Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.τελικα δε πηγα γιατρο γιατι ειχε τοκετο και θα παω τη πεμπτη.να σας πω την αληθεια απο ολη αυτη την ιστορια παρολο που δε μου αρεσε η ιδεα της αντιβιωσης αν και δεν προλαβα καν το σκεφτω μου προκαλεσε μεγαλη εκπληξη ο ρολος της crp που το κανουν βαση πρωτοκολων που ακολουθουν οι γιατροι.χαρηκα που η γιατρος μου ειναι τυπικη και προσεκτικη γιατι εγω τη ρινιτιδα δε θα τη κοιτουσα καν με αγνωστα τελικα αποτελεσματα...τελος παντων ολα καλα.λοιπον βαλιτσα κι εγω σχεδον ετοιμη.περιμενω τη κρεμα για τις θηλες και να παρω καμια πανα.εγω εβαλα νυχτικο,μπυζαμες,παντοφλες,σερβιετες,εσωρουχα(αλεξιπτοτα),επιθεματα,αφρολοτρο

,σαμπουαν,ξυραφακια,οδοντοβουρτσα,οδοντοκρεμα,πετσετες(αν και μου ειπαν οτι δινουν καθε μερα καθαρες στο ιασω),λαστιχακια για μαλλια.Για το πιτσιρικι ρουχα και πανες και σεντονακι για το καθισμα αυτοκινητου για τη μερα που θα φυγουμε.πρεπει να μαζεψω και τη χαρτουρα.Μπιμπερο και πιπιλες θα τα παρω να ειναι ετοιμα.Χαμενα δε θα πανε...αποστερωτη θα μου παρει μια φιλη μου δωρο.ευτυχως οι περισσοτεροι ρωτανε!!!Σε μια φιλη μου ειπα να μου παρει καδο απορριψης πανας γιατι αν και ειναι του μωρου μας κοριτσια βρωμανε τα ατιμα!!!το πηρα εγω δωρο σε μια φιλη μου και ειναι λεει τελειο.ψαξτε το λιγο.Αυτα κοριτσακια.καληνυχτα σε ολες τις κοιλιτσες

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

αυτο που χρειαζεται σιγουρα τις μερες που είσαι στο μαιευτηριο είναι η κρεμες για την προστασια των θηλων, οι οποίες κοριτσια σωζουν αρκει να τις βαλεις από την πρωτη στιγμη και επιθεματα ...ψευδοθηλη και θηλαστρο δεν χρησιμοποιησα, αλλά καποιες γυναικες τις βοηθαει πολυ...νομιζω όμως ότι τις μερες που θα εισαισ το μαιευτηριο δεν θα σου χρειαστουν , γιατι είναι λιγες...λες να κανεις αποκλειστικο θηλασμο από την αρχη?εγω να σας πω την αληθεια όσες μερες ήμουν στο μαιευτηριο το βραδυ δεν τις θηλαζα, μονιο πρωι...και ο θηλασμος μια χαρα πηγε μετα...στο σπίτι γινεται όλη η δουλεια...

Μπα....δε νομιζω οτι θα πω για αποκλειστικο...και γενικως...δε θα τρελαθω με το θηλασμο...θα το παλεψω αλλα αν δε βγει...δε βγηκε...

Μπα....δε νομιζω οτι θα πω για αποκλειστικο...και γενικως...δε θα τρελαθω με το θηλασμο...θα το παλεψω αλλα αν δε βγει...δε βγηκε...

καλημερα κοριτσια!Θα συμφωνησω κι εγω μαζι σου.με οσους εχω μιλησει μου εχουν πει οτι επειδη ειναι κατι που μπορει να προκαλεσει μεγαλη συναισθηματικη συγχυση στη μαμα πρεπει να το δεις λιγο πιο χαλαρα.μεγαλο ρολο παιζουν σε αυτο και καποιες πορωμενες μαιες που ενω βλεπουν τη μαμα να υποφερει επιμενουν.το εχω δει με τα ματακια μου και εφριξα.οποτε κι εγω αυτο λεω χαλαρα κι οτι βγει

Maternity_codemini.php#

καλημερα κοριτσια!Θα συμφωνησω κι εγω μαζι σου.με οσους εχω μιλησει μου εχουν πει οτι επειδη ειναι κατι που μπορει να προκαλεσει μεγαλη συναισθηματικη συγχυση στη μαμα πρεπει να το δεις λιγο πιο χαλαρα.μεγαλο ρολο παιζουν σε αυτο και καποιες πορωμενες μαιες που ενω βλεπουν τη μαμα να υποφερει επιμενουν.το εχω δει με τα ματακια μου και εφριξα.οποτε κι εγω αυτο λεω χαλαρα κι οτι βγει

Κι εγω αυτο ακριβως!! Σε μια φιλη μου εκαναν τετοια πλυση που τελικα η κοπελα δεν....νομιζω πιο πιθανο ειναι να τα καταφερεις αν εισαι χαλαρη....στο κατω κατω κι η μαμα μου δε ας θηλασε κ μια χαρα ειμαστε! Δε λεω οτι δε θα προσπαθησω....εξαλλου γι αυτο εχω κανει την προετοιμασια μου. Αλλα δε θα τρελαθω...ουτε κια θα θηλασω χρονισ ατελειωτα...ενα 6μηνο...μετα θεωρω γινεται εμμονη

Κοριτσια μου καλημέρα! Πως είστε?

Μωλο θα συμφωνήσω μαζι σου. Η προσπαθείς αξίζει τον κόπο αλλα ως ενα σημείο. Μια μαμά τρελή δεν την θέλει κανένας. Εγω θα προσπαθήσω το θηλασμό όμως σαν νεα μαμά δεν ειμαι εκ των προτέρων εξοικειωμένη με την ιδεα. Ελπίζω να μην γίνω κακή μάνα... Θα κανω ο,τι μπορώ όμως για το μωρο μου.

Θηλαστρο θα νοικιάσω και εγω απο το μαιευτηριο. Εχω ακούσει ότι η αποδοτικότητα τους δεν εχει καμία σχέση με αυτά του εμπορίου.

Nefeli εγω εχω γάλα. Λερώνονται όλες οι μπλούζες μου μιας και στο σπίτι κυκλοφορώ χωρις σουτιέν. Δεν νομίζω ότι αυτο πάντως σημαίνει κατι...

Μωλο δεν φαίνεται ανησυχητική η περίπτωση σου. Απλά η γιατρός σου παίρνει τα μέτρα της. Επιπλοκές απο ανεβασμένη crp ειναι εξαιρετικά σπάνιες. Άσε που η crp μπορεί να ανεβεί και απο ουλίτιδα. Ακολούθησε τις οδηγίες της γιατρού σου και δεν θα ειναι τιποτα.

Κοριτσια εγω απο βαλίτσα τιποτα ακόμη. Οχι ότι έκανα τα υπόλοιπα βέβαια. Ποτε ετοιμάσατε βαλίτσα? το λέω γιατί εγω ειμαι λιγο μικρότερη (31 εβδ. + 2). Βέβαια η ΠΗΤ μου προς το παρόν εχει φτάσει 14/7 αντί 28/7. Ποτε να αρχίσω? Μήπως ειναι νωρίς για μένα?

Καλημέρα σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!και γω 31+ 3 ειμαι και δεν εχω ετοιμασει ακομα τιποτα!!απλα τα εχω συγκεντρωσει τα πραγματα για το νοσοκομειο και θελουν πλυσιμο και να τα βαλω στην βαλιτσα....να ρωτησω εχει καποια τον αποστειρωτη της chicco?θα μου τον δανεισουν και θελω να δω αν χωραει μπιμπερο αλλης εταιρειας?

Νομίζω πρέπει σιγά - σιγά να πάω να αγοράσω και εγώ καμιά νυχτικιά και γενικά τα πράγματα της βαλίτσας για να προλάβω να πάρω και του μπέμπη. Μέχρι και βαλίτσα θέλω να πάρω. Θα μου πέσουν βαριά στο τέλος... Κορίτσια τα πράγματα του μωρού που τα βάζουμε? Στην βαλίτσα μας?

Η μαία μου με συμβούλεψε αντί για επιθέματα να πάρω κοχύλια. Τι είναι αυτά? Τα έχω δει στο ίντερνετ αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο. Μήπως να πάρω και τα δύο?

Vanessa δεν έχω ιδέα από αποστειρωτές, οπότε δεν είμαι η κατάλληλη.

Vanessa23 εγώ έχω αποστειρωτή της chicco μου φαίνεται οτι χωράει και άλλες μάρκες αλλα δεν στο λέω με απόλυτη σιγουριά γιατι δεν το έχω δοκιμάσει έχω ήδη μπιμπερό της ίδιας εταιρίας!Εγώ έχω αγοράσει όλα όσα χρειάζονται για το μαιευτήριο που δεν είναι πολλά γιατί στα παρέχουν σχεδόν όλα,μένει να πάρω μόνο ένα σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή και να τα τακτοποιήσω στην βαλίτσα!

Κορίτσια ξέρετε καμία που να είχε μεγάλη αποκλίση ο υπέρηχος με την τελευταία περίοδο?εγώ βάση τελευταίας περιόδου έχω πητ 30.06 και βάση υπερήχου απο την αρχή έχω πητ 10.07 οπότε αναρωτιέμαι μήπως γεννήσω νωρίτερα

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Νομίζω πρέπει σιγά - σιγά να πάω να αγοράσω και εγώ καμιά νυχτικιά και γενικά τα πράγματα της βαλίτσας για να προλάβω να πάρω και του μπέμπη. Μέχρι και βαλίτσα θέλω να πάρω. Θα μου πέσουν βαριά στο τέλος... Κορίτσια τα πράγματα του μωρού που τα βάζουμε? Στην βαλίτσα μας?

Η μαία μου με συμβούλεψε αντί για επιθέματα να πάρω κοχύλια. Τι είναι αυτά? Τα έχω δει στο ίντερνετ αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο. Μήπως να πάρω και τα δύο?

Vanessa δεν έχω ιδέα από αποστειρωτές, οπότε δεν είμαι η κατάλληλη.

Κι εγώ στην ίδια εβδομαδα είμαι και να σου πω την αλήθεια την Κυριακή την έφτιαξα τη βαλιτσα.έτσι τώρα βλέπω τις ελλείψεις και συμπληρωνω.αυτά τα κοχύλια πρωτη φορά τα ακούω.οι αποστειρωτες απ όσο ξέρω παίρνουν όλα μπουκάλια.απλα κάποιοι παίρνουν λιγότερα και κάποιοι περισσότερα.μόλις τον ανοιξεις για να πάρεις μπουκάλι η πιπιλα πρεπει να τα μαζεψεις.τα κλείνει με τις θηλές και τα καπάκια τα βάζειςσε αατομικά σακουλάκια τροφίμων και μετα στο ψυγείο.έτσι λέει κρατανε 12 ώρες.αυτά μου είχαν πει και στη κόρη μου και έτσι αποστείρωνα μονο 2 φορες την ημερα.ααααα μη βαλετε μέσα τις θήκες για τις πιπιλες.λιώνουν.........τις πλένουμε μονο με προδερμ που είναι και για τα μπουκάλια.αυτά μου ήρθαν προς το παρόν.

Maternity_codemini.php#

Vanessa23 εγώ έχω αποστειρωτή της chicco μου φαίνεται οτι χωράει και άλλες μάρκες αλλα δεν στο λέω με απόλυτη σιγουριά γιατι δεν το έχω δοκιμάσει έχω ήδη μπιμπερό της ίδιας εταιρίας!Εγώ έχω αγοράσει όλα όσα χρειάζονται για το μαιευτήριο που δεν είναι πολλά γιατί στα παρέχουν σχεδόν όλα,μένει να πάρω μόνο ένα σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή και να τα τακτοποιήσω στην βαλίτσα!

Κορίτσια ξέρετε καμία που να είχε μεγάλη αποκλίση ο υπέρηχος με την τελευταία περίοδο?εγώ βάση τελευταίας περιόδου έχω πητ 30.06 και βάση υπερήχου απο την αρχή έχω πητ 10.07 οπότε αναρωτιέμαι μήπως γεννήσω νωρίτερα

Μπράβο βρε lila το σαπούνι το είχα ξεχάσει.κι εγώ έχωκκάποια απόκλιση.συμβαίνει συχνα όσο μεγαλώνουν τα Ζουζούνια.κακά τα ψέματα όταν μπούμε στο μήνα μας μπορεί να μας προκύψει τοκετός και πιο νωρίς.στην κόρη μου γεννησα 2 εβδομαδες πιο νωρίς.γι αυτό και ετοιμαζουμε και τη βαλίτσα πιο νωρίς να μη τρεχούμε τελευταίες μερες.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε lila το σαπούνι το είχα ξεχάσει.κι εγώ έχωκκάποια απόκλιση.συμβαίνει συχνα όσο μεγαλώνουν τα Ζουζούνια.κακά τα ψέματα όταν μπούμε στο μήνα μας μπορεί να μας προκύψει τοκετός και πιο νωρίς.στην κόρη μου γεννησα 2 εβδομαδες πιο νωρίς.γι αυτό και ετοιμαζουμε και τη βαλίτσα πιο νωρίς να μη τρεχούμε τελευταίες μερες.

Πάντως στις κλινικές δίνουν σαπούνι! Τουλάχιστον στο ιασώ και χωρίς επιπλέον χρέωση. Ουφ κορίτσια! Άντε να τελειώνουμε!

Και εγώ έχω απόκλιση. Από την αρχή το μπεμπάκι είναι 2 εβδομάδες μπροστά. Για να πω την αλήθεια όμως εγώ δεν είμαι σίγουρη για την ΤΕΡ μου γιατί ποτέ δεν κρατούσα ημερολόγιο. Από τη στιγμή όμως που μπαίνεις στο μήνα σου μπορεί ανά πάσα στιγμή να γεννήσεις.

Καλημερα κοριτσια! Τελικα θα μου δανεισει μια φιλη θηλαστρο κι αποστειρωτη και ημουν στο τσακ να παω να παρω. Το δικο της ειναι χειροκινητο αλλα μου το εχει εκθειασει, για να δουμε πως θα ειναι... Μας εχει μεινει το καθισματακι αυτοκινητου να αγορασουμε. Τι εχετε παρει εσεις? Εχετε να προτεινετε?

Επισης κρεμα συγκαματος αγορασα της chicco και ενυδατικη της Proderm..

Κρεμα για τις θηλες εχω ενα δειγματακι των 30 ml και μερικα ακομα μικροτερα, θα χρησιμοποιησω αυτα στο μαιευτηριο κι αν δω πως ειναι καλο θα στειλω τον συζυγο να μου το αγορασει. Πωπω ολα καινουρια παιδια, παντως να σας πω κατι φοβερο?

Εδω και 3 μερες κοιμαμαι 11 ωρες σερι.... Τι να πω... Πεφτω τοσο ξερη που λεω μωρε μπραβο υπνος... Αλλα πιστευω δε θα κρατησει πολλες μερες ηδη με πονανε λιγακι τα ποδια μου.

Σημερα εχω γιατρο και πρωτη φορα nst... Θα σας πω τα νεα αυριο...

Λιτσα σουπερ τα κιλα του μωρου σου, πιστευω 3 κιλα μεχρι 3.500 ειναι ιδανικα και δε θα ταλαιπωρηθεις!!

Τα κοχυλια κι εγω πρωτη φορα τα ακουω!

Μερ, εγω τα εβαλα ολα στο βαλιτσακι μου (μια μεγαλη τσαντα που ειχα και στον γαμο μου με τα πραγματα μου) και τα πυζαμακια μου και του μωρου τα σιδερωσα καλα και τα τοποθετησα σε μια αλλη τσαντουλα υφασματινη-αυτες που ειναι για τα ψωνια οι οικολογικες- που κι αυτην επλυνα και σιδερωσα απο μεσα και την εχωσα στην μεγαλη τσαντα) Οκ, ισως υπερεβαλα με το σιδερωμα αλλα λεω ας τα κανω δεν πειραζει...

Τι ειναι οι ψευδοθηλες ρε κοριτσια? Πρωτη φορα τις ακουω κι αυτες!

Επισης, σκεφτεστε να κανετε βιολογικο καθαρισμο στο αμαξι που θα μεταφερθει το μωρο? Η λετε ειναι υπερβολη? Εμεις λεμε να κανουμε αλλα δεν ξερω αν αξιζει με την εννοια κραταει μερες? Γιατι που να ξερω ποτε θα με πιασουν πονοι? Δεν εχω κανει ποτε βιολογικο καθαρισμο στο αμαξι! Κι αμα το δειτε μεσα θα φριξετε, ντροπη το πλενω μια φορα τον χρονο, ενω ο αντρας μου ειναι πολυ τακτικος σε αυτο. χουχου

tf9Xp3.png

κοριτσια συγνωμη που μπαινω σφηνα και γενικα ανακατευομαι στην κουβεντα σας!!!:oops::oops:

Νεφελη οι ψευδοθηλες ειναι αυτο που ακουγεται εχει μεγεθη και το βαζεις μπροστα στην θηλη σου για να θηλαζεις, αυτο το κανεις αν εχεις προβλημα με τραυματισμενες θηλες πχ( αυτος ειναι ο λογος που επιτρεπουν οι συμβουλοι θηλασμου να χρησιμοποιεις ψευδοθηλες) αλλιως γινεται συγχιση θηλων και το μωρο μπερδευεται και δυσκολευεται να θηλασει....τελος παντων

για οποια ενδιαφερεται εχω γραψει στις μανουλες ιουνιου περι θηλασμου

θα βρειτε στην σελιδα 65 τα μυνηματα : 2586, 2587, 2590, 2593, 2595, 2597, 2598 και στην σελιδα 67 τα μυνηματα: 2655, 2658, 2660, 2661, 2663, 2664, 2665

συγνωμη και παλι και με το καλο τα μωρακια σας!!!!

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια! Τελικα θα μου δανεισει μια φιλη θηλαστρο κι αποστειρωτη και ημουν στο τσακ να παω να παρω. Το δικο της ειναι χειροκινητο αλλα μου το εχει εκθειασει, για να δουμε πως θα ειναι... Μας εχει μεινει το καθισματακι αυτοκινητου να αγορασουμε. Τι εχετε παρει εσεις? Εχετε να προτεινετε?

Επισης κρεμα συγκαματος αγορασα της chicco και ενυδατικη της Proderm..

Κρεμα για τις θηλες εχω ενα δειγματακι των 30 ml και μερικα ακομα μικροτερα, θα χρησιμοποιησω αυτα στο μαιευτηριο κι αν δω πως ειναι καλο θα στειλω τον συζυγο να μου το αγορασει. Πωπω ολα καινουρια παιδια, παντως να σας πω κατι φοβερο?

Εδω και 3 μερες κοιμαμαι 11 ωρες σερι.... Τι να πω... Πεφτω τοσο ξερη που λεω μωρε μπραβο υπνος... Αλλα πιστευω δε θα κρατησει πολλες μερες ηδη με πονανε λιγακι τα ποδια μου.

Σημερα εχω γιατρο και πρωτη φορα nst... Θα σας πω τα νεα αυριο...

Λιτσα σουπερ τα κιλα του μωρου σου, πιστευω 3 κιλα μεχρι 3.500 ειναι ιδανικα και δε θα ταλαιπωρηθεις!!

Τα κοχυλια κι εγω πρωτη φορα τα ακουω!

Μερ, εγω τα εβαλα ολα στο βαλιτσακι μου (μια μεγαλη τσαντα που ειχα και στον γαμο μου με τα πραγματα μου) και τα πυζαμακια μου και του μωρου τα σιδερωσα καλα και τα τοποθετησα σε μια αλλη τσαντουλα υφασματινη-αυτες που ειναι για τα ψωνια οι οικολογικες- που κι αυτην επλυνα και σιδερωσα απο μεσα και την εχωσα στην μεγαλη τσαντα) Οκ, ισως υπερεβαλα με το σιδερωμα αλλα λεω ας τα κανω δεν πειραζει...

Τι ειναι οι ψευδοθηλες ρε κοριτσια? Πρωτη φορα τις ακουω κι αυτες!

Επισης, σκεφτεστε να κανετε βιολογικο καθαρισμο στο αμαξι που θα μεταφερθει το μωρο? Η λετε ειναι υπερβολη? Εμεις λεμε να κανουμε αλλα δεν ξερω αν αξιζει με την εννοια κραταει μερες? Γιατι που να ξερω ποτε θα με πιασουν πονοι? Δεν εχω κανει ποτε βιολογικο καθαρισμο στο αμαξι! Κι αμα το δειτε μεσα θα φριξετε, ντροπη το πλενω μια φορα τον χρονο, ενω ο αντρας μου ειναι πολυ τακτικος σε αυτο. χουχου

Εμείς κάναμε βιολογικό καθαρισμό γιατί πραγματικά ήταν μας την μπίχλα!!! Το καθαρίζουμε κ εμείς μια φορα το χρόνο. Έβγαλε λέει 2 κουβάδες λάσπη απο κάθε κάθισμα!! Παναγία μου...τώρα πραγματικά ειναι λες κ ειναι καινούριο το ΙΧ...

Συνήθως δε χρειάζεται να ξανακάνεις γιατί ουσιαστικά εχει φάρμακο το οποίο εχει πλυθεί με καυτό ατμό οποτε είσαι κομπλέ για παρα πολυ καιρό κ απλά πρέπει να το πηγαίνεις όπως κ να χει για κανονικό καθάρισμα...αλλα εγω με αυτά τα αποτελέσματα που είδα θα το ξανακάνω σίγουρα σε κανα χρόνο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...