Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλημερα...ελπιζω ολες να εισαστε καλα...

οσο αφορα τις διακοπες θα ελεγα οταν με το καλο ερθουν τα μωρακια να ακολουθησετε τισ συμβουλες ο καθενας του παιδιατρου... αυτο ειναι το πιο σωστο και το πιο λογικο συμφωνα με το καθε μωρο αλλα και την κατασταση της καθε μητερας αναλογα πως νιωθει αν γεννησε με φτ ή καισαρικη.... παρολη την ζεστη και την καλοκαιρινη διαθεση εγω προσωπικα νιωθω πιο σωστο για το μωρο για 40 μερουλες να συνηθισει στο χωρο του να βρουμε την ροη μας και το προγραμμα μας....λατρευω τη θαλασσα κ μου λειπει τρομερα αλλα κανω απο τωρα ονειρα για του χρονου που θα ειναι αφρατα μωρακια ενος ετους και θα πλατσουριζουν στα σωσιβια τους...ολα αυτα αν δεν μας πεθανει το eurogroup και η τροικα... :P

εμενα η κοιλια μου ειναι τοσο χαμηλα που τη κραταω οταν σηκωνομαι γιατι ποναω, το κεφαλακι της για να το δουμε στον υπερηχο το ειδαμε απο κατω...εχει εμπεδωσει και βιαζεται πολυ....ανυπομονω να παω στο γιατρο να μου πει ποτε υπολογιζουμε τοκετο γιατι εχω πολλα πονακια και δεν ξερω καν αν φτασω να κλεισω τον 8ο...παντως ειναι ηδη μεγαλη και καναμε και ωριμανση λογω της αιμορραγιας που ειχα...για να δουμε....

και μενα κάθε απόγευμα με πιάνουν πολλές συσπάσεις και δεν μπορώ να κουνηθώ,ασε που το βραδυ χθες πονούσα αρκετα και στα κόκαλα της λεκάνης...τώρα γιατρο μάλλον την άλλη εβδομάδα...το Σαββατο μπαίνω στο μήνα μου!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλησπερα!!Εμεις αν ολα ειναι οκ λεμε να παμε διακοπες στο χωριο μου που ειναι παραθαλασσιο μολις σαραντισει η μπεμπα.Θα γεννησω προγραμματισμενα 3/7 οποτε μας βολευει μια χαρα.Αν θυμαμαι καλα παντως πραγματι μου χρειαστηκαν οι 40 ημερες για να συνελθω.Η καισαρικη θελει το χρονο της.

Αχ...το ονομα....εχω ανοιξει τοπικ επι του θεματος!!!Ακομα δεν ξερουμε τι θα κανουμε...

Κι εγω εχω συσπασεις.Ηδη ερχεται μια γνωστη μας και μς βοηθαει με τον μικρο.Ο γιατρος μου ειπε να μην κανω τπτ.Αντε να δουμε γιατι ο δικος μοθ φοβαται οτι δεν θα φτασουμε την προγραμματισμενη ημερομηνια.

Νικολέτα! υπομονή λίγος καιρός έμεινε ανυπόμονω είναι το μωράκι σου !!

despoina82 αν δεν κάνω λάθος με καισαρική θα γεννήσεις και το δεύτερο?να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς αν και για της δευτερομανούλες είναι δύσκολο αυτο!!

M-er εγώ δυστυχώς δεν ξέρω να σου πώ γιατί ποτέ δεν μου έχει δώσει αναλυτικο υπέρηχο στα χέρια το μόνο που μου λεει είναι οτι ο πλακούντας είναι μια χαρά!

Luz84 εμείς έχουμμε αποφασίσει για όνομα θα έχει δυο ενα ελληνικο και ένα ελβετικο!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

κορίτσια,να σας ρωτήσω,έχετε αποφασίσει το όνομα ή υπάρχουν ακόμα αναποφάσιστοι σαν εμάς να αισθανθώ καλύτερα;; χεχεχε

ναι έχουμε αποφασίσει..ευαγγελος, όπως ο πεθερός μου, αφού ο συζυγος είναι παραδοσιακός..

Μπες εδώ!

https://www.facebook.com/www.mamama.gr

Δεν ξέρω σε ποια πόλη μένεις βέβαια..αν ομως είσαι Αθήνα εμπιστέψου τη Μαρία! Εχει σώσει μανουλες που δεν μπορούσαν να θηλάσουν, εγω πάντως αυτη θα εχω!

Η αλλιώς μίλησε με το σύλλογο Αλκυόνη ΄η τη la leche.

Γενικότερα για το θηλασμο μην πάρεις μαία ! Εκτός κ αν ειναι πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού! Ψάξε για πιστοποιημένες συμβούλους και μονο!

Σευχαριστω! Πολυ χρησιμη πληροφορια!

Σου χω στειλει πμ!

Οσο για το ονομα κοριτσια, το χουμε αποφασισει απο νωρις. Της γιαγιας της εφοσον ειναι κοριτσακι! Γενικως δε δυσκολευτηκαμε για το κυριοτερο: Αξιζεινα δωσεις τα ονοματα τους, ειναι εξαιρετικοι ανθρωποι οι γονεις μας και το ονομα ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε. Παρεπιπτοντως, εκεινοι δε θα ειχαν κανενα θεμα να μην το διναμε... αλλα εμεις το αποφασισαμε με μεγαλη χαρα:)

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ σήμερα κόβω το μαγνήσιο και το ασβέστιο... Την Τετάρτη θα με δει ο γιατρός να δούμε πως είμαστε...

Όσο για το όνομα το εχουμε αποφασίσει.. Άγγελος όπως ο πεθερός μου...

Πως ειναι τα μωράκια σας? εμένα ο μπέμπης δυο μερες ειναι πολυ ζωηρός, δυο μερες πολυ ήσυχος... Με αγχώνει κάποιες φορές...

καλημέρα κορίτσια κ απο μενα! πως πατε? φουσκωνετε ε? εμεις θα την βγάλουμε Ειρήνη -Ιωαννα, της Αγίας Ειρήνης χρυσοβαλαντου, που την εταξα κ Ιωαννα του πεθερου που δεν εχει βγει το όνομα του. Τώρα δεν ξερω, μαλλον ιωαννα θα την φωνάζουμε ι οχι μια μιξη των δυο ονομάτων. Θα δειξει! φιλάκια

καλημέρα κορίτσια κ απο μενα! πως πατε? φουσκωνετε ε? εμεις θα την βγάλουμε Ειρήνη -Ιωαννα, της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλαντου, που την εταξα κ Ιωαννα του πεθερου που δεν εχει βγει το όνομα του. Τώρα δεν ξερω, μαλλον ιωαννα θα την φωνάζουμε ι οχι μια μιξη των δυο ονομάτων. Θα δειξει! φιλάκια

Yotou, θα μου αρεσαν τα Ριαννα και Εριαννα!

Πολυ ωραια ονοματα κ συνδυαζεις κιολας! ;)

Καλημέρα σου εχω στείλει προσωπικό μην. Αλλα φαίνεται οτι δεν εχει έρθει...δεν ξέρω τι συμβαίνει ..τσέκαρε το κ ενημέρωσε με, γιατί στο εχω στείλει 2 φορές!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάκια, εμείς θα τον βγάλουμε Γιώργο το όνομα του μπαμπά μου αλλά κ του πεθερού μου.....οπότε δεν μένει κανείς παραπονεμένος!!!!!!! :tongue: Από εχθές είμαι καλύτερα από θέμα συσπάσεων.......έχω κάποιες αλλά όχι όπως πριν ευτυχώς......μάλλον έκανε δουλειά η κολπική προγεστερόνη! :rolleyes:

BawYp3.png

HgGgp3.png

Καλημερα!!! Εμεις εχουμε αποφασισει να την ονομασουμε Μαριλενα...Μαρια η πεθερα μου,Ελενη η μαμα μου...κ ξεμπερδεψαμε!!! Χαχαχα!" δε μας αρεσει κανενα απτα δυο ονομα μονα τους οποτε η μιξη ειναι σουπερ!! Δοξα τ θεο ειμαστε μθα χαρα,υπερκινητικες θα ελεγα....εχω κουραστει αρκετα βεβαια...ουσιαδτικα μολις μπηκα στ μηνα μ, αν κ αυριο κλεινω τις 36 εβδομαδες... Ανυπομονω ν δω τη φατσουλα της πλεον...

71i9p3.png

Εγω απο πριν οαντρευτουμε ειχα πει στον αντρα μου οτι το πρωτο θα το βγαλουμε με το ονομα της μαμας του (Σπυριδουλα) γιατι εχει πεθανει κ τον μεγαλωσε ολομοναχη κ μαλιστα ο αντρας της την εγκατελειψε μολις εμαθε οτι ηταν εγκυος. Για 40 χρονια πριν το βρισκω πολυ θαρραλεο...βεβαθα δε μου αρεσει σαν ονομα...ουτε κ του αντρα μου οποτε εχουμε βρει κ ενα ασχετο που αρρεσει κ στους δυο (πψς το παθανε; ) κι ελπιζω να αποφασισει να δωσουμε δυο...αλλιως...για σκεφτειτε κανενα υποκοριστικο...

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ σήμερα κόβω το μαγνήσιο και το ασβέστιο... Την Τετάρτη θα με δει ο γιατρός να δούμε πως είμαστε...

Όσο για το όνομα το εχουμε αποφασίσει.. Άγγελος όπως ο πεθερός μου...

Πως ειναι τα μωράκια σας? εμένα ο μπέμπης δυο μερες ειναι πολυ ζωηρός, δυο μερες πολυ ήσυχος... Με αγχώνει κάποιες φορές...

και εμενα μια απο τα ιδια μια μέρα ειναι ζωηρή την άλλη οχι,παίζουν μαζι μας τα μικρούλια!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...