δυο... Τώρα δεν ξέρω ποσό εχει φτάσει αλλα λίγο που τον είδαμε στον υπέρηχο εχει μεγαλώσει...

Απο γνωστές μου που γέννησαν πρόσφατα τα μωράκια στον υπέρηχο φαίνονταν μεγαλύτερα και τελικά γεννήθηκαν λίγο πιο μικρά...

Ο καιρος πλησιάζει και θα μας λυθεί η απορία... Τουλάχιστον θα μπορούμε να τα παίρνουμε άνετα αγκαλίτσα...

Και μενα 33+2 ημερων μου την εβγαλε την μικρη 2500 και μου φανηκε περιεργο γιατι πριν 3 βδομαδες ηταν 1700.εγω προσεχω και πολυ την διατροφη μου λογω διαβητη το οποιο ειναι πολυ καλα ρυθμισμενο...απο κιλα φαντασου εχω παρει μονο 4...και ειμαι και στο κρεβατι 4 μηνες!!το μωρο οτι χρειαζεται τα τραβαει απο μας ετσι μου πε ο γιατρος και οτι μερικες γυναικες κανουν μεγαλα μωρα!οποτε μην αγχωνεσαι!!

Νεφελάκι δυστυχώς εδώ λειτουργεί διαφορετικά το σύστημα και να θες να πάς δεν μπορείς αν δεν το κρίνουν απαραίτητο οπότε θα περιμένω και αν δεν νιώσω καλά θα ξαναπάρω

Βρε lilaki μου μην αγχωνεσαι.δες πως θα παει.μακαρι να μην ειναι τιποτα.αισθανεσαι κατι αλλο?πονο η συσπασεις?

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...