Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

κοριτσια συγνωμη που μπαινω σφηνα και γενικα ανακατευομαι στην κουβεντα σας!!!:oops::oops:

Νεφελη οι ψευδοθηλες ειναι αυτο που ακουγεται εχει μεγεθη και το βαζεις μπροστα στην θηλη σου για να θηλαζεις, αυτο το κανεις αν εχεις προβλημα με τραυματισμενες θηλες πχ( αυτος ειναι ο λογος που επιτρεπουν οι συμβουλοι θηλασμου να χρησιμοποιεις ψευδοθηλες) αλλιως γινεται συγχιση θηλων και το μωρο μπερδευεται και δυσκολευεται να θηλασει....τελος παντων

για οποια ενδιαφερεται εχω γραψει στις μανουλες ιουνιου περι θηλασμου

θα βρειτε στην σελιδα 65 τα μυνηματα : 2586, 2587, 2590, 2593, 2595, 2597, 2598 και στην σελιδα 67 τα μυνηματα: 2655, 2658, 2660, 2661, 2663, 2664, 2665

συγνωμη και παλι και με το καλο τα μωρακια σας!!!!

Είσαι θέα κορίτσι μου!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερες!!Παντως εγω τον γιο μου δεν καταφερα να τον θηλασω.Ειλικρινα ενιωσα μεγαλη πιεση και στενοχωρια.Ενιωθα ανεπαρκης.Νομιζω πως αν δεν ειχα υποστηριξη απο τον αντρα μου και τη μητερα μου θα δυσκολευομουν να το ξεπερασω.Κι επισης πιστευω οτι υπαρχει μεγαλος ρατσισμος προς ολες τις μανουλες που δεν θηλασαν απο καποιες θηλαζουσες.Οποτε κι εγω αυτη τη φορα θα παω χαλαρα...οτι γινει...Ο μπεμπης μου δεν θηλασε ,ειναι 19 μηνων ,υγιεστατος,με πολυ καλη αναπτυξη,πανεξυπνος και ηδη μιλαει με ολοκληρες προτασεις...Δεν νομιζω πως υστερει σε κατι...

Anyway...Στην βαλιτσα μενει να βαλω τα εσωρουχα μου μονο.Δεν αγορασα ρομπα.Εσεις;Με πιασαν οι τσιγκουνιες μου...γιατι ειναι κατι που δεν θα ξαναφορεσω ποτε.

Καλημερα κοριτσια!!και γω 31+ 3 ειμαι και δεν εχω ετοιμασει ακομα τιποτα!!απλα τα εχω συγκεντρωσει τα πραγματα για το νοσοκομειο και θελουν πλυσιμο και να τα βαλω στην βαλιτσα....να ρωτησω εχει καποια τον αποστειρωτη της chicco?θα μου τον δανεισουν και θελω να δω αν χωραει μπιμπερο αλλης εταιρειας?

Νομίζω ότι κι αυτός που δανείστηκα εγώ chicco είναι και τον έκανα δοκιμή με άσχετα μπουκάλια και μια χαρά χωράει

Καλημερες!!Παντως εγω τον γιο μου δεν καταφερα να τον θηλασω.Ειλικρινα ενιωσα μεγαλη πιεση και στενοχωρια.Ενιωθα ανεπαρκης.Νομιζω πως αν δεν ειχα υποστηριξη απο τον αντρα μου και τη μητερα μου θα δυσκολευομουν να το ξεπερασω.Κι επισης πιστευω οτι υπαρχει μεγαλος ρατσισμος προς ολες τις μανουλες που δεν θηλασαν απο καποιες θηλαζουσες.Οποτε κι εγω αυτη τη φορα θα παω χαλαρα...οτι γινει...Ο μπεμπης μου δεν θηλασε ,ειναι 19 μηνων ,υγιεστατος,με πολυ καλη αναπτυξη,πανεξυπνος και ηδη μιλαει με ολοκληρες προτασεις...Δεν νομιζω πως υστερει σε κατι...

Anyway...Στην βαλιτσα μενει να βαλω τα εσωρουχα μου μονο.Δεν αγορασα ρομπα.Εσεις;Με πιασαν οι τσιγκουνιες μου...γιατι ειναι κατι που δεν θα ξαναφορεσω ποτε.

κι εγω την κορη μου δε καταφερα να τη θηλασω γιατι 15 ατομα μου λεγανε διαφορετικα πραγματα.αποτελεσμα στεναχωρια αγχος κλαμα και παει.οποτε τωρα ενημερωση μεν χαλαρα δε.μου ειπανε οτι στο ιασω που θα γεννησω τωρα βοηθουν πολυ.Βλεποντας και κανοντας κοριτσια

Maternity_codemini.php#

και γω συμφωνω στη άποψη ότι δε θελει πιεση και αγχος για το θηλασμο...αν μπορεσεις μπορεσες, αρκει να μην αγχωθει η μανα...και δεν συμφωνω και στον μακροχρονιο θηλασμο...μεχρι 1 ετους καλα ειναι μετα μου φαινεται πολύ...εγω βεβαια να σας πω την αληθεια την πρωτη τη θηλασα 5 μηνες αποκλειστικα και τη δευτερη 6 μηνες, μετα είχα κουραστει και δεν αντεχα άλλο...τώρα στο τριτο δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξω, διότι είμαι υπερβολικα κουρασμενη από τις συνεχομενες εγκυμοσυνες...

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!!

litsa μια χαρούλα η μπεμπα σου..το κιλό θα το πάρει σίγουρα!

εγώ από αποστειρωτή εχω της nuk ...και μπουκάλια -πιπίλες έχω της nuk αλλά και της chicco!

τα μπουκάλια της chicco να ξέρετε είναι από τα πιο μακριά -ψηλά!!

Όσο για το θηλασμό έχω να πώ....ηρεμία ...δεν χρειάζεται τόση ψύχωση!!!!!

όσες τα καταφέρουν έχει καλώς όσες όχι δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο μανούλες!!!!!!!

τον μικρό τον θήλασα 1 μηνα ...μετά έπαθα μαστίτιδα...και τέλος!!!

στεναχωρήθηκα δε λέω αλλά έπρεπε να κρατηθώ στα πόδια μου!!Ο μικρός πείναγε πολύ δεν του έφτανε...:rolleyes::tongue:!!!

μώλο μου περαστικά σου....την ανεβασμένη crp πως την ανακάλυψες?με αιματολογικές???με ενδιαφέρει γιατί και γω έχω ένα συνεχές μπούκωμα το οποίο μου χει κάνει και ελαφρύ άσθμα ...εξ ου και τα εισπνεόμενα που πήρα για 2-3 μέρες!!:rolleyes:

κορίτσια ξεκίνησαν και μένα οι συσπάσεις....κατι πονάκια περιόδου και η κοιλίτσα τσίτα(τι κοιλίτσα...κοιλάρα...χχαχαχαχαχα)

βαλίτσα πήρα μέσω internet μια πολύ ωραία σε μοβ χρώμα ...πολύ ωραία σας λέω ενθουσιάστικα! από το BaGZ.gr !

τώρα απομένει να την γεμίσω...με τα απαραίτητα!!!Άντε να τελειώνουμε να μπούμε στον μήνα μας πρώτα ο Θεός να ξε αγχωθούμε !!

αααα charline συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και περί θηλασμού και περί κ ρεμούλας για τα μπουτάκια πωπουδακι!!

φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε ; Είχα πολλές μέρες να γράψω αν και έμπαινα να μαθαίνω τα νεα σας... Η μικρή επιτέλους έφτασε 1 κιλό κι έτσι δεν ανησυχώ για τις αυξημένες μητριαίες αρτηρίες... Άλλωστε έχουμε λίγο καιρό ακόμα μπροστά μας... Θέλω να σας ρωτήσω κάτι αν ξέρετε να μου πείτε.. Θα γεννήσω στο αλεξάνδρας και θέλω μονόκλινο.. Πόσο εύκολο είναι να καταφέρω να μπω σε μονόκλινο ; ; ; Δεν θα είχα πρόβλημα για δίκλινο - τρίκλινο όμως μόνο ο άντρας μου θα μπορεί να είναι μαζί μου όπως καταλαβαίνετε αδύνατον να είναι μαζί μου αν παω σε δίκλινο...

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε ; Είχα πολλές μέρες να γράψω αν και έμπαινα να μαθαίνω τα νεα σας... Η μικρή επιτέλους έφτασε 1 κιλό κι έτσι δεν ανησυχώ για τις αυξημένες μητριαίες αρτηρίες... Άλλωστε έχουμε λίγο καιρό ακόμα μπροστά μας... Θέλω να σας ρωτήσω κάτι αν ξέρετε να μου πείτε.. Θα γεννήσω στο αλεξάνδρας και θέλω μονόκλινο.. Πόσο εύκολο είναι να καταφέρω να μπω σε μονόκλινο ; ; ; Δεν θα είχα πρόβλημα για δίκλινο - τρίκλινο όμως μόνο ο άντρας μου θα μπορεί να είναι μαζί μου όπως καταλαβαίνετε αδύνατον να είναι μαζί μου αν παω σε δίκλινο...

Meli.k δυστυχώς όσον αφορά το μαιευτηριο δε ξέρω να σε βοηθήσω κατα ποσό ειναι εύκολο...πάρε ΄ενα τηλ. Η πήγαινε απο εκει να μάθεις! Ο γιατρός σου τι λέει; Μπράβο για τη Μπέμπα σου!!!

Να σε ρωτησω κατι εγω; Τι εννοείς αυξημένες μητριαιες αρτηρίες; Στο ντόπλερ ; Τι εννοείς αυξημένες ; Εγω ειχα πολυ χαμηλές τιμές τύπου 0,5 κ ανησυχώ κ λέω να πάρω το γιατρό μου να τον ρωτησω..γιατί όταν τα είδε μου είπε ολα καλα..

Meli.k δυστυχώς όσον αφορά το μαιευτηριο δε ξέρω να σε βοηθήσω κατα ποσό ειναι εύκολο...πάρε ΄ενα τηλ. Η πήγαινε απο εκει να μάθεις! Ο γιατρός σου τι λέει; Μπράβο για τη Μπέμπα σου!!!

Να σε ρωτησω κατι εγω; Τι εννοείς αυξημένες μητριαιες αρτηρίες; Στο ντόπλερ ; Τι εννοείς αυξημένες ; Εγω ειχα πολυ χαμηλές τιμές τύπου 0,5 κ ανησυχώ κ λέω να πάρω το γιατρό μου να τον ρωτησω..γιατί όταν τα είδε μου είπε ολα καλα..

Μου βρήκαν αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαίες αρτηρίες όταν έκανα Β-επιπέδου... ξέρεις αυτό συνήθως φέρνει προβλήματα όπως το να μην παιρνει βάρος το μωρό , πρέπει να προσέχω και την πίεση κ.λ.π αλλα μέχρι στιγμής όλα καλά πάνε.. Νομίζω εφόσον τα είχες τόσο χαμηλά ότι είναι πολύ καλά... ;)

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Vanilitsa με αιματολογικές το βρήκα σε ενα τυπικό έλεγχο.απο οτι μου είπεη γιατρός μου είναιστο πρωτόκολο του μήνα.μια απλή ρινίτιδα μπορείνα εξελιχθεί άσχημα λόγω των ορμονών.με 11 crp που είχα εγώ δεν υπήρχε περιπτωση να μ αφήσουν χωρίςαντιβιωση. Απλα έπρεπε να βρούμε την αιτία.μην φοβασε πάντως για το μπούκωμα αν ηταν κατι θα είχε βγει.με για κι η βαλιτσουλα κοριτσακι!αρχισε να γεμιζεις σιγά σιγα .άντε ρε κορίτσια φτανει ο καιρός!!!!αχ εγώ απο χθες εκοψα και την ασπιρίνη που επαιρνα.άντε ενα ενα να φεύγουν και τα φάρμακα.προγεστερόνη μου είπε θα μου τη κόψει μονο αμα σταματήσω τη δουλεια.οποτε με βλέπω να τη παίρνω καιρό ακόμη!!!καληνύχτα κοριτσακια!άντε να δουμε πως θα βολεψουμε τις κοιλιτσες τη νύχτα!!!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!

Mama σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες! Πως εισαι εσυ? Τι κανεις? Εχω μερες να μπω στις μανουλες του Ιουνιου. Εγω αποτι διαφαινεται παω κανονικα για Ιουλιο..

Κιτρινομπλε, μια απο τα ιδια το αμαξι μου σαν το δικο σου, χαχα. Σε ευχαριστω για την πληροφορια!

Meli μπραβο για το κιλακι του μωρου σου, καλη συνεχεια ευχομαι να πανε ολα κατ ευχην!

Εμεις κοριτσια χθες ειχαμε γιατρο! Ολα ηταν τελεια, η μικρη εχει φτασει τα 2,5 κιλά, ενα κανονικο μωρο πλέον και ο γιατρός μου πε πως τα 3,5 στη γεννα τα πιανουμε σιγουρα. Με εβαλε και στον καρδιοτοκογράφο για πρώτη φορά. Θα ξαναπαω σε δυο εβδομαδες και επειτα καθε εβδομαδα να με βλεπει. Επισης θα κανω και την καλλιεργεια κολπικου σε δυο εβδομαδες.

Θελω να σας ρωτησω οσες γνωριζετε περι κοψιματος ομφαλιου λωρου. Ενημερωθηκα πως καλο θα ειναι να καθυστερησει το κοψιμο του ομφαλιου λωρου, πως ειναι καλυτερο αυτο για την αναπτυξη του μωρου. Τι ξερετε γι αυτο? Θα ρωτησω και τον γιατρο μου την επομενη φορα. Επισης, σκεφτομαστε μηπως τον κοψει ο συζυγος ή εγώ. Ειναι ομως ακίνδυνο κάτι τέτοιο? Θελω να πω, αν δε δεις καλά, υπάρχει περιπτωση να κόψεις τιοποτα λάθος? Σορυ ίσως η ερωτηση μου ειναι λιγάκι χαζή. Εχει περιθωριο δηλαδή? Οπου θελουν τον κόβουν σε οποιοδήποτε σημείο? Η είναι καποιο συγκεκριμένο? Κι αν δε δεις καλά και κόψεις κατα λάθος τιποτε αλλο?

Θελω κοριτσια να επισκεφτω τη μονη της Αγιας Ειρηνης. Διαβασα για εκεινη εδω στο parents και για εναν ανεξηγητο λογο μου εχει απο τοτε καρφωθει η ιδεα να την επισκεφτω πριν γεννησω, οποτε θα το επισπευσω. Εσεις εχετε παει?

Επισης, αποφασισατε τι θα κανετε με το θεμα βλαστοκυτταρων? Γενικοτερα οι αποψεις διυστανται κι εμεις ακομα δεν εχουμε αποφασισει.

Τελος, σας εχουν ζητησει χαρτια απο το μαιευτηριο? Ληξιαρχικη πραξη γαμου, πιστοποιητικα οικ καταστασης κλπ? Τα εχετε μαζεψει? Εγω θα ασχοληθω με αυτα αυτη και την επομενη εβδομαδα.

tf9Xp3.png

Μου βρήκαν αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαίες αρτηρίες όταν έκανα Β-επιπέδου... ξέρεις αυτό συνήθως φέρνει προβλήματα όπως το να μην παιρνει βάρος το μωρό , πρέπει να προσέχω και την πίεση κ.λ.π αλλα μέχρι στιγμής όλα καλά πάνε.. Νομίζω εφόσον τα είχες τόσο χαμηλά ότι είναι πολύ καλά... ;)

Καλημερα ! Όταν λες αυξημένες; Αν δε σε φέρνω σε δύσκολη θέση μπορείς να μου πεις μια τιμή σου κ ποιο το όριο; Δεν το ήξερα αυτο όχι κ σε ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια. Τώρα λόγικα δε πρέπει να κανεις ντόπλερ; Ολα καλα θα στα δείξει θα δεις!! Κ μπράβο σου που ολα καλα κ που το ελέγχεις!!

Καλημερα νεφέλη!

Μπράβο με το μωράκι σου ! Μια χαρά βάρος!

Για τον ομφάλιο λώρο δε ξέρω να σου πω...ουτε κ για τη μόνη. Η αγ. Ειρήνη ειναι η προστάτιδα των εγκύων ε;

Για τα βλαστοκύτταρα ειχα κ εγω τον προβληματισμό, αλλα μου τον έλυσε μια φίλη μου η οποία ειναι μοριακή κυτταρολόγος κ απαξιωμένη στη δουλεια της. Τσάμπα λεφτα. Για την κρίσεις μου είπε οτι ολα ειναι για τα λεφτα κ τίποτε άλλο. Το ίδιο το παιδί τα δικα του κύτταρα δεν τον σώζουν γιατί ούτως η άλλως κ αυτά πάσχουν, μπορούν να σώσουν ίσως το αδερφάκι του...κ η επιστήμη δεν εχει προχωρήσει τοοοοοσο μπροστά έτσι ώστε να θεραπεύει σοβαρές ασθένειες, κ αυτά μπορείς να τα κρατήσεις μονο για 20 χρονια...

Ίσως τα δώσω σε δημόσια τράπεζα ομως..

Σε ποιο μαιευτηριο γεννας; Εμενα στο γαια μου ζήτησαν πίστοποιητικο οικ. Κατάστασης , ταυτιτητες κ βιβλιάρια υγείας. Πάρε ΄ενα τηλ. Να μάθεις!

Kitriblue, αμα δεις τις εξετασεις σου στη β επιπεδου (νομιζω και στην α φαινεται) λεει καπου ''μητριαιες αρτηριες'' - αυτες που δινουν αιμα στην μητρα- και σου λεει αν ειναι αυξημενες ή σε φυσιολογικο επιπεδο. Στο λενε και οι γιατροι εκεινη την ωρα. Και το κοιτουν ειτε για πιθανοτητα προεκλαμψιας ειτε για ελλιποβαρες μωρακι. Παντως ακομα κι αν βρεθουν αυξημενες, ειναι κατι που με προσοχη και οδηγιες του γιατρου, ελέγχεται τακτικα και ολα πανε μια χαρα!

tf9Xp3.png

Kitriblue, αμα δεις τις εξετασεις σου στη β επιπεδου (νομιζω και στην α φαινεται) λεει καπου ''μητριαιες αρτηριες'' - αυτες που δινουν αιμα στην μητρα- και σου λεει αν ειναι αυξημενες ή σε φυσιολογικο επιπεδο. Στο λενε και οι γιατροι εκεινη την ωρα. Και το κοιτουν ειτε για πιθανοτητα προεκλαμψιας ειτε για ελλιποβαρες μωρακι. Παντως ακομα κι αν βρεθουν αυξημενες, ειναι κατι που με προσοχη και οδηγιες του γιατρου, ελέγχεται τακτικα και ολα πανε μια χαρα!

Δεν μου το εξήγησε κανεις αυτο αλλα γενικά αν ειχα κατι θα μου έλεγαν φαντάζομαι , απλά ξέρεις γιατί μπερδεύομαι ; Γιατί κοιτάω τις εξετάσεις μου κ εχει ΄ενα σχεδιάγραμμα το οποίο δε καταλαβαινω κ απλά δίπλα κάποια τιμές , χωρίς να γράφει δίπλα το όριο των τιμών ποιο πρέπει να ειναι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...