Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα!!

D_i_d ολα καλα θα πάνε μην αγχώνεσαι !! Μάλλον ειναι προεόρτια ..

Vanessa εγω για τη δυσκοιλιότητα έπινα χαμομήλι με μέλι..

Steviv άρα το no stress ειναι ο καρδιοτοκογραφος ...

Nefeli εχω κ εγω πονάκια χαμηλά στην κοιλιά σαν περίοδος κ ειναι φυσιολογικό οςο πλησιάζεις στη γεννά...

Διαφημίσεις

εγω αισθανομαι που κουνιουνται συνεχεια αλλα δεν με πονανε ουτε με ξυπνανε στον υπνο μου. εγω ξυπναω απο τις συσπασεις. ευτυχως που δεν εχεις! εγω σκεφτομαι οτι με τα τρια δεν θα γινεται να κανω νον στρες, δεν θα ξερουν ποιο απο τα 3 ειναι καθε φορα.

Εγω την επομενη τριτη θα κανω doppler κ θα ξεμπερδεψουμε με τους υπερηχους ειπε ο γαιτρος...μετα καθε βδομαδα non stress...τη δευτερα θ κανω κ τις τελευταιες εξετασεις κ θα ξεμπερδεψω επιτελους...νομιζω οτι η κοιλια μεγαλωνει υπερβολικα πολυ καθημερινα κ εχω αρχισει ν μη μπορω καθολου πια...απο συσπασεις νομιζω οτι δεν κανψ καθολου η δεν τ καταλαβαινω...μονο κατι πονακια σαν περιοδου εχω που κ που αλλα χωρις πετρωμα στην κοιλια...οσο για τη μπεμπα μ,νομιζω οτι οσο περναει ο καιρος δε ζοριζεται καθολου απο θεμα χωρου κ με χτυπαει αλυπητα σε σημειο ν μη μπορω ουτε ν κοιμηθω τ βραδυ...ναναι καλα βεβαια αλλα ελπιζω ναναι πιο ησυχη οταν βγει μιας κ τωρα μου φαινεται οτι δεν κοιμαται ποτε...εσεις τ νιωθετε τοσο εντονα; εμενα μεχρι κ μικρες κραυγες μου ξεφευγουν ασυναισθητα απτ χτυπηματα της...χαχαψα!!! Ο γιατρος μ ειχε πει πριν δυο βδομαδες π πηγα αοτι δε με βλεπει για ιουλιο(εχω πητ στις 3) γτ ειναι πολυ χαμηλα η μπεμπα κ ετοιμη ηδη αλλα κατα πασα πιθαντοτητα θ λειπει με αδεια αρχες ιουλιου...αν δεν εχω γεννησει θα μου βαλει πονους νωριτερα(δικη μ αποφαση φυσικα) γτ εγω δηλωσα οτι δε θελω ν γεννησω με αλλον...αυτον εμαθα κ συνηθισα τωρα...αχ θελω ν μπω στ μηνα μ κ ας μου τ επαιρνε κ απτην πρωτη μερα...κουραστηκα πολυ κ αυτη τη μεση δεν εχω που να τη βολεψω με τοσο πονο...

και εμενα το duphalac μου ειχε συστησει ο γιατρος μου μαζι με πολυ νερο. ομως μου δημιουργουσε φουσκωμα κ αερια στο εντερο κ το σταματησα (μιλαμε για 5ο μηνα). τωρα τρωω αρκετα λαδερα, σαλατες, δηλ τροφες με ινες κ γενικα δεν εχω προβλημα, αν κ ειμαι κ εγω στο κρεββατι λογω συσπασεων.

Γεια σας κοριτσια!ευχομαι ολες να ειστε καλα!!εχει καποια απο σας θεμα με την δυσκοιλιοτητα??εγω υποφερω!!!τρωω φρουτα,προιοντα ολικης αλεσεως,παιρνω duphalac αλλα τιποτα...σημερα μου ειπε ο γιατρος να δοκιμασω benefibra που ειναι κατι φυτικο!!και απο το φουσκωμα δεν μπορω να φαω....ειμαι και στο κρεβατι λογω συσπασεων οποτε δεν λειτουργει με τιποτα το εντερο...δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω...

Διαφημίσεις

νεφελη, οι 5-8 συσπασεις ειναι μια χαρα και κανεις κ τοσες δουλειες. ο πονος χαμηλα εινΑΙ ΑΠΟτην πιεση. κ εγω το εχω τελευταια, πιεζει η μητρα τον τραχηλο. θελει λιγο ξεκουραση.

δεν ειναι πολυ αγχωτικο? ευχομαι να μην μας ξανασυμβει. 2 κιλα! μπραβο!

Γεια σας κοριτσια! Περασα και εγω μια περιπετεια ειδα αιμα αλλά ευτυχως ολα καλα σταματησε κ ηταν αγνωστης αιτιας...προετοιμασια τραχηλου ισως....και μενα η μικρη ειναι ηδη 2 κιλα κ τωρα μπηκα στην 32η εβδομαδα....

Γειά σας κοριτσάκια..... Κάναμε κι εμείς το doppler....όλα μια χαρά Δόξα Το Θεό.....1900 ο μπεμπάκος μας!!!!! Από συσπάσεις έχω κι εγώ γυρω στις 10-15 την ημέρα.....αν δεν πονάω κ περνάνε γρήγορα μου ειπε η γιατρός να μην ανυσηχώ. Στις 35 εβδομάδες το επόμενο ραντεβού...κ επειτα κάθε εβδομάδα!!!!! :P

BawYp3.png

HgGgp3.png

Vanessa23 στην πρωτη εγκυμοσυνη επαιρνα για την δυσκοιλιοτητα την μαρμελαδα tamarine.Φυτικη και πολυ αποτελεσματικη.Αλλα δεν αντεχα την γευση της και ετσι τωρα παιρνω τα ortis .Τα υπολοιπα(φυτικες ινες,χαμομηλια κλπ) δεν με βοηθησαν.

Εγω τη βαλιτσα την ετοιμασα κοριτσια.Λειπουν καποια πραγματα που θα βαλω μεσα την τελευταια στιγμη.Γενναω με καισαρικη 3/7 αλλα επειδη και την πρωτη φορα εσπασαν τα νερα στις 35 εβδ. καλυτερα να ειμαι ετοιμη....

Απο εβδομαδα θα τρεξω για το επιδομα ...για να δουμε.

Συσπασεις σε αυτη την εγκυμοσυνη εχω ελαχιστες ενω στην πρωτη χαμος...Δεν ξερω τι σημαινει αυτο.

γεια τη δυσκοιλιοτητα ειναι πολυ αποτελεσματικο να πινετε το πρωι με αδειο στομαχι ενα μεγαλο ποτηρι χλιαρο νερο με μια μεγαλη κουταλια της σουπας μελι... βοηθαει πολυ!!!!

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ξερετε τι κανουμε μετα τη γεννα στο κομματι των επισκεψεων; Θελω να πω, μπορουν να μας επισκεφτουν φιλοι; Με τα σογια τι γινεται; Παππουδες θειες κλπ; Μετα απο ποσες μερες να ερθουν; Το μωρο κανει να το δουν ή να το παρουν αγκαλια; Εγω θαμαι σε ενα δωματιο κ δε θαρχονται σε επαφη μαζι μου αμεση;

Αυτα που λενε για τη δυση του ηλιου να μη μας βλεπει κοσμος ή νανπλενουμε πρωι κ να μαζευουμε το βραδυ ειναι σαχλαμαρες; Η εκκλησια μας τι λεει, ξερετε;

Ευχη του παπα ποτε παιρνουμε;

Σορυ για τις χαζες ερωτησεις μου αλλα ακουω τοσα που πραγματικα δν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να αγχωθω.

Σιγουρα θα ρωτησω κ το γιατρο κ κάποιο παιδιατρο για ξανονες υγιεινης.

Αληθεια παιδιατρο εχετε; Ψαχνετε; Εμενα μου παν για 2 γιατρους εδω που μενω, θα ρωτησω κ τον γυναικολογο αν εχει καποιον και ηδη εχω ψαξει κ συμβεβλημενους με εοππυ, εχω κανει μια λιστα...

Τωρα που θα παω... αγνωστον!

tf9Xp3.png

Κοριτσια ξερετε τι κανουμε μετα τη γεννα στο κομματι των επισκεψεων; Θελω να πω, μπορουν να μας επισκεφτουν φιλοι; Με τα σογια τι γινεται; Παππουδες θειες κλπ; Μετα απο ποσες μερες να ερθουν; Το μωρο κανει να το δουν ή να το παρουν αγκαλια; Εγω θαμαι σε ενα δωματιο κ δε θαρχονται σε επαφη μαζι μου αμεση;

Αυτα που λενε για τη δυση του ηλιου να μη μας βλεπει κοσμος ή νανπλενουμε πρωι κ να μαζευουμε το βραδυ ειναι σαχλαμαρες; Η εκκλησια μας τι λεει, ξερετε;

Ευχη του παπα ποτε παιρνουμε;

Σορυ για τις χαζες ερωτησεις μου αλλα ακουω τοσα που πραγματικα δν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να αγχωθω.

Σιγουρα θα ρωτησω κ το γιατρο κ κάποιο παιδιατρο για ξανονες υγιεινης.

Αληθεια παιδιατρο εχετε; Ψαχνετε; Εμενα μου παν για 2 γιατρους εδω που μενω, θα ρωτησω κ τον γυναικολογο αν εχει καποιον και ηδη εχω ψαξει κ συμβεβλημενους με εοππυ, εχω κανει μια λιστα...

Τωρα που θα παω... αγνωστον!

Nefelaki μου γλυκό μη βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τέτοια!! Η φύση και η προστασία προς το μωράκι σου θα σε καθοδηγήσουν!!!!!!

εγώ είχα την μάνα μου στην αρχή και τον αντρα μου...μετά από 10-15 μέρες έρχονταν και τα πεθερικά μου για κανα καφεδάκι στην βεράντα...Ιουλιος μηνας...καθόντουσαν έξω!στο 20ημερο ηρθε ο παπάς στο σπίτι πήραμε μισή ευχή και βουρ βολτούλες καροτσαδα(με το πορτ μπεμπε)..ραφήνα-γλυφάδα-πορτο-ράφτη....

Αυγουστο μήνα απογευματάκι 7 με 9 είναι το καλήτερο!!

Τωρα όσο για παιδίατρο (που είναι το πιο βασικό για μένα) ρώτα και τον γυναικολόγο σου!!!εγώ τον εμπιστεύτηκα και μου βγήκε σε καλό!!Μάλιστα του ειχα πει θυμαμαι:τα δικά σου τα παιδιά που τα πας??!!:D

Που θα γεννήσεις???Εμένα έχει και δικό του ιατρείο αλλά είναι στα νεογνά στο Μητέρα!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Εχεις δικιο.. αλλα ξερεις ειναι η αρχη κ μου φαινεται τοσο αγνωστο.. Εχω λιγο αγχος! Οι φιλοι σασ ποτε ηρθαν να σας δουν; Με ρωτησε μια φιλη αν θα δεχομαι επισκεψεις στο σπιτι και δεν ηξερα τι να της απαντησω..:/

Στο Ρεα γενναω καθ μενω νοτια, ο δικος σου ο παιδιατρος που ειναι;

Τον γυναικολογο μου δεν μπορω βεβαια να τον ρωτησω που παει τα δικα του γιατι ειναι νεοτατος κι ελευθερος, αλλα φανταζομαι θα μου προτεινει! Καθε ποτε παμε το μωρακι μας στον παιδιατρο στην αρχη; Εμβολια ποτε κανουμε περιπου ετσι ναχω μια ιδεα;

Το μωρο αληθεια το βγαζες εξω στο μπαλκονι το καλοκαιρι ή ολη μερα μεσα μεχρι που βγηκατε βολτα;;

tf9Xp3.png

Καλησπερα!!! Σημερα ειμαι χαλια ψυχολογικα ολη μερα κλαιω...αχ ρε ορμονες με εχετε διαλυσει...στ θεμα μας τωρα...για τις ευχες εγω που ρωτησα αρκετους παπαδες μ ειπαν οτι οι ευχες στις 20 μερες δεν υφιστανται...ειναι καθαρα για να παιρνουν λεφτα οσοι τ κανουν κ ετσι δεν ψαχνω αλλο,οταν σαραντησω θα παω με τη μπεμπα ν παρω κανονικα ευχες....για τις επισκεψεις νομιζω οτι δε θα ειμαι πολυ αυστηρη μιας κ αποκλειεται ν μη δεχτω δικους μας ανθρωπους κ φιλους...ασε που απ οτι εχω καταλαβει ειναι πολλοι εκεινοι που ερχονται στ νοσοκομειο αποτε γλυτωνεις την επισκεψη στ σπιτι...αν δε δεχτω ολους εκεινους που ισως να θελουν ναρθουν σπιτι μονο κ μονο λογω αστατου ωραριου υπνου κ κουρασης...βεβαια πιστευω οτι θα τ σκεφτομουν αλλιως αν ηταν χειμωνας με τις ιωσεις κ τις αρρωστιες...για τ ρουχαλακια κ το απλωμα κατα τη διαρκεια της ημερας θεωρω οτι εμας δε θα μας προβληματισει μιας κ θαναι κατακαλοκαιρο κ ετσι κ αλλιως μεσα σε λιγες ωρες θαχουν στεγνωσει...αρα πρεπει ν πλενουμε πρωι πρωι χαχαχαχαα...

71i9p3.png

Κοριτσια μου μόλις γύρισα απο το γιατρο! Όλα τέλεια! Δεν υπάρχει περιτυλιξη και έφτασε τα 1700. Βάλαμε και ενα μηχάνημα να ελέγξουμε αν αντιδρά στον ήχο. Πετάχτηκε ο κακομοίρης απο την τρομάρα του!

Nefeli εχει τόση σημασία? πρόκειται να κάτσεις 40 μερες μέσα στο κατακαλόκαιρο εγκλωβισμένη στο σπίτι? Litsa δεν διαφωνώ μαζι σου αλλα εγω λέω να την πάρω την ευχή των 20 ημερών για να αισθάνομαι εγω καλά.

Όσο για τις επισκέψεις σίγουρα δεν ειναι ο,τι καλυτερο.. Αλλα όπως λέει η vanilitsa καλοκαίρι ειναι, κάθονται στο μπαλκόνι όποτε δεν ανησυχείς για μικρόβια. Έπειτα λίγη παρέα θα την χρειαστούμε αλλα Ιούλιο Αύγουστο δύσκολα κάποιος θα μας την προσφέρει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...