Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Εχεις δικιο.. αλλα ξερεις ειναι η αρχη κ μου φαινεται τοσο αγνωστο.. Εχω λιγο αγχος! Οι φιλοι σασ ποτε ηρθαν να σας δουν; Με ρωτησε μια φιλη αν θα δεχομαι επισκεψεις στο σπιτι και δεν ηξερα τι να της απαντησω..:/

Στο Ρεα γενναω καθ μενω νοτια, ο δικος σου ο παιδιατρος που ειναι;

Τον γυναικολογο μου δεν μπορω βεβαια να τον ρωτησω που παει τα δικα του γιατι ειναι νεοτατος κι ελευθερος, αλλα φανταζομαι θα μου προτεινει! Καθε ποτε παμε το μωρακι μας στον παιδιατρο στην αρχη; Εμβολια ποτε κανουμε περιπου ετσι ναχω μια ιδεα;

Το μωρο αληθεια το βγαζες εξω στο μπαλκονι το καλοκαιρι ή ολη μερα μεσα μεχρι που βγηκατε βολτα;;

Για τις επισκέψεις στο σπίτι εγώ θα της απόφευγα στην αρχή μην κολλήσει τιποτα το μωρό αν και θα ειναι καλοκαίρι που δεν κυκλοφορούν πολλές ιώσεις,πάντως θα μου ήταν δύσκολο να πώ σε κάποιον να μην έρθει αν με ρωτούσε,για καλή μου τύχη εν μέρη δεν εχω κανέναν εδώ εκτός απο την πεθερά μου και την μαμά μου που ήρθε προσωρινά για 2 μήνες να με βοηθήσει οπότε δεν θα χρειαστεί να προβληματιστώ και γι αυτο

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Για της ενέσεις αφου στις είπε ο γιατρός ειναι σίγουρα για το καλό σας και απο οτι διάβασα και πιο πάνω απο τα κορίτσια δεν είναι τίποτα,τώρα για τα πράγματα μήπως θα έπρεπε να τα παραγγείλεις?στο λέω αυτό γιατι εμάς κάνανε εναμιση μηνα να μας φέρουν τα έπιπλα!!

Το καροτσι σκεφτομαι να παραγγειλω και το λικνο που ξερω ποια μου αρεσουν και μετα την γεννα τα υπολοιπα που θα μπορω να παω στα μαγαζια να χαζεψω!!ειναι προβλημα οταν τα βλεπεις μονο απο το ιντερνετ και τους καταλογους να διαλεξεις!!απο κουνιες ποια εχετε παρει εσεις?

Χαχα Βανιλιτσα ναι εχω να περηφανευομαι, ο γιατρος μου ειναι ο ωραιοτερος γιατρος που εχω δει ποτε στη ζωη μου χαχαχα!! Αφου το λεω καμμια φορα για πλακα στον αντρα μου να τον πειραξω και με λοξοκοιταζει!!! :D

Οποια ελευθερη ξερετε και ψαχνει για γιατρο να τη στειλουμε εκει!! Χχαχαχαχαχ!!!

Σχετικα με το ηδη παιδακι σου ναι χρειαζεται πιστευω χωρις να ξερω λεπτος χειρισμος και να το συμπεριλαμβανεις μες στα πραγματα, να αισθανεται πως κι εκεινο βοηθαει, να μη νιωσει ουτε στιγμη αποξενωμενο! Μπορει να υπαρξει και καμμια ζηλιτσα, αλλα θα βρεις τροπο να το κουμανταρεις, καθε παιδι εχει τα κουμπια του!

Οσο για τις επισκεψεις κοριτσια εγω εχω πραγματικα προβληματιστει. Νομιζω θα πω σε ολους εκτος απο γονεις και πεθερικα βεβαια να ερθουν αφου σαραντησω ή εστω μετα απο 3 εβδομαδες να χουμε παρει μια σειρα, θα ρωτησω και τον γιατρο ποια η γνωμη του. Αλλα οτι φοβαμαι κι εγω, φοβαμαι...

Σχετικα με το μαιευτηριο εχω σχεδον αποφασισει να μην εχω rooming in και φυσικα την ωρα των επισκεψεων να μην ειναι το παιδι μεσα, εκτος αν ειναι ωρα θηλασμου που αναγκαστηκα θα βγουν ολοι εξω....

Οσο για τα επιπλα Βανεσσα, εμας ηταν ετοιμοπαραδοτα, αλλα καλου κακου ρωτα γιατι ορισμενα αργουν παρα πολυ! Φαντασου η καλαθουνα μας εμας ηρθε 3 βδομαδες μετα!!

tf9Xp3.png

** Κουνια Βανεσσα εμεις πηραμε αυτη που γινεται και κρεβατακι εως 10 ετων. Δηλαδη βγαινουν τα καγκελακια, επεκτεινονται οι ταβλες και μεγαλωνει. Μονο καινουριο στρωμα θα παρουμε αργοτερα.

tf9Xp3.png

Για τις επισκέψεις στο σπίτι εγώ θα της απόφευγα στην αρχή μην κολλήσει τιποτα το μωρό αν και θα ειναι καλοκαίρι που δεν κυκλοφορούν πολλές ιώσεις,πάντως θα μου ήταν δύσκολο να πώ σε κάποιον να μην έρθει αν με ρωτούσε,για καλή μου τύχη εν μέρη δεν εχω κανέναν εδώ εκτός απο την πεθερά μου και την μαμά μου που ήρθε προσωρινά για 2 μήνες να με βοηθήσει οπότε δεν θα χρειαστεί να προβληματιστώ και γι αυτο

Λιλα εσυ εισαι πολυ τυχερη πραγματι εκει που βρισκεσαι και δε θα χεις τετοια! Εγω φαντασου περισσοτερους γνωστους περιμενω παρα συγγενεις, απο δουλεια ειδικα συναδελφοι, φιλοι και ευρυτερο κοινωνικο περιβαλλον, ηδη με παιρνουν και με ρωτανε ποτε περιπου γενναω. Ας ελπισουμε οσοι εχουν παιδια να ''τους κοψει'' και να ερθουν να με δουν αφου σαραντησω..

Λιτσα κανε λιγο κουραγιο με τις ορμονες, βαζε μουσικη, σκεψου θετικα ευχαριστα πραγματα, καλεσε μια φιλη σου, μιλα εδω κανε κατι που σευχαριστει! Εγω σε καταλαβαινω γιατι την προηγουμενη βδομαδα ημουν ετσι πολυ πεσμενη! Θα περασει ομως!!! Υπομονη!!!!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκια... Αυτό με τις επισκέψεις το σκέφτομαι και εγώ... Δεν θέλω να παίρνουν όλοι αγκαλιά το μπεμπακο μου... Ευτυχώς τα πεθερικά μου φεύγουν και πάνε για μπάνια στο εξοχικό... Δεν τα χάνει για κανένα λόγο η πεθερά μου...

Σήμερα πήγα στο γιατρό μου και έβγαλε τον μπέμπη 1980γρ... Δεν ειναι να δίνεις βάση στους υπερήχους... Πάντως είπε οτι όλα ειναι καλα και σε εμένα και στον μπέμπη... Μου είπε όμως να προσέχω πολυ για δυο εβδομάδες ακόμα... Μετά τις πέντε Ιουνίου μου είπε να κόψω το μαγνήσιο και το ασβέστιο και στις δέκα Ιουνίου θα πάω να με εξετάσει ενδοκολπικα... Αυτό με φοβίζει λίγο..

Σήμερα με ρώτησε αν εχω προβλημα να γεννήσω στο λητω.. Θα συνεργαστεί και με αυτό το μαιευτήριο.. Έχετε καθόλου ακούσει πως ειναι γιατί εγώ δεν εχω κάποια που να εχει γεννήσει εκεί..

Αααα να ρωτησω μετα το μωρο το νιωθατε κινητικο οπως πριν γιατι λενε οτι οι ενεσεις μειωνουν για λιγο την δραστηριοτητα τους για 1-2 μερες....

Επισης να σας ρωτησω ποτε αρχισατε να παραγγελνετε καροτσι και πραγματα για το μωρο?εγω ακομα τιποτα δεν εχω παραγγειλει μονο κατι φορμακια και κατι ψιλοπραγματα εχω παρει!!

Σωστά στα είπε αλλά μη φανταστείς κάτι

φοβερό.

Κι εγώ από έπιπλα τίποτα. Το καρότσι δεν είναι και τόςο επείγον όπως η κούνια κλπ.

Ξεκίνα σιγά σιγά!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Αχ κοριτσάκια... Αυτό με τις επισκέψεις το σκέφτομαι και εγώ... Δεν θέλω να παίρνουν όλοι αγκαλιά το μπεμπακο μου... Ευτυχώς τα πεθερικά μου φεύγουν και πάνε για μπάνια στο εξοχικό... Δεν τα χάνει για κανένα λόγο η πεθερά μου...

Σήμερα πήγα στο γιατρό μου και έβγαλε τον μπέμπη 1980γρ... Δεν ειναι να δίνεις βάση στους υπερήχους... Πάντως είπε οτι όλα ειναι καλα και σε εμένα και στον μπέμπη... Μου είπε όμως να προσέχω πολυ για δυο εβδομάδες ακόμα... Μετά τις πέντε Ιουνίου μου είπε να κόψω το μαγνήσιο και το ασβέστιο και στις δέκα Ιουνίου θα πάω να με εξετάσει ενδοκολπικα... Αυτό με φοβίζει λίγο..

Σήμερα με ρώτησε αν εχω προβλημα να γεννήσω στο λητω.. Θα συνεργαστεί και με αυτό το μαιευτήριο.. Έχετε καθόλου ακούσει πως ειναι γιατί εγώ δεν εχω κάποια που να εχει γεννήσει εκεί..

πόσο εβδομάδων είσαι steviv μου και αρχές Ιουνίου θα σου κάνει ενδοκολπικό????

νομίζω το κάνουν μετά τις 37 βδομάδες!

και μένα το μαγνήσιο θα μου το κόψει 10 Ιουνίου που θα μπω στο μήνα μου!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βρε κοριτσια...σημερα προβληματιστηκα...εκανα το πρωι αρκετες δουλειες βεβαια...βεραντες, ξεσκονισμα, το μπανιο,ηλεκτρικη, σφουγγαρισμα...ε μετα...δε μπορουσα να παρω τα ποδια μου...πονουσαν οι γοφοι κ η ελια...κ το πιο περιεργο ειναι οτι ποναω οταν καθομαι κ μετα σηκωνομαι...οταν περπαταω στρωνω...τα εχετε εσεις αυτα;

αλλα ο μεγαλυτερος προβληματισμος ειναι...νιωθω στη κοιλια σα να μαζευεται το μωρο σε ενα σημειο κ μαλιστα κανει κι η κοιλια βουναλακι που φαινεται κ απο τα ρουχα. Τι ειναι αυτο; το μωρο η συσπαση;

Βρε κοριτσια...σημερα προβληματιστηκα...εκανα το πρωι αρκετες δουλειες βεβαια...βεραντες, ξεσκονισμα, το μπανιο,ηλεκτρικη, σφουγγαρισμα...ε μετα...δε μπορουσα να παρω τα ποδια μου...πονουσαν οι γοφοι κ η ελια...κ το πιο περιεργο ειναι οτι ποναω οταν καθομαι κ μετα σηκωνομαι...οταν περπαταω στρωνω...τα εχετε εσεις αυτα;

αλλα ο μεγαλυτερος προβληματισμος ειναι...νιωθω στη κοιλια σα να μαζευεται το μωρο σε ενα σημειο κ μαλιστα κανει κι η κοιλια βουναλακι που φαινεται κ απο τα ρουχα. Τι ειναι αυτο; το μωρο η συσπαση;

Ρε κοριτσι ξεπατωθηκες κι εσυ και το πιτσιρικι.Εγω λεω να ξεκουραστεις σημερα και αν το πρωι συνεχιζουν αυτα παρε το γιατρο σου ενα τφ,να εισαι σιγουρη.Αν πετρωνει η κοιλια πολυ μαλλον για συσπαση παει.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσι ξεπατωθηκες κι εσυ και το πιτσιρικι.Εγω λεω να ξεκουραστεις σημερα και αν το πρωι συνεχιζουν αυτα παρε το γιατρο σου ενα τφ,να εισαι σιγουρη.Αν πετρωνει η κοιλια πολυ μαλλον για συσπαση παει.

Δεν ξερω αν ειναι πετρωμα...σα να μαζευεται κ να τεντωνει το νιωθω, κ οχι σημερα μονο...

Η αληθεια ειναι κοριτσια πως οσο περνανε οι μερες αρχιζει η εξαντληση να μεγαλωνει...ο υπνος αρχισε να ζοριζει αρκετα.εγω παθαινω και κατι κρισεις υποτασης τωρα τελευταια πιο συχνα και φτανει η μεγαλη στο 7,5 και σερνομαι.το βραδυ που γυρναω σπιτι με το ζορι τα παω τα ποδια μου.Εγω ελπιζω αυτο το σκ να τελειωσω με το δωματιο του μικρου και να φτιαξω και τη βαλιτσα.μετα θα πρεπει να στησω μονο τη κουνια και την αλλαξιερα.για καροτσι ακομη ψαχνομαι ειναι αληθεια.σκεφτομαι να παραγγειλω απο internet.εχει παρει καμια σας απο internet καροτσι?εδω εχει ολα κι ολα 3 μαγαζια με βρεφικα και δεν ξερουν τι ζητανε...οποτε κοριτσια δωστε μου τα φωτα σας...

Maternity_codemini.php#

Δεν ξερω αν ειναι πετρωμα...σα να μαζευεται κ να τεντωνει το νιωθω, κ οχι σημερα μονο...

κατι τετοιο ειχα στη κορη μου και ηταν συσπασεις.η αληθεια ειναι και τωρα που εχω συσπασεις καπως ετσι τις νοιωθω.παιρνεις μαγνησιο?

Maternity_codemini.php#

Παντως και συσπασεις να ειναι απο δω και περα θα τις εχουμε.εσυ ξεκουρασου οσο μπορεις περισσοτερο και αν κατι σε ανησυχει παρε αυριο το γιατρο σου τφ

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...