Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Εμείς κορίτσια θα την βγάλουμε Αννα-χαιντι και θα την φωνάζουμε χάνα...το χαιντι είναι της πεθερας μου και το Αννα είχα παρακαλέσει την αγία να με βοηθήσει αν καταφέρω και μείνω έγκυος και είναι κορίτσι να το βγάλω Αννα και μετά απο 3 εβδομάδες και ενώ δεν το περίμενα κράταγα ένα θετικό τεστ και σε λίγο καιρό θα κρατάω και το κοριτσάκι μου σαν όνειρο μου φαίνεται!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!ψαχνω για μπανακι να αγορασω...εχει παρει καποια το stokke flexi bath?πως σας φαινεται?

Εγω αυτο εχω πάρει μαζι με τη βάση για τα νεογέννητα. Σούπερ μου φαίνεται . Κ πραγματικά χωράει κ μετα παιδάκι μεχρι 4 ετών. Δεν πιάνει καθόλου χώρο κ εχω σκεφτεί οτι μπορώ να το παίρνω μαζι μου στη θάλασσα όταν ειναι μωρο να τον κάνω μπάνιο εκει χιχιχιχιχ

Εγω απο πριν οαντρευτουμε ειχα πει στον αντρα μου οτι το πρωτο θα το βγαλουμε με το ονομα της μαμας του (Σπυριδουλα) γιατι εχει πεθανει κ τον μεγαλωσε ολομοναχη κ μαλιστα ο αντρας της την εγκατελειψε μολις εμαθε οτι ηταν εγκυος. Για 40 χρονια πριν το βρισκω πολυ θαρραλεο...βεβαθα δε μου αρεσει σαν ονομα...ουτε κ του αντρα μου οποτε εχουμε βρει κ ενα ασχετο που αρρεσει κ στους δυο (πψς το παθανε; �� ) κι ελπιζω να αποφασισει να δωσουμε δυο...αλλιως...για σκεφτειτε κανενα υποκοριστικο...

Εμενα μου αρέσει πολυ ολόκληρο!

Διαφημίσεις

καλημέρα! Όμορφα τα ονόματα που έχετε διαλέξει,η αλήθεια είναι ότι αμα το πας παραδοσιακά,είναι πιο εύκολο. Στην κουλτούρα του άντρα μου συνηθιζουν πολλοί να δίνει ο πατέρας το δικο του όνομα στον πρώτο γιο,αλλα εγώ δε συμφωνώ καθόλου.. Οπότε δεν έχει κάτι αλλο να προτείνει. Εμένα μ αρεσει πολύ το Αντρέας,και σαν όνομα και γιατί είναι γνωστό σε όλες τις γλώσσες και μου θυμίζει και τον παππού μου που τον θαύμαζα. Και μάλλον θα δωσουμε και ένα παραδοσιακό της χώρας του αντρα μου. Πρέπει να αποφασίσουμε γιατί πλησιάζει ο καιρος! Το δευτερο που μ αρεσει είναι το Φίλιππος..

Charline,διάβασα το τοπίο,ακομσ δεν έχετε καταλήξει; μ άρεσαν και τα 3 ονόματα που έβαλες στην ψηφοφορία,και εγώ έλεγα αν ήταν κοριτσάκι,μου είχε κάτσει το Μελίνα. Γιατι όμως να το βγάλετε τελικά Κυριακή;

Rina,το Σπυριδούλα είναι κάπως ιδιαίτερο όνομα,αλλα αν το μάθετε το παιδί να το αγαπάει γιατι είναι της γιαγιάς του, θα το συνηθίσετε και σεις. Εγώ γενικα δεν ειμαι των υποκοριστικών,δεν το χουμε σαν οικογένεια καθόλου,κανένας δεν έχει υποκοριστικό αλλα θα σου δωσω μια ιδέα. Είχα μια μαθήτρια κάποτε που τη λέγαν Ίριδα. Κι εγώ νόμιζα ότι έτσι τη βάφτισαν,αλλα ήταν απο το Σπυριδούλα!! Πολύ ωραίο όνομα κ εντυπωσιακό,αλλα σκέψου ότι όταν γιόρταζε, οι αλλοι ξαφνιαζονταν με το βαφτιστικό όνομα. Άλλα υποκοριστικά δεν ξέρω..

lila,ωραίος συνδυασμός! Αλλα και ολόκληρα να τα λέτε,πάλι ωραία είναι.

το μπανακι που λέτε πολύ ωραίο φαίνεται,αλλα αξίζει να δωσει κανεις 40?; Εγώ σκέφτομαι να πάρω μια απλή μπανιεριτσα γυρω στα 10? που έχει το Ικεα. Εδώ αλλαξιερα(το έπιπλο το μεγάλο δε θα πάρω γιατι είναι πολλά τα λεφτά και τι θα την κάνω μετά;)

α,σήμερα θα πάω για ψώνια.για κρέμες περιποίησης, κτλ. Ήθελα να ρωτήσω,αν ξέρετε τα μωρουδιακα τα πλένουμε με αλλο απορρυπαντικό; υπάρχει κάποιο ειδικό;,γιατι εδώ έχω δει μόνο ένα υποαλλεργικο της Persil.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

καλημέρα! Όμορφα τα ονόματα που έχετε διαλέξει,η αλήθεια είναι ότι αμα το πας παραδοσιακά,είναι πιο εύκολο. Στην κουλτούρα του άντρα μου συνηθιζουν πολλοί να δίνει ο πατέρας το δικο του όνομα στον πρώτο γιο,αλλα εγώ δε συμφωνώ καθόλου.. Οπότε δεν έχει κάτι αλλο να προτείνει. Εμένα μ αρεσει πολύ το Αντρέας,και σαν όνομα και γιατί είναι γνωστό σε όλες τις γλώσσες και μου θυμίζει και τον παππού μου που τον θαύμαζα. Και μάλλον θα δωσουμε και ένα παραδοσιακό της χώρας του αντρα μου. Πρέπει να αποφασίσουμε γιατί πλησιάζει ο καιρος! Το δευτερο που μ αρεσει είναι το Φίλιππος..

Charline,διάβασα το τοπίο,ακομσ δεν έχετε καταλήξει; μ άρεσαν και τα 3 ονόματα που έβαλες στην ψηφοφορία,και εγώ έλεγα αν ήταν κοριτσάκι,μου είχε κάτσει το Μελίνα. Γιατι όμως να το βγάλετε τελικά Κυριακή;

Rina,το Σπυριδούλα είναι κάπως ιδιαίτερο όνομα,αλλα αν το μάθετε το παιδί να το αγαπάει γιατι είναι της γιαγιάς του, θα το συνηθίσετε και σεις. Εγώ γενικα δεν ειμαι των υποκοριστικών,δεν το χουμε σαν οικογένεια καθόλου,κανένας δεν έχει υποκοριστικό αλλα θα σου δωσω μια ιδέα. Είχα μια μαθήτρια κάποτε που τη λέγαν Ίριδα. Κι εγώ νόμιζα ότι έτσι τη βάφτισαν,αλλα ήταν απο το Σπυριδούλα!! Πολύ ωραίο όνομα κ εντυπωσιακό,αλλα σκέψου ότι όταν γιόρταζε, οι αλλοι ξαφνιαζονταν με το βαφτιστικό όνομα. Άλλα υποκοριστικά δεν ξέρω..

το μπανακι που λέτε πολύ ωραίο φαίνεται,αλλα αξίζει να δωσει κανεις 40?; Εγώ σκέφτομαι να πάρω μια απλή μπανιεριτσα γυρω στα 10? που έχει το Ικεα. Εδώ αλλαξιερα(το έπιπλο το μεγάλο δε θα πάρω γιατι είναι πολλά τα λεφτά και τι θα την κάνω μετά;)

α,σήμερα θα πάω για ψώνια.για κρέμες περιποίησης, κτλ. Ήθελα να ρωτήσω,αν ξέρετε τα μωρουδιακα τα πλένουμε με αλλο απορρυπαντικό; υπάρχει κάποιο ειδικό;,γιατι εδώ έχω δει μόνο ένα υποαλλεργικο της Persil.

Εγώ έχω βρεί ειδικό βρεφικό απορρυπαντικό ισως κάνει και το υποαλλεργικο γιατι και ο λόγος που χρησιμοποιουμε ειδικο απορρυπαντικό ειναι για να μην τα πιάσει αλλεργία επειδή είναι ευαίσθητα,νομίζω αν ρώταγες μια παιδίατρο θα ήταν καλύτερα!!Οσο για το μπανάκι απο τα ικέα μου είπαν οτι δεν βολεύει και πήρα ένα ανατομικο με ενσωματομένο θερμόμετρο απο τα toysrus με 30 ευρώ

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Εγω απο πριν οαντρευτουμε ειχα πει στον αντρα μου οτι το πρωτο θα το βγαλουμε με το ονομα της μαμας του (Σπυριδουλα) γιατι εχει πεθανει κ τον μεγαλωσε ολομοναχη κ μαλιστα ο αντρας της την εγκατελειψε μολις εμαθε οτι ηταν εγκυος. Για 40 χρονια πριν το βρισκω πολυ θαρραλεο...βεβαθα δε μου αρεσει σαν ονομα...ουτε κ του αντρα μου οποτε εχουμε βρει κ ενα ασχετο που αρρεσει κ στους δυο (πψς το παθανε; �� ) κι ελπιζω να αποφασισει να δωσουμε δυο...αλλιως...για σκεφτειτε κανενα υποκοριστικο...

προσπάθησα να σκεφτώ υποκοριστικά αλλα μόνο άσχετα μου έρχονται στο μυαλό που δεν ταιριάζουν με το όνομα,μια γνωστή μου την φωνάζαν Ρία μην με ρωτήσεις πως το βγάλανε δεν έχω ιδέα!!!:shock:

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Εγω απο πριν οαντρευτουμε ειχα πει στον αντρα μου οτι το πρωτο θα το βγαλουμε με το ονομα της μαμας του (Σπυριδουλα) γιατι εχει πεθανει κ τον μεγαλωσε ολομοναχη κ μαλιστα ο αντρας της την εγκατελειψε μολις εμαθε οτι ηταν εγκυος. Για 40 χρονια πριν το βρισκω πολυ θαρραλεο...βεβαθα δε μου αρεσει σαν ονομα...ουτε κ του αντρα μου οποτε εχουμε βρει κ ενα ασχετο που αρρεσει κ στους δυο (πψς το παθανε; ) κι ελπιζω να αποφασισει να δωσουμε δυο...αλλιως...για σκεφτειτε κανενα υποκοριστικο...

Ιριδα ειναι το υποκοριστικο του σπυριδουλα, τελειο!

και εγω το Ιριδα σκεφτηκα απο το Σπυριδουλα και ειναι πολυ ωραιο, αλλα η ιρις γιορταζει Σεπτεμβρη ενω η Σπυριδουλα τον Δεκεμβρη οποτε ειναι λιγο σαν να αλλαζεις εντελως ονομα!καλυτερα ολοκληρα ονοματα....

για απορρυπαντικο εγω πηρα το αρκαδι πρασινο απουνι υγρο πλυσης ειδικο για τα βρεφικα και το πιο δοκιμασμενο και αγνο....:)

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω πως είστε σεις αλλά εγώ απλά θέλω να γεννήσωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!Δεν κοιμάμαι πια .....ιδρώνω μόλις ξαπλώσω λες και είμαι 200 κιλά....πονάει η μέση μου....γενικά είμαι μέσα στα νεύρα και την μουρμούρα!!!!!!

με δυσκολία οδηγώ ...αν και δεν μπορώ να κάτσω μέσα με τίποτα!!!!

steviv σε ποια βδομάδα είσαι και σου σταματάει μαγνήσιο.....????????εμένα αντιθέτως μου έγραψε 3 κουτιά trofocard!:?:shock::rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Δεν ξέρω πως είστε σεις αλλά εγώ απλά θέλω να γεννήσωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!Δεν κοιμάμαι πια .....ιδρώνω μόλις ξαπλώσω λες και είμαι 200 κιλά....πονάει η μέση μου....γενικά είμαι μέσα στα νεύρα και την μουρμούρα!!!!!!

steviv σε ποια βδομάδα είσαι και σου σταματάει μαγνήσιο.....????????εμένα αντιθέτως μου έγραψε 3 κουτιά trofocard!:?:shock::rolleyes:

Εγω ακόμα μπορώ να κοιμηθώ ευτυχώς αλλα και εγώ θέλω να γεννήσω πονάω υπερβολικά σε κάθε κίνηση σε όλο το σώμα και ειδκότερα στο ηβικό οστό όσο γι αυτο με τον ιδρώτα κοιμάμαι με τα εσώρουχα και ξυπνάω σε πισίνα ιδρώτα

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

το Ίριδα είναι βέβαια πολύ ωραίο...αλλά είναι άλλο όνομα. Αν είναι να τη φωνάζω με άλλο τελειώς όνομα προτιμώ να βγάλω και το δεύτερο που έχουμε σκεφτεί (Δανάη) και να τη φωνάζουμε έτσι.

για το απορυπαντικό...εγώ πήρα το eco, είναι καινούριο, πολύ συμπυκνωμένο...μια κουνουπιέρα έπλυνα στο χέρι προχθές και έβαλα...ίσα να καλύπτει τον πάτο...έκανε πολλή σαπουνάδα. επειδή είναι συμπυκνωμένο βγάζεις πολλές πλύσεις. έχει έντονη μυρωδιά αλλά στα ρούχα δε μένει απολύτως τίποτα...σα να τα έχεις πλύνει με νερό...εγώ το συνιστώ...

κι εγώ θέλω να γεννήσω....όχι επειδή δεν κοιμάμαι ή για τους πόνους....μια χαρά κοιμάμαι...πόνους έχω βέβαια τις πιο πολλές μέρες...αλλά είμαι περίεργη να δω τι ζουζούνι φτιάξαμε!!!!!!!!!:D οδηγείς κι εσύ ακόμα ε; κι εγώ...ο άντρας μου δεν....μαιευτήριο θα με πάει ο μπαμπάς μου...πότε λες να σταματήσεις; εγώ λέω απο βδομάδα...μην τύχει τίποτα στο δρόμο και τι θα κάνουμε....

Εμενα μου το εχει κοψει απτις 9 Μαιου το μαγνησιο...δεν ηθελε να το παιρνω καθολου αν γινοταν αλλα ειχα κραμπες στην αρχη κ λογω οτι δουλευα κ κουραζομουμ μου το επετρεπε...με τ που του ειπα οτι σταματαω απτη δουλεια μου το εκοψε αμεσως....κ ολ καλα...λιγα πονακια περιοδου εχω...δεν νιωθω τπτ ιδιατερο κοριτσια...σαν να μην πλησιαζω...κ γω ανυπομονω...ακομη κ αυριο ν ερχοταν η μικρη μια χαρα θα το θεωρουσα...κουραστηκα κ πειναω συνεχεια παρα πολυ πλεον...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...