Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.τι κάνετε;μέρες έχω να μπω κι εγώ.isis να σου ζήσουν τα μπεμπακια σας!με το καλό να τα πάρειςστο σπιτάκι σου και να είναι γερά κι ευτυχισμένα!εγώ κορίτσια συνεχίσω ακόμη δουλεια και ψάχνω ακόμη για καρότσι.εμείς 31 εβδ ειμασταν 1700 περιπου.μήπως είμαστε μικρουλια;;;;

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε? εγώ αισθάνομαι τρομερή εξάντληση σήμερα...

Δεν θέλω να κάνω τίποτα, δεν θέλω να φάω,... Ούτε βόλτα δεν θέλω να πάω που τρελαίνομαι...

Εγώ μαία δεν θα πάρω.. Ο γιατρός μου είπε οτι μια χαρα θα ειναι οι μαίες που εχει το νοσοκομείο.. Εκτός αυτού για μετά τη γεννα δεν θα εχω προβλημα με το μωρό γιατί ειμαι πολυ εξοικειωμένη.. Βοήθεια θα εχω όποτε θα τα καταφέρω φαντάζομαι...

Σημερα θα θιξω ενα αλλο θεμα...θα μου πειτε τι σκεφτεσαι ακομα δε γεννηθηκε το μωρο...σκεφτομαι αισιοδοξα κ ευχαριστα πραγματα...ετσι δεν πρεπει; μια κ ολες θα γεννησουμε ιουλιο,εσεις τι σκεφτεστε για διακοπες; για φετος τις ξεχναμε η το επιχειρουμε; εμεις...λεμε να το επιχειρησουμε....οχι κατι εξτριμ...στο χωριο που υπαρχει σπιτι πληρως εξοπλισμενο μαζι με τους παππουδες,σε 5 λεπτα ειμαστε στο κεντρο οπου υπαρχουν ιδιωτες παιδιατροι,υπαρχει νοσοκομειο-αν κ οχι το καλυτερο κ σε μια ωρα εισαι πατρα...πολυ παρατολμο;

Επισης...καλοκαιρακι ειναι...να μεινουμε εσωκλειστοι; οοοοχι...λεω να βγαινουνε καμια μικρη-συντομη βολτουλα...να αποφυγουμε κλειστους χωρους με κοσμο κ καπνους.ε; τι λετε; εκτος πια...αν δε θελω να ξεμυτισω απο το σπιτι

Σημερα θα θιξω ενα αλλο θεμα...θα μου πειτε τι σκεφτεσαι ακομα δε γεννηθηκε το μωρο...σκεφτομαι αισιοδοξα κ ευχαριστα πραγματα...ετσι δεν πρεπει; μια κ ολες θα γεννησουμε ιουλιο,εσεις τι σκεφτεστε για διακοπες; για φετος τις ξεχναμε η το επιχειρουμε; εμεις...λεμε να το επιχειρησουμε....οχι κατι εξτριμ...στο χωριο που υπαρχει σπιτι πληρως εξοπλισμενο μαζι με τους παππουδες,σε 5 λεπτα ειμαστε στο κεντρο οπου υπαρχουν ιδιωτες παιδιατροι,υπαρχει νοσοκομειο-αν κ οχι το καλυτερο κ σε μια ωρα εισαι πατρα...πολυαρατολμο;

Επισης...καλοκαιρακι ειναι...να μεινουμε εσωκλειστοι; οοοοχι...λεω να βγαινουνε καμια μικρη-συντομη βολτουλα...να αποφυγουμε κλειστους χωρους με κοσμο κ καπνους.ε; τι λετε; εκτος πια...αν δε θελω να ξεμυτισω απο το σπιτι

Καλημεραααα!!! Εγω εχω ηδη παρει τις αποφασεις μ...θα μεινω κανενα 20ημερο εδω κ μετα θ φυγω για τ χωριο μου που εινσι καμια ωρα περιπου απτην πολη...το σπιτι ειναι πληρως εξοπλισμενο κ φυσικα εκει θαναι κ η μαμα μου για βοηθεια...απλα ο αντρας μ εχει μαγαζι σε διπλανο χωριο,αρα ειναι πιο ευκολο ν βλεπει τ μπεμπα οποτε εχει χρονο κ φυσικα δε θαμαι κλεισμενη μεσα στο διαμερισμα μιας κ τ σπιτι εχει τεραστιες βεραντες ωστε ν νιωθω κ γω λιγο πιο καλα....ασε που εχει κ δροσια εκει πανω...δεν καθομαι εδω μονη μ για κανενα λογο...οτι χρειαδτω,θα με φερνει απευθειας ο μπαμπας μ στην πολη...οποτε ολα καλα νομιζω...

71i9p3.png

Καλημεραααα!!! Εγω εχω ηδη παρει τις αποφασεις μ...θα μεινω κανενα 20ημερο εδω κ μετα θ φυγω για τ χωριο μου που εινσι καμια ωρα περιπου απτην πολη...το σπιτι ειναι πληρως εξοπλισμενο κ φυσικα εκει θαναι κ η μαμα μου για βοηθεια...απλα ο αντρας μ εχει μαγαζι σε διπλανο χωριο,αρα ειναι πιο ευκολο ν βλεπει τ μπεμπα οποτε εχει χρονο κ φυσικα δε θαμαι κλεισμενη μεσα στο διαμερισμα μιας κ τ σπιτι εχει τεραστιες βεραντες ωστε ν νιωθω κ γω λιγο πιο καλα....ασε που εχει κ δροσια εκει πανω...δεν καθομαι εδω μονη μ για κανενα λογο...οτι χρειαδτω,θα με φερνει απευθειας ο μπαμπας μ στην πολη...οποτε ολα καλα νομιζω...

Εμας το αρχικο σχεδιο ηταν να φυγουμε μολις η μπεμπα θα ηταν 30 ημερων...ελα ομως που στον αντρα μου δινουν αδεια 27/7...δηλαδη αν γεννησω 10/7 που εχω πητ θα ειμασρε μολις 15 ημερων...πολυ νωρις ε; θα μου πεις μπορει να γεννησω νωριτερα...η να μην παμε 15 μερες αλλα εστω 1 βδομαδα....να φυγουμε 25 ημερων...μαλλον βλεποντας κ κανοντας

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! !!μωλο μια χαρά είναι ο μπεμπης σου εμείς στις 30+ ήμασταν 1550!!!Litsa και Rina και εγώ το ίδιο θα έκανα στην θέση σας αν είχα την επιλογή να πάω καπου δεν μου φαίνεται καθόλου κακο!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλημέρα κοριτςια ,

Κ εγω το σκέφτομαι με τις διακοπές..σίγουρα το σκέφτομαι πολυ σοβαρά για χωριό μιας κ το σπιτι ειναι μια χαρά !

Rina μου φαίνεται πολυ νωρίς μωρε 15 ημερών... Απο την άλλη οτι σου πει ο παιδίατρος!! Βέβαια μπορεί η ΠΗΤνα ειναι τοτε αλλα μπορεί να γεννήσεις πιο μπροστά! Στις 38 εβδομαδες ας πούμε κ όχι στις 40 ;) κ να γίνεις κ εσυ μανουλα Ιουνίου!!!

Κι εγω θα παω διακοπες κοριτσια. Στο νησι του αντρα μου αφου σαραντησω.. γιατι 9 μηνες ειμαι κυριολεκτικα κλεισμενη κι αν δεν αλλαξω παραστασεις δε με βλεπω καλα. Εχω βαρεθει παρα πολυ...

Αλεξανδρα αποτι εχω ακουσει η αποκλειστικη μαια μπορει να φτασει και τα 300 ευρω. Μια κοπελα μου χε πει πως ζητουσε 300, μια αλλη 150. Οπως και να χει, αν αποφασισεις να εχεις, θα εχει κοστος. Εγω δε θα εχω γιατι ο γιατρος μου δεν εχει δικη του. Εχω ομως σκεφτει αν τα βρω σκουρα μετα στο σπιτι με τον θηλασμο να καλεσω καποια να με βοηθησει κι αυτες πληρωνονται με την επισκεψη. Πόσο δεν ξερω... Μεχρι ενα 50αρικο νορμαλ ακουγεται.

Τελικα για βυθοσκοπηση θα παω την Παρασκευη γιατι μετα θα ηταν πολυ αργα...

Βανιλιτσα, μαλλον η αναγουλα απο την εγκυμοσυνη ειναι τελικα. Μου περασε τωρα.. Εσενα?

Βικυ ξεκουρασου οσο περισσοτερο μπορεις και ζητα βοηθεια αμεσα!

Κολπικη εξεταση σας ειπε ποτε θα σας κανει ο γιατρος? Εμενα 37η αλλα δεν ξερω το ψιλοφοβαμαι να μου βαλει χερι... Αλλα άμα πρεπει...

tf9Xp3.png

Καλημέρα Charline ! Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Κ εγω ήμουν μεταξύ του lullago & του next to me. Κατέληξα στο δεύτερο γλογψ στρώματος που θεώρησα οτι ήταν καλύτερο κ λόγω οτι θελω κατι σαν co -sharing στην αρχή .. Αν και το lullago μου άρεσε περισσότερο επειδη ειναι πιο μικρό κ πιο βολικό στη μετακίνηση. Οποτε λες να μην αλλάξω στρώμα...αλλα τι ημερομηνία είχες γεννήσει;

Οςο για τη μπουμπου σου μην ανησυχείς ολα καλα θα πάνε ! Απλά οςο μπορείς ξεκουράσου να φτάσεις τις 36 εβδομαδες. Επιστράτεψε μανουλα! Σώζουν αυτές οι μανουλες....;);)

Ειχα γεννησει 22/10.Κοιμοταν εκει για 6 μηνες.Αφου το στρωμα ειναι καλυτερο δεν υπαρχει κανενας λογος να το αλλαξεις.Παντως πραγματικα ηταν η πιο χρησιμη αγορα που καναμε.

Ειχα γεννησει 22/10.Κοιμοταν εκει για 6 μηνες.Αφου το στρωμα ειναι καλυτερο δεν υπαρχει κανενας λογος να το αλλαξεις.Παντως πραγματικα ηταν η πιο χρησιμη αγορα που καναμε.

Σε ευχαριστώ πολυ !! Άντε σε λιγο καιρό θα τα εχουμε αγκαλιά!!!

Διαφημίσεις

Αλεξανδρα αποτι εχω ακουσει η αποκλειστικη μαια μπορει να φτασει και τα 300 ευρω. Μια κοπελα μου χε πει πως ζητουσε 300, μια αλλη 150. Οπως και να χει, αν αποφασισεις να εχεις, θα εχει κοστος. Εγω δε θα εχω γιατι ο γιατρος μου δεν εχει δικη του. Εχω ομως σκεφτει αν τα βρω σκουρα μετα στο σπιτι με τον θηλασμο να καλεσω καποια να με βοηθησει κι αυτες πληρωνονται με την επισκεψη. Πόσο δεν ξερω... Μεχρι ενα 50αρικο νορμαλ άκουγε ...

Μπες εδώ!

https://www.facebook.com/www.mamama.gr

Δεν ξέρω σε ποια πόλη μένεις βέβαια..αν ομως είσαι Αθήνα εμπιστέψου τη Μαρία! Εχει σώσει μανουλες που δεν μπορούσαν να θηλάσουν, εγω πάντως αυτη θα εχω!

Η αλλιώς μίλησε με το σύλλογο Αλκυόνη ΄η τη la leche.

Γενικότερα για το θηλασμο μην πάρεις μαία ! Εκτός κ αν ειναι πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού! Ψάξε για πιστοποιημένες συμβούλους και μονο!

Και εμείς θα πάμε διακοπές μόλις σαραντησουμε... Θα πάμε λίγο στο χωριό της μαμάς και μετά στο χωριό του άντρα μου.. Πρώτα βουνό μετά θάλασσα... Να ξεφύγουμε λίγο γιατί μέσα στο σπίτι όλο τον Αύγουστο χωρίς παρέα δεν θα αντέξω...

Μπες εδώ!

Δεν ξέρω σε ποια πόλη μένεις βέβαια..αν ομως είσαι Αθήνα εμπιστέψου τη Μαρία! Εχει σώσει μανουλες που δεν μπορούσαν να θηλάσουν, εγω πάντως αυτη θα εχω!

Γενικότερα για το θηλασμο μην πάρεις μαία ! Εκτός κ αν ειναι πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού! Ψάξε για πιστοποιημένες συμβούλους και μονο!

Ευχαριστώ! Ναι, την ξέρω τη Μαρία, είναι φοβερή! Έκανα γιόγκα μαζί της πριν λίγο καιρό αλλά σταμάτησα λόγω φόρτου εργασίας. Τώρα που έχω την άδεια κύησης σκέφτομαι να ξαναπάω (από βδομάδα). Το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω τι γίνεται με τη μαία που μου είπε ο γιατρός. Θα είναι αυτή στον τοκετό μέσα ή κάποια άλλη (της βάρδιας) μαία του Λητώ? Ειλικρινά δεν ξέρω και πώς να το χειριστώ. Θα τη ρωτήσω όταν κανονίσουμε κάποιο ραντεβού.

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Μπες εδώ!

το να έχεις μαια μπορέι να βοηθησει στο να μην κάνεις επισκληρίδιο?επειδη εγω είχα τις μαιες μονο της κλινικης και τελικα έκανα καισ τις 2 γέννες επισκληριδιο διοτι δεν άντεχα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...