Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Πήρα το γιατρό τηλέφωνο γιατί τα πονάκια σε μέση και κοιλιά δεν λένε να περάσουν.. Με ρώτησε αν κουράστηκα αλλα παραδόξως δεν εχω κανει τίποτα δυο μερες τώρα.. Μου είπε να πάρω δυο buscopan plus να δω πως θα πάει.. Τον άκουσα προβληματισμένο πάντως και με εχει πιάσει άγχος... :(

Διαφημίσεις

Πήρα το γιατρό τηλέφωνο γιατί τα πονάκια σε μέση και κοιλιά δεν λένε να περάσουν.. Με ρώτησε αν κουράστηκα αλλα παραδόξως δεν εχω κανει τίποτα δυο μερες τώρα.. Μου είπε να πάρω δυο buscopan plus να δω πως θα πάει.. Τον άκουσα προβληματισμένο πάντως και με εχει πιάσει άγχος... :(

και εγώ τα έχω συνέχεια και ας κάθομαι όλη μέρα ρώτησα την γιατρό μου στο τελευταιο ραντεβου που ειχαμε και είπε όλα αυτά είναι φυσιολογικά ξεκουρασου όσο μπορείς και μην ανχωνεσαι

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας κοριτσια!!Είμαι καινούρια στη παρέα σας γιατι μόλις σας ανακάλυψα!Είμαι 33 εβδομάδων και περιμένω κοριτσάκι!!!Να πω την αλήθεια διαβασα παρα πολλα μηνυματα σας και απ'ότι είδα είστε όλες σχεδόν ετοιμες σε αντίθεση με μενα...Έχω λίγο πελαγώσει γιατι δε ξέρω απο που να ξεκινήσω...'Είπα να ξεκινήσω απο το καρότσι και απο τη τσάντα για το μαιευτήριο.Καρότσια είδα διάφορα αλλα ακόμα δεν εχω καταλήξει...Αν έχετε καμια πρόταση καλοδεχούμενη.. Θα μπορούσατε να μου πειτε τι χρειάζεται να παρουμε μαζι μας στο μαιευτήριο;Με το καλό να έρθουν τα μωρακια σας!!!

Συγνωμη steviv21 δεν ξερω πως το εκανα αυτο και φαινεται σαν δικο μου μηνυμα .......

Πήρα το γιατρό τηλέφωνο γιατί τα πονάκια σε μέση και κοιλιά δεν λένε να περάσουν.. Με ρώτησε αν κουράστηκα αλλα παραδόξως δεν εχω κανει τίποτα δυο μερες τώρα.. Μου είπε να πάρω δυο buscopan plus να δω πως θα πάει.. Τον άκουσα προβληματισμένο πάντως.
Επεξεργάστηκαν by pepci

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!Είμαι καινούρια στη παρέα σας γιατι μόλις σας ανακάλυψα!Είμαι 33 εβδομάδων και περιμένω κοριτσάκι!!!Να πω την αλήθεια διαβασα παρα πολλα μηνυματα σας και απ'ότι είδα είστε όλες σχεδόν ετοιμες σε αντίθεση με μενα...Έχω λίγο πελαγώσει γιατι δε ξέρω απο που να ξεκινήσω...'Είπα να ξεκινήσω απο το καρότσι και απο τη τσάντα για το μαιευτήριο.Καρότσια είδα διάφορα αλλα ακόμα δεν εχω καταλήξει...Αν έχετε καμια πρόταση καλοδεχούμενη.. Θα μπορούσατε να μου πειτε τι χρειάζεται να παρουμε μαζι μας στο μαιευτήριο;Με το καλό να έρθουν τα μωρακια σας!!!

Bubuka καλώς ήρθες, κ καλός να δεχτείς το κοριτσακι σου κ Εσυ! Εγω κανονικά ειμαι στις μανουλες Ιουνίου γιατί εχω ΠΗΤ 30/06 αλλα ο γιατρός μου εχει πει οτι μπορεί να πάρω κ την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου γι αυτο κ μου κάνουν παρέα κ οι μανουλες του Ιουλίου κ τις ευχαριστώ πολυ γι αυτο :D εγω απο καροτσι πηρα το cam combis family που εχει καροτσι , καλαθουνα κ καθιςμα ΙΧ. Το καθιςμα ΙΧ ειναι για μενα το πιο σημαντικο που πρέπει να αγοράσεις πρώτο , μετα το καροτσι κ το λίκνο η όπου άλλου εχεις αποφασίσει να το κοιμηζεις.

Αν δεν θηλασεις μπιμπερό κ αποστειρωτη.

Οσο για τη βαλίτσα ...εξαρτάται αν θα γεννήσεις σε δημόσιο η σε ιδιωτικό.

Σε ιδιωτικό χρειάζεσαι,

Πετσέτα για σένα , νυχτικό η πιτζάμα 2 ζευγάρια μήπως κ λερωθεις, κατι σε ρόμπα γιατί θα εχει κλιματισμό κ μπορεί να χρειαστείς, τα ρουχα εξόδου σου, πανυοφλες, σαπούνι, σερβιέτες λοχείας, εσώρουχα άνετα , υπάρχουν κ τα νοσοκομειακά, μωρο μαντήλα κ αντισηπτικό, οδοντόβουρτσα, οδοντοπαστα, κρέμες για θηλή για πρόσωπο, κ οτι αλλο Εςυ νομίζεις. Για το μωρο τα ρουχα που θα βγει απο το μαιευτηριο, δηλαδή ΄ενα φορμάκι , ΄ενα σκουφάκι, κάλτσες , κουβερτάκι,2 πάνες αγκαλιάς , επισης μην ξεχάσεις όλες τις εξετάσεις που εχεις κανει μεχρι στιγμής κ να εχεις μαζι σου κ τα έγγραφα που ζητάει το μαιευτηριο.

Επισης κ το κ Μαξιλαρι θηλασμού να πάρεις μαζι σου αν θέλεις να θηλασεις.

Αν ξεχνάω κατι πείτε κ εσεις κοριτςια!

Litsaxoulio μια χαρά μωρε ειναι το μπεμπακι σου ..θα πάρει κι αλλο μην ανχωνεσαι ! Ο γιατρός εμενα μου είπε οτι παίρνουν 30 γρ. Την ημέρα!!

D_i_d το πέρασα κ εγω αυτο το στάδιο 2 εβδομαδες πριν..ξεκουράσου οςο μπορείς για να το κρατήσεις οςο μπορείς κ να εμπεδωθεί μετα την 36 εβδομάδα. Οςο για τις πάνες δεν τις γνωρίζω καθόλου...

Μην ανχωνεσαι ..κ εγω το ειχα πάθει κ ειχα πάρει ντεπόν κ ξεκουραστικό 1-2 μέρες , ο γιατρός μου είχε πει οτι μάλλον ειναι η θεση του παιδιου που κατι θα εκανε κ με πιέζε κ γι αυτο πονούσα...

Καλως ορισες bubuka ,εγω παντως πηγα στο μαιευτηριο μου και μου εδωσαν μια λιστα με το τι χρειαζομαι για μενα και για το παιδι και τι μου παρεχει το μαιευτήριο. Και καπως ετσι δεν εχασα τον μπουσουλα... ;)

Bubuka καλώς ήρθες, κ καλός να δεχτείς το κοριτσακι σου κ Εσυ! Εγω κανονικά ειμαι στις μανουλες Ιουνίου γιατί εχω ΠΗΤ 30/06 αλλα ο γιατρός μου εχει πει οτι μπορεί να πάρω κ την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου γι αυτο κ μου κάνουν παρέα κ οι μανουλες του Ιουλίου κ τις ευχαριστώ πολυ γι αυτο :D εγω απο καροτσι πηρα το cam combis family που εχει καροτσι , καλαθουνα κ καθιςμα ΙΧ. Το καθιςμα ΙΧ ειναι για μενα το πιο σημαντικο που πρέπει να αγοράσεις πρώτο , μετα το καροτσι κ το λίκνο η όπου άλλου εχεις αποφασίσει να το κοιμηζεις.

Αν δεν θηλασεις μπιμπερό κ αποστειρωτη.

Οσο για τη βαλίτσα ...εξαρτάται αν θα γεννήσεις σε δημόσιο η σε ιδιωτικό.

Σε ιδιωτικό χρειάζεσαι,

Πετσέτα για σένα , νυχτικό η πιτζάμα 2 ζευγάρια μήπως κ λερωθεις, κατι σε ρόμπα γιατί θα εχει κλιματισμό κ μπορεί να χρειαστείς, τα ρουχα εξόδου σου, πανυοφλες, σαπούνι, σερβιέτες λοχείας, εσώρουχα άνετα , υπάρχουν κ τα νοσοκομειακά, μωρο μαντήλα κ αντισηπτικό, οδοντόβουρτσα, οδοντοπαστα, κρέμες για θηλή για πρόσωπο, κ οτι αλλο Εςυ νομίζεις. Για το μωρο τα ρουχα που θα βγει απο το μαιευτηριο, δηλαδή ΄ενα φορμάκι , ΄ενα σκουφάκι, κάλτσες , κουβερτάκι,2 πάνες αγκαλιάς , επισης μην ξεχάσεις όλες τις εξετάσεις που εχεις κανει μεχρι στιγμής κ να εχεις μαζι σου κ τα έγγραφα που ζητάει το μαιευτηριο.

Επισης κ το κ Μαξιλαρι θηλασμού να πάρεις μαζι σου αν θέλεις να θηλασεις.

Αν ξεχνάω κατι πείτε κ εσεις κοριτςια!

Litsaxoulio μια χαρά μωρε ειναι το μπεμπακι σου ..θα πάρει κι αλλο μην ανχωνεσαι ! Ο γιατρός εμενα μου είπε οτι παίρνουν 30 γρ. Την ημέρα!!

D_i_d το πέρασα κ εγω αυτο το στάδιο 2 εβδομαδες πριν..ξεκουράσου οςο μπορείς για να το κρατήσεις οςο μπορείς κ να εμπεδωθεί μετα την 36 εβδομάδα. Οςο για τις πάνες δεν τις γνωρίζω καθόλου...

Σας ευχαριστώ πολύ Kitriblue και pepci !!Τα σημειώνω και απο βδομάδα θα πάω να πάρω ότι μου χρειάζεται:)! Θα περάσω και απο το μαιευτήριο για να μου πουν τι μου προσφέρουν αυτοι.Λεμε και εμεις για καρότσι 3 σε 1 οποτε θα έχουμε το καθισματάκι του αυτοκινήτου.Το πρώτο καιρό λεω να την έχω δίπλα μου στο port bebe.Μας είπαν οτι το λίκνο είναι για πολύ λίγο καιρο και εφόσον θα έχουμε το port bebe δεν χρειάζεται...Απ'οτι καταλαβα εσυ αν και θα εχεις port bebe πήρες και λίκνο;

Εγωμαλλον ειναι στον κοσμο μου...δε νιωθω απολυτως τιποτα ουτε συσπασεις,μονο το τραβηγμα στους προσαγωγους...κ δεν εχω αγχωθει καθολου...καλο αυτο βεβαια γιατι ειμαι πολυ αγχωδης κ αμα με πιασει μαλλον θα φρικαρω...το μονο που με αγχωνει ριναι απο 10/ 6 που μπαινουμε στο μηνα μας να ειναι ο μπαμπας μου σπιτι μας για να με παει μαιευτηριο...γιατι η οδηγος στην οικογενρια ειμαι εγω...

Κι εμενα μικρουλη μου φανηκε το μωρακι μας την τελευταια φορα...2039...34η βδομαδα...θα ρωτησω το γιατρο την επομενη αν κ δε μου το σχολιασε

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ Kitriblue και pepci !!Τα σημειώνω και απο βδομάδα θα πάω να πάρω ότι μου χρειάζεται:)! Θα περάσω και απο το μαιευτήριο για να μου πουν τι μου προσφέρουν αυτοι.Λεμε και εμεις για καρότσι 3 σε 1 οποτε θα έχουμε το καθισματάκι του αυτοκινήτου.Το πρώτο καιρό λεω να την έχω δίπλα μου στο port bebe.Μας είπαν οτι το λίκνο είναι για πολύ λίγο καιρο και εφόσον θα έχουμε το port bebe δεν χρειάζεται...Απ'οτι καταλαβα εσυ αν και θα εχεις port bebe πήρες και λίκνο;

Ναι πηρα λίκνο ευρύχωρο γιατί το πορτ μπεμπέ αφενός ειναι για πολυ λιγότερο καιρό κ αφετέρου ολοι μου είπαν οτι θα σκάσει το καλοκαίρι εκει μέσα...κ σαν να έχουν δίκιο ..ειναι πολυ κλειστό..ενώ το λίκνο ειναι μεχρι έξι μηνών κ ειναι πολυ μεγαλύτερο. Το πορτ μπεμπέ το πηρα ολα μαζι με το καροτσι προσφορά 400 ευρώ κ σκέφτηκα οτι θα μου χρησιμεύσει για βόλτα έξω , για να τον εχω στο σαλόνι πχ μαζι μου η στην κουζίνα κ για ταξίδι ...

Ψάξτε γενικά , γιατί την καθεμία μας τη βολεύει κατι διαφορετικό με Βάση το σπιτι της κ σε τη φάση βρίσκεται..εγω ας πούνε ειμαι σε φάση μετακόμισης οποτε θέλω εύχρηστα πραγματα γιατί δε ξέρω κ σε τι σπιτι θα παω...

Εγωμαλλον ειναι στον κοσμο μου...δε νιωθω απολυτως τιποτα ουτε συσπασεις,μονο το τραβηγμα στους προσαγωγους...κ δεν εχω αγχωθει καθολου...καλο αυτο βεβαια γιατι ειμαι πολυ αγχωδης κ αμα με πιασει μαλλον θα φρικαρω...το μονο που με αγχωνει ριναι απο 10/ 6 που μπαινουμε στο μηνα μας να ειναι ο μπαμπας μου σπιτι μας για να με παει μαιευτηριο...γιατι η οδηγος στην οικογενρια ειμαι εγω...

Κι εμενα μικρουλη μου φανηκε το μωρακι μας την τελευταια φορα...2039...34η βδομαδα...θα ρωτησω το γιατρο την επομενη αν κ δε μου το σχολιασε

Εμενα παντως ο γιατρος που μου το σχολιασε για τ βαρος απο μονος τ,ισα ισα ηραν πολυ καθησυχαστικος γτ μου λεει θα τ βγαλεις πιο ευκολα κ δεν εχει καμια σχεση με την μετεπειτα αναπτυξη της...εγω βεβαια ψιλοαγχωνομαι κ ας μου ειπε ετσι...το αγχος της μανουλας βλεπεις...χαχαχα!! Ολα καλα θαναι μωρε, ας μην τ σκεφτομαστε..

71i9p3.png

Εμενα παντως ο γιατρος που μου το σχολιασε για τ βαρος απο μονος τ,ισα ισα ηραν πολυ καθησυχαστικος γτ μου λεει θα τ βγαλεις πιο ευκολα κ δεν εχει καμια σχεση με την μετεπειτα αναπτυξη της...εγω βεβαια ψιλοαγχωνομαι κ ας μου ειπε ετσι...το αγχος της μανουλας βλεπεις...χαχαχα!! Ολα καλα θαναι μωρε, ας μην τ σκεφτομαστε..

Ναι ελα ντε...εδω προωρακια κ γινονται μια χαρα παιδακια...εξαλλου μεχρι να γεννησουμε...μπορει να παρουν αποτομα

Κι εμένα με πονάει η μέση μου και χαμηλά στο ηβικό οστό. Το βράδυ δεν μπορώ να γυρίσω από την αριστερή στη δεξιά πλευρά (νιώθω να μετακινείται ολόκληρο το μωρό)... αφήστε που πονάει και η κύστη μου όταν ξυπνάω και θέλω να πάω στο μπάνιο. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και να μην ανησυχώ. Όσον αφορά τα κιλά του μωρού μου είπαν στο doppler ότι είναι μεγάλος (ήταν 1850) ενώ 3 εβδομάδες μετά πήγε στα 2.500. Ο γιατρός μου είπε να κόψω γλυκά, ψωμί κ.λπ. Φοβάμαι μήπως βρουν αφορμή το μέγεθος του μωρού και μου ρίξουν καμιά καισαρική χωρίς λόγο... Κορίτσια πόσο είναι τα δικά σας? Πάμε για 35η εβδομάδα...

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...