Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας σπάνια προσευχόμουν να μου δώσει ο Θεός ένα παιδί. Προσευχόμουν πάντα να αντέξω ό,τι έρχεται και να μην χάσω την πίστη μου.

Και αυτό γιατί τις μισές φορές όντως λύγιζα και θύμωνα και απελπιζόμουν... 🥹

Κι ακόμα και τώρα μάχη δίνω να μην θεωρήσω τίποτα δεδομένο και να φανώ αντάξια της Χάρης. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Γεια σας κ απο μενα αν κ χαμένη εδώ κ ένα δίμηνο, καθώς η ψυχολογία έχει πιάσει πατο με τη δουλειά, με οικογενειακά κ υποχρεώσεις. Ήθελα πολυ να μπαίνω να σας διαβάζω να πω κ γω τι πήρα τι όχι κ τι ψάχνω αλλα καμία απολύτως διάθεση...

Αλλα τωρα είμαι όντως χάλια! Ο γιατρός μου βρήκε μύκητες κ μου έγραψε lomexin υποθετα κ κρέμα κ vibramicyn αντιβίωση απο το στόμα. Ως συνήθως διάβασα αντεδειξείς κ Τσούπ! Βρήκα οτι η αντιβίωση δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσύνη. Ψάχνωντας το παραπάνω λέει μακριά απο 2ο κ 3ο τρίμηνο εγκυμοσύνης, πρόβλημα σε οστά του μωρού, σε δόντια κ δρυς πλαίσια. Ρωτάω το γιατρό μου λέει όχι μπορείς να το πάρεις γιατί όλα τα φάρμακα γράφουν οτι απαγορεύονται.

Κ σας ρωτώ: τι σκατα να κάνω; Σκεφτόμουν μήπως πάρω μόνο τα κλοπιμαία υποθετα κ την κρέμα αλλα πάλι αν δεν περάσει πως επιδρά στην εγκυμοσύνη? αχ βαχ έχω τρελαθεί.... Καμία σας έχει πάρει vibramicyn να μου πει! Διανυω κ την 31η βδομάδα κ φοβάμαι...

Καλημερα!!μην αγχωνεσαι για τα φαρμακα που σου δινει ο γυναικολογος σου,ξερει αυτος τι επιδραση μπορει να εχουν στο μωρο..εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης παιρνω φαρμακα λογω το οτι ηταν με εξωσωματικη και ακομα συνεχιζω αναγκαστικα γιατι εχω συσπασεις!!την προηγουμενη βδομαδα επαθα και επιπεφυκιτιδα και αναγκαστικα πηρα και δυο κολλυρια που το ενα ειχε και κορτιζονη μεσα για δυο μερες...και γω κατατρομαγμενη ειμαι που παιρνω τοσα φαρμακα αλλα αν δεν γινεται αλλιως τι να κανουμε...ξερω πολλες κοπελες που παιρνουν φαρμακα σε ολη την εγκυμοσυνη και γεννουν υγιεστατα μωρακια!!αν θες υπαρχει ενα site to http://safefetus.com/search.php/index/data που σου δειχνει την επικινδυνοτητα του καθε φαρμακου στην εγκυμοσυνη!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Μολις γυρισαμε απο το ντοπλερ, ολες οι μετρησεις τελειες! Η μικρη εφτασε τα 2 κιλα! Τωρα πλεον θα επισκεφτομαι τον γιατρο ανα δυο βδομαδες!

Σχετικα με τις μετρησεις, luz και κοριτσια εχετε δικιο, αγχωθηκα αδικα, ακομα και ο γυναικολογος μου ειπε πως πολυ καλα εκανε η ενδοκρινολογος και μεβαλε να μετριεμαι. Ο καημενος μολις με ειδε πρεπει να τα εχασε γιατι εχω παρει πολλα κιλα (20) και μου πε να μαζευτω για τους λογους που γραψατε παραπανω, ολα για το μωρακι. Απο χθες εχω αρχισει διατροφη και μετραω! Θα μου λειψει το φρεντοτσινο, τα παγωτα και οι σοκολατες αλλα θα κανω υπομονη. Ισως σε δυο βδομαδες κοροιδεψω τον εαυτο μου και φαω κατι λαιτ. Επειτα θα μου δοθει διατροφη για τον θηλασμο και για να χασω οσα εχω τωρα μαζεψει.

Lorig, ειναι αληθεια πως οσα φαρμακα κι αν διαβασεις λενε οχι στην εγκυμοσυνη. Μεχρι και το κολλυριο που βαζουν στα ματια στη βυθοσκοπηση αντενδεικνυται. Οταν ομως συντρεχει ηδη λογος σοβαρος οπως πχ μυκητες, θα ρισκαρεις να παιξεις με αυτους? Οι μυκητες υπαρχουν ηδη, ολα τα υπολοιπα ειναι πιθανοτητες. Εγω στη θεση σου θα τα επαιρνα. Μεχρι και για τα ουτροζεσταν (και για την επισκληριδιο επισης!!!) εχουν γραφτει τοσα αλλα οι περισσοτερες τα εχουμε παρει στην εγκυμοσυνη, οποτε κατα τη γνωμη μου μη σκοτιζεσαι παραπανω αποσο πρεπει, ακου τον γιατρο σου και προχωρα. Ο δικος μου μου χε πει πως γενικως οι αντιβιωσεις αντενδεικνυνται, οταν ομως συντρεξει λογος, τοτε πρεπει να παρουμε, αρα οι γιατροι λενε τα ιδια σε αυτο το κομματι. Αν εξακολουθεις να εχεις ενδοιασμους δε χανεις τιποτα να καλεσεις 2-3 γυναικολογους στο τηλ και να τους ζητησεις μια πληροφορια, πιστευω ολοι το ιδιο θα σου πουν!

Απο το motherbaby κοριτσια εγω ψωνισα κουνια και συρταριερα αλλαξιερα σε πολυ προσιτες τιμες, ασχετως αν αγορασα την πιο ακριβη κουνια του μαγαζιου:D Αν την επαιρνα απο αλλου θα ζητουσαν τα διπλά οπως και να χει! Ειμαι κατενθουσιασμενη! Και πολλα προικια απο κει- σεντονια, πετσετουλες, σελτεδακια, θερμομετρα κοκ

Επισης ηρθε και η καλαθα χθες της μικρης, την πηραμε απο το bebejou.

Θελω να της παρω μια πικεδενιοα κουβερτουλα αλλα ειπα να περιμενω γιατι λογικα θα μας φερουν καποια δωρακια που θα πρεπει να αλλαξω, οποτε θα της την παρω μετα.

Απο πετσετες εχω προτιμησει καπες!

Οσο για τις ορμονες... αφηστε το καλυτερα κοριτσια... Σχεδον καθε βραδυ ή βραδυ παρα βραδυ βρισκω εναν λογο να βαλω τα κλαμματα. Ωρες ωρες νομιζω εχω καταθλιψη τα βραδια και τις ημερες συνερχομαι. Τι ειν αυτο δεν ξερω... Αλλα ξερω μεσα μου πως θα μου περασει. Οι δικοι μου τα τραβανε ολα και εχω τυψεις, τους εχω στεναχωρησει καποιες φορες αθελα μου, δειχνουν ομως καταννοηση. Αφηστε που και τα κιλα που εχω παρει, οι ανυπαρκτες σεξουαλικες επαφες με εχουν κανει να εχω ενα σωρο ανασφαλειες που δεν ειχα. Οσα κοπλιμεντα κι αν ακουσω απο τον ανδρα μου, δε με αγγιζει τιποτα. Αφηστε τα... Θα περασει ομως. Αυτο λεω μεσα μου και ετσι θα γινει πιστευω!

tf9Xp3.png

Nefeli μπράβο για το ντόπλερ!!! Άντε ολα καλα!

Είδες δίκιο λοιπόν ο ενδοκρινολόγος! Μαζέψου λοιπόν για το καλο τη ς μπέμπας!

Μεγια κ τα πραγματα απο το motherbaby ! Εγω θα παω το Σάββατο εκεί!!

Οςο για τις ορμόνες κ τις ανασφάλειες νομίζω οτι μια απο τα ίδια είμαστε όλες..

Κοριτσια οσες ειστε απο αθηνα μηπως ξερετε ενα μαγαζι agora.net στην Νεα Ιωνια?εχω βρει καποια πραγματα στο ιντερνετ πιο φθηνα και ελεγα να τα παραγγειλω?ειναι καλο το μαγαζι?

Εγω Δεν το ξέρω ...

Nefeli, μπράβο για το ντόπλερ, όλα καλά! Και η διατροφή θα σε βοηθήσει πολύ!

Στο τικεράκι σου λέει, ότι το μωρό είναι τώρα σε μέγεθος ανανά!!Αχ Θεε μου!!! Πότε ήταν σαν ρώγα από σταφύλι;;!!

Χτες είχα κορίτσια μάθημα τοκετού, το 2ο και κάναμε το μάθημα μέσα στην αίθουσα τοκετού, όπου έβλεπες στην αρχή πόσο φρικαρισμένες ήμασταν συνειδητοποιώντας τί θα συντελεστεί εκεί μέσα!! Πιο πολύ μου άρεσαν οι συμβουλές της για το πώς να κάνουμε μασαζ στο περίνεο (!!!) για να αποφύγουμε να σκιστούμε και άλλες τεχνικές για να μειωθούν οι πόνοι. Φαντάζομαι στα επόμενα μαθήματα θα τα πούμε και πιο αναλυτικά. Ανυπομονώ για το μάθημα που θα έρθουν και οι άντρες μας μαζί!

Από σας, ποιά θα κάνει μαθήματα;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Nefeli, μπράβο για το ντόπλερ, όλα καλά! Και η διατροφή θα σε βοηθήσει πολύ!

Στο τικεράκι σου λέει, ότι το μωρό είναι τώρα σε μέγεθος ανανά!!Αχ Θεε μου!!! Πότε ήταν σαν ρώγα από σταφύλι;;!!

Χτες είχα κορίτσια μάθημα τοκετού, το 2ο και κάναμε το μάθημα μέσα στην αίθουσα τοκετού, όπου έβλεπες στην αρχή πόσο φρικαρισμένες ήμασταν συνειδητοποιώντας τί θα συντελεστεί εκεί μέσα!! Πιο πολύ μου άρεσαν οι συμβουλές της για το πώς να κάνουμε μασαζ στο περίνεο (!!!) για να αποφύγουμε να σκιστούμε και άλλες τεχνικές για να μειωθούν οι πόνοι. Φαντάζομαι στα επόμενα μαθήματα θα τα πούμε και πιο αναλυτικά. Ανυπομονώ για το μάθημα που θα έρθουν και οι άντρες μας μαζί!

Από σας, ποιά θα κάνει μαθήματα;

Εγώ ξεκίνησα εχθές και θα κάνω μόνο τα θεωρητικά μιας και θα γεννήσω με καισαρική. 7 δηλ. Είναι πολύ ενδιαφέροντα πάντως:P:p

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Γεια σας κ απο μενα αν κ χαμένη εδώ κ ένα δίμηνο, καθώς η ψυχολογία έχει πιάσει πατο με τη δουλειά, με οικογενειακά κ υποχρεώσεις. Ήθελα πολυ να μπαίνω να σας διαβάζω να πω κ γω τι πήρα τι όχι κ τι ψάχνω αλλα καμία απολύτως διάθεση...

Αλλα τωρα είμαι όντως χάλια! Ο γιατρός μου βρήκε μύκητες κ μου έγραψε lomexin υποθετα κ κρέμα κ vibramicyn αντιβίωση απο το στόμα. Ως συνήθως διάβασα αντεδειξείς κ Τσούπ! Βρήκα οτι η αντιβίωση δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσύνη. Ψάχνωντας το παραπάνω λέει μακριά απο 2ο κ 3ο τρίμηνο εγκυμοσύνης, πρόβλημα σε οστά του μωρού, σε δόντια κ δρυς πλαίσια. Ρωτάω το γιατρό μου λέει όχι μπορείς να το πάρεις γιατί όλα τα φάρμακα γράφουν οτι απαγορεύονται.

Κ σας ρωτώ: τι σκατα να κάνω; Σκεφτόμουν μήπως πάρω μόνο τα κλοπιμαία υποθετα κ την κρέμα αλλα πάλι αν δεν περάσει πως επιδρά στην εγκυμοσύνη? αχ βαχ έχω τρελαθεί.... Καμία σας έχει πάρει vibramicyn να μου πει! Διανυω κ την 31η βδομάδα κ φοβάμαι...

Κι εμένα γνώμη μου είναι να την πάρεις...γιατί στη φάση που είμαστε τα μωράκια μας απλά τελειοποιούνται, δηλαδή κυρίως παίρνουν βάρος...επίσης θα σου πω για μια φίλη μου που ήπιε τόνους αντιβίωση στην εγκυμοσύνη της, γιατί της έβρισκαν ένα δείκτη στις αιματολογικές ανεβασμένο που έδειχνε φλεγμονή...έπινε αντιβίωση, ο δείκτης εκεί...τελικά κατέληξαν ότι ήταν αντίδραση του οργανισμού της στην εγκυμοσύνη....αλλά θέλω να καταλήξω ότι ήπιε αρκετή...και έχει τώρα ένα κοριτσάκι 5 ετών...ζωηρότατο...άρα μείνει ήσυχη...

τη vibramycin την έχω πιει εγώ παλιότερα αλλά όχι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης...είναι λίγο μπλιαχ...αλλά τι να κάνεις;

άκου το γιατρό σου...αυτός ξέρει...

παντως η vibramycin δεν ειναι για τους μυκητες. για κατι αλλο στην εδωσε, ισως μη ειδικη κολπιτιδα.

Κι εμένα γνώμη μου είναι να την πάρεις...γιατί στη φάση που είμαστε τα μωράκια μας απλά τελειοποιούνται, δηλαδή κυρίως παίρνουν βάρος...επίσης θα σου πω για μια φίλη μου που ήπιε τόνους αντιβίωση στην εγκυμοσύνη της, γιατί της έβρισκαν ένα δείκτη στις αιματολογικές ανεβασμένο που έδειχνε φλεγμονή...έπινε αντιβίωση, ο δείκτης εκεί...τελικά κατέληξαν ότι ήταν αντίδραση του οργανισμού της στην εγκυμοσύνη....αλλά θέλω να καταλήξω ότι ήπιε αρκετή...και έχει τώρα ένα κοριτσάκι 5 ετών...ζωηρότατο...άρα μείνει ήσυχη...

τη vibramycin την έχω πιει εγώ παλιότερα αλλά όχι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης...είναι λίγο μπλιαχ...αλλά τι να κάνεις;

άκου το γιατρό σου...αυτός ξέρει...

Κοριτσάκι μου καταλαβαίνω τους φόβους σου αλλά να την πάρεις, ξέρει ο γιατρός σου... Εγώ την είχα πάρει (την vibramicyn) να φανταστείς μετά από την σαλπιγγογραφία προληπτικά κ ο γιατρός μου είχε πει να έχω κανονικά επαφές κ τότε πιάσαμε το μπέμπη μας...που ήταν κ η αρχή....η σύλληψη!!!! Τα μωράκια μας έχουν δημιουργηθεί ποια.....τώρα απλά τελειοποιούνται!!!!! :P

BawYp3.png

HgGgp3.png

Ευχαριστώ ρε κορίτσια για τις συμβουλές αν κ ξέρω οτι δεν θα ηρεμήσω μέχρι να γεννήσω κ να βγει υγειεστατη η μικρή! Αλλα ρώτησα κ μια μαία κ την φαρμακοποιό κ μου είπαν το ίδιο... Ο θεός βοηθός! ΟυΦ! Ούτε να χαρώ την προετοιμασία δωματίου της μπαμπάς Εν μπορώ με τόσο άγχος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Lorig μην αγχωνεσαι! Εχεις ηδη περασει το μισα σταδιο, δεν εμεινε πολυ!!

Πως θα το κανετε το δωματιακι της?

Luz εχω την αλλη εβδομαδα μαθημα ανωδυνου τοκετου, θα παω με τον αντρα μου! Περιμενω πως και πως!

Κοριτσια μου εγω νομιζω χθες ενιωσα για πρωτη φορα την συσπαση. Ημουν στο αμαξι κι ενιωσα την κοιλια μου να σκληραινει σαν πετρα, ειδικα εκει που ναι το στομαχι. Κι ενιωσα μια μικρη δυσφορια, σαν εσωτερικη γαργαλητοενοχληση δεν μπορω να το εξηγησω. Μετα απο 15 λεπτα παλι και μετα τελος. Σημερα αλλες δυο φορες μεσα σε μια μερα το ενιωσα και νομιζω πια ειμαι σιγουρη ξεκινησαν οι προπαρασκευαστικες συσπασεις.

Ποτε ανησυχουμε γιαυτες? Αν ειναι πανω απο 3-4 μεσα στην ωρα, σωστα?

Εν τω μεταξυ, καπου προς το βραδυ μεπιασε ενας οξυς πονος στη μεση που χτυπουσε το εντερο, ειχα μπερδευτει και με ετρεξε στην τουαλετα και με το μπαρδον ηρεμησα... Πιεζοταν το εντερο μου μαλλον και χτυπαγε μεση η το αντιθετο? Οπως και να χει, ηρεμησα, δεν ξερω τι ηταν, σαν παροξυσμος.Κατ εναν περιεργο λογο ομως δεν ανησυχω, νομιζω ολα ειναι φυσιολογικα.

Και τωρα η ωρα ειναι 3 και το ματι γαριδα! Και πριν 3 ωρες εκλειναν τα ματια μου!

Μωρε καλα λεω παθαινουμε μεταλλαξη! :D

Mer, steviv, μωλο, vanilitsa, nefeli που ειστε? Πως ειστε? Τα υπολοιπα κοριτσια?

tf9Xp3.png

Καλημέρα κοριτσια! Πως είστε?

Nefeli χάλια ο ύπνος ε? :cry: Εγω βλέπω κατι εφιάλτες.. Σήμερα έβλεπα ότι ήμουν με τον άντρα μου σε ταβερνα και άφησα το μωρο ολομόναχο στο σπίτι και όταν γύρισα δεν το έβρισκα. Μ έπιασε μια ταχυπαλμία...

Για τις μετρήσεις κάνεις το καλυτερο. Δεν έγινε και τιποτα να ταλαιπωρηθείς λιγο με το μηχανάκι. Θα δεις και ποια φαγητά σε πειράζουν. Και εγω στην αρχή μετριομουν και τωρα μια φορά την εβδομάδα. Και εγω πήγα σε διατροφολόγο (εχω πάρει 13 κιλα) και μου εχει δώσει διατροφη διαβήτη τύπου Ι. Προληπτικά δηλαδή. Και ενώ τρώω όλη μερα δεν παίρνω κιλα. Πριν λιμοκτονούσα, έτρωγα το μεσημέρι μια φρατζόλα ψωμι και έπαιρνα κιλα αλόγιστα. Κανεις το καλυτερο! Υπομονή!

Μην ανησυχείς για τις συσπασεις. Ειναι φυσιολογικό. Εμένα ήδη 2 εβδομαδες πριν ήταν φυσιολογικό. Ο γιατρός μου είπε αν θυμάμαι καλά 4-5 την ημερα. Αλλα και 10 να κανεις πέσε να ξεκουραστείς. Απο εκεί και πέρα ίσως χρειάζεται έλεγχο. Εμένα κατα περίεργο τροπο έχουν σταματήσει. Θα ξαναρχίσουν σιγουρα.

Βάψαμε δωματιάκι του μπέμπη! Ειναι τέλειο! Λέω τον άλλο μηνα να το γεμίσω. Την κούνια θα την στήσουμε όταν θα ειμαι στο μαιευτηριο αφού θα μπει στο δωμάτιο μας.

Lorig εννοείται θα κανεις ο,τι σου πει ο γιατρός σου! Αποκλείεται να ειναι επιβλαβές ειμαι σίγουρη γι αυτο. Άλλες παίρνουν αντιβίωση το 1ο τρίμηνο και τα παιδάκια τους ειναι υγιέστατα.

Η vanilitsa και η nefeli13 έχουν καιρο να γράψουν! Περιμένουμε τα νεα σας!

Lorig μην αγχωνεσαι! Εχεις ηδη περασει το μισα σταδιο, δεν εμεινε πολυ!!

Πως θα το κανετε το δωματιακι της?

Luz εχω την αλλη εβδομαδα μαθημα ανωδυνου τοκετου, θα παω με τον αντρα μου! Περιμενω πως και πως!

Κοριτσια μου εγω νομιζω χθες ενιωσα για πρωτη φορα την συσπαση. Ημουν στο αμαξι κι ενιωσα την κοιλια μου να σκληραινει σαν πετρα, ειδικα εκει που ναι το στομαχι. Κι ενιωσα μια μικρη δυσφορια, σαν εσωτερικη γαργαλητοενοχληση δεν μπορω να το εξηγησω. Μετα απο 15 λεπτα παλι και μετα τελος. Σημερα αλλες δυο φορες μεσα σε μια μερα το ενιωσα και νομιζω πια ειμαι σιγουρη ξεκινησαν οι προπαρασκευαστικες συσπασεις.

Ποτε ανησυχουμε γιαυτες? Αν ειναι πανω απο 3-4 μεσα στην ωρα, σωστα?

Εν τω μεταξυ, καπου προς το βραδυ μεπιασε ενας οξυς πονος στη μεση που χτυπουσε το εντερο, ειχα μπερδευτει και με ετρεξε στην τουαλετα και με το μπαρδον ηρεμησα... Πιεζοταν το εντερο μου μαλλον και χτυπαγε μεση η το αντιθετο? Οπως και να χει, ηρεμησα, δεν ξερω τι ηταν, σαν παροξυσμος.Κατ εναν περιεργο λογο ομως δεν ανησυχω, νομιζω ολα ειναι φυσιολογικα.

Και τωρα η ωρα ειναι 3 και το ματι γαριδα! Και πριν 3 ωρες εκλειναν τα ματια μου!

Μωρε καλα λεω παθαινουμε μεταλλαξη! :D

Mer, steviv, μωλο, vanilitsa, nefeli που ειστε? Πως ειστε? Τα υπολοιπα κοριτσια?

Εγω ειμαι στην 34η εβδομάδα κ πριν απο 2 εβδομαδες έφτασα τις 30-40 συσπασεις την ημέρα!! Αλλα ο γιατρός μου είπε δεν ανησυχούμε όταν αυτές οι συσπασεις ειναι ακανόνιστες. Δηλαδή γίνονται σε διαφορετικό χρόνο η κάθε μια κ για διαφορετικό χρόνο. Δηλαδή τη μια φορα ανα 15 λεπτά η επομενη να έρθει στα 7 λεπτά η επομενη στα 10 λεπτά κ η καθεμία να διαφέρει στη διάρκεια του χρόνου. Αυτο μας είπαν κ εχτές στα μαθήματα ανώδυνου.

Εμενα ο γιατρός μου είπε να ξεκουραστώ γιατί οκ οςο πιο πολλές ειναι δεν ειναι κ οτι καλύτερο...οι δέκα την ημέρα ειναι οκ...προπονείται η μήτρα.

Καλημέρα κορίτσια!!! Εγώ αντι για άδεια, τώρα με τις εξετάσεις ειμαι 7-8 ώρες στο φροντιστήριο καθημερινά...

Η κοιλιτσα σκληραίνει αρκετά και ο γιατρός μου είπε να βάζω τα υποθέτα utrogestan ένα καθε βράδυ μεχρι να μπω στο μήνα μου...

Σήμερα είχαμε ραντεβού το πρωι αλλα μια εγκυουλα γεννούσε και μας το ακύρωσε... Την Τριτη έκλεισα για Βιοφυσικο προφίλ-Doppler και nst και ο γιατρός θα με δει την Πέμπτη...

Κατα ένα περίεργο τροπο ειμαι ήσυχη και δεν αγχώνομαι καθόλου... Ίσως βοηθάει η πολλή δουλειά.. Εξαντλούμαι και το βράδυ πέφτω αναίσθητη...ειχα καιρό να κοιμηθώ έτσι...

Σε δυο βδομαδουλες θα κάτσω και εγώ στο σπίτι όποτε θα τελειώσω και τις ετοιμασίες...

Σήμερα θα πάμε με τον άντρα μου να φωτογραφηθούμε με την κοιλιτσα!!!

Ελπίζω όλες να είστε καλα, να μην αγχώνεστε και ο καιρός μας πλησιάζει!!!

Θα σας εχω νέα την Τριτη... :):):)

Μερ μου καλοριζικο το δωματιακι!!!

Στεβιβ αυτο με την φωτογραφια το εχουμε σκεφτει κι εμεις, αλλα δεν το εχουμε κανει ακομα! Πρεπει ομως!!! Θα ειναι ενα πολυ ωραιο ενθυμιο και αν ειναι απο χερια επαγγελματια, θα ειναι και πολυ καλλιτεχνικο! Φαντασου στο πρωτο αλμπουμ του μωρου να υπαρχει πρωτη η δικη σας φωτογραφια με την κοιλια, που ηταν το μωρο και πως εγινε επειτα....

Τι θα φορας? Σας εχει πει λεπτομερειες?

Κι επισης απο τιμες τι παιζει? Σας εχουν πει? Εγω εχω ενα γνωστο φωτογραφο και σκεφτομαι να του κανω ενα τηλ

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...