Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πήγαμε και εμείς στο γιατρουλη μας! Ο μπέμπης με το κεφάλι κάτω, καρδούλα μια χαρα...

Δεν πόνεσα καθόλου όμως στην κολπική εξέταση και ανακουφιστηκα... Μου είπε να περπατάω έξι χιλιόμετρα τη μέρα και να εχουμε καθημερινές επαφές με τον αντρουλη μου... Για να δούμε τι θα γίνει...

Τελικά θα γεννήσω και εγώ στο Λητω...

καλημέρα και απο εμένα κορίτσια!!!!μεγάλωσαν τα μωράκια μας βλέπω και σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!εγώ έχω ραντεβού την 37η εβδομάδα για να δούμε αν το μωρό πήρε θέση...πάντως δοκίμασα όλα τα κόλπα και δεν την βλέπω την μικρή μου να θέλει να κουνηθεί έχει βολευτεί με το κεφάλι ψηλά και μου προκάλεί δυσφορία,σταμάτησα να προσπαθώ και το πήρα απόφαση οτι είναι να γίνει ας γίνει δεν θα κάτσω να σκάσω αρκετά ανχώθηκα!!κορίτσια αυτό το ηβικό οστό με πονάει πάρα πολύ δεν μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου απο τον πόνο με πονάει και η μέση!

Μην αγχωνεσαι lila μου.αφου τα ζουζουνια μεχρι τελευταια στιγμη μπορει να σου κανουν ενα τσακ και να γυρισουν!οποτε μη σκας καθολου...

Maternity_codemini.php#

Πήγαμε και εμείς στο γιατρουλη μας! Ο μπέμπης με το κεφάλι κάτω, καρδούλα μια χαρα...

Δεν πόνεσα καθόλου όμως στην κολπική εξέταση και ανακουφιστηκα... Μου είπε να περπατάω έξι χιλιόμετρα τη μέρα και να εχουμε καθημερινές επαφές με τον αντρουλη μου... Για να δούμε τι θα γίνει...

Τελικά θα γεννήσω και εγώ στο Λητω...

Μια χαρα σας βρισκω!τελεια!καλα εσεις εχετε πλεον και τις ευχες του γιατρου για ολα!!!

Maternity_codemini.php#

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!Τι κανουν οι κοιλιτσες?ρε κοριτσια αυτος ο υπνος εχει αρχισει να γινεται ανυποφορος πια και γενικοτερα η ξαπλα.Υπομονη!Εκανε καμια σας κανενα μπανακι?Θα κανετε?εγω τη τριτη εχω γιατρο και λεω να αν μπορει να βγει η φαλαινα στη παραλια!!!Απο κιλα συν 12!!!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Καλημερα! Πηγαμε γιατρο χθες, 3 κιλα φτασαμε κοριτσια κι ακομα εχω καιρο μπροστα μου! Μα που θα φτασουμε? Το ιδανικο μου φαινεται ειναι να γεννησω σε δυο βδομαδες για να μην ταλαιπωρηθω μετα αλλα ποιος το ξερει εκ των προτερων αυτο? Παντως πρεπει να αρχισω περπατημα κοριτσια...

Γενικως οι μετρησεις ολα μια χαρα! Πλακουντας σταθερα στο 2. Αμνιακο φυσιολογικο. Η μπουμπου μου εχει καταλαβει πολυ χωρο το καημενουλι μου κι ωρες ωρες αναρωτιεμαι πως την παλευουν τα μωρακια μας εκει μεσα!!! Συσπασεις δεν εχει δει ακομα κι αυτο λιγο με ανησυχει. Δεν ξερω αν αυτο το πετρωματακι που αισθανομαι ειναι τελικα συσπαση ή η μικρη που τεντωνεται, διοτι την ωρα του nst το ενιωσα παλι αλλα δεν ειδε συσπαση το μηχανημα...

Πρηζονται τα χερια και τα ποδια σας? Εμενα ναι και προληπτικα μου ειπε ο γιατρος να κανω μια εξεταση λευκωματος 24ωρου (αηδια διαδικασια) συν τις κολπικες. Μπορει να πρηζομαι απο τα κιλα (23 κοριτσια μεχρι τωρα... μπογαλακι. Δε φαινομαι να χω παρει τοσα αλλα η ζυγαρια εχει αναστεναξει. Βεβαια απο τοτε που αρχισα διατροφη, εχει καπως χαλαρωσει η ζυγαρια να ανεβαινει)

Την αλλη βδομαδα θα με εξετασει κολπικα να δουμε τον τραχηλο και πλεον καθε βδομαδα θα πηγαινω στο μαιευτηριο για nst.

Εχω αναγουλες κοριτσια τα πρωινα, γενικως εχω κουραστει και ποναει το ηβικο οστο. Δεν μπορω να κοιμηθω, πειναω σαν παλαβη και κρατιεμαι, ιδρωνω απιστευτα...

Ανυπομονω να γεννησω. Μας ειπε ο γιατρος ναρχισουμε τις επαφες αλλα φοβαμαι ακομα.. Ισως απο την επομενη βδομαδα....

Απο μπανακι θα παρω κι εγω to stokke flexi bath , εκει μαλλον θα καταληξω. Πως σας φαινεται εσας? Μου αρεσει που διπλωνει και μπορεις να το παρεις μαζι σου συν οτι ειναι και για μεγαλυτερα παιδια.

Καθισματακι αυτοκινητου πηρατε? Εμεις θα παρουμε της chicco το eletta! Εσεις?

Τα φιλια μου σε ολες!

*Ευτυχως θα παω κομμωτηριο και για το μποτέ που λεγαμε αυτες τις μερες μπας και συνελθω λιγακι! :D

tf9Xp3.png

Εμένα έχουν πρηστεί ελάχιστα τα χέρια και τα πόδια πρήζονται όταν ειμαι πολλή ώρα όρθια...

Το μαρτύριο μου ειναι όταν πάω να σηκωθώ απο το κρεβάτι... Όταν σηκωθώ όμως μια χαρα τα πάω... Απο χθες που με είδε ο γιατρός μου εχει φύγει και το άγχος..

Πάντως νιώθω οτι πλησιάζει επικίνδυνα η ώρα μου... Για να δούμε...

Καλημερα κοριτσια....σημερα εχουμε γιατρουλη...το σαββατο ειναι η τελευταια μερα στη δουλεια κ αυτες τις μερες μπαινω στο μηνα μου αφου εχω πητ 10/7 .σωστα;

Η διαθεση μου δεν ειναι πολυ καλη λογω ενος προβληματος υγειας που εχρι ο αντρσς μου κι εδω κ 2 χρονια ψαχνουμε τι το προκαλει κ δε βρισκουμε..ειχα ε εξετασεις αυτη τη βδοναδα οι οποιες βεβαια βγηκαν σταθερες αλλα επειδη αρχισε πσλι συζητηση για το που οφειλετσι κ ακρη δε βρισκεται....επεσα...

Τελος παντων...κανω κ δοκιμαστικες κλησεις στους γονεις μου γιατι αυτοι θα με πα ε μσιευτηριο...ο αντρας μου δεν οδηγει...θα προλαβουν να ερθουν απο ν. Κοσμο πατηδια ε; ε;...πειτε ναι...το βραδυ μια χαρα σε 20 λ ειναι εδω....μερα ομως αν βρεις κινηση....μπορει να παρει κ 45 λ...ταξι μας παιρνουν; ξερετε;

Καλημερα κοριτσια....σημερα εχουμε γιατρουλη...το σαββατο ειναι η τελευταια μερα στη δουλεια κ αυτες τις μερες μπαινω στο μηνα μου αφου εχω πητ 10/7 .σωστα;

Η διαθεση μου δεν ειναι πολυ καλη λογω ενος προβληματος υγειας που εχρι ο αντρσς μου κι εδω κ 2 χρονια ψαχνουμε τι το προκαλει κ δε βρισκουμε..ειχα ε εξετασεις αυτη τη βδοναδα οι οποιες βεβαια βγηκαν σταθερες αλλα επειδη αρχισε πσλι συζητηση για το που οφειλετσι κ ακρη δε βρισκεται....επεσα...

Τελος παντων...κανω κ δοκιμαστικες κλησεις στους γονεις μου γιατι αυτοι θα με πα ε μσιευτηριο...ο αντρας μου δεν οδηγει...θα προλαβουν να ερθουν απο ν. Κοσμο πατηδια ε; ε;...πειτε ναι...το βραδυ μια χαρα σε 20 λ ειναι εδω....μερα ομως αν βρεις κινηση....μπορει να παρει κ 45 λ...ταξι μας παιρνουν; ξερετε;

Καλημέρα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βρείτε επιτέλους μια άκρη με το πρόβλημα υγείας προσπάθησε όσο μπορείς να μην πέφτεις γιατι και το μωράκι νιώθει οτι νίωθεις και εσυ!!!Εχουμε την ιδια πητ χθές μπήκαμε στον μήνα μας στο μήνα μας έχουμε 29 μέρες ακόμα...

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Αχ κοριτσια κι εγω παιδευομαι να γυρισω στο κρεββατι αλλα και να σηκωθω οταν ειμαι ξαπλωμενη.Επισης εδω και δεκα μερες μουδιαζουν τα δαχτυλα των χεριων μου

Μαλλον συνδρομο καρπιαιου σωληνα.Με ενοχλει απιστευτα και δεν ανακουφιζομαι με τπτ.

Σημερα πηγα στο ΙΚΑ για το επιδομα.Κατεθεσα τα δικαιολογητικα ολα οκ.Αλλα κουραστηκα γιατι περπαρησα σχεδον μια ωρα για να βρω φωτοτυπαδικο....ενω ο γιατρος μου ειπε ξεκουραση...

Την Τριτη εχω υπερηχο για να ξαναδουμε τη θεση της μπεμπας.

Ε

Διαφημίσεις

Nefeli2014 μεγάλη η μπεμπούλα σου,και εμένα πρηζονται τα άκρα αλλα όχι πολυ, νερό να πίνεις βοηθάει!!!!

μωλο αμα ήμουν Ελλάδα σίγουρα θα έκανα ένα μπανάκι στην θάλασσα,καλέ 12 σου φαίνονται πολλά???εγώ είμαι συν 14!!!

steviv21 μπράβο σας είσαστε έτοιμοι δηλαδή!!!

Εμείς κορίτσια δεν κάνουμε εδώ ούτε nst τώρα δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό αλλα η μόνη ειδική εξέταση ηταν η β επιπέδου οι αλλοι απλοί υπέρηχοι!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλημέρα!!!

Rina ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρό. Εσυ να είσαι αισιόδοξη και να σκέφτεσαι ότι για όλα υπάρχει λύση... Ράδιο ταξί σιγουρα σε παίρνει. Εχε πρόχειρο το τηλεφωνο σε καθε περίπτωση.

Nefeli μεγάλη η Μπέμπα σου. Δεν φαντάζομαι ποσό θα φτάσει!

Την εξέταση λευκώματος δεν την ξέρω να σου πω. Εγω στο επόμενο ραντεβού εχω καλλιέργειες.

Στην θάλασσα προσωπικά αποκλείεται να πάω για το μόνο λόγο ότι δεν αισθάνομαι καλά. Εγω ειμαι +14. Αλλα αν σκεφτείς την κοιλάρα, τις μεσες και πλάτες που άνοιξαν βάζεις τα κλάματα! :cry:

Steviv και για μένα να σηκωθώ ειναι δραμα.

Κοριτσια, ψαχνω να βρω πληροφοριες για τα κουνουπια και τα βρεφη. Διαβασα πως υγρο σιτρονελλα στο δωματιο χωρις να επηρρεαζει το βρεφος, κανει δουλεια. Γνωριζετε κατι αλλο?

Σαρλιν, μετα τη γεννα θα σου περασει το χερι. Το ειχε παθει και μαι φιλη μου. Ειναι σπαστικο... Υπομονη...

Ρινα ευχομαι περαστικα να ειναι..

Στη θαλασσα δεν μπαινω γιατι φοβαμαι τα μικροβια!

Μερ και Στεβιβ, μια απο τα ιδια....

tf9Xp3.png

Nefeli 2014 μακαρι να μου περασει γτ δεν παλευεται.

Παντως εμενα η παιδιατρος για τα κουνουπια μου ειχε πει να του βαζω στο κρεββατακι του ή οπου τον εχω αυτα τα αυτοκολλητα που ειναι εμποτισμενα με αντικουνουπικο.Αυτο εκανα.Επισης δεν ειχε προβλημα να του βαλω υγρο αντικουνουπικο σε μια πριζα μες στο δωματιο .

Rina80 μην αγχωνεσαι.Θα προλαβουν οι δικοι σου.Σκεψου οτι εμενα εσπασαν τα νερα(και μαλιστα ετρεχαν σαν βρυση....)και ηρθε ο αντρας μου με μηχανη απο ν

Ν.Ιωνια στον Πειραια και με πηρε με το αυτοκινητο και πηγαμε στο Ελενα.Μιλαμε για αποστασεις αλλα ολα οκ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...