Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια...χθες ειχα κι εγω γιατρο...ολα καλα...ζαχαρα λευκωματα πιεση δεν εχουμε,το μωρακι εφτασε 2039 γρ...πριν 15 μερες ηταν 1800...νομιζω οτι οηρε λιγο αλλα ο γιατρος λεει μια χαρα..,αμνιακο υγρο εχουμε μπολικο,το μωρακι αιματωνεται μια χαρα, ο πλακουντας μολις που εχρι κανει μθα ασπρη γραμμη που δριχνει οτι αρχιζρι η γηρανση του (μου ειπε οτι αυτο ειναι αναμενομενο απο την 28η βδομαδα, εγω ειμαι 33η). Αυτα....

Διαφημίσεις

Κιτρινομπλε, Θα στο ειχαν πει, σιγουρα πραγματα. Οποτε μην αγχωνεσαι αδικως!! Ειναι κατι που το λενε οπωσδηποτε.

Επισης, λογικα περαν του σχεδιαγραμματος καπου θα σου γραφει και με γραμματα. Στις δικες μου εξετασεις για να καταλαβεις, το γραφει ως PI αριστερας και δεξιάς και μέση τιμη PI(100) Ισως το βρεις ετσι γραμμενο.

tf9Xp3.png

Καλημέρα!!! Kitriblue σου το εξήγησε η Nefeli2014 . Έτσι ακριβώς είναι.. Σου το λένε αμέσως αν υπάρχει πρόβλημα.. Σε μένα υπάρχει γι'αυτό και μου το είπαν... Μου έδωσε ο γιατρός salospir και στο ραντεβού μας πριν 20 μέρες περίπου μου είπε ότι όλα είναι καλά τώρα... Αν και σύντομα θα κόψω αυτη την ασπιρίνη και μετά δεν ξέρω αν θα έχω και πάλι πρόβλημα.. Την έπαιρνα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη... Ανέβασα πίεση 18 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Για ντόπλερ θα τον ρωτήσω αρχές ιουνίου που έχουμε το ραντεβού μας.. Αφήστε που μου είχε πει 31/7 ΠΗΤ και τώρα με πάει Αύγουστο... μήπως να μεταφερθώ στις μανούλες αυγούστου ; ; :shock:

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Καλημερα νεφέλη!

Μπράβο με το μωράκι σου ! Μια χαρά βάρος!

Για τον ομφάλιο λώρο δε ξέρω να σου πω...ουτε κ για τη μόνη. Η αγ. Ειρήνη ειναι η προστάτιδα των εγκύων ε;

Για τα βλαστοκύτταρα ειχα κ εγω τον προβληματισμό, αλλα μου τον έλυσε μια φίλη μου η οποία ειναι μοριακή κυτταρολόγος κ απαξιωμένη στη δουλεια της. Τσάμπα λεφτα. Για την κρίσεις μου είπε οτι ολα ειναι για τα λεφτα κ τίποτε άλλο. Το ίδιο το παιδί τα δικα του κύτταρα δεν τον σώζουν γιατί ούτως η άλλως κ αυτά πάσχουν, μπορούν να σώσουν ίσως το αδερφάκι του...κ η επιστήμη δεν εχει προχωρήσει τοοοοοσο μπροστά έτσι ώστε να θεραπεύει σοβαρές ασθένειες, κ αυτά μπορείς να τα κρατήσεις μονο για 20 χρονια...

Ίσως τα δώσω σε δημόσια τράπεζα ομως..

Σε ποιο μαιευτηριο γεννας; Εμενα στο γαια μου ζήτησαν πίστοποιητικο οικ. Κατάστασης , ταυτιτητες κ βιβλιάρια υγείας. Πάρε ΄ενα τηλ. Να μάθεις!

Ακριβως τα ιδια ενημερωθηκα κι εγω για τα βλαστοκυτταρα. Θα δουμε τι θα κανουμε, το συζηταμε με τον συζυγο... Ισως σε δημοσια κι εμεις..

Για την Αγια Ειρηνη δεν εχω καταλαβει αν ειναι η προστατιδα των εγκυων. Εγω περισσοτερο θα θελα να παω γιατι εχω ακουσει τοσα πολλα για τα θαυματα της και μετα την αποκολληση που περασα το 1ο τριμηνο, θελω καπως καπου -περαν του γιατρου μου:)- να πω ενα ευχαριστω και η Αγια αυτη νομιζω ειναι η πιο καταλληλη.

Γενναω στο Ρεα, μου εχουν δωσει λιστα και ποσο βαριεμαι να μαζευω χαρτουρα... Γιατι θελουν ληξιαρχικη πραξη γαμου τελ εξαμηνου... πρεπει να παω στο ληξιαρχειο, ελπιζω να μου την δωσουν αμεσα.

tf9Xp3.png

MeLi.k σε ευχαριστώ πολυ, το ίδια κ εσένα νεφέλη για την ενημέρωση!

MeLi.k κ εγω ως ΠΗΤ εχω 30/06 αλλα ο γιατρός μου εχει πει οτι μπορεί να φτάσω μεχρι κ 10 Ιουλίου , κ όπως βλέπεις ... Να μαι κ εγω εδώ !!:D

Νεφέλη κ εμενα μου είπαν για ληξιαρχική πράξη γάμου , αλλα μετα μου είπαν οτι τους καλύπτει κ το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης το οποίο πρέπει να ειναι εξαμήνου. Ρώτησε τους αν ειναι οκ με αυτο γιατί θα σου λύσει τα χέρια..εγω πηγα στο ΚΕΠ κ το έβγαλα σε 1 λεπτό. Οςο για το μοναστήρι κ πολυ καλα θα κανεις! Όπως νιώθεις!

Rina μπράβο για το μωράκι σου! Μια χαρά ειναι μην ανησυχείς!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα! Πως είστε?

Kitriblue έχε υπ όψιν σου ότι οι αντιστάσεις τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης πέφτουν. Σε κάθε περίπτωση θεματάκι είναι να είναι αυξημένες, οπότε παίρνεις χαπάκι ή ενεσούλα.

Nefeli η ληξιαρχική πράξη γάμου βγαίνει κατευθείαν από το ληξιαρχείο. Στο ιασώ με ενημέρωσαν ότι θέλουν ή ληξιαρχική πράξη γάμου ή πιστοποιητικό οικογενειακής τελευταίου εξαμήνου. Δηλαδή ό,τι σου βρίσκεται...

Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου όντως είναι η προστάτιδα των εγκύων. Αν νιώθεις ότι θέλεις να πας να μην το αμελήσεις!

Meli μεγάλωσε το μωράκι σου!

Εγώ σήμερα έκαμα απόφαση και θα πάω να πάρω καμιά πυτζάμα και νυχτικιά και καμιά βαλίτσα. Να αρχίσω σιγά σιγά...

Ακριβως τα ιδια ενημερωθηκα κι εγω για τα βλαστοκυτταρα. Θα δουμε τι θα κανουμε, το συζηταμε με τον συζυγο... Ισως σε δημοσια κι εμεις..

Για την Αγια Ειρηνη δεν εχω καταλαβει αν ειναι η προστατιδα των εγκυων. Εγω περισσοτερο θα θελα να παω γιατι εχω ακουσει τοσα πολλα για τα θαυματα της και μετα την αποκολληση που περασα το 1ο τριμηνο, θελω καπως καπου -περαν του γιατρου μου:)- να πω ενα ευχαριστω και η Αγια αυτη νομιζω ειναι η πιο καταλληλη.

Γενναω στο Ρεα, μου εχουν δωσει λιστα και ποσο βαριεμαι να μαζευω χαρτουρα... Γιατι θελουν ληξιαρχικη πραξη γαμου τελ εξαμηνου... πρεπει να παω στο ληξιαρχειο, ελπιζω να μου την δωσουν αμεσα.

Στα κεπ να πας. Σιγουρα εχει στην περιοχη σου...κανεις αιτηση κ σε 3-4 μερες πας κ την παιρνεις

Γεια σας κοριτσια!Μολις γυρισα κιεγω απο γιατρο .μια χαρα ο μπεμπης γυρω στα 1700γρ.καλος μου ειπε ειναι.επομενο ραντεβου στις 16 και μετα ξεκιναμε καρδιοτοκογραφηματα.Ο τραχηλος μου ειπε ειναι σουπερ.μονο να επαναλαβω απο βδομαδα την crp για να δουμε αν επεσε.Επισης αυτο το μηνα δεν εβαλα καθολου κιλα και μου εκανε εντυπωση γιατι αυτος ηταν ο μηνας των παγωτων!!!Καλα που ειπατε ρε κοριτσια για χαρτια να παρω κι εγω τηλεφωνο να δουμε τι θελουν.Για τα βλαστοκυτταρα κι εγω τα ιδια ξερω.και στη κορη μου το ιδιο μου ειχαν πει,οποτε ουτε κι εγω θα κρατησω.

Maternity_codemini.php#

Γεια σας κοριτσια!Μολις γυρισα κιεγω απο γιατρο .μια χαρα ο μπεμπης γυρω στα 1700γρ.καλος μου ειπε ειναι.επομενο ραντεβου στις 16 και μετα ξεκιναμε καρδιοτοκογραφηματα.Ο τραχηλος μου ειπε ειναι σουπερ.μονο να επαναλαβω απο βδομαδα την crp για να δουμε αν επεσε.Επισης αυτο το μηνα δεν εβαλα καθολου κιλα και μου εκανε εντυπωση γιατι αυτος ηταν ο μηνας των παγωτων!!!Καλα που ειπατε ρε κοριτσια για χαρτια να παρω κι εγω τηλεφωνο να δουμε τι θελουν.Για τα βλαστοκυτταρα κι εγω τα ιδια ξερω.και στη κορη μου το ιδιο μου ειχαν πει,οποτε ουτε κι εγω θα κρατησω.

Τελειος ο μπεμπουλης χαίρομαι που όλα είναι καλα!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας κοριτσια...χαιρομαι που ολες εισαστε καλα...εγω εχω τρομερες αυπνιες...ξημερωνομαι καθε βραδυ....το εχει καμια αλλη; Με τιποτα. ΔΕΝ ΚΛεινουν τα ματια!

Ισως φταιει κ η πολλη ξεκουραση, τι να πω....

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια...χαιρομαι που ολες εισαστε καλα...εγω εχω τρομερες αυπνιες...ξημερωνομαι καθε βραδυ....το εχει καμια αλλη; Με τιποτα. ΔΕΝ ΚΛεινουν τα ματια!

Καλημερα!!!Ατιμο πραγμα η αυπνια ρε κοριτσι...εγω ξερενομαι κατα τις 12 απο τη κουραση και κατα τις 2 αρχζω.Τουαλετα,τηλεοραση,λαγοκοιμαμαι λιγο και ξανα το ιδιο.ειναι κι οι ορμονες...ειναι κι η κοιλια...δε βολευομαστε πλεον.Δε ξερω ολα φταινε.Υπομονη!!!

Maternity_codemini.php#

Καλημερα μωλο! Πρωινη κι εσυ βλεπω, ε? Κι εγω ματι γαριδα απο τις 5, τωρα εφτιαξα καφε. Μεγαλωσε ο μπεμπης σου, μπραβο! :)

Χαζευα στο ιντερνετ να δω τι εξετασεις κανουν στο μωρο στο μαιευτηριο, τις υποχρεωτικες. Μια φιλη που γενναει στο Λητω, μου ειπε πως ζητανε επιπλεον χρηματα για εξετασεις περιπου στα 300. Ρωτησα τον γιατρο μου αν ισχυει αυτο στο Ρεα και μου ειπε πως εφοσον θα τις κανει αργοτερα ο παιδιατρος δεν εχει νοημα να δωσουμε επιπλεον χρηματα περαν των βασικων εξετασεων που γινονται ουτως ή αλλως. Εσεις ξερετε κατι γιαυτο?

Με παιδιατρο ποτε πρεπει να μιλησουμε να συνεννοηθουμε? Ερχεται σπιτι την πρωτη φορα φανταζομαι, ε?

Κατι ακομα, να παρω θερμομετρακι βρεφικο ή κανει και το δικο μας? Ρωταω γιατι εχω πεταξει 3 ηλεκτρονικα στα σκουπιδια, μονο με του υδραργυρου εχω βρει την ησυχια μου και λεω να θερμομετρω την μικρη με αυτο. Κανει?

Απο διαθεση πως πατε? Εγω εδω και δυο μερες εχω αποφασισει το τελ. διαστημα που μου μενει να προσπαθησω να ειμαι εντελως ηρεμη και ψυχραιμη. Δηλαδη δε θελω να αφησω τιποτα να με νευριασει ή να ριξει, γιατι το προηγουμενο διαστημα οι ανασφαλειες με ισοπεδωσαν. Τωρα την εχω δει αλλιως, ελπιζω να πετυχει.:rolleyes:

Στα μαθηματα δεν πολυπαω, τα εχω ψιλοβαρεθει γιατι εχει πολλη θεωρια και ολο κατι τυχαινει, οπως πχ χθες εβρεχε καταρρακτωδως και φοβηθηκα να οδηγησω. Και τις προαλλες θα πηγαιναμε με συζυγο, του προεκυψε δουλεια οποτε δεν πηγα κι εγω καθολου. Βλεπω βιντεο στο ιντερνετ κι οσα διαδικτυακα σεμιναρια εχω παρακολουθησει. Πιστευω ολα αυτα αγχωνουν καποια στιγμη. Οπως πχ το θεμα του θηλασμου που συζητουσατε παραπανω. Λεω να τα αφησω ολα να ερθουν στην ωρα τους. Αλλωστε αναρωτιεμαι αν ολα αυτα που εχω μαθει, θα τα κανω και πραξη. Εν ολιγοις, βαρεθηκα να αγχωνομαι:rolleyes:

Τονε φαγαμε τον γαιδαρο αλλωστε. Μας εμεινε η ουρα. Ας την ευχαριστηθουμε!

Αυτο που μου ειπατε για τα χαρτια πολυ ενδιαφερον, μακαρι για να μη χρειαστει να τρεχω. Σε λιγακι θα καλεσω το μαιευτηριο να μαθω λεπτομερειες.

tf9Xp3.png

Did μια απο τα ιδια. Τις περισσοτερες μερες ετσι ειμαι κι εγω οπως εσυ, μεχρι που ξεραινομαι για δυο μερες σερί και κλεινω 10 ωρα-11ωρα και μετα ξανα μανα τα ιδια... Οντως η πολλη ξεκουραση μας εχει κανει βαμπιρ...:D

Μερ, μαλλον θα ψωνισες ηδη! Μεγεια λοιπον καλοφορετα!! :)

tf9Xp3.png

Καλημέρα και απο μένα!

Εγω μια χαρά κοιμάμαι όμως το πρωί σκοτώνομαι για το πρωινό... Ξυπνάω με μια πείνα!

Nefeli ευχαριστώ! Όντως ψώνισα μια πιτζάμα, ενα νυχτικό, σουτιέν θηλασμού και βαλίτσα! Πρέπει να πάρω τωρα καμία πιτζάμα παραπάνω, σαγιονάρες και κατι ψιλοπράγματα. Ακόμη εντωμεταξύ να κλείσω ραντεβού με τον οφθαλμίατρο. Σήμερα θα πάρω.

Εγω θα κανω αυτές τις επιπλέον παιδιατρικές εξετασεις. Στο ιασω κοστίζουν 200 ευρώ και να σου πω την αλήθεια ο γιατρός μου το ανακοίνωσε απλά σαν κατι αυτονόητο. Δεν ξέρω κιόλας μωρέ. Ο,τι παραπάνω καλό δεν ειναι?

Με την παιδίατρο θα συνεννοηθώ πριν βγω απ το μαιευτηριο ώστε να έρθει το συντομότερο. Ως άπειροι νομίζω θα τα βρούμε μπαστούνια στο σπίτι.

Θερμόμετρο θα πάρω βρεφικό. Δεν είχα σκεφτεί καν ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το απλό...

Για τα μαθήματα κ εγω την ίδια άποψη είχα, χωρις βέβαια να το γνωρίζω αφού δεν παρακολούθησα ποτε. Νομίζω η θεωρία σοκ την πράξη διαφέρουν. Άλλου βέβαια εχω διαβάσει ότι βοηθούν παρά πολυ. Εγω λέω θα τα καταφέρω όπως όλες. Σε οδηγεί και το μητρικό ένστικτο. Nefeli νομίζω οι ανασφάλειες θα σε εγκαταληψουν εντελώς σε ενα μηνα περίπου (μου ακούγεται τοσο μακρινό :?).

Μώλο μπράβο στο μπέμπη σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...