Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

αααααα εσεις είστε προχωρημένοι............και χερι γιατρού και σεξ.....αυτό με τα καυτερά δεν το ήξερα να σου πω την αλήθεια.....αλλά δεν με χαλάει καθόλου.....

εμένα αν δεν μπω λέει 38 τίποτα από όλα αυτά!!

απο δώ και πέρα Λιτσακι θα τα καταλαβαίνουμε πιο λίγο μιας και δεν έχουν χώρο στην κοιλίτσα μας!!!

Αυτο μ ειπε κ αυτος οτι θα την καταλαβαινω πθο αραια τωρα...αλλα σαν πρωτομανουλα αγχωνομαι η ερημη αχχαχαα!!! Σκεψου οτι ταχω ξεκινησει ολα με το που εκλεισα τις 35 εβδομαδες μπας κ ερθςι νωριτετα η μπεμπα αλλα δεν πτοειται ακομη...αλλα τ σεξ κοριτσια για μενα τουλαχιστον ειναι πικραμενη ιστορια...εχω αρχισει ν φοβαμαι μηπως δεν τ ξαναευχαριστηθω ποτε με τοσο πονο που νιωθω...κ δε βλεπω κ καμια καλυτερευση ειναι το θεμα...αχχαχαχα

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Αυτο μ ειπε κ αυτος οτι θα την καταλαβαινω πθο αραια τωρα...αλλα σαν πρωτομανουλα αγχωνομαι η ερημη αχχαχαα!!! Σκεψου οτι ταχω ξεκινησει ολα με το που εκλεισα τις 35 εβδομαδες μπας κ ερθςι νωριτετα η μπεμπα αλλα δεν πτοειται ακομη...αλλα τ σεξ κοριτσια για μενα τουλαχιστον ειναι πικραμενη ιστορια...εχω αρχισει ν φοβαμαι μηπως δεν τ ξαναευχαριστηθω ποτε με τοσο πονο που νιωθω...κ δε βλεπω κ καμια καλυτερευση ειναι το θεμα...αχχαχαχα

Μην παραπονιέσαι για πόνο! Υπαρχει κ χειρότερος! Να μη σου κάθεται!! Ααααααχ μιλάμε για κυνήγι...κ τζίφος! Βρε έλα να βοηθήσεις την κατάσταση ...τίποτα...

Μην παραπονιέσαι για πόνο! Υπαρχει κ χειρότερος! Να μη σου κάθεται!! Ααααααχ μιλάμε για κυνήγι...κ τζίφος! Βρε έλα να βοηθήσεις την κατάσταση ...τίποτα...

Εμένα φοβάται να με αγγίξει και εχω λυσσάξει... Εχω και εγώ όμως το γιατρό μου που μου λέει τα ίδια με τη Λιτσα όποτε θα τον αναγκάσουμε με κάποιο τροπο... Πάντως εγώ δεν πονάω καθόλου το ευχαριστιέμαι το ίδιο...

Εμένα φοβάται να με αγγίξει και εχω λυσσάξει... Εχω και εγώ όμως το γιατρό μου που μου λέει τα ίδια με τη Λιτσα όποτε θα τον αναγκάσουμε με κάποιο τροπο... Πάντως εγώ δεν πονάω καθόλου το ευχαριστιέμαι το ίδιο...

Ειχα να κανω σεξ απτην ωρα π επιασα τη μπεμπα...στην αρχη φοβομουν κ μετα μου τ απαγορευσε ο γιατρος...ισως φταει κ αυτο κ ποναω τοσο...αλλα φοραε τη φορα δε βλεπω βελτιωση ποναω το ιδιο πολυ γαμωτο...παντως κ γω κυνηγουσα τον αντρα μ γτ φοβοταν πολυ να κανουμε κατι αλλα τον απειλησα!!! Χαχαχχα!!! Ηταν βεβαια μεχρι ν γινει πρωτη φορα...μετα τα ξεπερασε ολα!!! Χαχαχαχ!! Αν κ στενοχωρεται που ποναω, αυτοματως κοιταει κ τον εαυτουλη τ που καλοπερναει ο καημενος μετα απο τοσο καιρο! Χαχαχχα!!

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Γεία σας κοριτσάκια......σήμερα είχαμε γιατρό.....34+6 για την ακρίβεια κ ο μπέμπης είναι κάτι παραπάνω από 2.600!!!!!!! Κάναμε κ καρδιοτοκογράφο, έγραψες κάποιες συσπασούλες αλλά στα πλαίσια του φυσιολογικού, κ οι παλμοί του μπέμπη μια χαρά.... Εγώ μετράω συσπάσεις γύρω στις 10-15 ημερισίως!!!!! Τη Δευτέρα πάλι ραντεβού.....θα μας βλέπει 2 φορές την εβδομάδα από εδώ κ πέρα. Εμάς μας είπε αφού ολοκληρωθεί κ η 36ή εβδομάδα μας δίνει το ελεύθερο για σεξ.....κάτι το οποίο έχω "ξεχάσει" χαχαχαχα :P πως γίνεται μιας κ δεν έχουμε κάνει καθόλου απ' όταν μάθαμε ότι είμαι έγκυος!!!!! Α! Να ρωτήσω.....σας είπε ο γιατρός σας να επισκεφτείτε καρδιολόγο;;;; Εμενα μου είπε να πάω για μία καρδιολογική εκτίμηση.....ξέρουν λέει αυτοί!!!!! :rolleyes:

BawYp3.png

HgGgp3.png

Καλημέρα μανούλες! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ επιτέλους πήρα άδεια (δουλεύω βέβαια λίγο από το σπίτι). Ανυπομονώ να ξεμπερδέψω για να ξεκουραστώ, δεν αντέχω άλλο να σκέφτομαι τη δουλειά... Τη Δευτέρα πάμε γιατρό για τις εβδομαδιαίες πλέον επισκέψεις μας (μπαίνω στο μήνα μου μεθαύριο).

Γεννάει καμία στο Λητώ? Πήγα την περασμένη εβδομάδα και συναντήθηκα με τη μαία του γιατρού μου. Μου έδωσε κάποιες πληροφορίες για τον τοκετό και μετά πήγαμε "ξενάγηση" στο μαιευτήριο. Είδα και την αίθουσα που γεννάνε και τα δωμάτια. Μια χαρά μου φάνηκαν (αυτό έλειπε με τόσα λεφτά που σκάμε στα ιδιωτικά να μην είναι και καλά!)

Κλείνω σχεδόν και τη βαλίτσα αυτές τις μέρες. Αγχώθηκα μάλλον και το βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου ότι μου έσπασαν τα νερά!

Να έχετε μια υπέροχη ημέρα όλες!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!τι κανετε?χθες πηγα στο γιατρο,ειμαι 33+3 ημερων και τη μικρη μου την εβγαλε 2500 κιολας!!πολυ μου φανηκε....λογω σακχαρου κανω ειδικη διατροφη και το ελεγχω πολυ καλα...συνηθως στον αρρυθμιστο διαβητη βγαινουν πολυ μεγαλα τα μωρα...εσεις κοριτσια κανατε καλλιεργεια κολπικου υγρου?χρησιμοποιουν κολποδιαστολεα?

Καλημέρα κοριτσακια!τι κάνετε;μια χαρά τα μπεμπακια βλέπω.εγώ θα το δω το δικο μου τη τριτη που έρχεται.εγώ άρχισα λίγο να χαλαρωνω τη δουλεια σιγά σιγά γιατί πλεον κουραζομαι πολύ εύκολα.αγκομαχωντας παει η πάπια.είμαι και κοντή.....κι εμείς κορίτσια το σεξ δεεεν.....ας μπω στο μήνα μου πρωτα και μετα.εμένα για δείγμα κολπικό μου βάλανε διαστολεα.δεν επηρεάζει σε κάτι εκεί που μπαίνει.

Maternity_codemini.php#

καλημέρα και απο εμένα κορίτσια!!!!μεγάλωσαν τα μωράκια μας βλέπω και σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!εγώ έχω ραντεβού την 37η εβδομάδα για να δούμε αν το μωρό πήρε θέση...πάντως δοκίμασα όλα τα κόλπα και δεν την βλέπω την μικρή μου να θέλει να κουνηθεί έχει βολευτεί με το κεφάλι ψηλά και μου προκάλεί δυσφορία,σταμάτησα να προσπαθώ και το πήρα απόφαση οτι είναι να γίνει ας γίνει δεν θα κάτσω να σκάσω αρκετά ανχώθηκα!!κορίτσια αυτό το ηβικό οστό με πονάει πάρα πολύ δεν μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου απο τον πόνο με πονάει και η μέση!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

pepci μια χαρά τα +8,5 κιλάκια!!!σουπερ θα γεννήσεις και τσουπ θα φύγουν όλα!

εγώ είμαι στα +11...και ακόμη έχουμε δρόμο μη νομίζεις...σίγουρα κανά 20ήμερο....

vicki μια χαρά ο παίδαρος......ετοιμάσου για καψούρα!!!!!!!!!σε ποια βδομάδα είσαι και που γεννάς???

είμαι 36 και κατι τωρα και έχω περιθωριο μεχρι 6 ιουλίου....θελω πολύ να βγει επιτελους να τον δω και για σεξ με τίποτα δεν μπορώ με την κοιλάρα, δεν την παλευω, στν ότι έχω και αρκετες συσπάσεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...