Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Αχ....δυσκολο να ξεκουραστω...αυτον τον καιρο πω ω στη δουλεια απ τις 10 κ φευγω 7-8 λογω εξετασεων λογω εξετασεων...μου μπηκε ιδεα τωρα...θα παρω να ρωτησω αυριο

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!παρε το γιετρο να εισαι πιο ησυχη κοριτσι μου.Ααααχ αυτη η δουλεια ρε γ....ο!μια απο τα ιδια κι εγω.εκει μεσα μου φαινεται θα γεννησουμε κι οχι τιποτα αλλο δε ξερουν να μου κανουν και καισαρικη!!!!!Περιμενουμε νεακια σου

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

πόσο εβδομάδων είσαι steviv μου και αρχές Ιουνίου θα σου κάνει ενδοκολπικό????

νομίζω το κάνουν μετά τις 37 βδομάδες!

και μένα το μαγνήσιο θα μου το κόψει 10 Ιουνίου που θα μπω στο μήνα μου!!!

Τότε θα εχω μπει στην 37η... Για να δούμε... Με τρομάζει λίγο η ιδέα όσο πλησιάζει ο καιρος... :rolleyes:

Vanessa κάνε αυτο που λέει ο γιατρός καλυτερα, κατι θα ξέρει...κ απ οτι ξέρω οι ενεςεις Αυτές δεν κάνουν κακό σε τίποτα, ίσα ίσα προστατεύουν το μωρο ! Οςο για τα πραγματα θα έλεγα καλυτερα να παραγγείλεις γιατί δε ξέρεις σε ποσό χρόνο θα έρθουν...

Steviv τις 37 εβδομαδες ξεκινάνε να σε κοιτάνε κολπικά οποτε ειναι μια χαρά. Εμενα το εκανε και στις 34 εβδομαδες γιατί του είπα οτι νοιωθω ΄ενα μπούκωμα κ φοβήθηκε ο άνθρωπος μήπως ο μικρός είχε ήδη εμπεδωθεί..αλλα ευτυχώς ήταν απο την κούραση..επισης Steviv το λητω θεωρώ οτι ειναι ΄ενα απο τα καλυτερα, έχουν γεννήσει εκεί πολλές φιλες κ κουμπάρες μου , ειναι baby friendly μαυευτηριο κ υπάρχουν μαίες απο το σύλλογο ευτοκια εκει, που προάγει τον φυσιολογικό τοκετό. Επισης υπαρχει η υπηρεσία "σαν στο σπιτι σας" ρώτησε το , που ειναι ουσιαστικά θάλαμος όχι σαν χειρουργείο κ οι συνθήκες ειναι τέλειες για φυσιολογική γεννά . Κ αυτο το εχει μονο το λητω. Επισης αν δεν κάνω λάθος μονο το λητω εχει κ την υπηρεσία γεννά στο νερό. Γενικά ειναι απο τα καλυτερα μαιευτήρια.

Τότε θα εχω μπει στην 37η... Για να δούμε... Με τρομάζει λίγο η ιδέα όσο πλησιάζει ο καιρος... :rolleyes:

καλέ άσε να πλησιάσει ο καιρός μας να ξεμπερδευουμε να έχουμε τα νινάκια μας αγκαλίτσα!!!:D

Πωπω πράγματι αρχές Ιουνίου οι περισσότερες μπαίνουμε στον μήνα μας:D:tongue:!!!!

εμένα θυμάμαι ενδοκολπικο μου είχε κάνει την 38η βδομάδα και μετά από μια βδομάδα γεννησα!!!ξέρεις βοηθάει πολύ:rolleyes:

Όλα με το καλό....

Rina πήρες τον γιατρό σου????το παθαίνω και γω αυτό αλλά από φόβο ξαπλώνω κανα μισάωρο και μου περνάει!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Τι κάνετε κορίτσια;εγώ πήρα τις εξετάσεις αίματος και πέρα του οτι θέλει ρύθμιση λίγο ο θυρεοειδής μου βγήκε η crp αυξημένη.τώρα περιμένω να μιλήσω με γιατρό,αλλά αγχωθηκα λίγο.έχετε ακούσει τίποτα γι αυτό;με όριο το 5 εμένα είναι 11

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

η κορτιζονη γενικα ανεβαζει το σακχαρο. εγω παντως που εκανα εξεταση αιμ 3 ημ μετα ειχα 64 σακχαρο.

επισης, η κορτιζονη ανεβαζει τον αριθμο των συσπασεων, το εχω παρατηρησει κ μου το επιβεβαιωσε ο γιατρος, εγω βεβαια εγω πρβλ με το συγκεκρ θεμα

Σου το ανεβαζει παντα η κορτιζονη απλα μιλησα και με την διαβητολογο και ειπε δεν πειραζει για λιγες μερες,καμια βδομαδα μπορει να ειναι...για να δουμε ποσο θα παει...και μενα 2 διπλες μου ειπε να κανω...

καλέ άσε να πλησιάσει ο καιρός μας να ξεμπερδευουμε να έχουμε τα νινάκια μας αγκαλίτσα!!!:D

Πωπω πράγματι αρχές Ιουνίου οι περισσότερες μπαίνουμε στον μήνα μας:D:tongue:!!!!

εμένα θυμάμαι ενδοκολπικο μου είχε κάνει την 38η βδομάδα και μετά από μια βδομάδα γεννησα!!!ξέρεις βοηθάει πολύ:rolleyes:

Όλα με το καλό....

Rina πήρες τον γιατρό σου????το παθαίνω και γω αυτό αλλά από φόβο ξαπλώνω κανα μισάωρο και μου περνάει!!!

Εννοείται να περάσει και να έρθουν τα μωράκια μας, απλά εχω αρχίσει και νιώθω περίεργα... Μακάρι με την εξετασουλα να ξεκινήσει σιγά σιγά η διαδικασία...

Vanessa κάνε αυτο που λέει ο γιατρός καλυτερα, κατι θα ξέρει...κ απ οτι ξέρω οι ενεςεις Αυτές δεν κάνουν κακό σε τίποτα, ίσα ίσα προστατεύουν το μωρο ! Οςο για τα πραγματα θα έλεγα καλυτερα να παραγγείλεις γιατί δε ξέρεις σε ποσό χρόνο θα έρθουν...

Steviv τις 37 εβδομαδες ξεκινάνε να σε κοιτάνε κολπικά οποτε ειναι μια χαρά. Εμενα το εκανε και στις 34 εβδομαδες γιατί του είπα οτι νοιωθω ΄ενα μπούκωμα κ φοβήθηκε ο άνθρωπος μήπως ο μικρός είχε ήδη εμπεδωθεί..αλλα ευτυχώς ήταν απο την κούραση..επισης Steviv το λητω θεωρώ οτι ειναι ΄ενα απο τα καλυτερα, έχουν γεννήσει εκεί πολλές φιλες κ κουμπάρες μου , ειναι baby friendly μαυευτηριο κ υπάρχουν μαίες απο το σύλλογο ευτοκια εκει, που προάγει τον φυσιολογικό τοκετό. Επισης υπαρχει η υπηρεσία "σαν στο σπιτι σας" ρώτησε το , που ειναι ουσιαστικά θάλαμος όχι σαν χειρουργείο κ οι συνθήκες ειναι τέλειες για φυσιολογική γεννά . Κ αυτο το εχει μονο το λητω. Επισης αν δεν κάνω λάθος μονο το λητω εχει κ την υπηρεσία γεννά στο νερό. Γενικά ειναι απο τα καλυτερα μαιευτήρια.

Τα διάβασα όλα για το μαιευτήριο... Δεν εχω γενικά θέμα με το χώρο αλλα καλύτερα εκεί γιατί θα εχει λιγότερο κόσμο και φασαρία... Όταν ξαναπάω στο γιατρό θα το αποφασίσουμε... Ευχαριστώ πάντως γιατί εγώ δεν εχω καμία γνωστή που να γέννησε εκεί...

Όλα με το καλό....

καλησπέρα κοριτσια!συσπαση είνα αυτο από κουραση...και γω το εχω όταν κουραζομαι και είμαι μονη μου με τις μικρες..θελει ξεκουραση μονο...

Κοριτσια τι κανετε;;; εγω καλα...λιγα πονακια περιοδου εχω που κ που αλλα τπτ ιδιαιτερο...αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι πειναω συνεχεια....καλα κρατηθηκα τοσο καιρο...λετε να τ βαλω ολα τ κιλα μαζεμενα;;; χαχαχαχα ...θελω ν περασει ο καιρος ν μπω στ μηνα μ και ας ερθει κ αμεσως η μπεμπσα τοτε...κουραστηκα...πρεπει σιγα σιγα να φερω ανθρωπο να μου στησει κ την κουνια να ξεμπερδευω κ απο αυτο...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Δεν τηλεφωνησα γιατι δεν παρατηρησα τιποτα σημερα...ο,τι ενιωσα σημερα ηταν σιγουρα κλωτσιες, το παρατηρησα πολυ προσεχτικα. Αν δω ξανα τιποτα υποπτο εννοειται θα παρω. Σημερα πηγα βεβαια 10-8 στη δουλεια,αλλα το πρωι ημουν μονο με 4 κ την εβγαλα καθιστη κ το απογευμα ηρθε η κοπελα που εχω παρει για βοηθεια οποτε...παλι ηταν πιο light. Δυστυχως θα πρεπει να παω κ αυριο...αλλα θα εχω 2 μονο...

Κοριτσια για πειτε τη γνωμη σας; να παρω θηλαστρο η οχι; αρχικα ελεγα να δω πρωτα αν θα τα καταφερω με το θηλασμο κ μετα να παρω. Τωρα σκεφτομαι...ακομα κ αν δεν τα καταφερω...μπορω να αντλω γαλα κ να τι δινω στο μωρο απο μπιμπερο. Χωρια που σε λιγοτερο απο 2 μηνες απο τη γεννα θα γυρισω στη δουλεια οποτε...καλα θα ειναι να κανω μια αποταμιευση γαλακτος...εσεις τι θα κανετε;

Κοριτσια για πειτε τη γνωμη σας; να παρω θηλαστρο η οχι; αρχικα ελεγα να δω πρωτα αν θα τα καταφερω με το θηλασμο κ μετα να παρω. Τωρα σκεφτομαι...ακομα κ αν δεν τα καταφερω...μπορω να αντλω γαλα κ να τι δινω στο μωρο απο μπιμπερο. Χωρια που σε λιγοτερο απο 2 μηνες απο τη γεννα θα γυρισω στη δουλεια οποτε...καλα θα ειναι να κανω μια αποταμιευση γαλακτος...εσεις τι θα κανετε;

Καλημερα!!

Αφού θα γυρίσεις στη δουλειά σε 2 μήνες νομίζω θα ήταν οτι καλύτερο να αποθηκεύετε δικό σου γάλα κ να το δίνεις στο μωράκι σου! Οποτε θα το χρειαστείς σίγουρα αν επιλέξεις να το κανείς ! Οποτε αγόρασε το!! ;) ;) ;)

Ηλεκτρονικό ! Κ μονο ηλεκτρονικό!

Καλημερα!!

Αφού θα γυρίσεις στη δουλειά σε 2 μήνες νομίζω θα ήταν οτι καλύτερο να αποθηκεύετε δικό σου γάλα κ να το δίνεις στο μωράκι σου! Οποτε θα το χρειαστείς σίγουρα αν επιλέξεις να το κανείς ! Οποτε αγόρασε το!! ;) ;) ;)

Ηλεκτρονικό ! Κ μονο ηλεκτρονικό!

Αυτο λεω κι εγω τελικα....οτι ειτε καταφερω να θηλασω ειτε οχι καλο θα ειναι να αποθηκευω το γαλα κι ας το πινει εστω απο μπιμπερο

καλημέρα κορίτσια, κ εγώ μανούλα Ιουλίου αλλά το καμαρι μας ηταν βιαστική κ γεννησα 19/4!ηθελα να σας πω για το θήλαστρο μονο νοσοκομιακο αν μπορειτε να νοικιασετε, ολα τα αλλα δεν τραβανε κσλα, εχω πειρα γι'αυτό σας το λεω. Εγω τωρα βγαζω με το θήλαστρο κ παω στην μπουμπου μου, είμαστε ακομα ιασω στην θερμοκιτιδα. Με το καλο κοριτσια μου, ολα καλα να πανε. Α επίσης εχω μαγνησιο κ σιδηρο πόσιμο κ ασβεστιο, κ συνταγες γιαυτα που λήγουν τον αλλο μηνα. Αν καποιο κοριτσάκι τα θελει μπορω να τα στειλω. Σας φιλω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...