Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

κατα αρχην πρέπει να βεβαιωθείς οτι το καθιςμα ΙΧ που προςφερει Το καροτσι ειναι απο ηλικία 0. Γιατι αυτά ειναι ειδικά κ δεν έχουν κάθετη πλάτη αλλα λιγο ξαπλωτη. Αν ειναι έτσι Ειναι για 12 μήνες περίπου αναλόγως την ανάπτυξη του παιδιού.

Οςο για το λίκνο εγω το πήρα αυτο τη chicco next to me. Το πήρα προσφορά απο τα prenatal 199 ευρώ. Ειχα κανει μεγάλη έρευνα κ ήμουν μεταξύ αυτού κ του lullago της chicco .πηγα τα είδα απο κοντά κ είδα οτι το next to me είχε πολυ καλύτερο στρώμα . Ειναι πολυ ωραίο κ γενικότερα μεταφέρετε όπου θες. Κ μπορεί το μωρο να κοιμηθεί μεχρι κ 5 μηνών..αναλόγως πάλι την ανάπτυξη του.

Πάντως γενικά μου φάνηκε πολυ καλή ποιότητα. Κ πήρα κ 9 ευρώ μια Κουνουπιέρα για να βάλω απο πανω.

Μου αρεσει που μπορεις να το χεις ακριβως διπλα σου με τη μια μερια κατεβασμενη ειδικα αν θηλαζεις...την κουνουπιερα πηρες και βαση για να την βαλεις?και το στρωματακι ειναι αρκετα σκληρο για νεογεννητο?

Διαφημίσεις

Χμμμμμμμ οκ... Δεν ειναι κακο να εξετάζεςαι έστω κ 6 φορές την ημέρα. Αυτο ειναι καλο για το μπεμπέ.

Αλλα εγω πραγματικά θα πήγαινα να πάρω κ άλλη γνώμη...ξέρω μπορεί να ειναι ολόκληρη διαδικασία αλλα θα Πήγαινα, γιατί κ φάρμακα στην εγκυμοσυνη δεν ειναι κ οτι καλύτερο , κ να μην τα χρειάζεσαι κιόλας..

Ολα για χάρη του μπεμπέ καντα !!!

Πάρε κ δεύτερη κ Τρίτη γνώμη.

Γιατί να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες κ να ανχωνεσαι ....

Εγω τυχαια εκανα καμπυλη πριν την εγκυμοσυνη και ειχε βρεθει μια τιμη λιγο πιο υψηλη ενω τα σακχαρα νηστειας μου ηταν παντα φυσιολογικα....μου χε πει μια διαβητολογος σε περιπτωση εγκυμοσυνης απο την πρωτη μερα θα κανω διατροφη...οποτε οταν εμεινα εγκυος εκανα καμπυλη στην 12 βδομαδα,ηταν φυσικα λιγο παθολογικη οποτε η διαβητολογος με εβαλε σε μετρηση 5 φορες τη μερα και διατροφη χωρις γλυκα,με μικρες ποσοτητες υδατανθρακων και γενικα μικρες ποςοτητες σε οτι εχει αμυλο...προς το παρον με πολυ υπομονη και στερηση πολλων φαγητων που μου αρεσουν εχω καλα σακχαρα απλα μου χουν πει οτι στον 8 μηνα καμια φορα ανεβαινει το σακχαρο οσο και να προσεχεις οποτε τοτε χρειαζεται ινσουλινη...μην αγχωνεσαι εγω ειμαι στο κρεβατι κιολας λογω συσπασεων,παιρνω αρκετα φαρμακα αναγκαστικα αλλα προσεξε το σακχαρο γιατι οταν ειναι αρρυθμιστο μπορει να παρει πολυ βαρος το μωρο και πολλα αλλα...το μονο καλο ειναι που δεν εχω παρει κιλα....στο πρωτο τριμηνο εχασα 3 και τωρα εχω παρει αυτα τα 3+1... Εγω εχω βρει εναλλακτικους τροπους να ξεγελαω την πεινα μου και τρωω και κανα γλυκο μια φορα τη βδομαδα!!!

Καλημερα κοριτσια, πως ειστε? Ελπιζω ολες καλα! Εχω μερες να γραψω, οι υποχρεωσεις τρεχουν.. Θελω να σας πω ενα θεμα μου να μου πειτε κι εσεις την γνωμη σας.

Η καμπυλη σακχαρου μου ειχε δειξει μια χαρα, μονο μια τιμη απο τις 4 ηταν οριακα. Ο γυν/γος μου συνεστησε διατροφη και επισκεφτηκα χθες την ενδοκρινολογο. Το προβλημα: Η εν λογω γιατρος μοιαζει ειναι πολυ αναλυτικη, γιαυτο και παω. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι μου εδωσε μηχανηματακι μαζι με διατροφη να μετριεμαι 6!! φορες την ημερα για δυο βδομαδες και βλεπουμε. Μαλιστα μου ειπε πως αν το σακχαρο ανεβαινει θα μου χορηγησει ινσουλινη και δεν ειναι κατι κακο. Κοριτσια ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΑΚΧΑΡΟ, μην τρελαθουμε. Οκ να κανω διατροφη, αντε και να μετρηθω αλλα με υπεβαλλε σε μια διαδικασια αγχωτικη χωρις σοβαρο λογο. Ξεκινησα ηδη σημερα, ειμαι με το ρολοι στο χερι και θα ειμαι για μερες ακομα.

Επισης- αναφερομαι στην ιδια γιατρο- θυμαστε που η tsh μου ηταν φυσιολογικη τιμη για εναν απλο ενηλικα και λιγο ανεβασμενη για εγκυες? Ωραια. Μου δωσε χαπι, εχει ρυθμιστει κι ολα πανε καλα. Οταν τη ρωτησα ποτε θα το κοψω μου απαντησε μπορει και ποτε. Μα, της λεω, οι τιμες μου προ εγκυμοσυνης ηταν μια χαρα, αν ειναι ετσι μετα γιατι να συνεχισω? Αλλαξε σταση και μου ειπε μολις σαραντησω να το ξαναδουμε.

Ρε κοριτσια στανταρ πελατισσα μηπως ψαχνει? Γιατι αν διαπιστωσω κατι τετοιο, θα νευριασω πολυ. Προς ωρας εχω θυμωσει που εχω υποβληθει σε μια διαδικασια ανευ λογου και αιτιας, αλλα επειδη η μια μου τιμη ηταν οριακη κι επειδη στην εγκυμοσυνη δεν παιζουμε, αποφασισα να ακολουθησω αυτο που μου συνεστησε. Και βλεποντας και κανοντας.

Ισως με συμβουλευσετε να παω και αλλου, αλλα πιστεψτε με, βαρεθηκα να ψαχνω γιατρους οπου ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του. Πρωτα σε μια αλλη ειχα παει και εκεινη ηθελε να με βλεπει καθε εξι μηνες (θα ειχα γεννησει μεχρι τοτε εν τω μεταξυ).

Τα νευρα μου.

Γεια σου Νεφέλη! Από αυτά που λες, νομίζω αν και δεν έχω εμπειρία αλλά μου φαίνεται λογικό η γιατρός να σου δίνει αυτές τις οδηγίες. Νομίζω ότι επειδή είναι η ειδικότητα της ότι για αυτό επιμένει. Σίγουρα είναι μια διαδικασία και το καταλαβαίνω απόλυτα το να μετριέσαι όλη μέρα αλλά σκέψου ότι το κάνεις για το μωρό. Αν ανεβαίνει η γλυκόζη στο αίμα, υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες να βγει το μωρό πιο μεγάλο. Δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση, δηλαδή δε σημαίνει ότι έχεις ζαχαρο ή θα αποκτήσεις μετά, αλλά συμβαίνει πολλές φορές σε εγκυμοσύνη. Το σώμα δεν παράγει αρκετή ινσουλίνη για να ρυθμίσει τη γλυκόζη στο αίμα. Αν προσέχεις με τη διατροφή, μπορει να μη χρειαστεί να κάνεις καν ινσουλίνη. Θα σου έλεγα να ακολουθήσεις τη διατροφή που σου έδωσε και να μετριέσαι και όλα καλά θα πάνε! :)

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Μου αρεσει που μπορεις να το χεις ακριβως διπλα σου με τη μια μερια κατεβασμενη ειδικα αν θηλαζεις...την κουνουπιερα πηρες και βαση για να την βαλεις?και το στρωματακι ειναι αρκετα σκληρο για νεογεννητο?

Ναι ειναι παρά πολυ καλο που μπορείς να το εχεις ακριβώς δίπλα σου!

Το στρώμα ειναι οτι πρέπει! Ίσως ομως του πάρω ένα απο κοκοφοίνικες να βάλω απο πανω γιατί εχω ακούσει οτι ειναι πολυ καλα αλλα κ πάλι ολοι μου λένε πως δεν ειναι απαραίτητο..

Οςο για την Κουνουπιέρα δεν μπορείς να παρίες βάση για να στερεωθεί πανω του γιατί δεν μπορεί να στερεωθεί με ασφάλεια. Εγω πήρα μια απλή Κουνουπιέρα λίκνου η οποία ουσιαστικά σκεπάζει το λίκνο απο πανω, χρησιμοποιητε στη καλαθουνα, στο καροτσι , στο πορτ μπεμπέ, παντού.εχει λάστιχο γύρω γύρω..

Αυτη με τη βάση που λες ειναι για κούνια καλύτερη κ πιο ασφαλής. Επισης επειδη εχω κανει πολυ μεγάλη έρευνα , την πιο καλή ποιοτικώς κ την πιο σταθερή βάση μαζι με Κουνουπιέρα την έχουν τα prenatal. Εχει 100 ευρώ όλο το σύστημα, ειναι απο πολύ καλής ποιότητας τούλι κ ειναι παρά πολυ στερεά γιατί σφηνώνεται στην κούνια πανω κ δεν ειναι μια βάση απλή στο πάτωμα, όπου απ οτι ακούω απο φίλες αυτές ειναι λιγο επικίνδυνες γιατί αργότερα τα μωρά όταν αρχίζουν Ν πιάνουν με τα χεράκια τους τραβάνε την Κουνουπιέρα κ αν δεν ειναι σταθερή μπορεί Ν τους έρθει στο κεφάλι..

Ναι, το καθισματάκι αυτοκινήτου είναι περίπου για ένα χρόνο, μέχρι 13 κιλά. Και είναι, σαν ξαπλωτό, όχι τελείως βέβαια και μπαίνει ανάποδα στο κάθισμα. Λέω να πάρω και μια βάση για να το βάζω και να το βγάζω εύκολα όταν πχ πάω σουπερ μάρκετ κτλ. Δεν ξέρω, αλλά νομίζω θα είναι ευκολία..Μάλλον της maxi cosi θα πάρω, εσείς;

Πολύ ωραίο το λίκνο Kitriblue , μεγειά!

Κορίτσια, πήγα και γω στο ΙΚΕΑ, να στε καλά, όσες ενημερώσατε για τις πετσετούλες,πήρα 3 συσκευασίες χεχεεχ Πηρα και έναν υπνόσακο,αχ τι γλυκούλη :D:D Έχει και μια αλλαξιέρα πολύ φτηνή, αυτή που λες, Kitriblue . Είναι σταθερή, πώς την είδες; Και παίρνεις και το πλαστικό αυτό το φουσκωτό,ε; Και είδα και μια λεκάνη, μπανιερίτσα. Είχε και κάτι σαν παπλωματάκι, αλλά δεν είναι πάπλωμα. Είναι τετράγωνο και δεν ξέρω αν είναι για να τα ξαπλώνεις εκεί ή για να τα τυλίγεις.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Το στρώμα ειναι οτι πρέπει! Ίσως ομως του πάρω ένα απο κοκοφοίνικες να βάλω απο πανω γιατί εχω ακούσει οτι ειναι πολυ καλα αλλα κ πάλι ολοι μου λένε πως δεν ειναι απαραίτητο..

Οςο για την Κουνουπιέρα δεν μπορείς να παρίες βάση για να στερεωθεί πανω του γιατί δεν μπορεί να στερεωθεί με ασφάλεια. Εγω πήρα μια απλή Κουνουπιέρα λίκνου η οποία ουσιαστικά σκεπάζει το λίκνο απο πανω, χρησιμοποιητε στη καλαθουνα, στο καροτσι , στο πορτ μπεμπέ, παντού.εχει λάστιχο γύρω γύρω..

Αυτη με τη βάση που λες ειναι για κούνια καλύτερη κ πιο ασφαλής. Επισης επειδη εχω κανει πολυ μεγάλη έρευνα , την πιο καλή ποιοτικώς κ την πιο σταθερή βάση μαζι με Κουνουπιέρα την έχουν τα prenatal. Εχει 100 ευρώ όλο το σύστημα, ειναι απο πολύ καλής ποιότητας τούλι κ ειναι παρά πολυ στερεά γιατί σφηνώνεται στην κούνια πανω κ δεν ειναι μια βάση απλή στο πάτωμα, όπου απ οτι ακούω απο φίλες αυτές ειναι λιγο επικίνδυνες γιατί αργότερα τα μωρά όταν αρχίζουν Ν πιάνουν με τα χεράκια τους τραβάνε την Κουνουπιέρα κ αν δεν ειναι σταθερή μπορεί Ν τους έρθει στο κεφάλι..

Κουνουπιερα με βαση πηρα και εγω για τη κουνια αλλα την πηρα πολυ πιο οικονομικα , και ειναι στερεη πανω στην κουνια...ριξτε μια ματια: http://www.beboulino.gr/%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B9-4-3x1-9-776

και το σταντ:http://www.beboulino.gr/%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82/047

:)

8LVMp3.png

Ναι, το καθισματάκι αυτοκινήτου είναι περίπου για ένα χρόνο, μέχρι 13 κιλά. Και είναι, σαν ξαπλωτό, όχι τελείως βέβαια και μπαίνει ανάποδα στο κάθισμα. Λέω να πάρω και μια βάση για να το βάζω και να το βγάζω εύκολα όταν πχ πάω σουπερ μάρκετ κτλ. Δεν ξέρω, αλλά νομίζω θα είναι ευκολία..Μάλλον της maxi cosi θα πάρω, εσείς;

Πολύ ωραίο το λίκνο Kitriblue , μεγειά!

Κορίτσια, πήγα και γω στο ΙΚΕΑ, να στε καλά, όσες ενημερώσατε για τις πετσετούλες,πήρα 3 συσκευασίες χεχεεχ Πηρα και έναν υπνόσακο,αχ τι γλυκούλη :D:D Έχει και μια αλλαξιέρα πολύ φτηνή, αυτή που λες, Kitriblue . Είναι σταθερή, πώς την είδες; Και παίρνεις και το πλαστικό αυτό το φουσκωτό,ε; Και είδα και μια λεκάνη, μπανιερίτσα. Είχε και κάτι σαν παπλωματάκι, αλλά δεν είναι πάπλωμα. Είναι τετράγωνο και δεν ξέρω αν είναι για να τα ξαπλώνεις εκεί ή για να τα τυλίγεις.

Σε ευχαριςτουυυυμε!! :D Ναι οι πετσέτουλες ειναι οικονομικότατες κ πλυνε βάλε όπως λεν οι φιλες μου που τις έχουν ! Εγω πήρα 2 πακέτα ..ναι την αλλαξιερα αυτη πήρα που εχει 29,90. Κοίταξε να δεις δεν την έχουμε ανοίξει ακόμα να τη συναρμολογησουμε αλλα κ πάλι όσες φιλες μου την πήραν μια χαρά Τους βγήκε. Ειναι οικονομική κ τη δουλειά της την κανει. Κ στην τελική αν δε θες συρτάρια κ πολυτέλειες η δεν ξέρεις όπως εγω σε τι σπιτι θα βρίσκομαι σε 3 μήνες που θα μετακομίσω ειναι μια χαρά. Την ίδια ακριβώς την είδα στο motherbaby.gr στα 28 ευρώ σε ποιο πολλα χρώματα κ αν δεν την ειχα πάρει απο το ικεα θα την έπαιρνα απο εκεί να ενισχύσω ελληνικό μαγαζί να σου πω την αλήθεια. Ναι κ ρίχνεις απο πανω το πλαστικό κ είσαι μια χαρά.

Σας είπα οτι στα motherbaby.gr δίνουν δωρεάν το μαξιλάρι θηλασμού είτε αγοράσεις κατι είτε όχι; Δε το θυμάμαι αν σας το ΠΑ.

Εγω σαν κάθισμα ΙΧ πήρα της cam που ήταν τριλογία με το καροτσι κ την καλαθουνα κ τώρα θα πάρω κ εγω τη βάση για περισσότερη όπως λες ευκολία...

Απο μπανιέριτσα πήρα το flexibath της stokke που το είχαν προσφορά τα mothercare στα 41 ευρώ. Εχω ακούσει τα καλυτερα κ γι αυτο. Κ ένα πολυ μεγάλο πλεονέκτημα ειναι οτι κλείνει κ δεν πιάνει χώρο!

Κουνουπιερα με βαση πηρα και εγω για τη κουνια αλλα την πηρα πολυ πιο οικονομικα , και ειναι στερεη πανω στην κουνια...ριξτε μια ματια: http://www.beboulino.gr/%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B9-4-3x1-9-776

και το σταντ:http://www.beboulino.gr/%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82/047

:)

Πολυ καλή τιμή όντως σε ευχαριστούμε d_i_d!

Τη δοκίμασες ειναι οκ; γιατί εγω όσες πηγα κ δοκίμασα κ τράβαγα δε μου φάνηκαν κ πολυ σόι ...κ εχω λιγο με αυτο ας πούμε τρομάξει γιατί ο μικρός της ξάδερφης μου κάποια στιγμή τράβηξε την Κουνουπιέρα φαίνεται πιο δυνατά κ του ρθε στο κεφάλι...κ καλα να σκιςτει Το τούλι κ να πέσει αυτούνου του πέσε όλο το σίδερο κάτω . ενώ αυτη που είδα στα prenatal στηρίζετε σε σε 2 σημεία πανω κάτω στο ξύλο της κούνιας οποτε οςο κ να τραβήξει το μωρο άντε να σκιστεί το πανί , να πέσει ομως το σίδερο αποκλείεται.

Συγνώμη δε θέλω να σε τρομάξω , αλλα κάνε δοκιμές κ τραβά.. Καλυτερα τώρα εσυ παρα το μπεμπέ αργότερα.;)

Μαλλον σε αυτο θα καταληξω γιατι δεν εχω πολυ χωρο στο υπνοδωματιο μου οποτε δεν μπορω να παρω μεγαλο λικνο..σε ευχαριστω για τις πληροφοριες

Κοριτσια οσες ειστε απο αθηνα μηπως ξερετε ενα μαγαζι agora.net στην Νεα Ιωνια?εχω βρει καποια πραγματα στο ιντερνετ πιο φθηνα και ελεγα να τα παραγγειλω?ειναι καλο το μαγαζι?

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο μενα αν κ χαμένη εδώ κ ένα δίμηνο, καθώς η ψυχολογία έχει πιάσει πατο με τη δουλειά, με οικογενειακά κ υποχρεώσεις. Ήθελα πολυ να μπαίνω να σας διαβάζω να πω κ γω τι πήρα τι όχι κ τι ψάχνω αλλα καμία απολύτως διάθεση...

Αλλα τωρα είμαι όντως χάλια! Ο γιατρός μου βρήκε μύκητες κ μου έγραψε lomexin υποθετα κ κρέμα κ vibramicyn αντιβίωση απο το στόμα. Ως συνήθως διάβασα αντεδειξείς κ Τσούπ! Βρήκα οτι η αντιβίωση δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσύνη. Ψάχνωντας το παραπάνω λέει μακριά απο 2ο κ 3ο τρίμηνο εγκυμοσύνης, πρόβλημα σε οστά του μωρού, σε δόντια κ δρυς πλαίσια. Ρωτάω το γιατρό μου λέει όχι μπορείς να το πάρεις γιατί όλα τα φάρμακα γράφουν οτι απαγορεύονται.

Κ σας ρωτώ: τι σκατα να κάνω; Σκεφτόμουν μήπως πάρω μόνο τα κλοπιμαία υποθετα κ την κρέμα αλλα πάλι αν δεν περάσει πως επιδρά στην εγκυμοσύνη? αχ βαχ έχω τρελαθεί.... Καμία σας έχει πάρει vibramicyn να μου πει! Διανυω κ την 31η βδομάδα κ φοβάμαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κ απο μενα αν κ χαμένη εδώ κ ένα δίμηνο, καθώς η ψυχολογία έχει πιάσει πατο με τη δουλειά, με οικογενειακά κ υποχρεώσεις. Ήθελα πολυ να μπαίνω να σας διαβάζω να πω κ γω τι πήρα τι όχι κ τι ψάχνω αλλα καμία απολύτως διάθεση...

Αλλα τωρα είμαι όντως χάλια! Ο γιατρός μου βρήκε μύκητες κ μου έγραψε lomexin υποθετα κ κρέμα κ vibramicyn αντιβίωση απο το στόμα. Ως συνήθως διάβασα αντεδειξείς κ Τσούπ! Βρήκα οτι η αντιβίωση δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσύνη. Ψάχνωντας το παραπάνω λέει μακριά απο 2ο κ 3ο τρίμηνο εγκυμοσύνης, πρόβλημα σε οστά του μωρού, σε δόντια κ δρυς πλαίσια. Ρωτάω το γιατρό μου λέει όχι μπορείς να το πάρεις γιατί όλα τα φάρμακα γράφουν οτι απαγορεύονται.

Κ σας ρωτώ: τι σκατα να κάνω; Σκεφτόμουν μήπως πάρω μόνο τα κλοπιμαία υποθετα κ την κρέμα αλλα πάλι αν δεν περάσει πως επιδρά στην εγκυμοσύνη? αχ βαχ έχω τρελαθεί.... Καμία σας έχει πάρει vibramicyn να μου πει! Διανυω κ την 31η βδομάδα κ φοβάμαι...

ολα τα φαρμακα ειναι η αληθεια οτι γραφουν οχι κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης...γιατι απλα η φαρμακευτικη θελει να ειναι καλυμμενη..αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι τοσο επικινδυνο...ας πουμε και τα σπρει για τη μυτη ακομα γραφουν οχι στην εγκυμοσυνη οπως και πολλες βιταμινες...αυτο και παλι δε σημαινει κατι αν σου δωσει ο γιατρος το οκ αναλογα με τη φαση της εγκυμοσυνης,....καταλαβαινω το αγχος σου αλλά καλυτερα να ακουσεις τον γιατρο σου και να την παρεις για να μην εχεις καμια επιπλοκη χειροτερη και πιο επικινδυνη ισως... νομιζω πλεον πως στο σημειο της εγκυμοσυνης που ειμαστε δεν εχουν επιπτωσεις στο μωρο ολα τα φαρμακα...σιγουρα το καλυτερο ειναι να μην επιβαρυνεται ο οργανισμος αλλά μην αγχωνεσαι και προπαντων κοιταξε την ψυχολογια σου γιατι καθε σου στεναχωρια την καταλαβαινει και το μικρακι...

8LVMp3.png

Πολυ καλή τιμή όντως σε ευχαριστούμε d_i_d!

Τη δοκίμασες ειναι οκ; γιατί εγω όσες πηγα κ δοκίμασα κ τράβαγα δε μου φάνηκαν κ πολυ σόι ...κ εχω λιγο με αυτο ας πούμε τρομάξει γιατί ο μικρός της ξάδερφης μου κάποια στιγμή τράβηξε την Κουνουπιέρα φαίνεται πιο δυνατά κ του ρθε στο κεφάλι...κ καλα να σκιςτει Το τούλι κ να πέσει αυτούνου του πέσε όλο το σίδερο κάτω . ενώ αυτη που είδα στα prenatal στηρίζετε σε σε 2 σημεία πανω κάτω στο ξύλο της κούνιας οποτε οςο κ να τραβήξει το μωρο άντε να σκιστεί το πανί , να πέσει ομως το σίδερο αποκλείεται.

Συγνώμη δε θέλω να σε τρομάξω , αλλα κάνε δοκιμές κ τραβά.. Καλυτερα τώρα εσυ παρα το μπεμπέ αργότερα.;)

ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλά το κοιταξα και εγω και στηριζεται και αυτο σε 2 σημεια πανω και κατω στη κουνια για απολυτη σταθεροτητα....εχει και εικονες στο λινκ αν δεις...απλα αυτο το μαγαζι ειναι Θεσσαλονικη, αλλά στελνει παντου...:)

8LVMp3.png

ολα τα φαρμακα ειναι η αληθεια οτι γραφουν οχι κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης...γιατι απλα η φαρμακευτικη θελει να ειναι καλυμμενη..αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι τοσο επικινδυνο...ας πουμε και τα σπρει για τη μυτη ακομα γραφουν οχι στην εγκυμοσυνη οπως και πολλες βιταμινες...αυτο και παλι δε σημαινει κατι αν σου δωσει ο γιατρος το οκ αναλογα με τη φαση της εγκυμοσυνης,....καταλαβαινω το αγχος σου αλλά καλυτερα να ακουσεις τον γιατρο σου και να την παρεις για να μην εχεις καμια επιπλοκη χειροτερη και πιο επικινδυνη ισως... νομιζω πλεον πως στο σημειο της εγκυμοσυνης που ειμαστε δεν εχουν επιπτωσεις στο μωρο ολα τα φαρμακα...σιγουρα το καλυτερο ειναι να μην επιβαρυνεται ο οργανισμος αλλά μην αγχωνεσαι και προπαντων κοιταξε την ψυχολογια σου γιατι καθε σου στεναχωρια την καταλαβαινει και το μικρακι...

Το ξέρω βρε Did μου οτι το καταλαβαίνει το σπορακι αλλα οταν όλα τα site τα ιατρικά γράφουν για την επικινδυνότητα, τι κανεις; Κ δεν έχω ιδέα τι μπορεί να προκαλέσει ο μύκητας κατα τη διάρκεια τοκετού, κ απο την άλλη οκ θέλω να τον εμπιστευτεί, αλλα ρισκάρεις την υγεία του μωρού; Αχχχχ.... Απο νωρίς στα βάσανα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ξέρω βρε Did μου οτι το καταλαβαίνει το σπορακι αλλα οταν όλα τα site τα ιατρικά γράφουν για την επικινδυνότητα, τι κανεις; Κ δεν έχω ιδέα τι μπορεί να προκαλέσει ο μύκητας κατα τη διάρκεια τοκετού, κ απο την άλλη οκ θέλω να τον εμπιστευτεί, αλλα ρισκάρεις την υγεία του μωρού; Αχχχχ.... Απο νωρίς στα βάσανα!

Σε καταλαβαίνω...το ίδιο πρόβλημα ειχα κ εγω νομίζω στην 28 εβδομάδα ήμουν..

Μου έδωσε την dalacin κρέμα κολπικη κ έλεγε τα ίδια πραγματα, δεν την πήρα στην αρχή κ έβαζα χαμομηλιών κ σόδα, αλλα το πρόβλημα επιδεινώθηκε κ τελικά την πήρα γιατί αν διαβάσεις υπάρχουν αερόβια κ αναερόβια μικρόβια στην εγκυμοσυνη τα οποία ειναι πααααρα πολυ επικίνδυνα , πιο δυνα απο τα φάρμακα,..

Μια φίλη μου ήταν με κολπικά απο τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης της γιατί είχε μύκητες συνέχεια , κ τώρα η μπουμπη της ειναι 7 μηνών υγιέστατη.

Όπως λέει κ η d_i_d ολα τα φάρμακα λένε όχι κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;..

Κατι ξέρει ο γιατρό κ στα δίνει..το θέμα ειναι να τον εμπιστεύεσαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...