Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

κοριτσια, απο μανουλα ιουλιου εγινα μανουλα μαιου. γεννησα τα τριδυμακια μου 25 μαιου, 32 εβδ. ο μπεμπακος επαθε χοριοαμνιονιτιδα με επακολουθη ρηξη υμενων και αρχισε προωρος τοκετος . οποτε εκανα καισαρικη τομη επειγοντως. τα κοριτακια ειναι μια χαρα, 1550 και 1300 γρ, και ο μπεμπουλης, 1550 γρ, υποστηρικτηκε αναπνευστικα τις πρωτες ημερες κ παιρνει ακομα αντιβιωση. τωρα νοσηλευονται στη μοναδα εντατικης για να ωριμασουν κ να παρουν βαρος. με το καλο και οι επομενες χωρις ξαφνικα συμβαντα!

Να σου ζήσουν κοριτσάκι μου, με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας!!!!!! :P

BawYp3.png

HgGgp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια, απο μανουλα ιουλιου εγινα μανουλα μαιου. γεννησα τα τριδυμακια μου 25 μαιου, 32 εβδ. ο μπεμπακος επαθε χοριοαμνιονιτιδα με επακολουθη ρηξη υμενων και αρχισε προωρος τοκετος . οποτε εκανα καισαρικη τομη επειγοντως. τα κοριτακια ειναι μια χαρα, 1550 και 1300 γρ, και ο μπεμπουλης, 1550 γρ, υποστηρικτηκε αναπνευστικα τις πρωτες ημερες κ παιρνει ακομα αντιβιωση. τωρα νοσηλευονται στη μοναδα εντατικης για να ωριμασουν κ να παρουν βαρος. με το καλο και οι επομενες χωρις ξαφνικα συμβαντα!

Με τι ευχάριστα νέα ξεκινάει ο μήνας!!!

Να σου ζήσουν τα αστεράκια σου γλυκιά μου....γερά και δυνατά!!!

Ελπίζω ο μπεμπούλης σας να είναι καλά τώρα!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ...οι περισσότερες μπαίνουμε σε λίγο στον μήνα μας!!!

Ελπίζω και εύχομαι όλα ....να κυλήσουν ήρεμα και φυσιολογικά!!!!!!!!!!!!!

lila μου μην αγχώνεσαι και μένα έτσι ήταν η μικρη κεφάλι πάνω πόδια κάτω...αλλά την παρασκευή που πήγα είχε γυρίσει!!!

Να φάς κάτι που γουστάρεις πολύ και σε ποσότητα και θα δεις για πότε θα κάνει την τούμπα!!!!!!!και όσο μπορείς περπάτημα!!!!!!!!!!!!

αλλιώς να μην αγχωθείς....η καισαρική σήμερα δεν είναι τίποτα...αρκεί μαμά και μωρό να είναι υγιέστατοι!!! αυτό έχει σημασία ....τίποτα άλλο!!!!!!!!

κορίτσια έχω βαρεθεί τις επισκέψεις στην τουαλέτα..........έλεος πια!!!!!!!

Δεν έχει χώρο η καημένη την νιώθω ...είμαι και γω κοντούλα (1,60) και καταλαβαίνετε! θέλω να πάω να κάνω και τις τελευταίες αιματολογικές + το κολπικό για στρεπτόκοκκο. ...το κάνατε εσείς???Νομίζω steviv εσύ?μου είπε θα μου το πάρει η μικροβιολόγος??:oops:...τεσπα...ας είναι!!!!!!

Φεύγω ...πάω για περπάτημα και μετά σ' ένα παιδικό πάρτι τον γιόκα μου........Πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κοπέλα μου να σου ζήσουν! Να είναι πάντα υγιή, ευτυχισμένα και καλότυχα! Ελπίζω σύντομα να φτάσουν στο σπιτάκι σας και να σας το γεμίσουν χαρές και φωνούλες!

ισις να σας ζησουν τα παιδάκια σας! να τα χαίρεστε κ να τα καμαρωσετε όπως επιθυμείτε! Ιασω εισαστε? αν ναι ειμαστε σίγουρα γείτονες! εμεις στην μενν2. Κορίτσια καλο μηνα κ με το καλο τα μπεμπακια σας!

Διαφημίσεις

ισις να σας ζησουν τα μωρα σας, να τα χαίρεστε κ να τα καμαρωσετε όπως επιθυμείτε! καλο σαραντισμο! Ιασω ειστε? αν ναι ειμαστε γειτονες! εμεις στην μενν2. Κορίτσια καλο μηνα κ με το καλο τα μωράκια σας!

καλημερα και καλο μηνα!! εχω πααααρα πολυ κιαρο να σας γραψω,αν κ σας διαβαζα που κ που! μεχρι κ τον κωδικο μου ειχα ξεχασει!! λοιπον καποια κοπελα ειπε χθες οτι ειχε πονακια περιοδου κ ο γιατρος της της εδωσε buscopan για δυο μερες,(συγγνωμη που δε συγκρατησα το ονομα σου!:oops:).ακριβως το ιδιο επαθα κ γω,πηρα για δυο μερες κ σημερα περιμενω να δω πως θα παει.αυτα τα πονακια περιοδου θεωρουνται συσπασεις? δεν εχω καταλαβει κ τρομαξα πολυ οταν τα ενιωσα,ηταν αρκετα εντονα καποιες ωρες...κ δεν ημουν κ κουρασμενη,ισα ισα!ελπιζω να ηταν περαστικα κ για μενα κ για οσες τα νιωσατε,να σπρωξουμε λιγο ακομα!οσο για το βαρος της μικρης στις 32 και 4 ηταν 2100,να δουμε που θα φτασει,σε μια εβδομαδα εχω γιατρο!!

Εγώ ήμουν με τα πονάκια... Ειμαι λίγο καλύτερα αλλα απο τον φόβο μου δεν μπορώ να χαλαρώσω... Το εχω συνέχεια στο μυαλό μου... Λίγο υπομονή ακόμα... :)

Να σας ζήσουν τα μπεμπακια! Να ειναι καλοτυχα στη ζωή τους!!! Λίγο υπομονή και θα τα έχετε μαζί σας :):):)

Καλημέρα κορίτσια! !τι κανετε?εγω μόλις γύρισα από την γιατρό πήγα για τον απλό ελενχο (κιλά, ζάχαρο εξεταση από κατω)αλλά κατέληξε να μου κάνει και υπέρηχο γιατί ένιωθε ότι το κεφάλι της μικρής δεν ήταν πλέον κάτω και τελικά δυστυχως επιβεβαιωθήκε έχει το κεφάλι πάνω και τα πόδια κάτω μου έκανε την καρδιά περιβολη γιατί μου είπε ότι αν δεν αλλάξει κάτι στις 37 εβδομάδες που θα ξαναπάω θα με στείλει στο νοσοκομείο να κανονίσουν καισαρική και μην δεχτώ να γεννήσω φυσιολογικά μου είπε αν η μικρή είναι ακόμα έτσι γιατί είναι επικυνδινο,υπάρχει και μια τεχνική λέει που γυρίζουν το μωρο αλλα δεν ξέρει αν την έχει το νοσοκομείο μου!τουλάχιστον είδα ότι η μικρή μου είναι καλά και μεγαλώνει έφτασε τα 2200 και 43 εκατοστά! !

Lila εχω ΄ενα βιβλίο που δείχνει μια στάση που κατα 80 % όταν την κάνουν οι μαμάδες τα μωρά γυρνάνε.

Κάτσε στα τέσσερα , σκύψε μπροστά ακουμπά το κεφάλι κάτω κ είχε τεντωμένα χέρια ..κάτσε για κανα δίλεπτο έτσι κ έπανελαβε αρκετές φορές μέσα στη μερα.

Διαφημίσεις

Lila εχω ΄ενα βιβλίο που δείχνει μια στάση που κατα 80 % όταν την κάνουν οι μαμάδες τα μωρά γυρνάνε.

Κάτσε στα τέσσερα , σκύψε μπροστά ακουμπά το κεφάλι κάτω κ είχε τεντωμένα χέρια ..κάτσε για κανα δίλεπτο έτσι κ έπανελαβε αρκετές φορές μέσα στη μερα.

Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω! !!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

να σου ζησουν τα παιδακια σου,να ναι γερα,καλοτυχα και παντα με υγεια!!!ευχομαι συντομα να γυρισετε ολοι μαζι σπιτι σας!!αφου ολα πηγαν καλα αυτο εχει σημασια,συντομα θα μπορεσετε να τα παρετε σπιτι να γεμισει το σπιτι σας φωνουλες!!

Εγώ ήμουν με τα πονάκια... Ειμαι λίγο καλύτερα αλλα απο τον φόβο μου δεν μπορώ να χαλαρώσω... Το εχω συνέχεια στο μυαλό μου... Λίγο υπομονή ακόμα... :)

αφου εισαι εστω κ λιγο καλυτερα δεν εχει νοημα να αγχωνεσαι, ξερω δυσκολο αλλα πρεπει!! εξαλλου μπορει να μην ειναι κ τιποτα παραπανω απο συσπασουλες που μας προετοιμαζουν για τις κανονικες οταν ερθει η ωρα-ετσι κ αλλιως πλησιαζει η ωρα μας!

GMphsKU.jpgGMphp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...