Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Luz κ εγω τα αυτοκόλλητα τα πήρα απο το livewalll. Στον τοίχο φαίνονται τέλεια!

Meli κ εγω κανω Doppler σε καθε επίσκεψη χωρις να συμβαίνει κατι.. Μην ανησυχείς! Μια χαρά το μπεμπακι σου.

Εγω κοριτσια απο τότε που μετράω σάκχαρο και κιλα εχω στερηθεί πολλά... Γλυκό εχω να δω μηνες. Φανταστείτε να είχα κ σάκχαρο.

Vanilitsa ειναι στενάχωρο να καπνίζει κανονικά μια έγκυος. Απο την άλλη όμως κατανοώ ότι ειναι μια Εξάρτηση που δεν κόβεται εύκολα. Εγω μετα απο 7 μηνες το λαχταρώ όσο τιποτα.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! πηγαμε χτες στο γιατρο...ειμαι 34+3 και η μπεμπα ειναι ηδη 2600! Big Girl!!! ο πλακουντας αρχησε ηδη να "γερναει" οποτε τωρα θα πηγαινω πιο συχνα να με βλεπει για να κανονισουμε και καισαρικη μολις δεν θα "δινει" αλλο ο πλακουντας...λογικα μολις μπω στον 9ο μηνα την αλλη βδομαδα, θα κανονισουμε και ημερομηνια...λιγο την ειδα , κοιμοταν και ηταν χαμηλα πολυ η ατιμουλα.... τωρα θα κανω και καποιες εξετασεις ακομα και γενικα θα την εχουμε απο "κοντα" γιατι δεν αργει η αφιξη της!!! :))))

8LVMp3.png

D_i_d με το καλο να σας ερθει αφου δεν θα σας αργησει και εμεις φτασαμε τα 2500 κιλα στις 34 εβδ και 3 μερες, αλλα βλεπω οτι εχουμε πορεια ακομα , βεβαια το δωματιο ετοιμο και περιμενει .... τον κατοχο του. Οσο για τα φαγητα λιγο το ζαχαρο που ειναι οριακο λιγο που ειπα να κανω σωστη διατροφη, μου εχουν λειψει οι σαβουρες ( γαριδακια , δρακουλινια κ.τ.λ. μαγιονεζες και διαφορες σως και γενικα απεριοριστα γλυκα) ευτυχως εχω παρει 8, 5 κιλα και μετα την γεννα θα του δωσω να καταλαβει.....

hello girls!!!!!!!!!!!!!!!

πως πάει η κοιλουμπα???που θα φτάσουν οέοοοοοοοοοο??????????!!!!!!!Δεν μπορώ να οδηγήσω πλέον....

γεννάει καμιά στο Μητέρα with me?????????έχω την εντύπωση πως οι περισσότερες είστε στο γαία εε??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερα κοριτσια! πηγαμε χτες στο γιατρο...ειμαι 34+3 και η μπεμπα ειναι ηδη 2600! Big Girl!!! ο πλακουντας αρχησε ηδη να "γερναει" οποτε τωρα θα πηγαινω πιο συχνα να με βλεπει για να κανονισουμε και καισαρικη μολις δεν θα "δινει" αλλο ο πλακουντας...λογικα μολις μπω στον 9ο μηνα την αλλη βδομαδα, θα κανονισουμε και ημερομηνια...λιγο την ειδα , κοιμοταν και ηταν χαμηλα πολυ η ατιμουλα.... τωρα θα κανω και καποιες εξετασεις ακομα και γενικα θα την εχουμε απο "κοντα" γιατι δεν αργει η αφιξη της!!! :))))

Did στρουμπουλή η μπεμπουλα σου...φτου φτου!!!και βιαστική εεεε????

εμένα μάλλον αδυνατούλα θα μου βγει ...στις 34 ήταν 2300!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

D_i_d με το καλο να σας ερθει αφου δεν θα σας αργησει και εμεις φτασαμε τα 2500 κιλα στις 34 εβδ και 3 μερες, αλλα βλεπω οτι εχουμε πορεια ακομα , βεβαια το δωματιο ετοιμο και περιμενει .... τον κατοχο του. Οσο για τα φαγητα λιγο το ζαχαρο που ειναι οριακο λιγο που ειπα να κανω σωστη διατροφη, μου εχουν λειψει οι σαβουρες ( γαριδακια , δρακουλινια κ.τ.λ. μαγιονεζες και διαφορες σως και γενικα απεριοριστα γλυκα) ευτυχως εχω παρει 8, 5 κιλα και μετα την γεννα θα του δωσω να καταλαβει.....

pepci μια χαρά τα +8,5 κιλάκια!!!σουπερ θα γεννήσεις και τσουπ θα φύγουν όλα!

εγώ είμαι στα +11...και ακόμη έχουμε δρόμο μη νομίζεις...σίγουρα κανά 20ήμερο....

vicki μια χαρά ο παίδαρος......ετοιμάσου για καψούρα!!!!!!!!!σε ποια βδομάδα είσαι και που γεννάς???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Έλα ντε? που θα φτάσουν οι κοιλίτσες?

Εχω αγωνία αύριο που θα πάω στο γιατρό να δω τι θα μου πει..

Επίσης θα συζητήσουμε αν γεννήσω στο Ιασώ ή στο Λητω...

Ανυπομονώ να δω το μουτράκι του και να τον πάρω αγκαλίτσα...

Vanilitsa-bebis ιδανικα ειναι τα κιλακια της μπεμπας σου γυναικα ειναι και πρεπει να ειναι petite, :) steviv21 ολοι ανυπομονουμε εγω εχω αρχισει και βλεπω στον υπνο μου οτι εχω γεννησει αλλα το μουτρακι του δεν μπορω να το φανταστω....

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!! Καναμε non stress ξανα σημερα και θα το επαναλαβουμε την παρασκευη κ την επομενη τριτη, πρωτα ο θεος!!! Με εχει προβληματισει η μπεμπουλα απο χτες γτ ηταν πολυ ησυχη κ δεν την ενιωσα σχεδον καθολου...βεβαια σημερα ειναι πιο ενεργητικη αλλα οχι οσο μεχρι την κυριακη...βεβαια ολα μια χαρα δειξανε στην εξεταση,αλλα ο γιατρος ειπε να επαναλαβουμε την παρασκςυη για να δουμε κ φυσικα να μην αγχωνομαι...κ οποτε νιωθω ετσι ν πηγαινω να με βλεπςι κ να μην καθομαι σπιτι ν αγχωνομαι μονη μ...μου εκανε κ τη γυναικολογικη εξεταση,εβαλε το χερακι τ κυριολεκτικα....βασικα δε μου φανηκε κ τπτ γτ δεν πονεσα καθολου σε σχεαη με το σεξ που ποναω αφορητα ακομη...μου ειπε οτι ειναι ψηλα ακομη η μικρουλα μ και ν συνεχισω περπατημα σεξ κ καυτερα φαγητα...κ εχει ο θεος!!

71i9p3.png

Έλα ντε? που θα φτάσουν οι κοιλίτσες?

Εχω αγωνία αύριο που θα πάω στο γιατρό να δω τι θα μου πει..

Επίσης θα συζητήσουμε αν γεννήσω στο Ιασώ ή στο Λητω...

Ανυπομονώ να δω το μουτράκι του και να τον πάρω αγκαλίτσα...

Λητω με χίλια!! Baby friendly , κ όσες φιλες μου γέννησαν εκει εχω ακούσει τα καλυτερα!

Καλησπερα κοριτσια!! Καναμε non stress ξανα σημερα και θα το επαναλαβουμε την παρασκευη κ την επομενη τριτη, πρωτα ο θεος!!! Με εχει προβληματισει η μπεμπουλα απο χτες γτ ηταν πολυ ησυχη κ δεν την ενιωσα σχεδον καθολου...βεβαια σημερα ειναι πιο ενεργητικη αλλα οχι οσο μεχρι την κυριακη...βεβαια ολα μια χαρα δειξανε στην εξεταση,αλλα ο γιατρος ειπε να επαναλαβουμε την παρασκςυη για να δουμε κ φυσικα να μην αγχωνομαι...κ οποτε νιωθω ετσι ν πηγαινω να με βλεπςι κ να μην καθομαι σπιτι ν αγχωνομαι μονη μ...μου εκανε κ τη γυναικολογικη εξεταση,εβαλε το χερακι τ κυριολεκτικα....βασικα δε μου φανηκε κ τπτ γτ δεν πονεσα καθολου σε σχεαη με το σεξ που ποναω αφορητα ακομη...μου ειπε οτι ειναι ψηλα ακομη η μικρουλα μ και ν συνεχισω περπατημα σεξ κ καυτερα φαγητα...κ εχει ο θεος!!

αααααα εσεις είστε προχωρημένοι............και χερι γιατρού και σεξ.....αυτό με τα καυτερά δεν το ήξερα να σου πω την αλήθεια.....αλλά δεν με χαλάει καθόλου.....

εμένα αν δεν μπω λέει 38 τίποτα από όλα αυτά!!

απο δώ και πέρα Λιτσακι θα τα καταλαβαίνουμε πιο λίγο μιας και δεν έχουν χώρο στην κοιλίτσα μας!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...