Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερούδια κοριτσάρες!!!

τι κάνετε σήμερα??που είστε όλες????????Δουλεύετε ακόμη??????????

εγώ πλένω τα ρούχα ....μπεμπέ και την προίκα του λίκνου...να είναι έτοιμα....

πήγα και πήρα και μερικά ωραία φορμάικα ροζουλί με κορδελίτσες και σαλιάρες...και έβγαλα το άχτι μου!! :P

πήρα και μπουκαλάκια της nuk για ....πιπίπλες...

Τα υπόλοιπα τον Ιούνιο...

Μου μένει μια αλλαξιέρα σε ροζ -καφε που θέλω να πάρω και τα του μπάνιου για το βρεφάκι ...και η ταπετσαρία η τα αυτοκόλλητα για το δωμάτιο της.

Του μικρού ήδη του παράγγειλα ταπετσαρία με τον μακουιν για να μην έχουμε ζήλειες;)!!!

Rina πολύ έξυπνο αυτό με την κατασκευή ....πολύ καλό!!!Καλορίζικα !!!Με το καλό!!!!!

despoinaki και γω έχω βγάλει και με βοήθησε ο γιατρός μου με μια αλοιφή ..της FrezyDerm...για ρώτησέ τον γιατί υποφέρεις πολύ.....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερούδια κοριτσάρες!!!

τι κάνετε σήμερα??που είστε όλες????????Δουλεύετε ακόμη??????????

εγώ πλένω τα ρούχα ....μπεμπέ και την προίκα του λίκνου...να είναι έτοιμα....

πήγα και πήρα και μερικά ωραία φορμάικα ροζουλί με κορδελίτσες και σαλιάρες...και έβγαλα το άχτι μου!! :P

πήρα και μπουκαλάκια της nuk για ....πιπίπλες...

Τα υπόλοιπα τον Ιούνιο...

Μου μένει μια αλλαξιέρα σε ροζ -καφε που θέλω να πάρω και τα του μπάνιου για το βρεφάκι ...και η ταπετσαρία η τα αυτοκόλλητα για το δωμάτιο της.

Του μικρού ήδη του παράγγειλα ταπετσαρία με τον μακουιν για να μην έχουμε ζήλειες;)!!!

Rina πολύ έξυπνο αυτό με την κατασκευή ....πολύ καλό!!!Καλορίζικα !!!Με το καλό!!!!!

despoinaki και γω έχω βγάλει και με βοήθησε ο γιατρός μου με μια αλοιφή ..της FrezyDerm...για ρώτησέ τον γιατί υποφέρεις πολύ.....

στη δουλειά και τι ωράρια....10-8...έχω δική μου δουλειά και είναι περίοδος εξετάσεων και χτυπάω υπερωρίες...σήμερα ξεκινά και μια κοπέλα που πήρα, όχι ότι έχω τα πολλά παιδιά αλλά για να με ξεκουράζει λίγο...γιατί....είμαστε και στον 8ο πια...

Καλησπερα κοριτσακια!! Εγω παραθεριζω με τη μανουλα μ στο χωριο γτ ειχα αναγκη απο λιγο νταντεμα..χαχαχχα! Την κυριακη θ επιστρεψουμε γιαννενα κ θ αρχισουμε ν πλενουμε την προικα της μπεμπουλας για ν φτιαξω βαλιτσα σιγα σιγα...προς τ παρον ολα καλα!! Ευχομαι τ ιδιο για ολες μας!!

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!litsa_xoylio καλά να περάσεις και να απολαύσεις το νταντεμα!!!βλέπω οι περισσοτερες τελείωσαμε με τα δωμάτια,καλορίζικα κορίτσια..εμείς σχεδόν κάναμε όλες τις αγορές μέχρι και pampers πήραμε επειδή τα βρήκαμε οικονομικά,αρχίσαμε να πλένουμε και ρόυχα γιατι ήταν πάρα πολλά,έρχεται και η μαμά μου σε 2 μέρες για να με βοηθάει σε οτι χρειάζομαι γιατι πλέον οι δυνατότητες μου είναι περιορισμένες θα κάτσει καιρό ευτυχώς και θα έχω βοήθεια και με την μπεμπούλα μου πρώτα ο θεός!!απο συσπάσεις εμένα μειώθηκαν απο 12 που έφταναν αλλά έγιναν πιο επώδυνες τώρα και με τα κιλά αλλο θέμα αυτο έφτασα τα +13 και έτσι όπως το πάω το λιγότερο αλλα 5 θα πάρω!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

γεια σας κορίτσια!!σήμερα πήγα στο γιατρό μετά από αρκετο καιρό, όλα καλά με τον μπέμπη έφτασε τα 2 κιλα και έχει πάρει θέση με το κεφάλι προς τα κάτω...το μόνο είναι ότι βρήκε λίγο ανεβασμένο το ζαχαρο και μου είπε να κάνω εξέταση και να αρχισω και δίαιτα, διότι είμαι στα συν 15 κιλά...αστα να πάννε δηλαδη....

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε?

Isis βλέπω ο γιατρός σου δεν ανησυχεί. Αυτό είναι καλό. Λίγο αιματάκι είδες? Μπορεί να μην είναι και τίποτα! Θα πας να κάνεις κανένα υπέρηχο? Αν θυμάμαι καλά έχεις τριδυμάκια. Ξεκούραση και υπομονή! Έτσι και αλλιώς μετά δεν θα προφταίνεις ούτε να φτερνιστείς :P!

Vicki μεγάλωσε το μπεμπάκι σου! Όλες μπαίνουμε σιγά σιγά απ ότι βλέπω σε διατροφή. Τι καταπίεση είναι αυτή? Εγώ έχω στην κατάψυξη ένα οικογενειακό παγωτό με τσουρεκάκι και το φυλάω σαν φυλακτό. Θα ανοιχτεί σε δύο μήνες... Μου τρέχουν τα σάλια!

Κορίτσια αρχίσατε βλέπω τα πλυσίματα. Πω πω πλησιάζει ο καιρός.. Εγώ ούτε επιπλάκια δεν έχω στήσει. Ό,τι έχω είναι στην αποθήκη. Οι αγορές δε έχουν μείνει πολύ πίσω. Στο τέλος θα αγχωθώ και θα μου πέσουν και πολλά!

Αύριο θα δούμε και εμείς τον μπέμπη μας και ανυπομονώ!

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!M-er με το καλό να δείς τον μπεμπούλη σου αύριο και να μας πείς τα νέα σας!!!vickiflower τέλειος ο μπέμπης σε πια εβδομάδα είσαι?μην ανχώνεσαι για την δίαιτα για το καλό σας είναι εξαλλου λίγος καιρός έμεινε ακομα!!isis73 έχεις ακόμα καφέ?αφου δεν ανησυχεί ο γιατρός σου ηρέμησε,ξαπλωσε και μην ανησυχείς!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!M-er με το καλό να δείς τον μπεμπούλη σου αύριο και να μας πείς τα νέα σας!!!vickiflower τέλειος ο μπέμπης σε πια εβδομάδα είσαι?μην ανχώνεσαι για την δίαιτα για το καλό σας είναι εξαλλου λίγος καιρός έμεινε ακομα!!isis73 έχεις ακόμα καφέ?αφου δεν ανησυχεί ο γιατρός σου ηρέμησε,ξαπλωσε και μην ανησυχείς!!!

καλησπέρα!έχω μπει στην 34 εβδομαδα....

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε?

Isis βλέπω ο γιατρός σου δεν ανησυχεί. Αυτό είναι καλό. Λίγο αιματάκι είδες? Μπορεί να μην είναι και τίποτα! Θα πας να κάνεις κανένα υπέρηχο? Αν θυμάμαι καλά έχεις τριδυμάκια. Ξεκούραση και υπομονή! Έτσι και αλλιώς μετά δεν θα προφταίνεις ούτε να φτερνιστείς :P!

Vicki μεγάλωσε το μπεμπάκι σου! Όλες μπαίνουμε σιγά σιγά απ ότι βλέπω σε διατροφή. Τι καταπίεση είναι αυτή? Εγώ έχω στην κατάψυξη ένα οικογενειακό παγωτό με τσουρεκάκι και το φυλάω σαν φυλακτό. Θα ανοιχτεί σε δύο μήνες... Μου τρέχουν τα σάλια!

Κορίτσια αρχίσατε βλέπω τα πλυσίματα. Πω πω πλησιάζει ο καιρός.. Εγώ ούτε επιπλάκια δεν έχω στήσει. Ό,τι έχω είναι στην αποθήκη. Οι αγορές δε έχουν μείνει πολύ πίσω. Στο τέλος θα αγχωθώ και θα μου πέσουν και πολλά!

Αύριο θα δούμε και εμείς τον μπέμπη μας και ανυπομονώ!

με το καλό να δείτε αύριο τον μπεμπάκο σας...να μας πεις νέα!!!

αχ τι ωραίο που ακούγεται αυτό το παγωτό με το τσουρεκάκι......:oops:

Πλησιάζει ο καιρός Mer και σαν δευτερομανούλα θα σου λεγα σιγα σιγα να ξεκινήσεις τα στησίματα και τα πρώτα πλυντήρια γιατί μετά την 35-36 η βδομαδούλα τα πράγματα δυσκολεύουν ...κουραζόμαστε πιο εύκολα...και δεν ευχαριστιόμαστε αυτές τις στιγμές....που δεν γυρνάνε πίσω!!

Vicky κοντεύεις....να μπεις στον μήνα σου!!!!!!!!!!!:P

μετά νομίζω είναι η litsa-xoulio ....σε εβδομάδες λέω ...γιατί από γεννητούρια καμιά δεν ξέρει πότε θα ρθει η στιγμή!!!

isis μου αφού δεν ανησυχεί ο doctor μην αγχώνεσαι.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

vicky flower δυο κιλα?! σουπερ.

κοριτσια σταματησε μαλλον. ειδα το πρωι στο σερβιετακι λιγο.

μου ειπε να ξεκινησω κ ανταγωνιστες ασβεστιου (συγκεκριμενα adalat) που μειωνουν τις συσπασεις γιατι εχθες ειχα 32.

μου ειπε δεν χρειαζεται να ανεβω αθηνα. μαλλον ειναι απο τον τραχηλο μου ειπε λογω των συσπασεων. την πε εχω ραντεβου με τη γυναικολογο μου εδω και την επομενη εβδομαδα προς το τελος θα ανεβω αθηνα να ειμαι λιγο πιο ασφαλης..

και εδω κ 2-3 ημερες μου εχει ξεκινησει συχνοουρια, μαλλον πιεζεται η κυστη...

φιλια κ καλη δυναμη σε ολες μας....

Κοριτσάκια μου σήμερα κάναμε το Doppler- Βιοφυσικο και nst... Όλα ήταν άψογα!!! Ο μπεμπακος δεν ήταν τυλιγμένος, κουνιόταν φυσιολογικά, εχει πάρει και ωραία θέση, οι αρτηρίες μου και ο πλακούντας σε πολυ καλή κατάσταση... Το μόνο που με εχει αγχώσει λίγο ειναι οτι μου τον έβγαλε 2.400kg... Μου είπε οτι ειναι καλό ταϊσμένος... Την Πέμπτη θα πάω στο γιατρό μου και εχω αγωνία για το τι θα μου πει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...