Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Ευχαριστώ! Ναι, την ξέρω τη Μαρία, είναι φοβερή! Έκανα γιόγκα μαζί της πριν λίγο καιρό αλλά σταμάτησα λόγω φόρτου εργασίας. Τώρα που έχω την άδεια κύησης σκέφτομαι να ξαναπάω (από βδομάδα). Το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω τι γίνεται με τη μαία που μου είπε ο γιατρός. Θα είναι αυτή στον τοκετό μέσα ή κάποια άλλη (της βάρδιας) μαία του Λητώ? Ειλικρινά δεν ξέρω και πώς να το χειριστώ. Θα τη ρωτήσω όταν κανονίσουμε κάποιο ραντεβού.

Εγω παω κάθε Πέμπτη στη Μαρία που ειναι τα μαθήματα του συλλόγου ευτοκια! Κ απ οτι ξέρω οι μαίες του ευτοκια συνεργάζονται με το λητω κ ειναι καταπληκτικές! Αν έπαιρνα μαία πάντως απο εκει θα έπαιρνα. Ρώτησε το γιατρό κ ξεκαθάρισε το .

Εγω ρώτησα τη Μαρία κ μου είπε οτι θα έρθει στο μαιευτηριο οποτε της πω! Της θελω για τους πρώτους θηλασμούς στανταρ κ η Μαρία μπορεί να μπει στο μαιευτηριο οτι ώρα να ναι.

Διαφημίσεις

το να έχεις μαια μπορέι να βοηθησει στο να μην κάνεις επισκληρίδιο?επειδη εγω είχα τις μαιες μονο της κλινικης και τελικα έκανα καισ τις 2 γέννες επισκληριδιο διοτι δεν άντεχα...

Κοίταξε να δεις εγω κάνω μάθημα ανώδυνου τοκετού απο τις μαίες του συλλόγου ευτοκια που υποστηρίζουν το φτ. Χωρίς επισκληριδιο...δε ξέρω κατα ποσό οοοολες οι μαίες μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτο το κομμάτι..επισης να σου πω την αλήθεια ναι μεν κάνω τα μαθήματα αυτά αλλα δεν ειμαι καθόλου σίγουρη αν θα αντέξω εκεινη την ώρα κ δε θα ζητήσω επισκληριο :P :p:p πάντως εκεινη την ώρα δικη μου μαία δεν θα εχω μιας κ ο γιατρός μου είπε οτι δε χρειάζεται θα ειναι οι μαίες της βάρδιας. ..

Γεια σας κοριτσάκια μου!μου έχει λείψει η παρέα σας γιατί έχουμε προβλήματα με το ίντερνετ εδώ και πάρα πολλές μέρες και τώρα μπαίνω από το κινητό.Διαβασα όλα τα νέα σας και χαίρομαι που προχωράμε όλες ακάθεκτες! Εμείς

είχαμε ραντεβού 18 Μαιου όταν ήμουν 32w1d και κάναμε τον μεγάλο υπερηχο,μέτρησε τη ροή στις αρτηρίες,το αμνιακό υγρό κτλ και όλα καλά ευτυχώς. Το μόνο που το μπεμπακι μας είναι αρκετό μεγάλο,το υπολόγισε στα 2100 γρ. Μας είπε ότι δεν είναι ανησυχητικό απλα ότι θα είναι μεγαλούτσικο. Λίγο με άγχωσε και,η δική μου η γιατρος να προσέξω να μη βαλω βαρος. Απο τότε έχω κάνει δυο φορές εξέταση στον καρδιοτοκογραφο και όλα καλά. Το μόνο που με,άγχωσε είναι πως θα τα καταφέρω αμα είναι μεγάλο το μωρο αλλα με καθησύχασε η μαία ότι όλα γίνονται και θα το δούμε εκείνη την ώρα. Κατά τα άλλα,απολαμβάνω πραγματικά τον τελευταίο μήνα,θα μου λείψει αυτη η αίσθηση ότι έχω πάντα παρέα το μικρούλη μου. Πηγαίνω και κάθε βδομάδα στα μαθήματα τοκετού και νομίζω ότι βοηθαει να ξέρεις τι θα γινει,πως θα είναι,να είσαι προετοιμασμένος.μας έδωσαν και λίστα με το τι θα χρειαστούμε για τον πρώτο καιρό με το μωρο,απο ρούχα,προϊόντα περιποίησης κτλ., αλλα κορίτσια ειλικρινά έχω μπερδευτεί με τα κορμάκια,τα φορμακια,τα οverall,τα καλσόν και ποτε τους βαζεις το ένα και ποτε το αλλο κτλ. Τι να πω,μόνο εγώ άραγε ειμαι τόσο άσχετη; Α,ένα πολύ ωραίο αξεσουάρ που μπορείτε να πάρετε είναι καθρεφτης για το πίσω κσθισμα του αυτοκινήτου για να βλεπετε το μωρο που θα κάθεται ανάποδα.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

για το θέμα με τις μαίες,δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω καθόλου γιατι το σύστημα εδώ είναι τελιεως διαφορετικό και εγώ ούτως ή άλλως θα γεννήσω με τη μαία της βάρδιας,ούτε καν με γιατρό. Δεν ξέρω πώς είναι οι μαίες στην Ελλάδα,εδώ πάντως ενθαρρύνουν αλλες μεθόδους ανακούφισης από τους πόνους,εναλλακτικούς,όπως ομοιοπαθητική,βελονισμό,μασάζ και όχι επισκληριδιο,γιατι όπως μας εξήγησε,με την επισκληριδιο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να αναγκαστούν να μας βαλουν τεχνητούς πόνους ή να χρησιμοποιήσουν βεντούζες κτλ η ακομα αυξάνει τις πιθανότητες για καισαρική. Όλα αυτά δε σημαίνει αναγκαστικα ότι θα συμβούν αλλα αυξάνονται οι πιθανότητες. Σε κάποιες περιπτώσεις μας είπε το προτείνουν εκεινοι αν δουν ότι πιέζεται υπερβολικά πολύ η γυναικα. Αλλα γενικα κατάλαβα ότι θέλουν τουλάχιστον οι μαίες να βοηθήσουν με άλλης τρόπους. Μετά απο αυτα,αποφασισα να μη ζητήσω και να το προσπαθήσω όσο μπορώ. Παίρνω δυναμη η αλήθεια είναι απο αυτα τα μαθήματα,εμπιστεύομαι πιο πολύ το σώμα μου. Γι αυτο κορίτσια,να έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη μας! (είπε βέβαια η τελείως ανυποψίαστη! Γιατι καλή η θεωρία αλλα στην πράξη με θέω!)

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

τέλος,όσο για τις διακοπες σας ζηλεύω το λέω που μπορείτε να πατε. Εμείς,εδώ θα μείνουμε αν και η οικογένεια μου μου λέει να κατέβουμε με το μωρο κατά το Σεπτέμβρη Ελλάδα. Εμένα μου φαίνεται ότι θα είναι πολύ μικρούλι για να κάνει τέτοιο ταξίδι,δεν ξέρω κιόλας. Εσείς τι λέτε; είναι 3 ώρες το ταξίδι αλλα μου φαίνεται ότι θα αγχωθώ πολύ..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!Χαίρομαι που θίξατε το θέμα διακοπές και γενικά έξοδο του μωρού πριν τις 40 μέρες...Εγω εχω ΠΗ 20/07, για διακοπές δεν είχαμε συζητήσει αλλα γενικά σκόπευα σίγουρα με αυτη τη ζέσττη να τη βγάλω πριν τις 40 μέρες...Σήμερα η μαια που με παρακολουθεί χώρις να θέλει να με επηρέασει μου είπε οτι αυτη δεν θα το εβγαζε πριν τις 40μερες :( Μου είπε ότι δεν έχει σημασία που είναι καλοκαίρι το μωρό θα είναι πολύ μικρό και γενικά θα πρέπει να προσέχουμε...όπως καταλαβαίνετε με επηρέασε λίγο..Εσείς τι λέτε; ;Οι μανούλες που έχουν ήδη ένα ή παραπανω παιδακια και εχουν παραπάνω εμπειρία απο μας τι λένε; είναι τοσο επικίνδυνο; ;ή είναι υπερβολή;

Μωλο μην ανησυχείς το δικό μας στις 30+5 ήταν 1470..Ειναι μικρό αλλα το σημαντικό είναι να έχει σταθερή αναπτυξη..Απλα θέλει παρακολούθηση μας είπαν..Αυριο θα πάμε στο γιατρό και θα έχω νέα!!Καρότσι δεν έχω πάρει ούτε εγω ακόμα..Εσύ είδες κάποια;

Κορίτσια καλημέρα!

Vanilitsa πρέπει νομίζω να το κανονίσουμε πια γιατί σε λιγο καιρο θα σερνόμαστε... Τι περιοχή προτείνεις και τι ώρες μπορείς?

Εμείς εχθές είχαμε γιατρο. Όλα καλά με το μπεμπακι. Ευτυχώς δεν μου ξανατυλιχτηκε (αν θυμάστε πριν ενα μηνα είχα διπλή περιτυλιξη στο λαιμό και έκτοτε ξετυλίχτηκε). Το μόνο κοριτσια μετα είδα τον υπέρηχο και έγραφε ωρίμανση πλακούντα grade I. Δεν μου είπε κατι ο γιατρός. Ειμαι 32 εβδομάδα ημερολογιακά... Γνωρίζετε μήπως?

Εγω διακοπές δεν πρόκειται να πάω δυστυχώς. Νομίζω θα ειναι πολυ δύσκολο. Τα χωριά μας ειναι μακριά και το θεωρώ πέρα απο παρακινδυνευμένο για το μπεμπέ ταλαιπωρία και για εμάς μα κουβαλήσουμε όλο το σπίτι παραμάσχαλα. Τον Αύγουστο μας βλέπω ολομόναχος φρουρούς στην Αθηνα...

καλημερα κοριτσια μου!

χθες πηγαμε εκτακτως στο γιατρο γιατι ενοιωθα τις κλωτσιες πολυ χαμηλα και φοβηθηκα. τελικα ενω ειχε γυρισει με το κεφαλι εκανε τουμπα και ειναι παλι με τον πoπο προς τα κατω. ο τραχηλος ειναι πολυ καλος αλλα επειδη ειναι χαμηλα το μωρο μου ειπε ξεκουραση και utrogestan.

M-er και εμενα grade I γραφει για τον πλακουντα. μια χαρα ειναι μην ανησυχεις, στο γιο μου απο την 27w εγραφε grade II και δεν μου ειπε κατι ο γιατρος.

για διακοπες δεν υπαρχει περιπτωση να παμε φετος. τον γιο μου δεν τον εβγαλα καθολου για 40 μερες. αφηστε που και για 3ημερο να πας καπου πρεπει να κουβαλησεις χιλια δυο πραγματα. επισης τα ραμματα απο την καισαρικη με τραβουσαν για αρκετο καιρο.

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Κι εμείς εχθές πήγαμε στο γιατρό απρογραμμάτιστα, γιατί ένιωθα αρκετά την κοιλιά μου να πετρώνει. Με έβαλε στον καρδιοτοκογράφο κ όντως είχα συσπάσεις!!!!!! Μου είπε Ξεκούραση.....κ προγεστερόνη κολπικά, να περάσουν δύο βδομάδες να μπω στο μήνα μου 34+1 σήμερα.....αυτό μας νοιάζει!!!!! Από χθες είμαι συνέχεια ξάπλα......αχ άντε να περάσουν οι μέρες.......

BawYp3.png

HgGgp3.png

Luz στην Αγγλία είσαι; Για την Αγγλία το εχω ακούσει αυτο να γινεται.. Κ εμενα με έχουν βοηθήσει παρα πολυ τα μαθήματα που κάνω. Με βοηθάει πολυ να ξέρω τι μου γινεται..λέω να προσπαθήσω χωρίς επισκληριδιο κ εγω αλλα θα δούμε...τώρα για το 3ωρο ταξίδι μόλις σαραντίσει τι να σου πω...ρωτά τον παιδίατρο καλυτερα κ αποφασίζεις τοτε...

Mer ειναι παρα πολυ καλός ο πλακούντας σου στην εβδομάδα που είσαι!! Σημαίνει οτι δεν εχει γεράσει! Μπράβο! Εγω όταν έκανα το ντόπλερ στην 33 ειμαι grade II

Bubuka κ εγω το σκέφτομαι με το να σαραντίσει ,.ολοι λένε όχι κ μην το κανεις κ μπλα μπλα μπλα, νομίζω οτι μου πει ο παιδίατρος θα κάνω κ θα ακολουθήσω κ το ένστικτο μου!!

Νικολέττα ξεκουράσου!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα! Όχι,kitriblue,Γερμανία είμαι. Αυτο που σκέφτομαι για το ταξίδι είναι εκτός των αλλων,θα μπορώ να βγαίνω με το μωρο στην Αθήνα ή θα μείνω κλεισμένη στο σπίτι; αν είναι έτσι,κάθομαι εδώ που μπορώ πολύ εύκολα να πηγαίνω βόλτα με τα πόδια.. Θα το δω όμως,θα δω τι λέει και ο παιδιατρος. Όπως θέλω να δω και ποτε μπορώ να το βγαλω έξω. Μου έχουν πει ότι τα βγαζουν κατευθείαν έξω γιατί χρειάζονται καθαρό αέρα. Εδώ στο νοσοκομείο σου δίνουν καρότσι να το πας βόλτα αν έχεις όρεξη! Υπερβολή μάλλον!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

καλημερα...ελπιζω ολες να εισαστε καλα...

οσο αφορα τις διακοπες θα ελεγα οταν με το καλο ερθουν τα μωρακια να ακολουθησετε τισ συμβουλες ο καθενας του παιδιατρου... αυτο ειναι το πιο σωστο και το πιο λογικο συμφωνα με το καθε μωρο αλλα και την κατασταση της καθε μητερας αναλογα πως νιωθει αν γεννησε με φτ ή καισαρικη.... παρολη την ζεστη και την καλοκαιρινη διαθεση εγω προσωπικα νιωθω πιο σωστο για το μωρο για 40 μερουλες να συνηθισει στο χωρο του να βρουμε την ροη μας και το προγραμμα μας....λατρευω τη θαλασσα κ μου λειπει τρομερα αλλα κανω απο τωρα ονειρα για του χρονου που θα ειναι αφρατα μωρακια ενος ετους και θα πλατσουριζουν στα σωσιβια τους...ολα αυτα αν δεν μας πεθανει το eurogroup και η τροικα... :P

εμενα η κοιλια μου ειναι τοσο χαμηλα που τη κραταω οταν σηκωνομαι γιατι ποναω, το κεφαλακι της για να το δουμε στον υπερηχο το ειδαμε απο κατω...εχει εμπεδωσει και βιαζεται πολυ....ανυπομονω να παω στο γιατρο να μου πει ποτε υπολογιζουμε τοκετο γιατι εχω πολλα πονακια και δεν ξερω καν αν φτασω να κλεισω τον 8ο...παντως ειναι ηδη μεγαλη και καναμε και ωριμανση λογω της αιμορραγιας που ειχα...για να δουμε....

8LVMp3.png

καλησπέρα!

για τις διακοπές κορίτσια είναι θέμα το πως αισθάνεται η μητέρα και το αν θα πάει καμια βολτα πριν τις 40 ημέρες...εγώ με φυσιολογικό τοκετο και στις 2 μου κορες δεν τη πάλευα μέσα στο σπίτι μετα το 20 ημερο, θα τρελαινόμουν αν δεν έβγαινα, άρα βγηκα βέβαια το μωρο το κρατούσε ή η μαμά ή η πεθερά μου...γενικά είναι το πως αισθάνεσαι...εγώ από τώρα σκέφτομαι πως θα αντέξω μέσα ...αν και τις πρώτες μέρες είναι αλήθεια ότι είσαι πολύ εξαντλημένη για να κάνεις τσάρκα...όλα είναι ανάλογα την ψυχολογία!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...