Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε?

Για εμένα έχει κολλήσει λίγο ο χρόνος. Μου φαίνεται πως ακόμη έχω μπροστά μου πάαααρα πολύ καιρό.

Έχουν αρχίσει και οι γέννες στις μανούλες Ιουνίου!!! Τι συγκινητικό! Και στα δικά μας!!!

Nefeli δεν έχω πάει ακόμη οφθαλμίατρο. Ευελπιστώ να με δεχτεί την επόμενη εβδομάδα γιατί δεν έχω κλείσει...

Τέλεια που είναι όλα οκ και δεν χρειάζεται να υποστείς καισαρική. Μακάρι να είναι έτσι και για εμένα αλλά δύσκολο. Είχα πολλούς βαθμούς πριν κάνω λέιζερ.

Για τον ύπνο και το φαγητό δεν θα το συζητήσω. Κοιμάμαι πολλές ώρες - με διαλείμματα για τουαλέτα - και πεινάω απίστευτα. Τουλάχιστον δεν ανεβαίνει πια η ζυγαριά. Έχω παραγγείλει να μου φέρουν στο μαιευτήριο κρέπα και παγωτάκι. Δεν αντέχω αυτή τη στέρηση. Έχω φρυγανιάσει πια...

Vanilitsa μια χαρά είναι η βαλίτσα σου. Να τη χρησιμοποιήσεις και μετά. Σιγά πια. Σε μια γωνιά θα την ακουμπήσεις.

Το Ίριδα και εγώ νομίζω είναι άλλο όνομα. Βέβαια με τα υποκοριστικά πλέον ο καθένας κάνει ότι του αρέσει.

Δεν περνάει η μέρα κορίτσια πια. Γυρνώ καθημερινά για καφέδες και στα μαγαζιά. Τέτοια είναι η κατάντια μου που ψωνίζω ρούχα small για μετά την εγκυμοσύνη, λες και μου έχουν κάνει συμβόλαιο ότι θα επανέλθω στα κιλά μου. Μια μέρα θα τα κλαίω...

Steviv περιμένουμε τα νέα σου!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!κι εγω ολη μερα διπλωνω κ ξεδιπλωνω τα μωρουδιακα,σε δουλεια να βρισκομαι...σημερα συνειδητοποιησα οτι αυτη τη βδομαδα μπαινω στο μηνα μου-πανω κατω ολες μας- κ μενουν 4 βδομαδες maximum!!!!!! Τιποτα!!!!!! Το λεω δτον αντρα μου το πρωι ":4 βδομαδουλες maximum μεινανε. Τι θα κανουμε;" μου λεει βγαλε διαβατηριο να φυγουμε!!!!χιχι

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε?

Για εμένα έχει κολλήσει λίγο ο χρόνος. Μου φαίνεται πως ακόμη έχω μπροστά μου πάαααρα πολύ καιρό.

Έχουν αρχίσει και οι γέννες στις μανούλες Ιουνίου!!! Τι συγκινητικό! Και στα δικά μας!!!

Nefeli δεν έχω πάει ακόμη οφθαλμίατρο. Ευελπιστώ να με δεχτεί την επόμενη εβδομάδα γιατί δεν έχω κλείσει...

Τέλεια που είναι όλα οκ και δεν χρειάζεται να υποστείς καισαρική. Μακάρι να είναι έτσι και για εμένα αλλά δύσκολο. Είχα πολλούς βαθμούς πριν κάνω λέιζερ.

Για τον ύπνο και το φαγητό δεν θα το συζητήσω. Κοιμάμαι πολλές ώρες - με διαλείμματα για τουαλέτα - και πεινάω απίστευτα. Τουλάχιστον δεν ανεβαίνει πια η ζυγαριά. Έχω παραγγείλει να μου φέρουν στο μαιευτήριο κρέπα και παγωτάκι. Δεν αντέχω αυτή τη στέρηση. Έχω φρυγανιάσει πια...

Vanilitsa μια χαρά είναι η βαλίτσα σου. Να τη χρησιμοποιήσεις και μετά. Σιγά πια. Σε μια γωνιά θα την ακουμπήσεις.

Το Ίριδα και εγώ νομίζω είναι άλλο όνομα. Βέβαια με τα υποκοριστικά πλέον ο καθένας κάνει ότι του αρέσει.

Δεν περνάει η μέρα κορίτσια πια. Γυρνώ καθημερινά για καφέδες και στα μαγαζιά. Τέτοια είναι η κατάντια μου που ψωνίζω ρούχα small για μετά την εγκυμοσύνη, λες και μου έχουν κάνει συμβόλαιο ότι θα επανέλθω στα κιλά μου. Μια μέρα θα τα κλαίω...

Steviv περιμένουμε τα νέα σου!

Καλημερα! Δεν παιζει ρολο να ξερεις ποσο μεγαλη μυωπια ειχες αλλά ποση ειναι η πιεση του ματιου σου! Κ εγω ειχα μεγαλη μυωπια και εκανα λεηζερ και αν τελικα μου πει για ΦΤ πρεπει να κανω βυθοσκοπηση , γιατι κ εγω καισαρικη υπολογιζα αλλά αν η μπεμπα εχει ηδη μπει τοσο χαμηλα δεν ξερω αν γινεται....για να δουμε....

Η ουρα του γαιδαρου εμεινε οπως λενε αλλά η ατιμη φαιβεται ατελειωτη!!!

8LVMp3.png

Καλημερα!!!!! Ολες τα ιδια κανουμε τελικα (χιχιχι) εχω διπλωσει και ξεδιπλωσει τα ρουχα του μπεμπη πολλες φορες . Οσο για το μαιευτηριο εγω εχω παραγγειλει σαντουιτσαρα με μπολικες πατατες και μαγιονεζα και φυσικα 5 πακετα γαριδακια..... γλυκα δεν ζητησα αλλα ολο και καποιος θα φερει ;) . Οσα κιλα δεν πηραμε στην εγκυμοσυνη θα τα παρουμε αμεσως μετα την γεννα. Σημερα εχουμε και εμεις γιατρο και κλεισιμο βαλιτσας. Πλησιάζει ο καιρος .... και ανυπομονούμε!!!!! ♡ ♡ ♡

Κοριτσαρες κ κοιλιτσες τις καλημερες μας!!! Πως ειστε;;; εμεις πανετοιμες...εχουμε κλεισει βαλιτσες, εχει χαμηλωσει η κοιλια μας κ κανουμε οσα λεει ο γιατρος για να βγουμε γρηγορα κ ανωδυνα...ελπιζουμε δηλαδη...αυριο εζω ξανα non stress και κολπικη εξεταση για να δουμε τι γινεται με τον τραχηλο...αχ παναγια μου θελω ναρθει η μπεμπουλα γρηγορα...πιστευω οτι θα γεννησω σιγουρα μεσα στον ιουνιο ,ετσι υποστηριζει κ ο γιατρος...δε φαινεται πως θα με τραβηξει μεχρι τις 3/7 που εχω πητ...ολοι μ λενε ν ευχαριστηθω αυτη την περιοδο χωρις τ μωρο γτ μετα αρχιζουν τ βασανα αλλα εγω θελω τη μπεμπα μ να την κρατησω αγκαλια κ ας με κουρασει οσο θελει στην αρχη,θα τα καταφερω...απο πονακια πως πατε;; εγω μπορω ν πω πως ολο κ χειροτερα...χαχαχα!! Σαν ναχει αρχισει κατι ν γινεται εκει κατω,ολο πονακια κ κραμπες εχω..για να δουμε τι θα δει κ ο γιατρος αυριο...παντως εντονες συσπασεις σιγουρα δε νιωθω...εκτος κ αν κανω κ δεν καταλαβαινω...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω πονους τιποτα... Μονο τα ποδια μου και το ηβικο οστο, εκει αναμεσα στα μπουτια δηλαδη... Και η κοιλια ορθη ορθη, καθολου προς τα κατω... Χμ... Μηπως ναρχισω το περπατημα? Αφηστε που εκανα την κινηση να ανοιξω τα ποδια μου και δεν ανοιγουν ρε παιδια! Πως θα μου τανοιξουν εκει περα?? Μαλλον λιγες διατασεις πρεπει να κανω μονη μου, να καθομαι οκλαδον, τι να πω... Μεθαυριο θα τα ρωτησω ολα στο γιατρο!

Εγω παρηγγειλα στο μαιευτηριο ψωμι χωριατικο και μια μερεντα μεγαλη συσκευασια :D

Μερ θα τα χασουμε ολα οσα εχουμε παρει στανταρ! Στο χερι μας ειναι και πιστευω θα τα καταφερουμε, θα δεις! Λιγο διατροφουλα, λιγο περπατηματακι, βαλε και τα ξενυχτια που θαχουμε, που ορεξη για φαι?? Ετσι πιστευω!

Αυτοι οι ανδρες μας Steviv.... εχω μεγαλη περιεργεια να δω αντιδρασεις μετα με το μωρο... Πολυ μεγαλη περιεργεια εχω!!!

tf9Xp3.png

Α! Λοιπον εγω ρωτησα στο μαιευτηριο ποιες ειναι οι υποχρεωτικες και ποιες ειναι οι προαιρετικες εξετασεις για το μωρο, καθως και το κοστος. Επισης, μιλησα και με παιδιατρο και με συμβουλεψε ποιες προαιρετικες να κανω στο μαιευτηριο -που δεν καλυπτονται- και ποιες να μου τις γραψει εκεινη. Οποτε παει κι αυτο!

Και ολα τα χαρτια μας επισης ετοιμα! Εσεις τα ετοιμασατε?

tf9Xp3.png

Litsa βλέπω μπήκες στο μήνα σου!!! Πλησιάζει η ώρα... Οι υπόλοιπες κοντεύουμε.

Nefeli δεν αφήνεις τις γυμναστικές ;)! Πλάκα κάνω. Πρώτα ρώτα το γιατρό σου!

Μην μου λες για φραντζόλα και η μερέντα! Μου φαίνεται θα ζητήσω και αυτό...

Θέλω να καταβροχθίσω όλες τις σοκολάτες του κόσμου, να πιω όλους τους καφέδες και να κάνω όλα τα πακέτα των περιπτέρων... Ελπίζω σε όλα αυτά να χωρέσει κάπου και η δίαιτα.

Την Δευτέρα θα πάω τελικά στον οφθαλμίατρο και θα δούμε!

Από την άλλη εβδομάδα - που θα είναι 34 εβδομ. - θα ξεκινήσω και εγώ πλυσίματα, τελευταία ψώνια και δωμάτιο!

:D

Τελεια Mer! Καλη τυχη με τα ματακια σου! Εμενα, ασχετο με τη γεννα, μου χει ανεβει ο αστιγματισμος αρκετα. Μετα τη γεννα θα ξαναμετρηθω και θα αλλαξω γυαλια. Ενω η μυωπια μια χαρα, ο αστιγματισμος ανεβηκε πολυ! Τι να κανουμε κι εμεις οι γκαβες...:D

Λειζερ θελω κι εγω να κανω μια μερα! Αλλα λενε μετα απο γεννες, δεν ξερω αν οντως ισχυει κατι τετοιο!

Για δωματιο τι εχεις σκεφτει Μερ? Εγω θαθελα πολυ να μη βαλω αυτοκολλητα, αλλα να φερω καποιον να μου ζωγραφισει εναν τοιχο...

tf9Xp3.png

Εμένα με έπιασε η τρέλα και καθάρισα σαλόνι και τραπεζαρία όσο δεν πάει... Κουράστηκα λίγο αλλα ανακουφιστηκα απο το αποτέλεσμα... Καθε μέρα θα κάνω και απο ένα δωμάτιο... Γιατί αν περιμένω να έρθουν να με βοηθήσουν θα γεννήσω και σκόνη θα εχει γίνει κουβέρτα... Ευτυχώς το δωμάτιο του μπέμπη, τα πράγματα του και η βαλίτσα για το μαιευτήριο ειναι πανέτοιμα...

Δεν το βλέπω να αργήσω να γεννήσω με αυτά που κάνω... Αύριο μπαίνω στο μήνα μου... Ιδανικά θα ήθελα να γεννήσω σε δυο εβδομάδες αλλα άλλος αποφασίζει..

Λίτσα περιμένω να μου πεις πως ήταν η εξέταση στον τράχηλο να προετοιμαστώ για την Τετάρτη...

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω πονους τιποτα... Μονο τα ποδια μου και το ηβικο οστο, εκει αναμεσα στα μπουτια δηλαδη... Και η κοιλια ορθη ορθη, καθολου προς τα κατω... Χμ... Μηπως ναρχισω το περπατημα? Αφηστε που εκανα την κινηση να ανοιξω τα ποδια μου και δεν ανοιγουν ρε παιδια! Πως θα μου τανοιξουν εκει περα?? Μαλλον λιγες διατασεις πρεπει να κανω μονη μου, να καθομαι οκλαδον, τι να πω... Μεθαυριο θα τα ρωτησω ολα στο γιατρο!

Εγω παρηγγειλα στο μαιευτηριο ψωμι χωριατικο και μια μερεντα μεγαλη συσκευασια :D

Μερ θα τα χασουμε ολα οσα εχουμε παρει στανταρ! Στο χερι μας ειναι και πιστευω θα τα καταφερουμε, θα δεις! Λιγο διατροφουλα, λιγο περπατηματακι, βαλε και τα ξενυχτια που θαχουμε, που ορεξη για φαι?? Ετσι πιστευω!

Αυτοι οι ανδρες μας Steviv.... εχω μεγαλη περιεργεια να δω αντιδρασεις μετα με το μωρο... Πολυ μεγαλη περιεργεια εχω!!!

Νεφέλη εγώ νιώθω οτι με δουλεύουν όλοι... Εχω πάρει 15 κιλά αλλα μου λένε οτι δεν φαίνεται... Η αλήθεια ειναι οτι ούτε εγώ νιώθω οτι εχω τόσα κιλά πάνω μου... Ελπίζω να τα χάσουμε...

Γεια σας κορίτσια!! Ετοιμαζόμαστε βλέπω, ε; Τι σύστημα είναι αυτό να μπορείτε να παραγγείλετε από τώρα το φαγητό σας στην κλινική; Παράξενο μου φαίνεται ( αλλά ωραίο!)Εμάς θα είναι με μπουφέ το πρωινό και το βραδινό και θα είναι ελαστικό το ωράριο και το μεσημεριανό στο δωμάτιο. Αν και με βλέπω να στέλνω τη μαμά μου να φέρει φαγητό από το σπίτι ή να ξετινάζω το μπουφέ γιατί δεν το αντέχω το γερμανικό φαγητό!

Πάντως, μπράβο βρε κορίτσια, είστε όλες πολύ οργανωμένες! Εμείς χτες μόλις καταφέραμε να βάλουμε το λαμινάτ πάτωμα στο δωμάτιο του μωρού γιατί ο άντρας μου δουλεύει συνέχεια και δεν προλάβαινε.. Και τώρα θα στήσουμε σιγά σιγά τα έπιπλα, ελπίζω να προλάβουμε!

Τουλάχιστον από ρουχισμό είμαι κομπλέ και μου λείπουν μόνο κάτι μεγάλες σαν πετσέτες που δεν έχω καταλάβει ακόμα που θα χρησιμεύουν! Μου είπαν ότι και στο κρεβατάκι μπορώ να τη στρώσω για τα σαλάκια του, αλλά και στο καρότσι..

Εν τω μεταξύ στο κρεβατάκι θα βάλετε κάποιο αδιάβροχο; Εγώ πήρα ένα μικρό για να το βάλω μόνο κάτω από την περιοχή του πωπού, να μην πιάνει όλο το στρωματάκι. Θέλω τόσο πολύ να στήσω το λίκνο να το δω έτοιμο και είναι κρίμα που θα πρέπει να βγάλω όλη την προίκα του! Απορώ γιατί τα πουλάνε με πάντα, πάπλωμα κτλ αφού για λόγους ασφαλείας και όπως παραδέχθηκε και η πωλήτρια πρέπει να τα βγάλουμε όλα.. Μάλλον για να ψωνίζουν πιο εύκολα οι γονείς που τα βλέπουν τόσο χαριτωμένα :-D

Ναι, στην 36η βδομάδα μπαίνουμε στον 9ο μήνα! Αλλά εγώ εξακολουθώ να μπερδεύομαι. Τώρα είμαι 35w1d , δηλαδή έχω μπει στην 36η, σωστά,ε;; Έτσι μου είπε η μαία αλλά εγώ μπερδεύομαι! :-P

Μπράβο Νεφέλη για τη βυθοσκόπηση, μια χαρά! Κι εγώ έχω τρελαθεί με τα φρούτα, τρώω συνέχεια φράουλες, νεκταρίνια, κεράσια και καρπούζι! Από σαλάτες μόνο ντομάτα και αγγούρι. Αν τη βαλίτσα την έχεις έτοιμη, γιατί δεν την βάζεις στο αμάξι να μην έχεις κι αυτό το άγχος;

Πολύ ωραία η ιδέα να ζωγραφίσει κάποιος το δωμάτιο, αλλά εγώ μάλλον θα μείνω σε απλή διακόσμηση με κανένα αυτοκόλλητο με μαϊμουδάκια που μου έχει κάτσει! Άλλωστε μου έχει μπει η ιδέα να κάνω πιο εντυπωσιακά πράγματα όταν θα μεγαλώσει λίγο που θα το αντιλαμβάνεται κιόλας, δεν ξέρω μήπως κάνω και λάθος..

Για τις ασκησούλες, γιατί όχι να κάνεις. Εμάς μας έδειξε η μαία στα μαθήματα κάποιες ασκήσεις γιόγκα που είμαστε στα τέσσερα και κάνουμε τη γάτα , ή που πάλι στα τέσσερα ισορροπούμε στο ένα χέρι και το ένα πόδι κτλ.

Για τα κιλά, θα χαθούν, καλή ψυχολογία, θηλασμός και λίγο κίνηση και μια χαρά!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Γεια σας κι απο μενα κοριτσακια.Βλεπω ειμαστε ολες ετοιμοπολεμες!!!εγω βαλιτσα εβαλα τη κρεμα για το στηθος και τα χαρτια για τη κλινικη,την εκλεισα και ειναι ετοιμη.Αν κι εγω θελω μερες ακομα για να μπω στο μηνα μου.Λιγα πραγματα στο δωματιο του μπεμπη για να βαλω και τη κουνια,αν και δε με αγχωνει γιατι θα εχω και το πορτ μπεμπε για τις πρωτες μερες.Ρε κοριτσια με κανατε να αισθανομαι ασχημα...μονο εγω ζηταω αντι για φαγητα,τσιγαρα????πω πω!!!!

Maternity_codemini.php#

Γεια σας!!!

Luz84 λεμε να τη βαφτισουμε Κυριακή γιατι ετσι λενε τη μαμα μου.

Εγω λογω καισαρικης ξέρω ποτε θα ειναι η μερα..!!!Εκτος απροοπτου βεβαια.Τα εχω ολα ετοιμα παντως και περιμενω.Ουτε 1μηνας εως τις 3/7....Κανονικα ειχα ΠΗΤ 19/7

Εχω παρει 12 κιλα και ειμαι ακομα 34+1.Ποιος ξερει που θα φτασω!!!!!Και δθεκοψα τη διατροφολογο για να περιορισω τις μετακινησεις οπως μου ειπε ο γιατρος.Παντως βρε κοριτσια εγω δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι χαμηλα η κοιλια μου.Η μπεμπα ειναι χαμηλα ομως συμφωνα με το υπερηχο.

Αυριο παω για εξετασεις αιματος και την Πεμπτη παω στο ΙΚΑ να καταθεσω τα δικαιολπγητικα για το επιδομα Εχω αγωνια να ειναι ολα οκ και να μην εχει αλλαξει κατι γιατι στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα αρκετα καλα λεφτα..!!Επισης μηπως γνωριζετε αν εκτος απο το επιδομα θα παιρν κανονικα και τον μισθο μου????

Μωλό το πακέτο θα με περιμένει και εμένα στο σπίτι. Μην ανησυχείς! Και εμένα είναι στα απαραίτητα απλά δεν το έβαλα στη βαλίτσα ;)!

Luz οι παραγγελίες είναι για τους άντρες μας! Σιγά μην μας έφερναν κρέπα στο μαιευτήριο! Κάνε και εσύ τις δικές σου!!

Εγώ με τις εβδομάδες το σκέφτομαι αλλιώς. Στην 36η μπαίνεις όταν κλείσεις την 35η. Δηλαδή εσύ μπαίνεις σε 6 ημέρες. Δεν το είχα σκεφτεί κάπως διαφορετικά.

Nefeli το βάψιμο του δωματίου και τα αυτοκόλλητα είναι τα μόνα που έχω κάνει. Τα αυτοκόλλητα τα παρήγγειλα μέσω ίντερνετ και πραγματικά είναι σαν ζωγραφιστά στον τοίχο. Ρίξε καμία ματιά και εσύ αν θέλεις. Έχει πολλά στο διαδίκτυο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...