Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας σπάνια προσευχόμουν να μου δώσει ο Θεός ένα παιδί. Προσευχόμουν πάντα να αντέξω ό,τι έρχεται και να μην χάσω την πίστη μου.

Και αυτό γιατί τις μισές φορές όντως λύγιζα και θύμωνα και απελπιζόμουν... 🥹

Κι ακόμα και τώρα μάχη δίνω να μην θεωρήσω τίποτα δεδομένο και να φανώ αντάξια της Χάρης. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

βρε κορίτσια πώς καταλαβαίνετε τις συσπάσεις; εγώ δε νομίζω ότι έχω νιώσει...νιωθω κατι σαν πετρωμα αλλα ειναι το μωρο γιατι καπακι κλοτσαει...

τώρα εμένα άλλο με έχει προβληματίσει...πήγα προχθές στο γιατρό και μου είπε ότι είδε μια λευκή γραμμή στον πλακούντα που σημαίνει ότι άρχισε να ωριμάζει. μου είπε ότι είναι φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα (31η) κι ότι αυτό περιμένει κανείς να το δει ήδη από την 28η. όμως μετά μπήκα σε κάτι σάιτ και διάβασα για πρόωρη ωρίμανση του πλακούντα κι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνουν τα μωράκια νωρίτερα κι ανησύχησα...υπάρχουν βέβαια στάδια ωρίμανσης...δεν ξέρω εγώ σε ποιο είμαι...ίσως στο 1ο

τζάμπα αγχώνομαι λέτε αφού ο γιατρός δε μου είπε κάτι ή να έχω το νου μου;

Διαφημίσεις

Σε ποιο σταδιο εισαι Ρινα, δε ρωτησες? Κι εμενα εχει φτασει στο 2 ο πλακουντας ειδαν στο ντοπλερ και ρωτησα κι εγω ανησυχη γιατι ετσι ειχα διαβασει κι εγω και μου ειπαν πως ειναι φυσιολογικο για τις βδομαδες που ειμαστε! Αφου μας ειπαν ετσι οι γιατροι δε νομιζω χρειαζεται να αγχωνομαστε...

tf9Xp3.png

Κι εγω ψιλομπερδευομαι με τις συσπασεις, αλλοτε νομιζω ειναι το μωρο αλλοτε οχι. Τι να πω...

Τωρα ας πουμε πηγα τουαλετα και πετρωσε για 2-3 δευτερολεπτα. Μετα οκ. Δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι γινεται. Πιστευω θα φανει οσο περνα ο καιρος..

tf9Xp3.png

βρε κορίτσια πώς καταλαβαίνετε τις συσπάσεις; εγώ δε νομίζω ότι έχω νιώσει...νιωθω κατι σαν πετρωμα αλλα ειναι το μωρο γιατι καπακι κλοτσαει...

τώρα εμένα άλλο με έχει προβληματίσει...πήγα προχθές στο γιατρό και μου είπε ότι είδε μια λευκή γραμμή στον πλακούντα που σημαίνει ότι άρχισε να ωριμάζει. μου είπε ότι είναι φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα (31η) κι ότι αυτό περιμένει κανείς να το δει ήδη από την 28η. όμως μετά μπήκα σε κάτι σάιτ και διάβασα για πρόωρη ωρίμανση του πλακούντα κι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνουν τα μωράκια νωρίτερα κι ανησύχησα...υπάρχουν βέβαια στάδια ωρίμανσης...δεν ξέρω εγώ σε ποιο είμαι...ίσως στο 1ο

τζάμπα αγχώνομαι λέτε αφού ο γιατρός δε μου είπε κάτι ή να έχω το νου μου;

Στο ντόπλερ θα δεις τι στάδιο είσαι το γράφει κ στην αυχενική το γράφει κ στο Β επιπέδου , εγω στο ντόπλερ ήμουν grade 2 στην 33 εβδομάδα...νομίζω να μην ανησυχείς, ο γιατρός ξέρει.

Σύσπαση απο οτι μου είχε εξήγησε ο γιατρός κ η μαία εχτές στα μαθήματα ανώδυνου γιατί ειχα εκείνη την ώρα κ ήθελα να επιβεβαιωςω Οτι αυτο ειναι συσπασεις ειναι το πέτρωμα όλης της κοιλιάς. Όχι ενός συγκεκριμένου σημείου. Κ ειδικότερα πέτρωμα γύρω γύρω απο τον αφαλό. Χωρίς πόνο. Όταν μαζι με το πέτρωμα εχεις μια ψιλό ενόχληση αρχικά χαμηλά κοντά στο ηβικο οστό συνήθως ειναι μετά την 36η εβδομάδα κ σημαίνει οτι ξεκινάει σιγά σιγά η διαδικασία τοκετού..

Κοριτςια εχτές έκανα το πρώτο μάθημα ανώδυνων με το σύλλογο Ευτοκια! Ήταν εξαιρετικά !

http://www.eutokia.gr/επικοινωνία/#.VVXai3DXerW

Μπητε να δείτε εχει κ στα νότια κ στα βόρεια προάστια.

Οι συμβουλές που μας έδωσαν αλλα κ η επεξήγηση που μας έκαναν για τον τοκετό, τα στάδια του κλπ. Ήταν πραγματικά αγχολυτικά .

Διαφημίσεις

Μερ μου καλοριζικο το δωματιακι!!!

Στεβιβ αυτο με την φωτογραφια το εχουμε σκεφτει κι εμεις, αλλα δεν το εχουμε κανει ακομα! Πρεπει ομως!!! Θα ειναι ενα πολυ ωραιο ενθυμιο και αν ειναι απο χερια επαγγελματια, θα ειναι και πολυ καλλιτεχνικο! Φαντασου στο πρωτο αλμπουμ του μωρου να υπαρχει πρωτη η δικη σας φωτογραφια με την κοιλια, που ηταν το μωρο και πως εγινε επειτα....

Τι θα φορας? Σας εχει πει λεπτομερειες?

Κι επισης απο τιμες τι παιζει? Σας εχουν πει? Εγω εχω ενα γνωστο φωτογραφο και σκεφτομαι να του κανω ενα τηλ

Λοιπόν... Θα φορέσω αρχικά μια πολύχρωμη βράκα που εχω με ένα στραπλες μπουστακι για να φαίνεται η κοιλιά και μετά θα βάλω ένα μακρύ φόρεμα...

Την τιμή δεν τη ρώτησα.. Θα σου αύριο όμως τις λεπτομέρειες... Θα εχω να του δείχνω πως ήταν η μαμά πριν και μετά... ;)

Καλησπέρα και από μενα...

τι κάνετε??????

εγώ καλά είμαι(ήμουν)....μια ιωσουλα περασε ο μικρός και ταλαιπωρήθηκε και αυτός και εγώ!

Doppler εκανα ..όλα καλά μέχρι στιγμής Δοξα τον Θεό!

είμαι όμως κάπως γιατι μια φίλη έχασε το μωράκι της...στην διάρκεια της γέννας και έχω στεναχωρηθεί πολύ!!!Δεν θα το ανέφερα απλά είμαι κομμάτια και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μιας και που όλες ζούμε τις ίδιες αγωνίες!!

Αλλο κακό να μη συμβεί Παναγία μου!

Mer μου μεγιά το δωμάτιο ....με το καλό να έρθει ο γιοκας σου!!

Σου χω πει όποτε θέλεις να βρεθούμε μιας και είμαστε πολύ κοντά!!θα μας έκανε καλό λίγη κουβεντούλα!!

Άντε μπήκαμε και στον 8ο....λίγο ακόμη..;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλησπέρα και από μενα...

τι κάνετε??????

εγώ καλά είμαι(ήμουν)....μια ιωσουλα περασε ο μικρός και ταλαιπωρήθηκε και αυτός και εγώ!

Doppler εκανα ..όλα καλά μέχρι στιγμής Δοξα τον Θεό!

είμαι όμως κάπως γιατι μια φίλη έχασε το μωράκι της...στην διάρκεια της γέννας και έχω στεναχωρηθεί πολύ!!!Δεν θα το ανέφερα απλά είμαι κομμάτια και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μιας και που όλες ζούμε τις ίδιες αγωνίες!!

Αλλο κακό να μη συμβεί Παναγία μου!

Mer μου μεγιά το δωμάτιο ....με το καλό να έρθει ο γιοκας σου!!

Σου χω πει όποτε θέλεις να βρεθούμε μιας και είμαστε πολύ κοντά!!θα μας έκανε καλό λίγη κουβεντούλα!!

Άντε μπήκαμε και στον 8ο....λίγο ακόμη..;)

Ειλικρινα λυπαμαι για τη φιλη σ αλλα δε μπορω ν σκεφτω πως μπορει ν χανεις το μωρακι στη γεννα..δε το προσεχε ο γιατρος για να τ προλαβει;; κριμα η κοπελα κ τ μωρακι...με αγχωσε ομως αρκετα αυτο,δεν τ ειχα σκεφτει σαν ενδεχομενο γαμωτο...εγω νομιζω οτι συσπασεις πλεον δεν εχω ενω εχω κοψει κ τ μαγνησιο εδω κ μια βδομαδα...εκανα κ τ χαρτια στ ικα χτες κ μου ειπαν πως θα παρω τ επιδομα στις 3 ιουνιου...για ν δουμε..

71i9p3.png

litsa τι να πω δε ξέρω...δεν ξέρω και πως έγινε ακριβώς.....από τον λώρο μάλλον!

Νωρίς σου είπαν για αρχές Ιουνίου...μπράβο με το καλό!

Το μαγνήσιο σου είπε ο γιατρός και το εκοψες από τώρα??Μήπως είναι νωρίς?

κορίτσια εμένα στο doppler η μικρή πάλι με το κεφαλάκι πάνω ήταν!

Εσάς έχει πάρει θέση??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Vanilitsa μου τι να πω; Μου φαίνεται αδιανόητο.. Δεν εχω λόγια. Δεν είχαν δει ότι κατι συνέβαινε ρε γ@μωτο; Και αν ήταν απο το λώρο δεν έκαναν καισαρική; Τι να πω! Να προσπαθήσεις να της δώσω κουράγιο. Ειναι τρομερό. Εύχομαι να μην ξανασυμβούν τέτοια περιστατικά.

Εννοείται να συναντηθούμε. Όντως θα μας έκανε καλό και θα περνούσε και η μερα. Θα επικοινωνήσω το συντομότερο!

litsa τι να πω δε ξέρω...δεν ξέρω και πως έγινε ακριβώς.....από τον λώρο μάλλον!

Νωρίς σου είπαν για αρχές Ιουνίου...μπράβο με το καλό!

Το μαγνήσιο σου είπε ο γιατρός και το εκοψες από τώρα??Μήπως είναι νωρίς?

κορίτσια εμένα στο doppler η μικρή πάλι με το κεφαλάκι πάνω ήταν!

Εσάς έχει πάρει θέση??

Εμενα εχει παρει θεση απτον 7...οσο για το μαγνησιο ο γιατρος μ ειπε ν τ κοψω μιας κ σταματησα τη δουλεια...κ προς τ παρον δεν εχω κανενα θεμα...οσο για τ μωρακι της φιλης σ,δε μπορω ν το πιστεψω πως στ 2015 δε μπορεσε ν δει ο γιατρος οτι κατι δεν πηγαινε καλα...εμενα μου ειπαν οι μαιες οτι ελεγχουν τ μωρο καθ ολη τη διαρκεια του τοκετου κ αν δουν ν πεφτουν οι σφυγμοι κινουνται σναλογα

...

71i9p3.png

Κοριτσια πως γινεται να συμβει κατι τετοιο στην γεννα; Ουτε να το πω δεν μπορω...

Αλλαζω λιγο κουβεντα... Πηγα στο ικα, 3 ιουνιου μου παν κι εμενα. Επισης ενημερωθηκα πως αν περαστει το μωρο στο δικο μας βιβλιαριο, εχει μια προσαυξηση το επιδομα λοχειας ενα 10% να το ξερετε...

Στεβιβ οκ!! Πετιμενω νεα!!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...