Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

M-er, μα δεν έχω κλείσει την 35η βδομάδα;Έχω κλείσει 35 εβδομάδες εγκυμοσύνης, όχι; Το καλό είναι ότι όσοι με ρωτάνε πόσο είμαι, ρωτάνε τους μήνες κι εγώ απαντάω σε βδομάδες! Συνεννόηση... ;);)

Αν θες να μου πεις, από που πήρες τα αυτοκόλλητα; και περίπου τί σχέδια; Ρωτάω για ιδέες, γι αυτό. Έχω δει κι έχω κολλήσει με σχέδια με ζούγκλα, κουφο; :D κι έχω βρει στο αμαζον, εσύ;

Ααα, οι παραγγελίες είναι για τους άντρες σας; Έτσι όπως το γράψατε, κατάλαβα ότι εσείς θα τα φάτε.. Ή μήπως είναι και καλά για τους άντρες;; χεχεε Εμάς εδώ δίνουν 3 μενού να διαλέξεις, όσο για τους άντρες, νομίζω μπορούν να φάνε από το μπουφέ. Μας είπαν να πάρουμε και σνακ μαζί μας για κατά τη διάρκεια του τοκετού, και για μας και για τον άντρα μας για να τσιμπάει κι αυτός. Θα του φτιάξω κι αυτού το τσαντάκι τοκετού! :D:D

Α, τσιγάρο ευτυχώς δε ζητάω γιατί από πριν μείνω έγκυος, 1 χρόνο είπα να προσπαθήσω να μην καπνίζω ( δε λέω ποτέ ότι το έκοψα!), οπότε έχω αποτοξινωθεί! Το αλκοόλ, ναι μου λείπει! Το χειμώνα μου έλειπε το κόκκινο κρασί, τώρα τα κοκτέιλ! Μου έχει υποσχεθεί η φίλη μου όταν είναι εφικτό, λόγω θηλασμού να πάμε για μοχίτο!!

Αχ, έστησα και το λίκνο! Η πάντα δε βγαίνει γιατί είναι ουσιαστικά το κρεβατάκι του,το πάπλωμα και το μαξιλάρι θα το βγάλω. Αχ, είναι πολύ γλυκούλι!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

M-er, μα δεν έχω κλείσει την 35η βδομάδα;Έχω κλείσει 35 εβδομάδες εγκυμοσύνης, όχι; Το καλό είναι ότι όσοι με ρωτάνε πόσο είμαι, ρωτάνε τους μήνες κι εγώ απαντάω σε βδομάδες! Συνεννόηση... ;);)

Αν θες να μου πεις, από που πήρες τα αυτοκόλλητα; και περίπου τί σχέδια; Ρωτάω για ιδέες, γι αυτό. Έχω δει κι έχω κολλήσει με σχέδια με ζούγκλα, κουφο; :D κι έχω βρει στο αμαζον, εσύ;

Ααα, οι παραγγελίες είναι για τους άντρες σας; Έτσι όπως το γράψατε, κατάλαβα ότι εσείς θα τα φάτε.. Ή μήπως είναι και καλά για τους άντρες;; χεχεε Εμάς εδώ δίνουν 3 μενού να διαλέξεις, όσο για τους άντρες, νομίζω μπορούν να φάνε από το μπουφέ. Μας είπαν να πάρουμε και σνακ μαζί μας για κατά τη διάρκεια του τοκετού, και για μας και για τον άντρα μας για να τσιμπάει κι αυτός. Θα του φτιάξω κι αυτού το τσαντάκι τοκετού! :D:D

Α, τσιγάρο ευτυχώς δε ζητάω γιατί από πριν μείνω έγκυος, 1 χρόνο είπα να προσπαθήσω να μην καπνίζω ( δε λέω ποτέ ότι το έκοψα!), οπότε έχω αποτοξινωθεί! Το αλκοόλ, ναι μου λείπει! Το χειμώνα μου έλειπε το κόκκινο κρασί, τώρα τα κοκτέιλ! Μου έχει υποσχεθεί η φίλη μου όταν είναι εφικτό, λόγω θηλασμού να πάμε για μοχίτο!!

Αχ, έστησα και το λίκνο! Η πάντα δε βγαίνει γιατί είναι ουσιαστικά το κρεβατάκι του,το πάπλωμα και το μαξιλάρι θα το βγάλω. Αχ, είναι πολύ γλυκούλι!!

Luz, ριξε μια ματια στο stickit.gr, εγω απο εδω πηρα ατοκολλητα για το δωματιο, εχει μεγαλη ποικιλια και τα στελνουν σε ολη την Ελλαδα. Οσο για τις κρεπες νομιζω πως τα κοριτσια εννοουν οτι ζητησαν απο τους αντρες τους να τις φερουν να φανε κρεπες αφου γεννησουν! εγω παντως δε λαχταρω τιποτα γιατι απο ολα εφαγα στην εγκυμοσυνη....σε λιγο θα παω στο γιατρο...για να δουμε...σας χαιρετω.

8LVMp3.png

Luz, ριξε μια ματια στο stickit.gr, εγω απο εδω πηρα ατοκολλητα για το δωματιο, εχει μεγαλη ποικιλια και τα στελνουν σε ολη την Ελλαδα. Οσο για τις κρεπες νομιζω πως τα κοριτσια εννοουν οτι ζητησαν απο τους αντρες τους να τις φερουν να φανε κρεπες αφου γεννησουν! εγω παντως δε λαχταρω τιποτα γιατι απο ολα εφαγα στην εγκυμοσυνη....σε λιγο θα παω στο γιατρο...για να δουμε...σας χαιρετω.

Αχ, δεν είμαι Ελλάδα, αλλά θα μπω να πάρω ιδέες1 Α, αυτό που λες, μάλλον πιο πιθανό μου φαίνεται με τις κρέπες! :D Α κι εγώ απ όλα έφαγα, απλά με μέτρο τα γλυκά. Νομίζω θα παραγγείλω στη μαμά μου που έρχεται να φέρει ΙΟΝ αμυγδάλου-πρώτη αγάπη και παντοτινή!

Μπες να μας πεις πώς πήγε στο γιατρο!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!! τι κάνετε ; Παρασκεύη είχα ραντεβού με τον γιατρό ! Η μπέμπα ζυγίζει 1.600 γραμ. Και μου είπε να παω για doppler. Εσας σας έστειλαν οι γιατροί σας να κάνετε doppler ? Μου είπε και ότι θα γεννήσω 10 - 20 Ιουλίου.

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Κορίτσια μου καλησπέρα!! τι κάνετε ; Παρασκεύη είχα ραντεβού με τον γιατρό ! Η μπέμπα ζυγίζει 1.600 γραμ. Και μου είπε να παω για doppler. Εσας σας έστειλαν οι γιατροί σας να κάνετε doppler ? Μου είπε και ότι θα γεννήσω 10 - 20 Ιουλίου.

Μπράβο για τη μπεμπα σου! Κι εμείς κάναμε ντόπλερ στην 32 βδ 1μ

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!

πως πάει??

τι καιρός και αυτός???απο την μια ζέστη από την άλλη ψύχρα...ήρθε και ο πονόλαιμος!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Τα μπεμπε του Ιουνιου έρχονται σιγά σιγά το ένα πίσω από το αλλο!

απο τι διάβασα γέννησε και η νικηαντωνια τα δυδιμάκια της!!!!!Ας ευχηθούμε να ναι γερά και δυνατά!!

και όλα τα παιδάκια παναγία μου να έρθουν με το καλό στο σπιτάκι τους!!!

εγώ πήγα ενδοκρινολόγο....καλά πάει ο θυρεοειδής απλά τα αντισώματα μάλλον έχουν περάσει στον πλακούντα και κατά συνέπεια στο μπεμπέ....μάλλον γύρω στην 38η μου πε θα κάνουμε μια ένεση κορτιζόνης για να μην έχει ταχυκαρδίες η μικρή όταν γεννηθεί!:rolleyes:...θα δούμε όλα αυτά προληπτικά μεν αλλά δεν παύει να με αγχώνει δε....

βαλίτσα κοντεύω να κλείσω και γω...κατι τελευταία μου χουν μείνει...σερβιέτες και τα καλλυντικουλια μου...ένα σπρέι με νερό ..και την αλοιφή για τις θηλές θέλω να πάω να πάρω!!!έχετε πάρει???

Luz μου το stickit.gr έχει που λέει και η Did μας ...αλλά πολύ ωραία έχει και το livewall-Διακοσμητικά αυτοκόλλητα(έγω από κει τα πήρα)....πηρα δεντράκι...με πουλάκια...και γυρω γυρω από τον καθρέφτη της πεταλουδιτσες σε διάφορα σχήματα!!!!!!!!έγινε μούρλια!!!!!!!!!!!

Μώλο και M-er και γω σκέφτομαι το τσιγαράκιιιι λέεεμεεε αλλά η αλήθεια είναι πως όχι τόσο όσο στις άρχες τις εγκυμοσύνης!!!!!!!

ένα τσιγαράκι με φρεντο θα το θελα όπως και να χει!!!!!!!!!!!!!

Η ξαδέρφη μου πάντως που είναι στον 6ο καπνίζει κανονικότατα και πολύ με στεναχωρεί αυτό...πραγματικά!

Did περιμένουμε νεα σου από τον ντοκτορα!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Εμένα με έπιασε η τρέλα και καθάρισα σαλόνι και τραπεζαρία όσο δεν πάει... Κουράστηκα λίγο αλλα ανακουφιστηκα απο το αποτέλεσμα... Καθε μέρα θα κάνω και απο ένα δωμάτιο... Γιατί αν περιμένω να έρθουν να με βοηθήσουν θα γεννήσω και σκόνη θα εχει γίνει κουβέρτα... Ευτυχώς το δωμάτιο του μπέμπη, τα πράγματα του και η βαλίτσα για το μαιευτήριο ειναι πανέτοιμα...

Δεν το βλέπω να αργήσω να γεννήσω με αυτά που κάνω... Αύριο μπαίνω στο μήνα μου... Ιδανικά θα ήθελα να γεννήσω σε δυο εβδομάδες αλλα άλλος αποφασίζει..

Αχ άντε με το καλό κοπέλα μου!!!

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

meli μια χαρά είναι το βάρος του μπεμπέ σου γιατί αγχώνεσαι???εμένα στο dopler ήταν 1770!

Ο γιατρός γιατί βιάζεται όμως να γεννήσεις???

τέλος Ιουλίου δεν είσαι κανονικά???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

meli μια χαρά είναι το βάρος του μπεμπέ σου γιατί αγχώνεσαι???εμένα στο dopler ήταν 1770!

Ο γιατρός γιατί βιάζεται όμως να γεννήσεις???

τέλος Ιουλίου δεν είσαι κανονικά???

Επειδή λέει γέννησα την πρώτη φορά με καισαρική.. αλλα μέσα ιουλίου λογικά θα είμαι στις 38 εβδομάδες, τόσο δεν το παίρνουν το μωρό όταν είναι προγραμματισμένη καισαρική ; ; ;

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Γεια σου κοριτσακι! Μην ανησυχείς για το βάρος ! Κ εννοείτε να πας να κανεις ντόπλερ ! Νομίζω οτι όλοι οι γιατροί το συστήνουν! Εγω το έκανα 32 προς 33 κ να σου πω την αλήθεια το ξανάκανα κ 36 εβδομάδα. Άλλη γιατροί στον ένατο μήνα το κάνουν κάθε εβδομάδα. Ειναι εξέταση που ελέγχει τον ομφάλιο λώρο , τον πλακούντα κ γενικά την κυκλοφορία . Μην φοβάσαι δηλαδή οτι σε εστειλε για ντόπλερ επειδη εχεις κ καλα προβλημα. Μια χαρά ολα!

Γιατί το παίρνουν τότε; Δε γίνεται να περιμένουν να ξεκινήσει ο τοκετός πρώτα; Μου φαίνεται βίαιο να πάρεις το μωρό χωρίς να είναι έτοιμο. Δεν ξέρω, γι αυτό ρωτάω..

Μπαίνω να δω και τα αυτοκόλλητα, να πάρω ιδέες!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

καληέσπρα!πήγα και γω σήμερα στο γιατρό όλα καλά με τον μπέμπη έχει φτάσει στα 2.900 γρ. μια χαρά δηλαδή ...και τώρα ξανά επίσκεψη μου είπε μετά από 15 μέρες...όπου αν δεν έχω γεννησει θα μου κάνει και κολπική εξέταση για να δει τον τράχηλο πως είναι...

εγώ κορίτσια έχω φάει απ όλα οπότε δεν λαχταρώ κάτι παραπάνω για μετά την γέννα...

αυτό που θέλω να σας πω την μεγάλη αλήθεια είναι να βγει ο μπέμπης λίγο πιο γρήγορα, αλλά δε το βλέπω διότι στις άλλες 2 είχα πάρει όλο τον μήνα..άρα μέχρι 6 ιουλίου με βλέπω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...