Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι θηλαστρο θα χρησιμοποιησετε? Υπαρχουν τοσα που εχω μπερδευτει! Το μινι θηλαστρο ας πουμε τι ειναι??? :S Ξερετε?

Σαρλιν, κι εγω θαθελα να φυγω αλλα δεν το διακινδυενευω. Προτιμω ναμαι εδω γυρω γυρω γιατι ποτε δεν ξερεις...

tf9Xp3.png

καλησπερα κι απο μενα!τι κανετε?εγω κοριτσια ειμαι απο σημερα με αντιβιωση γιατι δε ξερω αν θυμαστε που ειχα πει για μια crp ανεβασμενη.τελικα μετα απο ψαξιμο βρικαμε οτι ειναι απο το ανωτερο αναπνευστικο.πηγαινα για ιγμοριτιδα λογω ορμονικης ρινιτιδας και πρεπει να παρω αντιβιωση γιατι ανεβασμενη crp μπορει να προκαλεσει προωρο τοκετο και κατι μου ειπε ο ωρλ για μολυνση του αμνιακου υγρου.ευτυχως η καλλιεργια κολπικου υγρου πυο την εκανα μια ωρα αρχιτερα απο οτι ηταν να γινει βγηκε καθαρη.σημερα εχω και υπερηχο οποτε θα μου λυθει και η απορια για το αμνιακο υγρο.αυτα ηταν τα νεα μου προς το παρον.

Maternity_codemini.php#

Εγω κοριτσια απο κρεμα εμπιστευομαι απολυτα της frezyderm.την ειχα και στην κορη μου και ποτε δε μου κοκκινισε.απο αφρολουτρο παρηγγειλα της pharmsept της tol velvet αν δε κανω λαθος.τα πηρα απο internet και τα περιμενω γιατι τα βρισκω πολυ πιο φθηνα.της proderm που ειχα παρει μια φορα μου εκανε ξηροδερμια στη μικρη και ο γιατρος μου ειχε πει οτι ειναι λιγο σκληρο για το μωρο.βεβαια φανταζομαι παιζει ρολο και η επιδερμιδα.θηλαστρο σκεφτομαι για αρχη μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος να νοικιασω νασοκομειακο που λενε οτι ειναι κορυφαια και μετα αν ειναι να παρω ενα ηλεκτρικο.Ρε κοριτσια εχει ακουσει καποια γι αυτες τις πανες τις ελληνικες agnotis????τις ειχανε λεει σημερα και στη τηλεοραση στο πρωινο.εγω πρωτη φορα τις ακουσα

Maternity_codemini.php#

Μωλο περαστικα να ειναι, κανε οσα σου λεει ο γιατρος. Αποσα γραφεις δεν ακουγεται σοβαρο αν προσεξεις! Σωστα?

Εμενα τα νεα μου ειναι αγχος αγχος αγχος.... Τωρα κοιταζω για θηλαστρα, εσυ μηπως εχεις ιδεα? Και για αποστειρωτες και ποτε τα αποστειρωνουμε κλπκλπ. Ετοιμασα την τσαντα της μπεμπας και δεν ξερω αν τα χω ολα ετοιμα. Γενικως εχω αγχωθει πολυ αποσο περιμενα και δεν ξερω πως να με καλμαρω... Βασικα μεχει πιασει ενας ανεξηγητος φοβος... Η μικρη κουνιεται συνεχως παρολαυτα κι αυριο εχουμε γιατρο και θα με ξεκινησει nst να δουμε πως παμε.

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια απο κρεμα εμπιστευομαι απολυτα της frezyderm.την ειχα και στην κορη μου και ποτε δε μου κοκκινισε.απο αφρολουτρο παρηγγειλα της pharmsept της tol velvet αν δε κανω λαθος.τα πηρα απο internet και τα περιμενω γιατι τα βρισκω πολυ πιο φθηνα.της proderm που ειχα παρει μια φορα μου εκανε ξηροδερμια στη μικρη και ο γιατρος μου ειχε πει οτι ειναι λιγο σκληρο για το μωρο.βεβαια φανταζομαι παιζει ρολο και η επιδερμιδα.θηλαστρο σκεφτομαι για αρχη μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος να νοικιασω νασοκομειακο που λενε οτι ειναι κορυφαια και μετα αν ειναι να παρω ενα ηλεκτρικο.Ρε κοριτσια εχει ακουσει καποια γι αυτες τις πανες τις ελληνικες agnotis????τις ειχανε λεει σημερα και στη τηλεοραση στο πρωινο.εγω πρωτη φορα τις ακουσα

Για την ενοικιαση εγω δεν το ηξερα αλλα επειδη σκοπευω να θηλασω και να προσπαθησω αλλα κι επειδη θα γυρισω στη δουλεια στο διμηνο, θα αγορασω για να το εχω γενικως. Δεν εχω ιδεα γιαυτες τις πανες, ειναι καλες λενε?

Εγω πηρα ηδη pampers και libero

tf9Xp3.png

καλησπερα κι απο μενα!τι κανετε?εγω κοριτσια ειμαι απο σημερα με αντιβιωση γιατι δε ξερω αν θυμαστε που ειχα πει για μια crp ανεβασμενη.τελικα μετα απο ψαξιμο βρικαμε οτι ειναι απο το ανωτερο αναπνευστικο.πηγαινα για ιγμοριτιδα λογω ορμονικης ρινιτιδας και πρεπει να παρω αντιβιωση γιατι ανεβασμενη crp μπορει να προκαλεσει προωρο τοκετο και κατι μου ειπε ο ωρλ για μολυνση του αμνιακου υγρου.ευτυχως η καλλιεργια κολπικου υγρου πυο την εκανα μια ωρα αρχιτερα απο οτι ηταν να γινει βγηκε καθαρη.σημερα εχω και υπερηχο οποτε θα μου λυθει και η απορια για το αμνιακο υγρο.αυτα ηταν τα νεα μου προς το παρον.

περαστικά μωλό μπές πιο αργα να μας πει τα νέα σου απο τον γιατρό,εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Μωλο περαστικα να ειναι, κανε οσα σου λεει ο γιατρος. Αποσα γραφεις δεν ακουγεται σοβαρο αν προσεξεις! Σωστα?

Εμενα τα νεα μου ειναι αγχος αγχος αγχος.... Τωρα κοιταζω για θηλαστρα, εσυ μηπως εχεις ιδεα? Και για αποστειρωτες και ποτε τα αποστειρωνουμε κλπκλπ. Ετοιμασα την τσαντα της μπεμπας και δεν ξερω αν τα χω ολα ετοιμα. Γενικως εχω αγχωθει πολυ αποσο περιμενα και δεν ξερω πως να με καλμαρω... Βασικα μεχει πιασει ενας ανεξηγητος φοβος... Η μικρη κουνιεται συνεχως παρολαυτα κι αυριο εχουμε γιατρο και θα με ξεκινησει nst να δουμε πως παμε.

μην αγχωνεσαι για τα πράγματα του μωρου...όταν λες τσαντα της μπεμπας εννοεις για την κλινικη?τι σας ζητανε?εγω μονο ένα φορμακι και ένα φανελάκι, καλτσάκια και μια πικε θα πάρω για την έξοδο από το μαιευτηριο ..από θηλαστρο εγω συστηνω της medela ηλεκτρικο ανεπιφυλακτα...στην πρωτη μου κορη που έλειπα ώρες εξαιτιας του ότι έπρεπε να τελειωσω τη σχολη με βοηθησε πολυ το θηλαστρο...

περαστικα!!!!

Βικυ το θηλαστρο εχει δικο του αποστειρωτη? Η οποιον αποσρτειρωτη παρουμε κανει και για το θηλαστρο? Κι επισης το οτι ειναι ηλεκτρικο δεν μπορει να χαλασει στον αποστειρωτη η΄λεω βλακειες? Της medela τα ειδα κι εγω, ειναι και τα πιο ακριβα. Και για της avent επισης μου ειπαν...

Στην τσαντα εχω βαλει φορμακια, σεντονακια, ζιπουνακια (απο 2) και δικα μου πυζαμακια, κρεμες, επιθεματα, φωτογραφικη και διαφορα προσωπικα ειδη αλλα παλι νομιζω κατι λειπει. Εσωρουχα, σερβιετες και ελεγα να βαλω και πανες αν και νομιζω στα προμηθευει ολα το μαιευτηριο

Κοριτσια εσεις βγαζετε απο τωρα καθολου γαλα? Εγω οχι ακομα, ενω καπιοιες κοπελες που παμε μαζι στο κεντρο βγαζουν απο τωρα...

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοροτσια!!! Καναμε τον τελευταιο υπερηχο σημερα κ απο βδομαδα εχω non stress..., η μπεμπα ειναι μια χαρα, 2200 σχεδον κ μου ειπε ο γιατρος οτι γυρω στο ενα κιλο θ παρει ακονη το πολυ...μακαρι λεει για να βγει πιο ευκολα και να μη με ταλαιπωρησει...και ν μηε αγχωνει καθολου τ βαρος που θ γεννηθει γτ δεν εχει σχεση με το ποσο θα αναπτυχθει μετα..οσο πιο μικρο τοσο καλυτερα χαχαχα!! Γτ σημερα εμαθα στ μαιευτηριο για μια που γεννησε ενα μπεμπη 5035 κιλα με καισαρικη κ τρομαξα...τα ρουχαλακια τα εχω πλυνει κ μενει μονο τ σιδερωμα για να τ τοποθετησω στη βαλιτσα...κ επιτελους ο γιατρος μου επετρεψε απτην επομενη εβδομαδα να ξεκινησω ελευθερες επαφες με τον αντρα μ γτ βοηθανε πολυ λεει...βεβαια δεν ξερω πως θα τα καταφερουμε αλλα θελω ν προσπαθησω γτ εχω ξεχασει πως γινεται μιας κ δεν μου επετρεπε σ ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης!!! Χαχαχαχα!!!

71i9p3.png

Λοιπόν....εγώ αποστειρωτή δανείστηκα έναν...ούτε που ξέρω τι μάρκα είναι...

και θήλαστρο δανείστηκα της nuk.ό,τι αποστειρωτή και να έχεις μπορείς να το αποστειρώσεις...δεν χαλάει το ηλεκτρικό γιατί δε θα το αποστειρώσεις ολόκληρο το θήλαστρο...μόνο το τμήμα που έρχεται σε επαφή με το μωρό και το στήθος...εμένα άλλη είναι η απορία μου...προκειμένου να είμαι έτοιμη για να προσπαθήσω όσο μπορώ το θηλασμό έχω πάρει κρέμα για θηλές και ψευδοθηλή ώστε σε περίπτωση τραυματισμού να τη χρησιμοποιήσω...αυτή πρέπει να αποστειρωθεί...η αποστείρωση κρατάει 5 ώρες...πώς; δε θα είναι αποστειρωμένη όταν τη χρειαστώ...

όσο για βαλίτσα...εγώ λέω...για τη μαμα: κρέμες, πιστολάκι, βούρτσα μαλλιών, οδοντόβουρτσα, νυχτικά - πυτζάμες, σουτιέν θηλασμού, επιθέματα και ψευδοθηλή, θήλαστρο (?) σερβιέτες....αυτά; α! και τα χαρτιά που χρειάζονται

και για το μωρό: εσωρουχάκι, σεντονάκι, κουβερτούλα...αυτά...άντε και καμιά πάνα...νομίζω σου δίνουν στο μαιευτήριο

Βικυ το θηλαστρο εχει δικο του αποστειρωτη? Η οποιον αποσρτειρωτη παρουμε κανει και για το θηλαστρο? Κι επισης το οτι ειναι ηλεκτρικο δεν μπορει να χαλασει στον αποστειρωτη η΄λεω βλακειες? Της medela τα ειδα κι εγω, ειναι και τα πιο ακριβα. Και για της avent επισης μου ειπαν...

Στην τσαντα εχω βαλει φορμακια, σεντονακια, ζιπουνακια (απο 2) και δικα μου πυζαμακια, κρεμες, επιθεματα, φωτογραφικη και διαφορα προσωπικα ειδη αλλα παλι νομιζω κατι λειπει. Εσωρουχα, σερβιετες και ελεγα να βαλω και πανες αν και νομιζω στα προμηθευει ολα το μαιευτηριο

Κοριτσια εσεις βγαζετε απο τωρα καθολου γαλα? Εγω οχι ακομα, ενω καπιοιες κοπελες που παμε μαζι στο κεντρο βγαζουν απο τωρα...

αποστηρωτη αγοραζεις χωρια και αποστειρωνεις μονο τα κομματια από το θηλαστρο όχι το μηχανισμο...γαλα να σου πω ούτε εγω έχω βγαλει σε κανενα παιδι, αλλά αυτο δεν έχει καμια σχεση με την επιτυχια στο θηλασμο...

Λοιπόν....εγώ αποστειρωτή δανείστηκα έναν...ούτε που ξέρω τι μάρκα είναι...

και θήλαστρο δανείστηκα της nuk.ό,τι αποστειρωτή και να έχεις μπορείς να το αποστειρώσεις...δεν χαλάει το ηλεκτρικό γιατί δε θα το αποστειρώσεις ολόκληρο το θήλαστρο...μόνο το τμήμα που έρχεται σε επαφή με το μωρό και το στήθος...εμένα άλλη είναι η απορία μου...προκειμένου να είμαι έτοιμη για να προσπαθήσω όσο μπορώ το θηλασμό έχω πάρει κρέμα για θηλές και ψευδοθηλή ώστε σε περίπτωση τραυματισμού να τη χρησιμοποιήσω...αυτή πρέπει να αποστειρωθεί...η αποστείρωση κρατάει 5 ώρες...πώς; δε θα είναι αποστειρωμένη όταν τη χρειαστώ...

όσο για βαλίτσα...εγώ λέω...για τη μαμα: κρέμες, πιστολάκι, βούρτσα μαλλιών, οδοντόβουρτσα, νυχτικά - πυτζάμες, σουτιέν θηλασμού, επιθέματα και ψευδοθηλή, θήλαστρο (?) σερβιέτες....αυτά; α! και τα χαρτιά που χρειάζονται

και για το μωρό: εσωρουχάκι, σεντονάκι, κουβερτούλα...αυτά...άντε και καμιά πάνα...νομίζω σου δίνουν στο μαιευτήριο

αυτο που χρειαζεται σιγουρα τις μερες που είσαι στο μαιευτηριο είναι η κρεμες για την προστασια των θηλων, οι οποίες κοριτσια σωζουν αρκει να τις βαλεις από την πρωτη στιγμη και επιθεματα ...ψευδοθηλη και θηλαστρο δεν χρησιμοποιησα, αλλά καποιες γυναικες τις βοηθαει πολυ...νομιζω όμως ότι τις μερες που θα εισαισ το μαιευτηριο δεν θα σου χρειαστουν , γιατι είναι λιγες...λες να κανεις αποκλειστικο θηλασμο από την αρχη?εγω να σας πω την αληθεια όσες μερες ήμουν στο μαιευτηριο το βραδυ δεν τις θηλαζα, μονιο πρωι...και ο θηλασμος μια χαρα πηγε μετα...στο σπίτι γινεται όλη η δουλεια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...