Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κι εμένα με πονάει η μέση μου και χαμηλά στο ηβικό οστό. Το βράδυ δεν μπορώ να γυρίσω από την αριστερή στη δεξιά πλευρά (νιώθω να μετακινείται ολόκληρο το μωρό)... αφήστε που πονάει και η κύστη μου όταν ξυπνάω και θέλω να πάω στο μπάνιο. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και να μην ανησυχώ. Όσον αφορά τα κιλά του μωρού μου είπαν στο doppler ότι είναι μεγάλος (ήταν 1850) ενώ 3 εβδομάδες μετά πήγε στα 2.500. Ο γιατρός μου είπε να κόψω γλυκά, ψωμί κ.λπ. Φοβάμαι μήπως βρουν αφορμή το μέγεθος του μωρού και μου ρίξουν καμιά καισαρική χωρίς λόγο... Κορίτσια πόσο είναι τα δικά σας? Πάμε για 35η εβδομάδα...

Εμενα 2039...τη τεταρτη που δεν ειχα ακομακλεισει 34η βδομαδα

Ασχετο...πως βαζετε τικερακι;;; το παλευω αλλα μπα...

Διαφημίσεις

Εμενα 2039...τη τεταρτη που δεν ειχα ακομακλεισει 34η βδομαδα

Ασχετο...πως βαζετε τικερακι;;; το παλευω αλλα μπα...

Rina 80 ν σου πω ότι δεν θυμάμαι για το τίκερ. Μόνο το site που είχα μπει και μετά κάπου επικόλλησα το link. Μήπως καμιά πιο έμπειρη να βοηθήσει?

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Καλημέρα κορίτσια! !τι κανετε?εγω μόλις γύρισα από την γιατρό πήγα για τον απλό ελενχο (κιλά, ζάχαρο εξεταση από κατω)αλλά κατέληξε να μου κάνει και υπέρηχο γιατί ένιωθε ότι το κεφάλι της μικρής δεν ήταν πλέον κάτω και τελικά δυστυχως επιβεβαιωθήκε έχει το κεφάλι πάνω και τα πόδια κάτω μου έκανε την καρδιά περιβολη γιατί μου είπε ότι αν δεν αλλάξει κάτι στις 37 εβδομάδες που θα ξαναπάω θα με στείλει στο νοσοκομείο να κανονίσουν καισαρική και μην δεχτώ να γεννήσω φυσιολογικά μου είπε αν η μικρή είναι ακόμα έτσι γιατί είναι επικυνδινο,υπάρχει και μια τεχνική λέει που γυρίζουν το μωρο αλλα δεν ξέρει αν την έχει το νοσοκομείο μου!τουλάχιστον είδα ότι η μικρή μου είναι καλά και μεγαλώνει έφτασε τα 2200 και 43 εκατοστά! !

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! !τι κανετε?εγω μόλις γύρισα από την γιατρό πήγα για τον απλό ελενχο (κιλά, ζάχαρο εξεταση από κατω)αλλά κατέληξε να μου κάνει και υπέρηχο γιατί ένιωθε ότι το κεφάλι της μικρής δεν ήταν πλέον κάτω και τελικά δυστυχως επιβεβαιωθήκε έχει το κεφάλι πάνω και τα πόδια κάτω μου έκανε την καρδιά περιβολη γιατί μου είπε ότι αν δεν αλλάξει κάτι στις 37 εβδομάδες που θα ξαναπάω θα με στείλει στο νοσοκομείο να κανονίσουν καισαρική και μην δεχτώ να γεννήσω φυσιολογικά μου είπε αν η μικρή είναι ακόμα έτσι γιατί είναι επικυνδινο,υπάρχει και μια τεχνική λέει που γυρίζουν το μωρο αλλα δεν ξέρει αν την έχει το νοσοκομείο μου!τουλάχιστον είδα ότι η μικρή μου είναι καλά και μεγαλώνει έφτασε τα 2200 και 43 εκατοστά! !

Καλημερα, σημασια εχει οτι ειναι καλα το μωρο, δεν πειραζει αν δεν γυρισει, θα κανεις καισαρικη και ολα καλα....:)

καισαρικη κανουν συνηθως στην 38η εβδομαδα, οποτε θα κανονισεις ενα ραντεβου και ισως ως τοτε να γυρισει παλι απο μονη της...

8LVMp3.png

και εγω μεγαλη μπεμπα εχω, στην 31η βδομαδα ηταν 2000 κιλα, τωρα ειμαι στην 34 δεν ξερω ποσο εχει φτασει...αλλα οπως ειπατε και νωριτερα αυτο δεν παιζει κανενα ρολο στη μετεπειτα αναπτυξη...οσο ειναι να γινουν απο το dna τους θα γινουν! :))

το μονο αγχος σιγουρα ειναι να γεννηθουν οσο το δυνατον και πιο ευκολα...για να δουμε...

8LVMp3.png

καλημερα και καλο μηνα!! εχω πααααρα πολυ κιαρο να σας γραψω,αν κ σας διαβαζα που κ που! μεχρι κ τον κωδικο μου ειχα ξεχασει!! λοιπον καποια κοπελα ειπε χθες οτι ειχε πονακια περιοδου κ ο γιατρος της της εδωσε buscopan για δυο μερες,(συγγνωμη που δε συγκρατησα το ονομα σου!:oops:).ακριβως το ιδιο επαθα κ γω,πηρα για δυο μερες κ σημερα περιμενω να δω πως θα παει.αυτα τα πονακια περιοδου θεωρουνται συσπασεις? δεν εχω καταλαβει κ τρομαξα πολυ οταν τα ενιωσα,ηταν αρκετα εντονα καποιες ωρες...κ δεν ημουν κ κουρασμενη,ισα ισα!ελπιζω να ηταν περαστικα κ για μενα κ για οσες τα νιωσατε,να σπρωξουμε λιγο ακομα!οσο για το βαρος της μικρης στις 32 και 4 ηταν 2100,να δουμε που θα φτασει,σε μια εβδομαδα εχω γιατρο!!

GMphsKU.jpgGMphp3.png

καλημερα και καλο μηνα!! εχω πααααρα πολυ κιαρο να σας γραψω,αν κ σας διαβαζα που κ που! μεχρι κ τον κωδικο μου ειχα ξεχασει!! λοιπον καποια κοπελα ειπε χθες οτι ειχε πονακια περιοδου κ ο γιατρος της της εδωσε buscopan για δυο μερες,(συγγνωμη που δε συγκρατησα το ονομα σου!:oops:).ακριβως το ιδιο επαθα κ γω,πηρα για δυο μερες κ σημερα περιμενω να δω πως θα παει.αυτα τα πονακια περιοδου θεωρουνται συσπασεις? δεν εχω καταλαβει κ τρομαξα πολυ οταν τα ενιωσα,ηταν αρκετα εντονα καποιες ωρες...κ δεν ημουν κ κουρασμενη,ισα ισα!ελπιζω να ηταν περαστικα κ για μενα κ για οσες τα νιωσατε,να σπρωξουμε λιγο ακομα!οσο για το βαρος της μικρης στις 32 και 4 ηταν 2100,να δουμε που θα φτασει,σε μια εβδομαδα εχω γιατρο!!

καλησπέρα!ναι συσπάσεις είναι..και γω έχω αρκετες κάθε μέρα, αφού δεν προλαβαίνω με τις δυο μικρες να ξεκουραστω, αλλά να πω την αλήθεια το γιατρό ακόμη τηλέφωνο δεν τον έχω πάρει..διότι σταματανε σε κάποια φάση...αν πάνε για γέννα θα το καταλάβετε κοριτσια..είναι διαφορετικά...

το βαρος του μικρού στην 33 εβδομάδα ήταν 2.200 περίπου...τώρα μπαίνω 36 η εβδομαδα..δεν ξέρω ποσο είναι ..την άλλη εβδομάδα που θα πάμεστο γιατρο θα δούμε..

κοριτσια, απο μανουλα ιουλιου εγινα μανουλα μαιου. γεννησα τα τριδυμακια μου 25 μαιου, 32 εβδ. ο μπεμπακος επαθε χοριοαμνιονιτιδα με επακολουθη ρηξη υμενων και αρχισε προωρος τοκετος . οποτε εκανα καισαρικη τομη επειγοντως. τα κοριτακια ειναι μια χαρα, 1550 και 1300 γρ, και ο μπεμπουλης, 1550 γρ, υποστηρικτηκε αναπνευστικα τις πρωτες ημερες κ παιρνει ακομα αντιβιωση. τωρα νοσηλευονται στη μοναδα εντατικης για να ωριμασουν κ να παρουν βαρος. με το καλο και οι επομενες χωρις ξαφνικα συμβαντα!

Διαφημίσεις

κοριτσια, απο μανουλα ιουλιου εγινα μανουλα μαιου. γεννησα τα τριδυμακια μου 25 μαιου, 32 εβδ. ο μπεμπακος επαθε χοριοαμνιονιτιδα με επακολουθη ρηξη υμενων και αρχισε προωρος τοκετος . οποτε εκανα καισαρικη τομη επειγοντως. τα κοριτακια ειναι μια χαρα, 1550 και 1300 γρ, και ο μπεμπουλης, 1550 γρ, υποστηρικτηκε αναπνευστικα τις πρωτες ημερες κ παιρνει ακομα αντιβιωση. τωρα νοσηλευονται στη μοναδα εντατικης για να ωριμασουν κ να παρουν βαρος. με το καλο και οι επομενες χωρις ξαφνικα συμβαντα!

isis να σου ζήσουν κοπέλα μου ευχομαι υγιεστατα και καλοτυχα να είναι σε όλη τους την ζωη,με το καλό να βγείτε και όλα να σας πάνε καλα!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλημερα, σημασια εχει οτι ειναι καλα το μωρο, δεν πειραζει αν δεν γυρισει, θα κανεις καισαρικη και ολα καλα....:)

καισαρικη κανουν συνηθως στην 38η εβδομαδα, οποτε θα κανονισεις ενα ραντεβου και ισως ως τοτε να γυρισει παλι απο μονη της...

έχεις δίκιο αυτο είναι το σημαντικό να είναι καλά τα μωράκια μας!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Να σου ζήσουν κορίτσι μου!!!

Σε χάσαμε, τώρα καταλαβαίνω γιατί. Μια χαρά είναι όμως τα μωράκια ε;

Και τα κιλάκια τους μια χαρά επίσης.

Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και με το καλό να πάτε σπίτι σας!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Κοριτσακι μ να σου ζησουν...καλοτυχα κ ευτυχισμενα ν ειναι κ παντα υγιεστατα!! Σας ευχομαι τ καλυτερα! Αντε κ στ δικα μας τωρα....πως νιωθεις;;;

71i9p3.png

να σου ζήσουν!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...