Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια, κ εγώ μανούλα Ιουλίου αλλά το καμαρι μας ηταν βιαστική κ γεννησα 19/4!ηθελα να σας πω για το θήλαστρο μονο νοσοκομιακο αν μπορειτε να νοικιασετε, ολα τα αλλα δεν τραβανε κσλα, εχω πειρα γι'αυτό σας το λεω. Εγω τωρα βγαζω με το θήλαστρο κ παω στην μπουμπου μου, είμαστε ακομα ιασω στην θερμοκιτιδα. Με το καλο κοριτσια μου, ολα καλα να πανε. Α επίσης εχω μαγνησιο κ σιδηρο πόσιμο κ ασβεστιο, κ συνταγες γιαυτα που λήγουν τον αλλο μηνα. Αν καποιο κοριτσάκι τα θελει μπορω να τα στειλω. Σας φιλω

Αχ κοριτσακι μου συγκινήθηκα,..στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια να πάρετε τη μπουμπου σας οςο πιο γρηγορα γινεται σπιτι σας!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια, κ εγώ μανούλα Ιουλίου αλλά το καμαρι μας ηταν βιαστική κ γεννησα 19/4!ηθελα να σας πω για το θήλαστρο μονο νοσοκομιακο αν μπορειτε να νοικιασετε, ολα τα αλλα δεν τραβανε κσλα, εχω πειρα γι'αυτό σας το λεω. Εγω τωρα βγαζω με το θήλαστρο κ παω στην μπουμπου μου, είμαστε ακομα ιασω στην θερμοκιτιδα. Με το καλο κοριτσια μου, ολα καλα να πανε. Α επίσης εχω μαγνησιο κ σιδηρο πόσιμο κ ασβεστιο, κ συνταγες γιαυτα που λήγουν τον αλλο μηνα. Αν καποιο κοριτσάκι τα θελει μπορω να τα στειλω. Σας φιλω

Να σας ζήσει κοπέλα μου υγιέστατη και καλότυχη να είναι, εύχομαι να πάτε σύντομα σπίτι σας!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Κοριτσια για πειτε τη γνωμη σας; να παρω θηλαστρο η οχι; αρχικα ελεγα να δω πρωτα αν θα τα καταφερω με το θηλασμο κ μετα να παρω. Τωρα σκεφτομαι...ακομα κ αν δεν τα καταφερω...μπορω να αντλω γαλα κ να τι δινω στο μωρο απο μπιμπερο. Χωρια που σε λιγοτερο απο 2 μηνες απο τη γεννα θα γυρισω στη δουλεια οποτε...καλα θα ειναι να κανω μια αποταμιευση γαλακτος...εσεις τι θα κανετε;

Και εγώ ηλεκτρονικό θα σε συμβούλευα να πάρεις εγώ θα νοικιάσω απο το νοσοκομείο όταν γεννήσω!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Να σας ζησει και με το καλο να την παρετρ γρηγορα σπιτι σας!!! Παντα καλουχη ευχομαι!!

71i9p3.png

καλημέρα κοριτσάρες!!!Πως είστε ???από ύπνο πως τα πάτε???εγώ αν δεν πάει 4 ωρα δεν κοιμάμαι!!!ζεσταίνομαι η μπέμπα δεν με αφήνει κτλ!!

YOTOU ΜΟΥ να σας ζήσει η μικρούλα σας ......γιατί ήταν βιαστικούλα????τώρα θα κοντευετε να βγείτε εεε???με το καλό να την πάρετε σπίτι!!!!

Θήλαστρο εννοείτε ηλεκτρονικό....εγώ είχα πάρει χειροκίνητο και παιδεύτηκα πολύ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?goto=newpost&t=31343 κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας, εδω είναι η περιπέτεια μας, ευτυχώς ολα καλα!! να ξερετε οτι απο εδω κ περα δεν εχετε να φοβοσαστε τίποτα! εχουμε ακομα για να βγούμε τουλάχιστον ενάμιση μηνα, αλλα δεν με νοιαζει, αρκεί που είναι καλα το παιδάκι μου! η μπεμπουλα μας ειναι ιδια η κορούλα μου η μεγάλη που είναι 3.5 χρονων! Οποια κοπελα θέλει τα φάρμακα ας μου στείλει πμ, αλλιως σε καμια εβδ θα τα δωσω σε κοινωτικο φαρμακειο. Φιλακια

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?goto=newpost&t=31343 κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας, εδω είναι η περιπέτεια μας, ευτυχώς ολα καλα!! να ξερετε οτι απο εδω κ περα δεν εχετε να φοβοσαστε τίποτα! εχουμε ακομα για να βγούμε τουλάχιστον ενάμιση μηνα, αλλα δεν με νοιαζει, αρκεί που είναι καλα το παιδάκι μου! η μπεμπουλα μας ειναι ιδια η κορούλα μου η μεγάλη που είναι 3.5 χρονων! Οποια κοπελα θέλει τα φάρμακα ας μου στείλει πμ, αλλιως σε καμια εβδ θα τα δωσω σε κοινωτικο φαρμακειο. Φιλακια

να σου ζησει το μωρακι σου κοριτσι μου!να ειναι παντα γερο και καλοτυχο και με το κοαλο να γυρισετε σπιτακι σας!

Maternity_codemini.php#

Μια χαρα θα ειναι το μωρακι σου οπως τα μωρακια που γεννιουνται φυσιολογικα....ειμαι σιγουρη!!!!!!! Με το καλο να γυρισετε σπιτι σας!!!!!

Να σας ζήσει το μικρό κοριτσάκι σας!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλα!!! Να είστε δυνατοί για να παίρνει δύναμη απο εσάς... :)

να σας ζησει κ να πατε γρηγορα σπιτι οικογενειακως.

επειδη θα γεννησω κ εγω στο ιασω κ προωρα (τριδυμα) ποσο ηταν το βαρος κ σου ειπαν ποσο θα μεινετε? εχουν κριτηριο το βαρος για την εξοδο? νομιζω σιδηρο κ ασβεστιο θα συνεχισεις να παιρνεις κ στο θηλασμο.

Διαφημίσεις

isis με το καλο τα τριδυμακια σου! τα κριτήρια για να βγει ένα μωρο απο την μοναδα είναι να είναι 2 κιλα, τουλαχιστον 37η εβδ κύησης κ να πίνει 50 ml με το μπιμπερό. Εμείς γεννηθηκαμε 982 γρ κ τωρα ειμαστε 1160, παντα χάνουν τα μωρά οταν γεννιούνται, εμεις ειχαμε φτασει 840 κ μετα άρχισε να περνει. Ειμαστε 35 μέρες ηδη μεσα κ υπολογιζω το 1ο 10ημερο του ιουλιου να βγούμε. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας! με το καλο σας εύχομαι!

καλημέρα κορίτσια!! εχω δεί ότι οι περισσότερες έχετε ηδη οργανώσει το δωματίο του μωρού!! εγω περιμένω τέλος της εβδομάδας την κούνια και το καρίτσι.. βέβαια θα έχω και την μητέρα μου να με βοήθησει να τα καθαρίσουμε ολα και να είναι έτοιμα. θέλω να μου πείτε τα καθαρίσατε με detol ή απλό σαπουνάκι; έχετε πλύνει και τα υφάσματα από το καρότσι ή δεν χρειάζεται;

καλημερα εγκυουλες!

χθες ειδαμε τη μπεμπουλα μας. 1630γρ ολα μια χαρα. εχει γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω και ολο με κλωτσαει!

θηλαστρο θελω να παρω και εγω ηλεκτρικο. ειχα χειροκινητο και δεν μπορουσα να βγαλω παρα λιγες σταγονες. παντως χρειαζεται απο την αρχη νομιζω. τις πρωτες μερες βοηθαει στην αυξηση της παραγωγης και αν καποιες μερες το στηθος γεμισει γαλα και πρηστει μπορουμε να το βγαλουμε και να το κρατησουμε. επισης καποια στιγμη στο πρωτο παιδακι μου ειχε πετρωσει το στηθος και με πονουσε και ο γυναικολογος μου με εστειλε στην κλινικη που γεννησα να βγαλω γαλα και ξαλαφρωσα.

για τις επισκεψεις που λετε εκτος απο τις πρωτες μερες που εισαι λιγο αδυναμη μετα ειναι ωραιο να ερθουν καποιοι φιλοι να σε δουν. μπορειτε να μην δινετε το μωρακι να το παρουν αγκαλια ή μονο με πανουλα. εγω ειχα και ενα αποστειρωτικο τζελ χεριων απο την κλινικη ακομα για οσους ερχοταν. οι χειροτεροι ειναι καποιοι ηλικιωμενοι που δεν πολυκαταλαβαινουν απο τετοια. εμενα ερχοταν καποιοι σπιτι και απο καλο βεβαια, εβαζαν λεφτα πανω στο μωρο. η τριχα μου καγκελο! :shock:

ηθελα να ρωτησω οσες εχετε ηδη παιδακια ή αν εχετε ρωτησει το γιατρο σας, θα κανετε επισκληριδιο ή ραχιαια;

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημερούδια!!!

τι κανετε???

εγώ απλά νυστάζω.....η μπέμπα κλωτσάει την νύχτα και δεν μπορώ να κλείσω μάτι!!!Αφήστε που με το που πέφτω για ύπνο η μύτη μπουκώνει....και τέλος!

Τεσπα....προετοιμαζεται το σύμπαν για λίγες ώρες ύπνου μάλλον!!!

Yotou η ιστορία σου πολύ συγκινητική ....τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!!!Άσε που καμιά φορά είναι και καλύτερο να γεννήσεις πρόωρα από το να έχεις άλλα προβλήματα μετά...(η ιστορίας μια φίλης μου πριν λίγο καιρό δεν είχε ευχάριστη κατάληξη δυστυχώς σε τελειόμηνο μωράκι)...οπότε....ότι είναι να γίνεται για καλό παναγία μου!!!

το δωμάτιο το τελειώσαμε και μεις...είναι πολύ όμορφο....περιμένω και ένα δέντρο με πουλάκια για τον τοίχο ...(αυτοκόλλητο)...και τέλος!Τα υπόλοιπα τα έχω όλα καινούρια από τον μικρό!!!

thymniaki μεγάλη βοήθεια η μανούλα δεν το συζητώ!!!

Εγώ και τώρα τα έπλυνα γιατί ήταν από το πρώτο παιδάκι μου αλλά και όταν τα είχαμε παραγγείλει μέσω ίντερνετ και τα είχαμε παραλάβει τα π λύναμε στο χέρι με προδερμ . είναι λίγο ταλαιπωρία γιατί πρέπει να ξεκολλήσεις και μετά να ξανά συναρμολογήσεις...(η δουλεία αυτή είναι για τον αντρούλη σου):?

isis μου πως πάς???σε σκέφτομαι συχνα με τα τρία μωράκια και ας μη γνωριζόμαστε....έλα λίγο έμεινε....υπομονή!!!τώρα τι σου λέω εε????εδώ εμείς με ένα στην κοιλίτσα και δεν την παλεύουμε....σκέψου το μετά...με τρία αγγελούδια μαζεμένα στο σπίτι....από που είσαι και θα έρθεις Αθήνα???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα εγκυουλες!

χθες ειδαμε τη μπεμπουλα μας. 1630γρ ολα μια χαρα. εχει γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω και ολο με κλωτσαει!

θηλαστρο θελω να παρω και εγω ηλεκτρικο. ειχα χειροκινητο και δεν μπορουσα να βγαλω παρα λιγες σταγονες. παντως χρειαζεται απο την αρχη νομιζω. τις πρωτες μερες βοηθαει στην αυξηση της παραγωγης και αν καποιες μερες το στηθος γεμισει γαλα και πρηστει μπορουμε να το βγαλουμε και να το κρατησουμε. επισης καποια στιγμη στο πρωτο παιδακι μου ειχε πετρωσει το στηθος και με πονουσε και ο γυναικολογος μου με εστειλε στην κλινικη που γεννησα να βγαλω γαλα και ξαλαφρωσα.

για τις επισκεψεις που λετε εκτος απο τις πρωτες μερες που εισαι λιγο αδυναμη μετα ειναι ωραιο να ερθουν καποιοι φιλοι να σε δουν. μπορειτε να μην δινετε το μωρακι να το παρουν αγκαλια ή μονο με πανουλα. εγω ειχα και ενα αποστειρωτικο τζελ χεριων απο την κλινικη ακομα για οσους ερχοταν. οι χειροτεροι ειναι καποιοι ηλικιωμενοι που δεν πολυκαταλαβαινουν απο τετοια. εμενα ερχοταν καποιοι σπιτι και απο καλο βεβαια, εβαζαν λεφτα πανω στο μωρο. η τριχα μου καγκελο! :shock:

ηθελα να ρωτησω οσες εχετε ηδη παιδακια ή αν εχετε ρωτησει το γιατρο σας, θα κανετε επισκληριδιο ή ραχιαια;

Μια χαρά η μπεμπούκα σας...θελώ και εγώ να την δωωωωω....έχουν περάσει σχεδόν 15 μέρες και ανυπομονώ!!!

εγώ φιλενάδα είχα κάνει επισκληρίδιο και εννοείτε θα ξανα κάνω ...τι είναι η ραχιαία???σε τι διαφέρουν δηλ???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...