Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Nefeli2014 δεν νομιζω.Γιατι δεν παιρνετε ενα τηλ σε καποιο ραδιοταξι να ρωτησετε?Παντως εμενα την ημερα εκεινη ειχε ερθει και η πεθερα μου με ταξι και με παρακαλουσαν να φυγουμε αλλα εγω ηθελα να παω με τον αντρα μου

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Υπομονή να έχουμε και θα περάσει ο καιρός.. Ευτυχώς δεν έχω καμιά δυσφορία, το μόνο που δυσκολεύομαι να αλλάξω πλευρό το βράδυ! Αυτό που μου τη σπάει είναι που ξυπνάω κάθε βράδυ 5 η ώρα και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ γιατί έχει ξημερώσει τελείως! Από κιλά ευτυχώς, είμαι στα +5. Παρόλο που δεν έχω βάλει πολλά κιλά, έχω μια κοιλιά σαν μπαλόνι! Και το περπάτημα της πάπιας,πολύ σέξι!

Πάντως όλες τα βλέπετε τα μωράκια συχνά. Εμάς εδώ μετά το ντόπλερ δεν ξανακάναμε υπέρηχο αλλά σίγουρα θα κάνουμε έναν υπέρηχο στο γιατρό και έναν στο νοσοκομείο όταν πάω για να γραφτώ. Βέβαια το ραντεβού στο νοσοκομείο είναι 1 Ιουλίου, όταν θα είμαι ήδη 38βδ+3ημ! Στο γιατρό μόνο καρδιοτοκογράφο κάνουμε και η γιατρός κοιτάει τον τράχηλο κάθε φορά και τσεκάρει το Ph του κόλπου. Α, κάναμε και την εξέταση για στρεπτόκοκκο Β, όλα εντάξει και μας λείπει μόνο η εξέταση για Ηπατίτιδα Β και τέλος οι εξετάσεις!

Για τα κουνούπια, μήπως μια κουνουπιέρα είναι καλύτερη;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Κοριτσια τι κανετε;;; κ μενα αρχισαν ν πρηζονται τ ποδια μ ωρες ωρες...απο κιλακια εχω αρχισει ν χανω τον ελεγχο που ειχα 4 μηνες τωρα αλλα κουραστηκα κ πειναω συνεχεια....πηρα 3.5 κιλα τον τελευταιο μηνα γαμωτο...αλλα τωρα στ τελειωματα ειμαι,δε μπορω αλλο...χαχαχαχ...μιλησα κ με τ διιατολο μου κ μου ειπε οτι μετα τα τελη αυγουστου θα ξεκινησω διατροφη για να τα χασω...πφφφφ δε θα μιλησω για τ πως σηκωνομαι απο καναπεδες κ κρεβατια...αφηστε!!! Νιωθω κ πονο χαμηλα συνεχεια αλλα μ ειπε ο γιατρος να μην ανησυχω ειναι φυσιολογικο....κουραστηκα!!! Αντε ρε μπεμπα μ βγες σιγα σιγα...

71i9p3.png

γεια σας φουσκιτσες μου!

δυσκολες οι τελευταιες βδομαδες!

σημερα ειχαμε γιατρο. η μπεμπα εφτασε 2.160, ειναι ψηλο κοριτσι και ολα λειτουργουν μια χαρα. ευτυχως ξαναγυρισε με το κεφαλι κατω γιατι με ειχε πεθανει με τις κλωτσιες στα "χαμηλα".

η καλλιεργεια κολπικου υγρου γινεται στο μικροβιολογικο που κανουμε τις εξετασεις αιματος,ε; εκει παιρνουν δειγμα;

pHNqp3.png9S1np2.png

Γεια σας κοριτσια!καλα περασε ο καιρος και πλεον μιλαμε για τοκετους!!!απιστευτο ετσι???Nefeli μου η μπουμπου σου κοπελαρα ολοκληρη.Μπραβο σας κοριτσια!Rina μου ολα καλα να πανε με τον αντρουλη σου κοριτσι μου.μακαρι με τον ερχομο του μπεμπε να περασουν ολα!Μην σκας θα προλαβεις μια χαρα.Δε βγαινουν και μπαμ μπαμ τα μωρουλινια...Για τα κουνουπακια που λετε μου ειχαν πει κι εμενα για τ αυτοκολητα τα cer 8 που τα κολουσα στη κουνια.εβαζα και κουνουπιερα μονο που πριν την κλεισετε κοριτσια πρεπει να τσεκαρετε μην κλειστει κανενα κουνουπι μεσα και κανει το μωρο σουροτιρι.την πατησα μια φορα βλεπετε....Για την καλλιεργεια εμενα μου πηρε το δειγμα η γιατρος και το πηγα μετα στο μικροβιολογικο.εβαλε τις μπατονετες σε κατι σωληνες.εγω θελω να μπω στη θαλασσα γιατι νομιζω θα νοιωσω πιο αναλαφρη και δροσερη.ετσι μου ειπε μια φιλη μου.εννοειται σε καθαρη θαλασσα.λεμε για πηλιο και αιγαιο.τελος παντων θα δουμε τι θα πει η γιατρος αλλα και τα κουραγια!!!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

τι μου κάνετε???

εμείς εδώ ιδρώνουμε ξεϊδρώνουμε ...ύπνος.....τι είναι αυτό:rolleyes:??

πολύ θα θελα να κοιμηθώ ενα βράδυ αλλά μπααααααααα!!Από την μια ταχυκαρδίες ...από την άλλη ζέστη από την αλλη ο μικρός που κοιμάται αργά και θέλει να παίζουμε!!!

μώλο μου και γω θα θελα να βουτήξω στην θάλασσα... αλλα μου πε no!!!!

Λόγω μικροβίων πιο πολύ και μετά για τυχόν σπάσιμο των νερών και δεν το καταλάβω!Εσύ βέβαια είσαι πιο μετά από βδομάδες οπότε κομπλέ!Από Πήλιο είσαι>???

Nefelaki μια χαρά η μπουμπού σου.....θρεφταράκι έτοιμη για παραλία:tongue:

Ρε κορίτσια η άλλη Nefelitsa που είναι????

despoinaki μου μπράβο το μπεμπάκι που γύρισε....μια χαρά....ναι στο μικροβιολογικό γίνεται η καλλιέργεια ...για τον στρεπτόκοκκο β λες???χθές πήγα....πάει και αυτό!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

τι μου κάνετε???

εμείς εδώ ιδρώνουμε ξεϊδρώνουμε ...ύπνος.....τι είναι αυτό:rolleyes:??

πολύ θα θελα να κοιμηθώ ενα βράδυ αλλά μπααααααααα!!Από την μια ταχυκαρδίες ...από την άλλη ζέστη από την αλλη ο μικρός που κοιμάται αργά και θέλει να παίζουμε!!!

μώλο μου και γω θα θελα να βουτήξω στην θάλασσα... αλλα μου πε no!!!!

Λόγω μικροβίων πιο πολύ και μετά για τυχόν σπάσιμο των νερών και δεν το καταλάβω!Εσύ βέβαια είσαι πιο μετά από βδομάδες οπότε κομπλέ!Από Πήλιο είσαι>???

Nefelaki μια χαρά η μπουμπού σου.....θρεφταράκι έτοιμη για παραλία:tongue:

Ρε κορίτσια η άλλη Nefelitsa που είναι????

despoinaki μου μπράβο το μπεμπάκι που γύρισε....μια χαρά....ναι στο μικροβιολογικό γίνεται η καλλιέργεια ...για τον στρεπτόκοκκο β λες???χθές πήγα....πάει και αυτό!

Πραγματι μεγαλο βασανο αυτη η νυχτα.Ιδρωτας,δυσκολια στη ξαπλα κι αν θα πεις αυτη η τουαλετα......ειμαι απο βολο και το φτανουμε ευκολα το πηλιο.για τα νερα δεν ηξερα.ηξερα οτι θελει καθαρη θαλασσα,γι αυτο ελεγα για πηλιο και δε σκεφτηκα καν παγασητικο.Καλα αποτελεσματα στην εξεταση ρε κοριτσι.Οντως η αλλη η νεφελη που χαθηκε?ας ελπισουμε οτι ειναι ολα καλα!

Maternity_codemini.php#

Κοριτσια αγχωθηκα...πριν 15 μερες ημασταν 2.040 κ τωρα ειμαστε 3.000!! 35 εβδομαδων κ 3 ημερων...ποσο θα φτασει; πως θα βγει;;;;

Ούζου!!!!!!τι λες ρε κοριτσακι;γιατί αγχωθηκες;ο γιατρός τι σου είπε;θα βγει ενα μωρακι που δε θα φοβάσαι πως να το πιάσεις!

Maternity_codemini.php#

Αχ, αυτό με το βάρος είναι και μένα το άγχος μου.. Όταν κάναμε το ντόπλερ και ήμουν 32+1, ήταν ήδη 2.100..Τώρα ούτε που ξέρω..Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.. Προσπαθούν να με καθησυχάσουν και οι μαίες ότι θα τα καταφέρω..

Αχ, μπανάκι θα θελα κι εγώ, αλλά εδώ δεν το επιτρέπει ο καιρός και μετά σε λίμνη άμα πάω, θα σκέφτομαι πιο πολύ τα μικρόβια..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Ούζου!!!!!!τι λες ρε κοριτσακι;γιατί αγχωθηκες;ο γιατρός τι σου είπε;θα βγει ενα μωρακι που δε θα φοβάσαι πως να το πιάσεις!

Πως θα βγει;;;; ειμαι κ μικροκαμωμενη....βοηθειααααα!!!!

Κοριτσια αγχωθηκα...πριν 15 μερες ημασταν 2.040 κ τωρα ειμαστε 3.000!! 35 εβδομαδων κ 3 ημερων...ποσο θα φτασει; πως θα βγει;;;;

Ουπς!τώρα το έπιασα το πως θα βγει!εχεις δίκιο μακάρι μου!εγώ επειδή πάωγια καισαρική δεν εχω σκεφτεί κάτι τέτοιο.αλλά εχεις απόλυτο δίκιο.ο γιατρός ποσο υπολογίζει να βγει;

Maternity_codemini.php#

Πως θα βγει;;;; ειμαι κ μικροκαμωμενη....βοηθειααααα!!!!

Επ! Όχι άγχος! ( Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ!) Έχεις κάνει κάποια μαθήματα; Ίσως αυτά βοηθήσουν.. Αλλά όπως και να έχει, θα βγει, που θα παει!Θα θέλει υπομονή φαντάζομαι Αν και καμμια φορά, μπορεί να πέφτουν και έξω οι μετρήσεις.. Αλήθεια, πόσο το υπολογίζει;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Επ! Όχι άγχος! ( Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ!) Έχεις κάνει κάποια μαθήματα; Ίσως αυτά βοηθήσουν.. Αλλά όπως και να έχει, θα βγει, που θα παει!Θα θέλει υπομονή φαντάζομαι Αν και καμμια φορά, μπορεί να πέφτουν και έξω οι μετρήσεις.. Αλήθεια, πόσο το υπολογίζει;

35η βδομαδα +3 μερες κ ειναι 3κ....πριν 15 μερες ηταν 2...αυτο με τροναζει πιο πολυ...1 κιλο σε 2 βδομαδες;;;;;

Σήμερα κορίτσια, ενθουσιάστηκα γιατί γνώρισα τη μαία που θα έρχεται μετά τη γέννα στο σπίτι να βλέπει εμένα και το μωρό. Θα βοηθάει σε θέματα θηλασμού, στάσεις κτλ, θα τσεκάρει πώς τρώει το μωρό, θα το ζυγίζει και θα βλέπει και μένα, κατάσταση της μήτρας,κτλ. Αν έχω κάποιο θέμα θα την παίρνω και θα έρχεται. Αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια που θα την έχω. Και φυσικά χωρίς να πληρώσω τίποτα, τι καλά :D Και μιλήσαμε πολύ για ό, τι έχει να κάνει με το μωρό και μου άρεσε που προωθούν πολύ το bonding, από την πρώτη στιγμή της γέννησης. Θηλασμός από το πρώτο λεπτό, rooming-in στο νοσοκομείο, ύπνος μαζί με το παιδί στο ίδιο δωμάτιο για τον πρώτο χρόνο ζωής του και το να μεταφέρεις το παιδί με μάρσιπο.

Παιδίατρο θα πάμε μετά από 4 βδομάδες που θα έχουμε βγει γιατί τις 2 πρώτες εξετάσεις θα τις κάνουμε μέσα στο νοσοκομείο, τη μία με τη γέννηση και την άλλη την 3η μέρα. Εσείς είπατε, βρήκατε παιδίατρο; Αυτό κι αν είναι δύσκολη επιλογή, να εμπιστευτείς κάποιον για το παιδί σου..

Και μιας και λέω για παιδίατρους, σας προτείνω να διαβάσετε τη σελίδα του παιδιάτρου Στέλιου Παπαβέντση αν δεν την ξέρετε. Ο άνθρωπος είναι φοβερός! http://pediatros-thes.gr/en

Ρώτησα και τη μαία πότε συνήθως βγαζουν τα μωράκια έξω και μου πε, αναλόγως τον καιρό, το μέγεθος του μωρού ( να μην είναι πρόωρο) και τη δικιά μου κατάσταση, ακόμη και την επόμενη μέρα! Και ότι κάνει καλό στα μωράκια και κοιμούνται και πιο εύκολα!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...