Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!! εχω δεί ότι οι περισσότερες έχετε ηδη οργανώσει το δωματίο του μωρού!! εγω περιμένω τέλος της εβδομάδας την κούνια και το καρίτσι.. βέβαια θα έχω και την μητέρα μου να με βοήθησει να τα καθαρίσουμε ολα και να είναι έτοιμα. θέλω να μου πείτε τα καθαρίσατε με detol ή απλό σαπουνάκι; έχετε πλύνει και τα υφάσματα από το καρότσι ή δεν χρειάζεται;

εγω τα ρουχακια,την παντα κλπ τα επλυνα με το planet baby. το καροτσι δεν το επλυνα οταν ηταν καινουργιο, τωρα θα το πλυνω στο χερι με το ιδιο που επλυνα τα ρουχακια. μπορεις να βαλεις απο πανω και ενα καθαρο σεντονακι για να ειναι και πιο δροσερο.

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

καλημερα εγκυουλες!

χθες ειδαμε τη μπεμπουλα μας. 1630γρ ολα μια χαρα. εχει γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω και ολο με κλωτσαει!

θηλαστρο θελω να παρω και εγω ηλεκτρικο. ειχα χειροκινητο και δεν μπορουσα να βγαλω παρα λιγες σταγονες. παντως χρειαζεται απο την αρχη νομιζω. τις πρωτες μερες βοηθαει στην αυξηση της παραγωγης και αν καποιες μερες το στηθος γεμισει γαλα και πρηστει μπορουμε να το βγαλουμε και να το κρατησουμε. επισης καποια στιγμη στο πρωτο παιδακι μου ειχε πετρωσει το στηθος και με πονουσε και ο γυναικολογος μου με εστειλε στην κλινικη που γεννησα να βγαλω γαλα και ξαλαφρωσα.

για τις επισκεψεις που λετε εκτος απο τις πρωτες μερες που εισαι λιγο αδυναμη μετα ειναι ωραιο να ερθουν καποιοι φιλοι να σε δουν. μπορειτε να μην δινετε το μωρακι να το παρουν αγκαλια ή μονο με πανουλα. εγω ειχα και ενα αποστειρωτικο τζελ χεριων απο την κλινικη ακομα για οσους ερχοταν. οι χειροτεροι ειναι καποιοι ηλικιωμενοι που δεν πολυκαταλαβαινουν απο τετοια. εμενα ερχοταν καποιοι σπιτι και απο καλο βεβαια, εβαζαν λεφτα πανω στο μωρο. η τριχα μου καγκελο! :shock:

ηθελα να ρωτησω οσες εχετε ηδη παιδακια ή αν εχετε ρωτησει το γιατρο σας, θα κανετε επισκληριδιο ή ραχιαια;

ο μικρός σου πως είναι με την αναμονή της αδελφής του???

Ηλικιακά είναι κοντά με τον δικό μου...ισα ειναι δηλ...εμένα από την μια λεει θα προσέχω την αδελφή μου και μου φιλάει την κοιλιά και από την άλλη έχει βγάλει μια νευρικότητα και υπερκινητικότητα άλλο πράγμα!!

Άσε που το δωματιό του το ξαναφτιάξαμε από την αρχη...βάψιμο....γραφείο αυτοκόλλητα φωτιστικό...γιατί κοίταζε της μικρής και όλα και ζητούσε !!

Ας είναι γερά και θα την παλέψουμε και την ζήλεια...μεσα στο πρόγραμμα είναι!!!:)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Μια χαρά η μπεμπούκα σας...θελώ και εγώ να την δωωωωω....έχουν περάσει σχεδόν 15 μέρες και ανυπομονώ!!!

εγώ φιλενάδα είχα κάνει επισκληρίδιο και εννοείτε θα ξανα κάνω ...τι είναι η ραχιαία???σε τι διαφέρουν δηλ???

με καισαρικη γεννησες; και εγω στο πρωτο επισκληριδιο εκανα και ολα μια χαρα. τωρα μια κυρια, δικος μας ανθρωπος, που ειναι νοσοκομα στα χειρουργια μου ειπε να μην δεχτω να μου κανουν επισκληριδιο γιατι πληρωνεις 150? νομιζω ενω η ραχιαια ειναι δωρεαν.

η διαφορα απ'οτι καταλαβα ειναι οτι στη ραχιαια σου κανουν μια ενεση στη σπονδυλικη στυλη και μουδιαζεις απο τη μεση και κατω ενω στην επισκληριδιο σου βαζουν λιγο λιγο το φαρμακο και οταν περασει η δραση βαζουν κι αλλο. εμενα με βολεψε αυτο και για την αλλη μερα που πονουσα και μου βαζαν στο σωληνακι παυσιπονα. καπου στο parents διαβασα οτι με τη ραχιαια την πρωτη μερα δεν κανει να πολυκουνας το κεφαλι σου κατι που μου φαινεται δυσκολο. πως θα θηλασεις χωρις να σκυβεις το κεφαλι οεο; θα ρωτησω το γιατρο μου την επομενη φορα στις 11 Ιουνιου και θα σας πω.

pHNqp3.png9S1np2.png

ο μικρός σου πως είναι με την αναμονή της αδελφής του???

Ηλικιακά είναι κοντά με τον δικό μου...ισα ειναι δηλ...εμένα από την μια λεει θα προσέχω την αδελφή μου και μου φιλάει την κοιλιά και από την άλλη έχει βγάλει μια νευρικότητα και υπερκινητικότητα άλλο πράγμα!!

Άσε που το δωματιό του το ξαναφτιάξαμε από την αρχη...βάψιμο....γραφείο αυτοκόλλητα φωτιστικό...γιατί κοίταζε της μικρής και όλα και ζητούσε !!

Ας είναι γερά και θα την παλέψουμε και την ζήλεια...μεσα στο πρόγραμμα είναι!!!:)

απο την πρωτη στιγμη που το εμαθε εχει τρελαθει απο τη χαρα του. ολο μου σηκωνει τη μπλουζα και φιλαει την κοιλια. υπερκινητικοτητα εχει και εμενα αυτη την εποχη, νομιζω φταιει ο καιρος που ειναι καλος και δεν θελει να συμμαζευτει στο σπιτι.

οταν πηγαμε στο τζαμπο να παρουμε πραγματακια για τη μικρη δεν σταματησε να ζηταει το ενα και το αλλο. του τα πηραμε για να μη ζηλευει αλλα την επομενη φορα θα παμε μονοι μας να παρουμε τα υπολοιπα. νομιζω λογω της μεγαλης διαφορας ηλικιας αλλα και του διαφορετικου φυλου δεν θα ειναι τρομερη η ζηλια. θα δουμε!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!ηθελα να ρωτησω τα μωρουδιακα οταν τα πλυνατε τους βαλατε μαλακτικο?επισης ποια εταιρεια καλλυντικων για βρεφικα καλλυντικα θα επιλεξετε?

Εγω πήρα frezyderm κρέμα για τις αλλαγές τις πάνας κ το αφρόλουτρο της mustela, δοκιμές κ τα 2 απο μαμάδες φιλες.. Τα πήρα απο το Ίντερνετ tofarmakeiomou.gr

Ειναι το πιο φτηνό απ ολα κ στα στέλνουν στο σπιτι χωρίς έξοδα κιόλας αποστολής με αντικαταβολή.

Μαλακτικο δεν έβαλα..

Εγω πήρα frezyderm κρέμα για τις αλλαγές τις πάνας κ το αφρόλουτρο της mustela, δοκιμές κ τα 2 απο μαμάδες φιλες.. Τα πήρα απο το Ίντερνετ tofarmakeiomou.gr

Ειναι το πιο φτηνό απ ολα κ στα στέλνουν στο σπιτι χωρίς έξοδα κιόλας αποστολής με αντικαταβολή.

Μαλακτικο δεν έβαλα..

μπουκαλια και πιπιλες αγορασες?εγω θελω να θηλασω αλλα για καλο και για κακο σκεφτομαι να παρω δυο μπουκαλια να χω...ποια εταιρεια δεν ξερω...

Καλημερα κοριτσια!!ηθελα να ρωτησω τα μωρουδιακα οταν τα πλυνατε τους βαλατε μαλακτικο?επισης ποια εταιρεια καλλυντικων για βρεφικα καλλυντικα θα επιλεξετε?

Εγώ πήρα ένα καινούριο οικολογικό eco λέγεται...έχει μέσα και μαλακτικό...η μυρωδιά του δε μου αρέσει...αλλά σύμφερε πιο πολύ από τα άλλα 6,5 ευρώ 50 πλύσεις...τα άλλα 7-9 για 20 πλύσεις...που να φτουρίσουν;

αφρόλουτρο - σαμπουάν (2 σε 1 μου είπαν είναι σε αυτή την ηλικία) πήρα προδέρμ, το είχε προσφορά 1+1 στο σούπερ. για συγκάματα ξέρω τη sudocream. αυτή χρησιμοποιούν όλοι...κάτι θα ξέρουν...

μπουκαλια και πιπιλες αγορασες?εγω θελω να θηλασω αλλα για καλο και για κακο σκεφτομαι να παρω δυο μπουκαλια να χω...ποια εταιρεια δεν ξερω...

εγώ μπιμπερό έχω τρία μικρά από διαφημιστικά πακέτα που πήραμε από το γιατρούλη μας :D για αρχή καλά είναι νομίζω και βλέπουμε...

της nuk

Κ εγω θέλω να θηλασω αλλα ναι πήρα 2 έτσι για καλο κ για κακό...

Πήρα της avent, το μεσαίο κ το μεγάλο μπουκάλι. ( νομίζω ειναι των 240 & 340 ml) ολοι μου είπαν οτι το μικρό μπουκάλι για νεογέννητα ειναι άχρηστο γιατί το κρατάς για ΄ενα μήνα... Ενώ τα μεγαλύτερα θα τα χρησιμοποιήσεις σίγουρα αργότερα κ έχουν πανω κ δοσομετρητη έτσι ώστε αν το χρησιμοποιήσεις για το νεογέννητο ξέρεις να βάλεις την κατάλληλη δόση..

Πιπίλες πήρα 2 πάλι τις avent. Έτσι για να βρίσκονται ...

Προτίμησα την avent γιατί ειναι ολα BPA free τα προϊόντα..

Οςο για τη sudocrem εδώ οι περισσότερες μαμάδες μου είπαν όχι μην την πάρεις γιατί ειναι πολυ βαριά σαν κρέμα... Τώρα τι να πω ... Απόψεις ειναι αυτές...

Διαφημίσεις

Κ εγω θέλω να θηλασω αλλα ναι πήρα 2 έτσι για καλο κ για κακό...

Πήρα της avent, το μεσαίο κ το μεγάλο μπουκάλι. ( νομίζω ειναι των 240 & 340 ml) ολοι μου είπαν οτι το μικρό μπουκάλι για νεογέννητα ειναι άχρηστο γιατί το κρατάς για ΄ενα μήνα... Ενώ τα μεγαλύτερα θα τα χρησιμοποιήσεις σίγουρα αργότερα κ έχουν πανω κ δοσομετρητη έτσι ώστε αν το χρησιμοποιήσεις για το νεογέννητο ξέρεις να βάλεις την κατάλληλη δόση..

Πιπίλες πήρα 2 πάλι τις avent. Έτσι για να βρίσκονται ...

Προτίμησα την avent γιατί ειναι ολα BPA free τα προϊόντα..

Οςο για τη sudocrem εδώ οι περισσότερες μαμάδες μου είπαν όχι μην την πάρεις γιατί ειναι πολυ βαριά σαν κρέμα... Τώρα τι να πω ... Απόψεις ειναι αυτές...

α ναι;;! εμένα όλοι οι γνωστοί μου που έχουν παιδιά αυτή βάζουν....θα ρωτήσω στο φαρμακείο τι προτείνουν...

α ναι;;! εμένα όλοι οι γνωστοί μου που έχουν παιδιά αυτή βάζουν....θα ρωτήσω στο φαρμακείο τι προτείνουν...

Την ειχα ακούσει κ εγω κ ρώτησα όλες τις μαμάδες φιλες μου κ δε τη βάζει καμια γιατί θεωρειτε ως πολυ βαριά... Οι περισσότερες βάζουν το γαλάκτωμα της frezyderm αυτο που εχει απ έξω εναν αρκούδα κ χαμομήλι..βέβαια οι αλήθεια ειναι οτι οι περισσότερες έχουν αγόρια... Στα κοριτςια θέλεις μια παραπάνω προστασία κ βάζουν μια άλλη , αλλα δε θυμάμαι το ονόμα της.. Θα ρωτησω κ θα επανέλθω.

Απο προσωπικη πειρα οταν το μωρακι συγκαει η μονη κρεμα που κανει δουλεια ειναι η sudocrem.Στις υπολοιπες αλλαγες εγω χρησιμοποι frezyderm και fissan.Απο μπιμπερο ξαναπηρα nuk για να ταιριαζουν στον αποστειρωτη.

Να κανω μια ερωτηση? Σκεφτεστε να φυγετε για 3ημερο ή σας φαινεται παρακινδυνευμενο?

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε???εμείς όλα καλα η μικρή με πιέζει πολύ πλέον και εκεί που είχαν μειωθεί οι κινήσεις της κατά πολύ την προήγουμενη εβδομάδα άρχισε πάλι να κάνει τρέλες το κορίτσι μου ευτυχώς γιατί με τρόμαζε αυτή η ησυχία!!!Κορίτσια και εγώ έχω σκοπό να θηλάσω αν όλα πάνε καλά αλλά έχω και μπιμπερό γυάλινα της chicco με αποστειρωτή που μου χάρισαν τώρα μένει να βρω και πιπίλες για τα μπιμπερό,απο κρέμες αφρόλουτρα και τέτοια έχω πάρει milette(δεν νομίζω να τα έχει στην Ελλάδα)είχαν διαφημιστικά αυτής της μάρκας στην βαλίτσα που μου έδωσε η γιατρός και είπα να τα εμπιστευτώ!!απο απορρυπσντικό πλυντηρίου πάλι η ίδια μάρκα μιας και έχει μόνο αλλη μια διαφορετική και η τιμή εξωφρενική 13 ευρώ 18 πλύσεις

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Απο προσωπικη πειρα οταν το μωρακι συγκαει η μονη κρεμα που κανει δουλεια ειναι η sudocrem.Στις υπολοιπες αλλαγες εγω χρησιμοποι frezyderm και fissan.Απο μπιμπερο ξαναπηρα nuk για να ταιριαζουν στον αποστειρωτη.

Να κανω μια ερωτηση? Σκεφτεστε να φυγετε για 3ημερο ή σας φαινεται παρακινδυνευμενο?

Εμεις δυστυχως δουλευουμε κι οι δυο...αλλα νομιζω δε θα εφευγα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...