Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλημερααα και καλό σκ!

σορρυ για χθες απλά με έπιασε αμόκ δεν περίμενα κάτι τέτοιο ότι θα ακούσω εν έτη 2015...αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη....ποτέ δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε τελικά!!

Ας αλλάξουμε θέμα και κλίμα ....και ας ευχηθούμε δύναμη σε όλες τις μανούλες!!

τελικά σε όλες έχουν πάρει θέση τα μπεμπάκια??

Δεν πειράζει ας είναι καλά και ας έρθει όπως θέλει!!!

litsa τώρα ίσως έχει έρθει κάτι!

Mer μου όποτε θές κερνάω καφεδάκο::P:p:p

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια πως γινεται να συμβει κατι τετοιο στην γεννα; Ουτε να το πω δεν μπορω...

Αλλαζω λιγο κουβεντα... Πηγα στο ικα, 3 ιουνιου μου παν κι εμενα. Επισης ενημερωθηκα πως αν περαστει το μωρο στο δικο μας βιβλιαριο, εχει μια προσαυξηση το επιδομα λοχειας ενα 10% να το ξερετε...

Στεβιβ οκ!! Πετιμενω νεα!!

εμέεεενα γιατι μου πε μετά από 2 μήνες?????????????!!!!!

ας είναι ....μπορεί το ικα μας να είναι πολυέξοδο....χαχαχχαχαχα

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερααα και καλό σκ!

σορρυ για χθες απλά με έπιασε αμόκ δεν περίμενα κάτι τέτοιο ότι θα ακούσω εν έτη 2015...αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη....ποτέ δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε τελικά!!

Ας αλλάξουμε θέμα και κλίμα ....και ας ευχηθούμε δύναμη σε όλες τις μανούλες!!

τελικά σε όλες έχουν πάρει θέση τα μπεμπάκια??

Δεν πειράζει ας είναι καλά και ας έρθει όπως θέλει!!!

litsa τώρα ίσως έχει έρθει κάτι!

Mer μου όποτε θές κερνάω καφεδάκο::P:p:p

εμένα τελευταία φορά δεν είχε πάρει θέση, τώρα να σου πω την αλήθεια έχω να πάω κανένα μήνα για έλεγχο και δεν ξερω τη θέση του...την άλλη εβδομάδα που θα πάω στο γιατρό θα δούμε πως είναι η θεση του...

Κορίτσια τέλεια η φωτογράφιση με την κοιλιτσα!!!

Δεν μπορώ να σας πω ποσό,κοστίζει γιατί θα πληρώσω την Τριτη που θα πάω για τα δείγματα...

Εγώ με το ΙΚΑ εχω ένα θεματάκι.. Δεν έχουν οριστικοποιηθεί όλα μου τα ένσημα και πρέπει να περιμένω λίγο... Σημασία εχει οτι θα το πάρω..

Πάντως άκουγα και σε άλλους που έλεγαν οτι τα χρήματα τους θα μπουν 3 Ιουνίου...

τραγικο να χανεται μωρακι απο περιτυλιξη ομφαλιου λωρου. ειχε συμβει κ σε μια γνωστη μου 3 χρονια πριν. τι να πεις. μεχρι τελους αγχος...

εμενα την προηγ εβδομαδα που ημουν 30 εβδ μου ειπε οτι τα δυο κοριτσακια εχουν κεφαλικη προβολη κ το αγορακι που ειναι το πιο πανω εγκαρσια.

μιασ γνωστης μου το μωρο γυρισε στις 37 εβδομαδες! κ δεν εκανε κτ. ο γιατρος της δεν το πιστευε γιατι ηταν μεγαλο μωρο.

εγω συσπασεις 20-30 την ημερα, ουτροτζεσταν παιρνω 6 την ημερα, κ μου ειπε δεν γινεται ν παρω παραπανω κ 4 τροφοκαρντ. δυσκολευομαι να σηκωθω να καθισω ολα, ευτυχως που μπαινω στη μπανιερα γιατι εχω ακουσει να κανουν ντους εξω απο τη μπανιερα!

νικη αντωνια συγχαρητηρια εχεις παρει μονο 10 κιλα. κ εισαι κ ψηλη.

εγω 13,5.

βεβαια δεν θα φθασω τον ιουλιο που θα γεννουσα κανονικα...

Διαφημίσεις

τραγικο να χανεται μωρακι απο περιτυλιξη ομφαλιου λωρου. ειχε συμβει κ σε μια γνωστη μου 3 χρονια πριν. τι να πεις. μεχρι τελους αγχος...

εμενα την προηγ εβδομαδα που ημουν 30 εβδ μου ειπε οτι τα δυο κοριτσακια εχουν κεφαλικη προβολη κ το αγορακι που ειναι το πιο πανω εγκαρσια.

μιασ γνωστης μου το μωρο γυρισε στις 37 εβδομαδες! κ δεν εκανε κτ. ο γιατρος της δεν το πιστευε γιατι ηταν μεγαλο μωρο.

εγω συσπασεις 20-30 την ημερα, ουτροτζεσταν παιρνω 6 την ημερα, κ μου ειπε δεν γινεται ν παρω παραπανω κ 4 τροφοκαρντ. δυσκολευομαι να σηκωθω να καθισω ολα, ευτυχως που μπαινω στη μπανιερα γιατι εχω ακουσει να κανουν ντους εξω απο τη μπανιερα!

εγω 13,5.

Αστα οπως τα λές ...μέχρι την τελευταία αγχος ....και μετά άλλο αγχος...και αστα να πάνε!!

Μακάρι να γυρίσει...τι να πω...περπατάω κάνω αρκετές δουλίτσες μήπως και ....μου είπε και π γιατρός μέχρι την 35η μπορεί να γυρίσει!!!

vicky να μας πείς τα νέα σου από τον γιατρό....

steviv μου ωραία η φωτογράφηση εεε????το σκέφτομαι και γω να σου πω γιατί στο πρώτο δεν το είχα κάνει!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Αστα οπως τα λές ...μέχρι την τελευταία αγχος ....και μετά άλλο αγχος...και αστα να πάνε!!

Μακάρι να γυρίσει...τι να πω...περπατάω κάνω αρκετές δουλίτσες μήπως και ....μου είπε και π γιατρός μέχρι την 35η μπορεί να γυρίσει!!!

vicky να μας πείς τα νέα σου από τον γιατρό....

steviv μου ωραία η φωτογράφηση εεε????το σκέφτομαι και γω να σου πω γιατί στο πρώτο δεν το είχα κάνει!!!

και η γιατρός είπα???χαχαχχα λάθος ο γιατρός...η μαία μου θα εννοούσα!!!

Η οποία βρε κορίτσια είναι σούπερ....την είχα στον μικρό μου και με βοήθησε παρα πολύ...σε όλα!!!!

Είναι βασικό να έχεις καλή μαια σας το λέω εκ πείρας:P

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κοριτσια πως γινεται να συμβει κατι τετοιο στην γεννα; Ουτε να το πω δεν μπορω...

Αλλαζω λιγο κουβεντα... Πηγα στο ικα, 3 ιουνιου μου παν κι εμενα. Επισης ενημερωθηκα πως αν περαστει το μωρο στο δικο μας βιβλιαριο, εχει μια προσαυξηση το επιδομα λοχειας ενα 10% να το ξερετε...

Στεβιβ οκ!! Πετιμενω νεα!!

Επίσης δίνει και ο ΟΑΕΔ συμπληρωματικό επίδομα για τις 119 ημέρες αδείας που παίρνουμε. Δείτε το γιατι πολλές κοπέλες δεν το γνωρίζουν.

Δηλαδή στο 20ήμερο θα πληρωθείς. Κι εμένα τόσο μου είπαν αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

εγω 13,5.

Μην σ΄απασχολεί η θέση. Καισαρική θα κάνεις έτσι κι αλλιώς.

Μια χαρά είναι τα κιλά σου, έχεις +1 μπεμπάκι!!!!

Ιούλιο, πότε ακριβώς; Εγω 13!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Ναι!!!!!!! Ηρθε το κρεβατακι μας!!!!!! Ειμαι ενθουσιασμενη....μ'αρεσει πολυ...ετσι μου ερχεται να τα πλυνω ολα και να το στρωσω...ειναι ειδικη κατασκευη κ οταν μεγαλωσει βγαινει το καγκελο, η κουνια γινεται γραφειο κ το κατω μενει εφηβικο κρεβατι. Βαφεται κιολας....τελεθα!!!!

Ναι!!!!!!! Ηρθε το κρεβατακι μας!!!!!! Ειμαι ενθουσιασμενη....μ'αρεσει πολυ...ετσι μου ερχεται να τα πλυνω ολα και να το στρωσω...ειναι ειδικη κατασκευη κ οταν μεγαλωσει βγαινει το καγκελο, η κουνια γινεται γραφειο κ το κατω μενει εφηβικο κρεβατι. Βαφεται κιολας....τελεθα!!!!��

Μεγεια!!!!! Με το καλο!! Να σε ρωτησω αν επιτρέπεται απο που τα πήρες; Κ ποσό ; Γιατί ψάχνω κ εγω ...

Μεγεια!!!!! Με το καλο!! Να σε ρωτησω αν επιτρέπεται απο που τα πήρες; Κ ποσό ; Γιατί ψάχνω κ εγω ...

Μου το εφτιαξε ενας γνωστος μας που ειναι αυτη η δουλεια του...μας εχει κανει κ τα επιπλα σπιτιου. Σου στελνω πμ

γεια σας εγκυουλες μου! χαιρομαι που ειστε καλα και συνεχιζετε τις ετοιμασιες για τα δωματιακια. εμεις εχουμε τα περισσοτερα πραγματα απο το πρωτο. μολις μπει ο Ιουνιος θα κανω και τις τελευταιες αγορες να μην εχω ετοιμασιες μεσα στη ζεστη.

τη βδομαδα που μας περασε εβγαλα αιμορροιδες. πολυς πονος μιλαμε. ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα.

απο συσπασεις ενω τις αλλες μερες εκανα γυρω στις 5 σημερα δεν ξερω τι γινεται νομιζω εχω περισσοτερες. παντως δεν ειμαι σιγουρη αν ολες ειναι συσπασεις. σαν να τεντωνεται το κορμακι του μωρου απο τη μια μερια. εσας σας συμβαινει αυτο;

pHNqp3.png9S1np2.png

γεια σας εγκυουλες μου! χαιρομαι που ειστε καλα και συνεχιζετε τις ετοιμασιες για τα δωματιακια. εμεις εχουμε τα περισσοτερα πραγματα απο το πρωτο. μολις μπει ο Ιουνιος θα κανω και τις τελευταιες αγορες να μην εχω ετοιμασιες μεσα στη ζεστη.

τη βδομαδα που μας περασε εβγαλα αιμορροιδες. πολυς πονος μιλαμε. ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα.

απο συσπασεις ενω τις αλλες μερες εκανα γυρω στις 5 σημερα δεν ξερω τι γινεται νομιζω εχω περισσοτερες. παντως δεν ειμαι σιγουρη αν ολες ειναι συσπασεις. σαν να τεντωνεται το κορμακι του μωρου απο τη μια μερια. εσας σας συμβαινει αυτο;

Σύσπαση ειναι το πέτρωμα σε όλη την κοιλιά .

Ναι κ εγω νοιωθω να τεντώνεται συνέχεια ο μικρός μου..:) προσπαθούν να βρουν χώρο μωρε τα μικρούλια μας..:):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...