Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα σας!Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη μεχρι να γεννησω ειχα μαζεψει διαφορα τσαντακια απο εταιριες με δειγματακια.Τωρα ουτε ενα!!!! Ισως φταιει που ο γιατρος μου ειναι στο Ελενα.

Απο καροτσι εμεις ειχαμε παρει το bugaboo bee.Ελαφρυ,απιστευτα ευελικτο και πολυ μοδατο.Ειναι καροτσι πολης.Πορτ μπεμπε δεν πηραμε.Το θεωρησα περιττο εξοδο.Τον βγαλαμε απο το μαιευτηριο με το καθισματακι αυτοκινητου(maxi cozi).Για τους πρωτους μηνες μας βολεψε πολυ το λικνο της chicco .Σαν 2ο καροτσι τωρα που θα ερθει η μπεμπα πηραμε ενα οικονομικο(chicco κι αυτο)

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες! Ελπίζω να είστε όλες καλά και καλώς όρισαν οι νέες στην παρέα μας! Έχω καιρό να γράψω αλλά που και που μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας. 34η εβδομάδα και μόλις χθες σταμάτησα τη δουλειά ε-π-ι-τ-έ-λ-ο-υ-ς γιατί δεν άντεχα άλλο τη διαδρομή. Κάναμε doppler, όλα καλά, και την περασμένη εβδομάδα μας είδε και ο γιατρός και ο μπέμπης πάει 2.500 (μου λένε ότι είναι μεγάλο αλλά καλύτερα έτσι παρά ελλιποβαρής). Τώρα λέω να ξεκουραστώ, να μαζέψω τα τελευταία απαραίτητα και να απολαύσω τις εβδομάδες πριν τον τοκετό. Να έχετε ένα υπέροχο τριήμερο όλες σας!!!! Και να σκέφτεστε ότι σε λίγο καιρό θα κρατάμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα!!!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Καλημερα κοριτσια μου !!! Αγορακι περιμενω!!!!!! :) ♡ . Να ρωτησω αυτες τις βαλιτσουλες με τα δειγματα πως τις βρηκατε;

Καλημερα και με το καλο το μωρακι σου!!!εγω εγινα μελος στο babyspace και κει στελνεις τα στοιχεια σου για να σου στειλουν βαλιτσακι...επισης πηρα τηλ στο 800-11-82800 και ζητησα το βαλιτσακι της care direct σου ζηταει καποια στοιχεια και μου παν σε εναμιση μηνα θα ρθει...προς το παρον μονο η ΜΑΜ και η frezyderm μου χουν στειλει δειγματα!!

Καλημερα και με το καλο το μωρακι σου!!!εγω εγινα μελος στο babyspace και κει στελνεις τα στοιχεια σου για να σου στειλουν βαλιτσακι...επισης πηρα τηλ στο 800-11-82800 και ζητησα το βαλιτσακι της care direct σου ζηταει καποια στοιχεια και μου παν σε εναμιση μηνα θα ρθει...προς το παρον μονο η ΜΑΜ και η frezyderm μου χουν στειλει δειγματα!!

Σε ευχαριστω πολυ , θα μπω αμεσως!!!!! ;) Με το καλο τα μωρακια μας για ολες μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη μεχρι να γεννησω ειχα μαζεψει διαφορα τσαντακια απο εταιριες με δειγματακια.Τωρα ουτε ενα!!!! Ισως φταιει που ο γιατρος μου ειναι στο Ελενα.

Απο καροτσι εμεις ειχαμε παρει το bugaboo bee.Ελαφρυ,απιστευτα ευελικτο και πολυ μοδατο.Ειναι καροτσι πολης.Πορτ μπεμπε δεν πηραμε.Το θεωρησα περιττο εξοδο.Τον βγαλαμε απο το μαιευτηριο με το καθισματακι αυτοκινητου(maxi cozi).Για τους πρωτους μηνες μας βολεψε πολυ το λικνο της chicco .Σαν 2ο καροτσι τωρα που θα ερθει η μπεμπα πηραμε ενα οικονομικο(chicco κι αυτο)

Ποιο λίκνο της chicco είχες πάρει; Εκτος απο το στρώμα που είχε , αγοραςες Αλλο καινούριο Εςυ; Γιατί εχω πάρει κ εγω το λίκνο της chicco next to me κ εχω λιγο προβληματιστεί με το στρώμα, μήπως πρέπει να πάρω κάποιο αλλο πχ με κοκοφοίνικες για να αναπνέει καλυτερα..

Καλημερα κοριτσια!!

Πεπσι καλως ορισες με το καλο το μωρακι σου!!!

Κοριτσια απο μεση πως πατε; Εγω δυο μερες ποναω και περναει με αλλαγη στασεων. Μου χτυπα εντονως το καμπανακι πως πλησιαζουμε σιγα σιγα κ μεχει πιασει ενα αγχος να κανω καποια πραγματα συντομα(χαρτια, τηλ σε παιδιατρους, οφθαλμιατρο, μερικα τελ ψωνια..)

Α! Σταματησα το μαγνησιο, εσεις; Μου πε ο γιατρος πως δεν εχει νοημα πλεον κ πως τις θελουμε τις συσπασεις!

Απο καροτσι μαλλον mc claren θα παρουμε, κομψα κ καπως σπορ που εμενα μαρεσουν πολυ! Ομως μετα τη γεννα γιατι τωρα δε θα το χρειαστουμε!

Πραγματι η care direct μου στειλε κι εμενα ολαυτα τα δειγματα.

Περιμενω μερικα ακομα, για να δουμε..

tf9Xp3.png

Καλημέρα και από εμένα!

Nefeli βοήθειά σου! Θέλω και εγώ να πάω στη μονή κάποια στιγμή.

Ελπίζω να κανόνισες τον οφθαλμίατρό σου! Εγώ από Δευτέρα θα πάρω να κλείσω.

Εμείς καρότσι έχουμε το per perego book sportivo. Δεν χρειάστηκε βέβαια να το αγοράσουμε αφού το πήρα από την αδερφή μου.

Vanilitsa πήρα την βαλίτσα μου από τα hondos centre. Μια samsonite. Mου άρεσε πολύ αλλά επιπλέον την χρειάζομαι και για ταξίδια μιας που δεν είχα σκληρή βαλίτσα. Την Παρασκευή έκανα και άλλες αγορές και για τον μπέμπη και για εμένα και αρχίζουμε σιγά - σιγά να ανεβάζουμε κανένα πράγμα στο δωμάτιό του. Επίσης πήρα αυτοκόλλητα τοίχου και φωτιστικό τα οποία είναι πάρα πολύ ωραία. Γενικά εκεί που δεν ψώνιζα τίποτα και δεν ήθελα ούτε σεντόνι να αγοράσω με έχει πιάσει μία μανία φοβερή.

Αυτές οι φαρίν λακτέ φαίνονται τόσο λαχταριστές. Τις φαντάζομαι σαν κρέμα βανίλια...

Καλώς όρισαν οι καινούργιες εγκυούλες! Με το καλό τα μωράκια σας!

Εγώ από δείγματα δεν έχω πάρει τίποτα. Θα περιμένω να τζουρνέψω από το μαιευτήριο.

Alessandra τέλειο το μπεμπάκι σου!

Την Τετάρτη έχουμε γιατρό να δούμε που έχει φτάσει ο μπέμπης μας!

Καλημερα κοριτσια!!

Πεπσι καλως ορισες με το καλο το μωρακι σου!!!

Κοριτσια απο μεση πως πατε; Εγω δυο μερες ποναω και περναει με αλλαγη στασεων. Μου χτυπα εντονως το καμπανακι πως πλησιαζουμε σιγα σιγα κ μεχει πιασει ενα αγχος να κανω καποια πραγματα συντομα(χαρτια, τηλ σε παιδιατρους, οφθαλμιατρο, μερικα τελ ψωνια..)

Α! Σταματησα το μαγνησιο, εσεις; Μου πε ο γιατρος πως δεν εχει νοημα πλεον κ πως τις θελουμε τις συσπασεις!

Απο καροτσι μαλλον mc claren θα παρουμε, κομψα κ καπως σπορ που εμενα μαρεσουν πολυ! Ομως μετα τη γεννα γιατι τωρα δε θα το χρειαστουμε!

Πραγματι η care direct μου στειλε κι εμενα ολαυτα τα δειγματα.

Περιμενω μερικα ακομα, για να δουμε..

Αχ Νεφέλη ποσό σε νιώθω με τη μέση.... Πονάω παρά πολυ και πολλές φορές νιώθω οτι θα μου έρθει η περίοδος... Μάλλον πλησιάζει η ώρα και εχω αγχωθεί αν και το παίζω γενναία... Και εμένα ο γιατρός μου είπε να κόψω μαγνήσιο και ασβέστιο αυτή την εβδομάδα... :)

Καλημέρα κοριτσάκια, δεν γράφω πολύ συχνά αλλά σας διαβάζω!!!! Κι εμείς ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά.....κάποια ψώνια για το μπέμπη κάποια για μένα! Πήραμε κι εμείς αυτοκόλητα τοίχου κ είναι πολύ όμορφα!!!! Έχω δυο μέρες τώρα που οι συσπάσεις έχουν κάνει έντονη την παρουσία τους, δεν πονάω αλλά νιώθω μια δυσφορία....κ αγχώνοναι λιγάκι..... Κατά τ'άλλα ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να μπω στο μήνα μου 15/6 .....και να έρθει ο μπέμπης στην αγκαλίτσα μας!!!!!! Να περάσετε μια όμορφη Κυριακή!!!!!! :P:p:p:p:p:p

BawYp3.png

HgGgp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! !καλως ηρθατε τα καινούρια κοριτσια και με το καλό τα μωράκια σας!!nefeli2014 και εγώ έχω πόνους στην μέση εδώ και πολύ καιρό και γενικά πόνους περιόδου σημάδι ότι πλησιάζει η ώρα!εγώ κορίτσια έκοψα από μόνη μου το μαγνήσιο δεν το άντεχα άλλο και από τότε αντί να αυξηθούν οι συσπάσεις μειώθηκαν κατά πολύ, δεν ξέρω τι περίεργο είναι αυτό επίσης οι θηλές μου έβγαζαν και οι δύο εκκρισεις τώρα βγάζει μόνο η μία εδώ και 2 εβδομάδες!μετράω τις μέρες πως και πως να περάσει ο καιρος γιατί δεν αντέχω πολύ ακόμα,μερικές μερες ξυπνάω με χάλια διάθεση θέλω να κοιμάμαι συνέχεια και έχω πολλά ανεξήγητα νεύρα...

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλημερα κοριτσια ευχαριστω για τα καλως ορισματα..... πλησιαζει ο καιρος μας καντε υπομονη απο αυριο σιγα σιγα η καθε μια θα ερχεται στο μηνα της εγω αργω λιγακι ειμαι προς τα μεσα...

ΥΚαλημερα κοριτσια....εγω πλησιαζω πολυ να μπω στ μηνα μ κ αντπομονω..την πεμπτη μπαινω στην τελικη ευθεια...εχω ξεκινησει κ buscopan χαπια οπως μ ειπε ο γιατρος για να μαλακψσει ο τραχηλος...δε νιωθω τπτ ιδιατερο περα απο πονακια σαν της περιοδου...για συσπασεις δεν καταλαβαινω,εκτος κ αν δεν τ παιρνω χαμπαρι πλεον...εχω λιωσει κ στ περπατημα κ θα ξεκινησω κ ελευθερο σεξ απο αυριο οπως μ ειπε ο γιατρος...αν κ φοβαμαι πολυ κ δε θελω αλλα μου ειπε οτι αν κανω δεν θα τ μετανιωσω...θελω ν ερθει η ωρα,εχω κουραστει παρα πολυ πια...τα ρουχα της μπεμπας ειναι ετοιμα,μονο στ βαλιτσα πρεπει να τα βαλω κ ξεμπερδεψα...εχω την αισθηση οτι θα γεννησω πολυ γρηγορα σε σχεσγ με την πητ μ...ειναι κ η κοιλια πολυ χαμηλα...μονο τ βαρος της μπεμπας με φοβιζει οου ηταν 2200 την τριτη... Ελπιζω να βγει κοντα στ 3 κιλα ...ειδωμεν...

71i9p3.png

καλημερα και καλως ηρθαν τα νεα κοριτσια...

πλεον ο καιρος που θα γεμισουν οι αγκαλιες μας ειναι κοντααα... :)

εγω ειμαι κυριως σπιτι και ξεκουραση...η μικρη ειναι πολυ χαμηλα και προσπαθω να την "κρατησω" οσο περισσοτερο μπορω με ξεκουραση για να φτασουμε εστω 35η -36η βδομαδα...οταν μας δει ο γιατρος θα δουμε το ποτε....

γενικα τα περισσοτερα ειναι ετοιμα, βαλιτσες, δωματιο κτλ....

ποια απο εσας γνωριζει για αυτες τις ελληνικες πανες agnotis? τις εχει δοκιμασει καμια? γιατι συμφερουν πολυ και μου φαινονται ποιοτικες...και στις φερνουν στο σπιτι οσες θελεις με απλη αντικαταβολη...

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...