Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κακές εικονικά βλαστοκύστες που τελικά ήταν ποιοτικά εσωτερικά. Αυτές έδωσαν τελειώμηνες εγκυμοσύνες. Εάν όλα είναι τα υπόλοιπα είναι καλά, μια υγιής βλστοκύστη οποιασδήποτε βαθμολογίες θα δώσει εγκυμοσύνη και μωρό. 

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια...Η δικιά μας είναι λίγο μικρή μας ειπε ο γιατρος και τη παρακολουθουμε ανα 2 βδομαδες...Στις 31+6 ζυγιζε 1470 Κg αλλα έχει λίγο μικροτερη κοιλιά απο το κανονικο...Τωρα μεσα στη βδομαδα θα παμε για εξέταση ...Ελπίζω να είναι όλα καλα!Κάθε τοσο νιώθω και εγω τη κοιλια μου πολύ τραβηγμένη και πέτρα...Κατα τη γνωμη σας είναι συσπάσεις;

isis73 να ζησουν τα παιδάκια σου !!γερά και ευτυχισμένα ...και με το καλό να τα πάρετε σπίτι σας!!:):)

κοριτσια, απο μανουλα ιουλιου εγινα μανουλα μαιου. γεννησα τα τριδυμακια μου 25 μαιου, 32 εβδ. ο μπεμπακος επαθε χοριοαμνιονιτιδα με επακολουθη ρηξη υμενων και αρχισε προωρος τοκετος . οποτε εκανα καισαρικη τομη επειγοντως. τα κοριτακια ειναι μια χαρα, 1550 και 1300 γρ, και ο μπεμπουλης, 1550 γρ, υποστηρικτηκε αναπνευστικα τις πρωτες ημερες κ παιρνει ακομα αντιβιωση. τωρα νοσηλευονται στη μοναδα εντατικης για να ωριμασουν κ να παρουν βαρος. με το καλο και οι επομενες χωρις ξαφνικα συμβαντα!

Να σου ζήσουν! Γερά και δυνατά και σύντομα στο σπίτι σας!!!!!!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Isis να σας ζησουν τα αγγελουδια...με το καλο να πατε σπιτι σας!

Αποψε με ποναει πολυ εσωτερικα αυτο το ηβικο οστο που λενε απο τη μια μερια μονο...τοσο που εχει μουδιασει ολο μου το ποδι...καμια επαθε κατι παρομοιο;

8LVMp3.png

Καλημερα! Isis να σου ζησουν τα πλασματακια σου! Γερα και καλοτυχα να ειναι! Πωπω 3 μωρακια!!! Απιστευτο!!! Γρηγορα να πατε σπιτακι σας!

Εμεις κοριτσια ημασταν στις 33+5 2,5 κιλα, τωρα δεν ξερω ποσο εχουμε φτασει. Ειναι μεγαλο μωρο, δεν ξερω αν παιζω κι εγω ρολο που γεννηθηκα και ειμαι αναπτυγμενη.

Η μεση μου ποναει πολυ 3 μερες κ το ηβικο οστο επισης. Υπομονη κοριτσια..

Εν τω μεταξυ εδω και 5 μερες ξυπναω με ανακατωσουρες... Αλλο παλι και τουτο.. Εχω να το θυμηθω απο το 1ο τριμηνο!!!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Bubuka αυτό που περιγράφεις μοιάζει με συσπάσεις. Και έτσι να είναι όμως είναι απολύτως φυσιολογικό. Όλες έχουμε πλέον!

Nefeli έχεις πμ!

Άρχισαν τα γεννητούρια! Απίστευτο μου φαίνεται!

Κοριτσακια γεια σας!!

Κοπελα μου να σου ζησουν τα τριδυμακια σου!!!

Kitriblue εγω εχω το lullago και δεν πηρα στρωμα.Μια χαρα ηταν αυτο που ειχε.Κανενα προβλημα δεν αντιμετωπισα.Καλο στρωμα εχω στην κουνια του.

Κοριτσια μου εγ εχω αγχωθει.Τωρα γυρισα απο το γιατρο.Η μπεμπα ειναι 2250 στην 33+2.Αναπτυξη μια χαρα δλδ.Ομως το κεφαλι της ειναι πολυ χαμηλα και αν δεν προσεξω λεει ο γιατρος μου μπορει να αρχισουν συσπασεις τοκετου ή μπορει να σπασουν τα νερα...Που δεν το θελουμε τοσο νωρις.Και επισης υπαρχει κινδυνος να ανοιξει η τομη της πρωτης καισαρικης αν οι συπασεις ειναι παρατεταμενες...

Εχω ηδη μια καισαρικη στις 35εβδ. Λογω ισχυακης προβολης και προωρης ρηξης των υμενων πριν απο 19 μηνες

Δεν πρεπει να σηκωνω καθολου βαρος και να μξν κουραζομαι γενικα.Πως;;;;;Με τον μικρο στο σπιτι;;;;Θα επιστρατευτουν αμεσα οι γιαγιαδες...

Κοριτσακια γεια σας!!

Κοπελα μου να σου ζησουν τα τριδυμακια σου!!!

Kitriblue εγω εχω το lullago και δεν πηρα στρωμα.Μια χαρα ηταν αυτο που ειχε.Κανενα προβλημα δεν αντιμετωπισα.Καλο στρωμα εχω στην κουνια του.

Κοριτσια μου εγ εχω αγχωθει.Τωρα γυρισα απο το γιατρο.Η μπεμπα ειναι 2250 στην 33+2.Αναπτυξη μια χαρα δλδ.Ομως το κεφαλι της ειναι πολυ χαμηλα και αν δεν προσεξω λεει ο γιατρος μου μπορει να αρχισουν συσπασεις τοκετου ή μπορει να σπασουν τα νερα...Που δεν το θελουμε τοσο νωρις.Και επισης υπαρχει κινδυνος να ανοιξει η τομη της πρωτης καισαρικης αν οι συπασεις ειναι παρατεταμενες...

Εχω ηδη μια καισαρικη στις 35εβδ. Λογω ισχυακης προβολης και προωρης ρηξης των υμενων πριν απο 19 μηνες

Δεν πρεπει να σηκωνω καθολου βαρος και να μξν κουραζομαι γενικα.Πως;;;;;Με τον μικρο στο σπιτι;;;;Θα επιστρατευτουν αμεσα οι γιαγιαδες...

υπομονη κοπέλα μου..μαλλον η γιαγια δες πρέπει να βοηθήσουν για να φτασεις μεχρι της 36 εβδομάδες που είναι το επιθυμητο...ο μικρος σου πόσο είναι?εγώ έχω 2 μικρες η μια 2,5 χρονων και η άλλη 14 μηνων και έχω θέμα και γω με τα σηκωματα κ.τ..λ σε καταλαβαίνω...ετυτυχως εγω στις 6 ιουνίου μπαίνω πλέον στο μηνα μου...

Κοριτσακια τι κανετε;;; 35+3 σημερα κ καναμε το πρωτο non stress ...ολα καλα...βεβαια η μικρουλα μ ηταν σχετικα ησυχη κατα τη διαρκεια ενω πριν μπω μεσα κ μετα την εξεταση με ταραξε στις κλωτσιες...εκει το επαιζε κυρια χαχαψαχ!!! Την επομενη τριτη το επομενο κ θα γινει κ γυναικολογικη εξεταση τοτε...αντε φτανουμε στ τελος...

71i9p3.png

charline πρόσεχε λοιπόν και άσε τις γιαγιάδες να κάνουν τα μαγικά τους!!

litsa με το καλό να μπείς στον μήνα σου....

vicky χαράς το κουράγιο σου και σένα.....εδώ με ένα και τα χω φτύσει....τουλάχιστον έχεις βοήθεια????

Nefeli εδώ και κάτι μέρες έχω και γω το στομάχι μου και κάτι αναγούλες....αρχικά φοβήθηκα για γαστρεντερίτιδα αλλά αυτό συνεχίζει:rolleyes:

Mer θα πιούμε κανα καφέ ...??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

charline πρόσεχε λοιπόν και άσε τις γιαγιάδες να κάνουν τα μαγικά τους!!

litsa με το καλό να μπείς στον μήνα σου....

vicky χαράς το κουράγιο σου και σένα.....εδώ με ένα και τα χω φτύσει....τουλάχιστον έχεις βοήθεια????

Nefeli εδώ και κάτι μέρες έχω και γω το στομάχι μου και κάτι αναγούλες....αρχικά φοβήθηκα για γαστρεντερίτιδα αλλά αυτό συνεχίζει:rolleyes:

Mer θα πιούμε κανα καφέ ...??

ε..κατι έχω όταν το χρειάζομαι πάω στο σπίτι της μητερας μου...αυτό και όταν γινει κατι έκτακτομπορούμε να τα αφηνουμε πάλι στη μητερα μου...η πεθερα μου ζουν στο εξωτερικο στο Βελγιο και θα έρθουν μόνο όταν έχω γεννησει για μια βοήθεια.

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας! Με τις μαίες τι παίζει? Ο γιατρός μου συνεργάζεται με μία στο μαιευτήριο και μου είπε να τη συναντήσω. Πριν λοιπόν τη γνωρίσω θα ήθελα να σας ρωτήσω... Φυσικά και η αμοιβή τους θα είναι εκτός του συνολικού πακέτου γιατρού+μαιευτηρίου. Έχετε ιδέα πόσο μπορεί να φτάσει? Τελικά σου "φοράνε" και ένα ακόμη έξοδο στο μαιευτήριο? (άραγε για τι ακριβώς πληρώνουμε?). Ευχαριστώ!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Κοριτσακια γεια σας!!

Κοριτσια μου εγ εχω αγχωθει.Τωρα γυρισα απο το γιατρο.Η μπεμπα ειναι 2250 στην 33+2.Αναπτυξη μια χαρα δλδ.Ομως το κεφαλι της ειναι πολυ χαμηλα και αν δεν προσεξω λεει ο γιατρος μου μπορει να αρχισουν συσπασεις τοκετου ή μπορει να σπασουν τα νερα...Που δεν το θελουμε τοσο νωρις.Και επισης υπαρχει κινδυνος να ανοιξει η τομη της πρωτης καισαρικης αν οι συπασεις ειναι ....

Καλημέρα Charline ! Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Κ εγω ήμουν μεταξύ του lullago & του next to me. Κατέληξα στο δεύτερο γλογψ στρώματος που θεώρησα οτι ήταν καλύτερο κ λόγω οτι θελω κατι σαν co -sharing στην αρχή .. Αν και το lullago μου άρεσε περισσότερο επειδη ειναι πιο μικρό κ πιο βολικό στη μετακίνηση. Οποτε λες να μην αλλάξω στρώμα...αλλα τι ημερομηνία είχες γεννήσει;

Οςο για τη μπουμπου σου μην ανησυχείς ολα καλα θα πάνε ! Απλά οςο μπορείς ξεκουράσου να φτάσεις τις 36 εβδομαδες. Επιστράτεψε μανουλα! Σώζουν αυτές οι μανουλες....;);)

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας! Με τις μαίες τι παίζει? Ο γιατρός μου συνεργάζεται με μία στο μαιευτήριο και μου είπε να τη συναντήσω. Πριν λοιπόν τη γνωρίσω θα ήθελα να σας ρωτήσω... Φυσικά και η αμοιβή τους θα είναι εκτός του συνολικού πακέτου γιατρού+μαιευτηρίου. Έχετε ιδέα πόσο μπορεί να φτάσει? Τελικά σου "φοράνε" και ένα ακόμη έξοδο στο μαιευτήριο? (άραγε για τι ακριβώς πληρώνουμε?). Ευχαριστώ!

Εγω δε θα πάρω τελικά μαία..παρόλο που ήθελα έτσι για υποστήριξη ο δικός μου ο γιατρός μου είπε οτι δεν ειναι απαραίτητο οποτε δε μπορώ να σε βοηθήσω . Εχω ακούσει οτι οι τιμές παίζουν γύρω στο 300. Πάντως εγω που μίλησα με κάποια την οποία γνώρισα σε κάποια σεμινάρια που έκανα κ ήταν καταπληκτική μου είπε οτι αν ειναι να κάνουμε 2 -3 συναντήσεις να σου λύσω απορίες να σου δείξω να θηλάσει κλπ. Χωρίς να ειμαι εκει την ώρα του τοκετού μου είπε οτι πληρώνεται σαν ιατρικά ραντεβού 50 ευρώ δηλαδή τη φορα. Αν ομως την πάρεις αποκλειστικά απ οτι ξέρω τη συναντάς μια φορα την εβδομάδα μεχρι να γεννήσεις κ στο μαιευτηριο φυσικά κ πληρώνεις πακέτο.

Εγω δε θα πάρω τελικά μαία..παρόλο που ήθελα έτσι για υποστήριξη ο δικός μου ο γιατρός μου είπε οτι δεν ειναι απαραίτητο οποτε δε μπορώ να σε βοηθήσω . Εχω ακούσει οτι οι τιμές παίζουν γύρω στο 300. Πάντως εγω που μίλησα με κάποια την οποία γνώρισα σε κάποια σεμινάρια που έκανα κ ήταν καταπληκτική μου είπε οτι αν ειναι να κάνουμε 2 -3 συναντήσεις να σου λύσω απορίες να σου δείξω να θηλάσει κλπ. Χωρίς να ειμαι εκει την ώρα του τοκετού μου είπε οτι πληρώνεται σαν ιατρικά ραντεβού 50 ευρώ δηλαδή τη φορα. Αν ομως την πάρεις αποκλειστικά απ οτι ξέρω τη συναντάς μια φορα την εβδομάδα μεχρι να γεννήσεις κ στο μαιευτηριο φυσικά κ πληρώνεις πακέτο.

Εμενα ο γιατρος μου μου εχει πει οτι η μαια ειναι μεσα στην τιμη που εχει δωσει εκτος αν θελω κατι πιο εξειδικευμενο. Φανταζομαι εννοει τις μαιες του νοσοκομειου.σν θελω συναντησεις πριν κλπ προφανως θα χρεωνετε εξτρα. Εγω τελικα αποφασισα να παω....με αγνοια κινδυνου γιατι νομιζω οσο πιο πολλα ξερω τοσο θα αγχωθω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...