Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Μερ εχεις δικιο σχετικα με τις εξετασεις, κι εγω στην αρχη ειπα αν πρεπει να τα δωσουμε, ναι να τα δωσουμε. Αλλα ο γιατρος ηταν πολυ ντομπρος, σα να μας ειπε, αφου θα τα κανετε μετα μεσω εοπυυ με τον παιδιατρο γιατι να δωσετε τοσα λεφτα? Κι εγω θελω να μου τα κανουν ολα εκει να φυγω ησυχη με το μωρο. Θα παρω να ρωτησω, θα μιλησω και με μια παιδιατρο και θα παρω μιαν αποφαση... επιτελους!

Πιστευω κι εγω θα τα βρουμε μπαστουνια, θελω να ειμαι ομως ψυχραιμη. Εσυ θα εχεις βοηθεια περαν του αντρα σου Μερ? Εγω την μαμα μου οπωσδηποτε... Να ασχολουμαι με το μωρο εγω κι ολα τα αλλα η μαμα γιατι που χρονος??

Μερ εγω εχω κλεισει για βυθοσκοπηση ραντεβου στις 23 Ιουνιου, μηπως ειναι αργα τωρα που το σκεφτομαι? Λες να παω κι εγω νωριτερα? Θα διανυω τοτε την 39η αν δεν κανω λαθος...

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Μερ εχεις δικιο σχετικα με τις εξετασεις, κι εγω στην αρχη ειπα αν πρεπει να τα δωσουμε, ναι να τα δωσουμε. Αλλα ο γιατρος ηταν πολυ ντομπρος, σα να μας ειπε, αφου θα τα κανετε μετα μεσω εοπυυ με τον παιδιατρο γιατι να δωσετε τοσα λεφτα? Κι εγω θελω να μου τα κανουν ολα εκει να φυγω ησυχη με το μωρο. Θα παρω να ρωτησω, θα μιλησω και με μια παιδιατρο και θα παρω μιαν αποφαση... επιτελους!

Πιστευω κι εγω θα τα βρουμε μπαστουνια, θελω να ειμαι ομως ψυχραιμη. Εσυ θα εχεις βοηθεια περαν του αντρα σου Μερ? Εγω την μαμα μου οπωσδηποτε... Να ασχολουμαι με το μωρο εγω κι ολα τα αλλα η μαμα γιατι που χρονος??

Μερ εγω εχω κλεισει για βυθοσκοπηση ραντεβου στις 23 Ιουνιου, μηπως ειναι αργα τωρα που το σκεφτομαι? Λες να παω κι εγω νωριτερα? Θα διανυω τοτε την 39η αν δεν κανω λαθος...

Γιατί τοσο αργά? Θεωρητικά μπορεί να φτάσεις και 42η εβδομάδα. Αν όμως οχι? εγω αν είχα τη δυνατότητα θα πήγαινα λιγο νωρίτερα. Δεν παίρνεις το γιατρο μήπως μπορεί? δεν χάνεις τιποτα..

Θα προσπαθήσω να σου πω την αλήθεια να μην καλέσω βοήθεια. Θα προτιμουσα να τα καταφέρουμε εγω και ο άντρας μου μόνοι μας. Τωρα θα μου πεις μεγάλα λόγια, θα το προσπαθήσω όμως...

καλημερούδια και καλό μας φθινόπωρο! :tongue:

Mer μου μεγιά σου ....ωραία η βαλίτσα???από που την πήρες???\

Σήμερα δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβατάκι μου με τίποτα ....αλλά έπρεπε να πάω τον μικρό στον παιδικό και σούπερ μάρκετ!!!τι να κάνωωω η γυναίκα>>????????!!!!!

Έχω ταράξει την φαριν λακτέ της nutricia !!!αν παχύνω θα είναι από αυτή!!!!!!!!!!την έτρωγα και στον γιο μου....χιχιχιχιχιιχι!!!!!!!!!!

Nefeli μου γλυκιά κλείσε ραντεβού νωρίτερα κορίτσι μου....ποτέ δεν ξέρεις μετά την 36η βδομαδούλα....(σπάνια βέβαια αλλά πιθανόν )

Η Nefeli μας η άλλη που είναι>?????????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Χαίρομαι που όλα ειναι καλα για όλες μας!!!

Εγώ ακόμα δεν σταμάτησα τη δουλειά αλλα καλα κρατάω ακόμα...

Χθες έβγαλα ληξιαρχική πράξη γάμου και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης σε τρία λεπτά στο ληξιαρχείο που ειναι στο κτίριο του δημαρχείου μας..

Τα πραγματάκια για τη βαλίτσα όλα έτοιμα... Σήμερα θα πάρω και τη βαλίτσα...

Τα ρούχα και η προίκα του μπέμπη ειναι έτοιμη και το δωμάτιο του επίσης... Μια πολυθρόνα περιμένω αλλα θα έρθει μέσα Ιουνίου...

Ο ύπνος εχει γίνει εφιάλτης και για μένα... Μόλις πάω να κοιμηθώ μου κόβεται η ανάσα, τρομάζω και δεν μπορώ να ξανά κοιμηθώ.. Σηκώνομαι καθε τρεις και λίγο για τουαλέτα και εκτός αυτού δεν μπορώ να γυρίσω εύκολα πλευρό... Ο μπέμπης βέβαια δεν σταματάει να ζουζουνευει..

Ηρεμεί μόνο με νανουρίσματα και έτσι τραγουδάω όλη νύχτα σαν την τρελή.. Να δω τι μας περιμένει μόλις βγει...

Γεια σας κοριτσια!κι εγω πηρα σημερα τηλ για χαρτια και μου ειπαν ταυτοτητες και των 2,ληξιαρχικη πραξη γαμου,πιστοποιητικο οικογ καταστασης και το βιβλιαριο.Εγω ρωτησα λιγο τη γυναικολογο γι αυταες τς επιπλεον εξετασεις και μου ειπε αν χρειαστει να τις κανω εξω μετα θα ειναι πιο ακριβες και να μιλησω αν ειναι με το παιδιατρο.οποτε θα τον παρω τφ να μου πει.εχουν κοπει λεει απο τη συνταγογραφηση,οπως και η καλλιεργεια κολπικου ρε κοριτσια.στην αρχη δε τη καναμε μεσω εοπυυ?δε θυμαμαι και καλα.τωρα δεν....Απ οτι βλεπω ειμαστε ολες σχεδον ετοιμες με δωματια,ρουχα,βαλιτσες.Καιρος να χαλαρωσουμε σιγα σιγα,αν κι εγω ακομη δουλευω.επισης δεν εχω παρει καροτσι.εσεις απο καροτσι τι πηρατε?κι οσες δεν εχετε παρει για ποιο λετε??

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

εσεις απο καροτσι τι πηρατε?κι οσες δεν εχετε παρει για ποιο λετε??

Εγω απο καροτσι πήρα το cam combis family σε προσφορά 400 ευρώ καροτσι , καλαθουνα κ καθιςμα ΙΧ.

Τώρα απο χαρτιά μαιευτηρίου εμενα δε μου ζήτησαν ληξιαρχική πράξη γάμου..σε ποιο γεννας;

Γεια σας κοριτσια τωρα σας ανακάλυψα... :) ειμαι 32 εβδομαδων και κατι μερες και περιμενω και εγω τον Ιούλιο το πρωτο μου παιδακι. Με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας!!!! ♡

Γεια σου κορίτσι μου καλώς ήρθες κ με το καλο το μπεμπακι σου! Τι περιμένεις;

Γεια σας κοριτσια!!εγω απο καροτσι σκεφτομαι να παρω το inglesina trilogy!!μου αρεσει γιατι ειναι στενο και μικροκαμωμενο σχετικα με αλλα και θα χωραει πιο ευκολα να πας καπου στριμωχτα σε μια καφετερια η ενα μαγαζι να ψωνισεις!!επισης ανοιγοκλεινει που ευκολα με ενα χερι...ηθελα να ρωτησω εχει καποια παραλαβει το βαλιτσακι της care direct?τι δειγματακια ειχε μεσα?

Γεια σας κοριτσια!!εγω απο καροτσι σκεφτομαι να παρω το inglesina trilogy!!μου αρεσει γιατι ειναι στενο και μικροκαμωμενο σχετικα με αλλα και θα χωραει πιο ευκολα να πας καπου στριμωχτα σε μια καφετερια η ενα μαγαζι να ψωνισεις!!επισης ανοιγοκλεινει που ευκολα με ενα χερι...ηθελα να ρωτησω εχει καποια παραλαβει το βαλιτσακι της care direct?τι δειγματακια ειχε μεσα?

Καλησπέρα ειμαι και εγώ καινούργια στη παρέα ειμαι 32 εβδομάδων και 5ημερων και περιμένω κοριτσάκι. Το βαλιτσάκι αυτό το έχω λάβει εδώ και τρεις τουλάχιστον εβδομάδες και έχει μέσα μια πιπίλα και ένα μπιμπερό της nuk,μια συσκευασία πάνες libero 1&2, ένα εκπτωτικό κουπόνι για πάνες libero και δυο κουπόνια για παιχνίδια fisher-price.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ειμαι και εγώ καινούργια στη παρέα ειμαι 32 εβδομάδων και 5ημερων και περιμένω κοριτσάκι. Το βαλιτσάκι αυτό το έχω λάβει εδώ και τρεις τουλάχιστον εβδομάδες και έχει μέσα μια πιπίλα και ένα μπιμπερό της nuk,μια συσκευασία πάνες libero 1&2, ένα εκπτωτικό κουπόνι για πάνες libero και δυο κουπόνια για παιχνίδια fisher-price.

Καλησπερα και καλωσηρθες στην παρεα μας!!!εισαι μια βδομαδα πιο μπροστα απο μενα....και γω κοριτσακι περιμενω!!σημερα πηρα τηλ για το βαλιτσακι και μου παν σε εναμιση μηνα θα ρθει....οποτε μπορει να με προλαβει η μικρη πρωτα...γενικως εχω στειλει σε πολλες ετσιρειες και μονο η ΜΑΜ και η frezyderm μου χουν στειλει,οι υπολοιπες τιποτα!!

Γεια σας κοριτσια τωρα σας ανακάλυψα... :) ειμαι 32 εβδομαδων και κατι μερες και περιμενω και εγω τον Ιούλιο το πρωτο μου παιδακι. Με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας!!!! ♡

Καλως μας ηρθες!Με το καλο το μπεμπακι σου!δε μας ειπες μπεμπα η μπεμπης?

Maternity_codemini.php#

Εγω απο καροτσι πήρα το cam combis family σε προσφορά 400 ευρώ καροτσι , καλαθουνα κ καθιςμα ΙΧ.

Τώρα απο χαρτιά μαιευτηρίου εμενα δε μου ζήτησαν ληξιαρχική πράξη γάμου..σε ποιο γεννας;

Το εχω δει σαν καροτσι και ειναι μεσα στις επιλογες μου.Φαινεται πολυ καλο.Γενναω στο ιασω θεσσαλιας.Θα παω να τα βγαλω ολα καλου κακου οχι τιποτα αλλο δεν ειμαι κι απο λαρισα για να τρεχουμε εκεινη την ωρα...

Maternity_codemini.php#

Το εχει η κουνιαδα μου αυτο το καροτσι και ειναι ενθουσιασμενη.Απλα εγω το βρισκω λιγο ακριβο...

Maternity_codemini.php#

Καλως ηρθες και με το καλο η μπεμπουλα σου!!!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...