Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Nefeli 2014 εμεις καλεσαμε παιδιατρο στο σπιτι μολις επιστρεψαμε απο το μαιευτηριο για να εξετασει τον μπεμπη και μετα νομιζω στους 2 μηνες που ξεκινησαν τα εμβολια.Ενα εμβολιο καθε μηνα εως οτου εγινε 8 μηνβν.Μετα συμφωνα με το εθνικο προγραμμα εμβολιασμων (οχι καθε μηνα,αλλα δεν θυμαμαι και ακριβως-σου λεει καθε φορα ο παιδιατρος και ειναι και γραμμενα στο βιβλιαριο).Βεβαια τον πρωτο καιρο επικοινωνουσαμε συχνα μεχρι να αρχισει να παιρνει βαρος γιατι δεν ετρωγε καλα.Αυτα..

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?μερες εχω να μπω αλλα κοριτσια με τη δουλεια και τη κοιλια και το παιδι και τις ετοιμασιες πεφτει πολυ κουραση!αντε κοριτσια υπομονη φτανει ο καιρος σιγα σιγα και μπραβο στα κοριτσακια με τις καλες εξετασεις.εμενα τη τριτη θα με δει η γιατρος και τοτε θα μου πει αν θα κανω doppler.αυριο παω για εξετασεις παλι και λογικα θα πρεπει ν αρχισουμε να πηγαινουμε καρδιολογο σιγα σιγα.τωρα στον 8ο δεν ειναι βρε κοριτσια ο ελεγχος ο δικος μας?Καλα το θεμα με το τι γινεται μεχρι να σαραντισουμε κοριτσια εχει πολυ γελιο.Εμενα στη κορη μου τη μερα που πηγα να βγαλω τα ραμματα της καισαρικης με ειδε μια γειτονισα και ειπε σε μια αλλη οτι οποτε βλεπει λεχωνες πρηζεται.Φαντασζεστε στις 20 μερες που βγηκα με τη μικρη οτι μαλλον θα τουμπανιασε ολη η γειτονια!!!!:D:D:D:DΒεβαια εγω ειμαι και επαρχια οποτε εδω οργιαζουν με κατι τετοια.ειναι πολλα μερες θα χρειαζοταν να σας τα πω!!!οντως δεν υπαρχει λενε μιση ευχη στις 20 μερες,αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλω εγω προσωπικα ολο το καλοκαιρι μεσα.σημασια εχει η καθεμια να κανει οτι τη βοηθα στη ψυχολογια της που λογω ορμονων θα ειναι στα πατωματα.Τωρα για το παιδιατρο καλο ειναι οι πρωτομανουλες να εχουν ψαχτει λιγο πριν τη γεννα και να εχουν μιλησει με κανενα γιατρο.εγω στη κορη μου δεν το ειχα σκεφτει δε μου το ειχε πει και καμια και ψαχνομουν...τωρα απ οσο ξερω με το που πας σπιτι ερχετε ο γιατρος και βλεπει το μπεμπε,μετα ερχεται παλι σε καμια δεκαρια μερες,μετα περιπου στο μηνα και 2 μηνων αρχιζουν τα εμβολια.Αυτα κοριτσακια συγνωμη αν σας κουρασα.Καληνυχτα και φιλια σε ολες!!!

Maternity_codemini.php#

Εχεις δικιο.. αλλα ξερεις ειναι η αρχη κ μου φαινεται τοσο αγνωστο.. Εχω λιγο αγχος! Οι φιλοι σασ ποτε ηρθαν να σας δουν; Με ρωτησε μια φιλη αν θα δεχομαι επισκεψεις στο σπιτι και δεν ηξερα τι να της απαντησω..:/

Στο Ρεα γενναω καθ μενω νοτια, ο δικος σου ο παιδιατρος που ειναι;

Τον γυναικολογο μου δεν μπορω βεβαια να τον ρωτησω που παει τα δικα του γιατι ειναι νεοτατος κι ελευθερος, αλλα φανταζομαι θα μου προτεινει! Καθε ποτε παμε το μωρακι μας στον παιδιατρο στην αρχη; Εμβολια ποτε κανουμε περιπου ετσι ναχω μια ιδεα;

Το μωρο αληθεια το βγαζες εξω στο μπαλκονι το καλοκαιρι ή ολη μερα μεσα μεχρι που βγηκατε βολτα;;

Εγω πάντως εχω αποφασίσει αγκαλιά μονο εγω ο άντρας μου κ οι παππούδες τέλεια. Στο μαιευτηριο θα εχω rooming in κ όταν εχω επισκέψεις θα λέω στις μαίες να παίρνουν το μωρο, υπάρχουν κ ιώσεις που πολλοί δεν ξέρουν οτι τις έχουν. Κ όπως είπε κ μια μαία ουτε εγω ουτε το μωρο μου ειναι θέαμα.

Στο σπιτι δεν θέλω να έρθει κανείς μεχρι να αποφασίσω εγω ποτε θα νοιωθω έτοιμη να δεχτώ επισκέψεις κ τους το λέω κατάμουτρα. Και επειδη γεννάμε κ καλοκαίρι νομίζω οτι το μωράκι μου θα το βγάλω πριν σαραντίσει , θα πάρω την ευχή κ θα κάνουμε βόλτα.

Παιδίατρος πρέπει να έρθει τις πρώτες 5 ημέρες που θα έρθει το μωράκι σπιτι να το εξετάσει κ αν δεν κάνω λάθος τα πρώτα εμβόλια τα κανει στους 2 μήνες...

Γενικά αναφορικά με τις επισκέψεις κάνε αυτο που λέει η καρδιά σου κ το ένστικτο σου αλλα γνώμη μου ειναι μη δίνεις αγκαλιά το παιδί σε ολους γιατί πολλοί εχουμε κ ιωσουλες που δε ξέρουμε κ άθελα μας μπορεί να κάνουμε κ κακό σε ΄ενα βρεφική ....

Καλημερα κοριτσια!συμφωνω απολυτα μαζι σου.Λιγες επισκεψεις.οσοι ερθουν στκλινικη το μωρο θα λειπει και στο σπιτι επιλεκτικα.καλυτερα κακια.δε ξερεις τι κουβαλαει ο καθενας.δεν εχουν ολοι το φιλοτιμο να πουν που παω σε λεχωνα και νεογεννητο.ας κρατανε μουτρα.εμεις και τα παιδακια μας να ειμαστε καλα!!!

Maternity_codemini.php#

Καλημερα κοριτσια!!χθες εκανα doppler ολα καλα η μικρη μου ειναι 1700 και διανυω την 30η εβδομαδα!!μου ειπε ο γυναικολογος μου να κανω τις ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονια μην μας τυχει τιποτα προωρα λογω κοντου τραχηλου.τις εχει κανει καποια απο σας?ποσες κανατε?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!χθες εκανα doppler ολα καλα η μικρη μου ειναι 1700 και διανυω την 30η εβδομαδα!!μου ειπε ο γυναικολογος μου να κανω τις ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονια μην μας τυχει τιποτα προωρα λογω κοντου τραχηλου.τις εχει κανει καποια απο σας?ποσες κανατε?

Καταρχήν μπράβο για το doppler!ποσό ήταν ο τράχηλος βρε κορίτσι;

Maternity_codemini.php#

Vanessa δεν ξέρω να σου πω αλλα για να το λέει ο γιατρός έστω κ αν ειναι περιττό το ρισκάρεις? Πόσος ειναι ο τράχηλος;

Η μαμα μου εκανε κ σε εμενα κ στην αδερφη μου ενεσεις...γιατι ειχε ιστορικο αποβολων κ εμεινε 9 μηνες στο κρεβατι σε εμας...να τις κανεις..ειναι για καλο

βανεσα, εγω εκανα 2 σετ, ενα στις 27 και ενα στις 30 εβδ λογω τριδυμης κ κινδυνου προωρου τοκετου. υπαρχει η celestone chronodose που κανεις 2 σε μια την μια ημερα κ μια δευτερη (παλι 2σε 1) την επομενη. συνολο 2 τρυπηματα ενδομυικα, γλουτος δηλ. υπαρχει κ μια αλλη κορτιζονη αλλα πρεπει να υποστεις 4τρυπηματα.

εκτος απο τον πονο της ενεσης δεν ειχα κατι αλλο...

Εχεις δικιο.. αλλα ξερεις ειναι η αρχη κ μου φαινεται τοσο αγνωστο.. Εχω λιγο αγχος! Οι φιλοι σασ ποτε ηρθαν να σας δουν; Με ρωτησε μια φιλη αν θα δεχομαι επισκεψεις στο σπιτι και δεν ηξερα τι να της απαντησω..:/

Στο Ρεα γενναω καθ μενω νοτια, ο δικος σου ο παιδιατρος που ειναι;

Τον γυναικολογο μου δεν μπορω βεβαια να τον ρωτησω που παει τα δικα του γιατι ειναι νεοτατος κι ελευθερος, αλλα φανταζομαι θα μου προτεινει! Καθε ποτε παμε το μωρακι μας στον παιδιατρο στην αρχη; Εμβολια ποτε κανουμε περιπου ετσι ναχω μια ιδεα;

Το μωρο αληθεια το βγαζες εξω στο μπαλκονι το καλοκαιρι ή ολη μερα μεσα μεχρι που βγηκατε βολτα;;

νεότατος και ωραίος......μμμμμμμ Νεφέλη δεν μας τα λές καλά...χιχιχιχιιχχι:oops:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν ο παιδίατρος έρχεται σπίτι μετά από 2-3 μερούλες να το δεί (αντανακλαστικά - να δείξει πως το κανουμε μπανάκι-και πως να προσέξουμε τον αφαλό )...κοιτάει άνοιγμα στο κεφαλάκι και αυτάκια ματάκια...μυτούλα!!

Μετά αφόυ πάνε όλα καλά με το γάλα....(είτε η μαμά θηλάσει..είτε δώσει μπουκαλάκι...)και παίρνει το μωρό βάρος...το πάμε στο δίμηνο για το πρώτο εμβόλιο!

Στην συνέχεια σε καθοδηγεί εκείνος(ο νέος και ο ωραίος δηλ) κάθε πότε θα του κάνει εμβόλιο.συνήθως κάθε μήνα!!!

εγώ τον μπεμπάκο μου τον έβγαζα μπαλκονάκι μετά το 20ημερο για κανα 20λεπτο το απογευματάκι και τον κάναμε βόλτα είτε αγκαλίτσα είτε στο πορτ μπεμπέ!!!

είναι η καλύτερη εποχή να ξέρετε γιατί την άνοιξη η παιδίατροι συνήθως το απαγορεύουν λόγω γύρης και αλλεργιών γενικότερα!!!και τον χειμώνα επειδή κάνει κρύο!!!

όσο για μας τις δευτερομανούλες οι ψυχολόγοι το λένε ξεκάθαρα.....σε καμία περίπτωση δε βάζουμε στην άκρη τα πρώτα παιδάκια....μετά από 2-3 βδομάδες τα παίρνουμε και πάμε βόλτα ...όπως και πρίν αφήνοντας το βρεφάκι για λίγο με γιαγιά ή άλλο πρόσωπο εμπιστοσύνης!!!Δεν κόβουμε τις συνήθειες μας επειδή ήρθε το νέο μέλος της οικογένειας!!

Δεν το στέλνουμε στον παππού και στην γιαγιά στο χωριό η οπουδήποτε αλλού γιατι πικραίνονται ακόμη και αν δεν το δείχνουν!!!

Είναι δύσκολο κομμάτι φαντάζομαι....ας μας πούν και οι τριτομανούλες θα ξέρουν σαφώς καλύτερα....

Mer μια χαρά μπράβο το αγοράκι σου!!!

Vanessa μπράβο και σε σας!!!και αφού σου το πε ο γιατρός δεν έχεις παρα να τον ακούσεις!!!

Kitriblue συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν μπράβο για το doppler!ποσό ήταν ο τράχηλος βρε κορίτσι;

Ο τραχηλος ευτυχως παραμενει εδω και 6 βδομαδες σταθερος 2.2 και κλειςτος αλλα με παραμονη στο κρεβατι και φαρμακα...δεν εχω κανει περιδεση!οποτε επειδη ποτε δεν ξερεις τι γινεται καλυτερα να χω κανει τις ενεσεις να μαστε σιγουροι απλα θα μου αποδιοργανωσει το σακχαρο τελειως γιατι το παρακολουθω με μετρησεις και διατροφη!!

Πριν 2 εβδομάδες έκανα 2 διπλές.

Δεν είναι τίποτα, για καλό είναι. Να τις κάνεις, βοηθάνε έστω και λίγο.

Θα παρακολουθείς και το ζάχαρο πιο στενά και όλα θα είναι οκ.

Είναι σίγουρο ότι θα το αποδιοργανώσει;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Πριν 2 εβδομάδες έκανα 2 διπλές.

Δεν είναι τίποτα, για καλό είναι. Να τις κάνεις, βοηθάνε έστω και λίγο.

Θα παρακολουθείς και το ζάχαρο πιο στενά και όλα θα είναι οκ.

Είναι σίγουρο ότι θα το αποδιοργανώσει;

Σου το ανεβαζει παντα η κορτιζονη απλα μιλησα και με την διαβητολογο και ειπε δεν πειραζει για λιγες μερες,καμια βδομαδα μπορει να ειναι...για να δουμε ποσο θα παει...και μενα 2 διπλες μου ειπε να κανω...

Αααα να ρωτησω μετα το μωρο το νιωθατε κινητικο οπως πριν γιατι λενε οτι οι ενεσεις μειωνουν για λιγο την δραστηριοτητα τους για 1-2 μερες....

Επισης να σας ρωτησω ποτε αρχισατε να παραγγελνετε καροτσι και πραγματα για το μωρο?εγω ακομα τιποτα δεν εχω παραγγειλει μονο κατι φορμακια και κατι ψιλοπραγματα εχω παρει!!

Αααα να ρωτησω μετα το μωρο το νιωθατε κινητικο οπως πριν γιατι λενε οτι οι ενεσεις μειωνουν για λιγο την δραστηριοτητα τους για 1-2 μερες....

Επισης να σας ρωτησω ποτε αρχισατε να παραγγελνετε καροτσι και πραγματα για το μωρο?εγω ακομα τιποτα δεν εχω παραγγειλει μονο κατι φορμακια και κατι ψιλοπραγματα εχω παρει!!

Για της ενέσεις αφου στις είπε ο γιατρός ειναι σίγουρα για το καλό σας και απο οτι διάβασα και πιο πάνω απο τα κορίτσια δεν είναι τίποτα,τώρα για τα πράγματα μήπως θα έπρεπε να τα παραγγείλεις?στο λέω αυτό γιατι εμάς κάνανε εναμιση μηνα να μας φέρουν τα έπιπλα!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...