Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

χαιρετω τις προσεχως μανουλες....ελπιζω να περνατε ενα ησυχο κ ομορφο σαββατοβραδο...

ερωτηση ....ραγαδες? εμφανισε καμια? μεσα σε ενα βραδυ ξαφνικα, εκανα μια ραγαδα μωβ μωβ κατω χαμηλα στη κοιλια...απελπιστηκα....γιατι βαζω οοοολη μερα κρεμες και λαδια...και η κοιλια μου εχει ελαστικοτητα και χωρο ακομα...δεν ξερω απο που και γιατι εμφανιστηκε...ελπιζω να μη κανω και αλλες....

αυτες οι ασπρες πετσετες απο τα ικεα ειναι σωτηριες, και θα μας εξυπηρετησουν πολυ....εγω τις ειχα και για γενικες χρησεις στο σπιτι ....

πλεον ανυπομονω να φτασει ο καιρος να γεννηθουν...

και εγω δεν σταμάτησα να βάζω λαδάκι και έβγαλα ραγάδες να δώ απο εδώ και πέρα πόσες ακόμα θα βγάλω!!!!!!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και χρόνια πολλά στις ήδη μανούλες και σε εμάς φυσικά που θα γίνουμε σε λίγο καιρό !!

Rina80 Άστο αυτό το θέμα με τις ορμόνες άσε και εγώ εύκολα κλαίω αλλα πιο εύκολα θυμώνω και ουρλιάζω σαν τρελή για τα πιο αστεία πράγματα ο κακομοίρης ο άντρας μου εύχομαι να με αντέξει γιατι ούτε εγώ δεν αντέχω τον εαυτό μου!!!!!και εγώ απο το ικέα πήρα πανάκια κορίτσια και μάλλον απο το h m θα πάρω σουτιέν θηλασμού!!Φτιάξαμε και εμείς το δωμάτιο της μπέμπας μας,ήρθαν πολύ νωρίτερα απο οτι περιμέναμε τα έπιπλα αλλα καλύτερα γιατι το είχα άνχος τώρα μένει μόνο το πλύσιμο και σιδέρωμα των ρούχων, η βαλίτσα και κατι τελευταία ψώνια!!!!Άντε κορίτσια λίγος καιρός μας έμεινε εγώ κοιτάω τα θετικά τεστάκια εγκυμοσύνης που φύλαξα και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω,θα το πιστέψω μόλις την κρατήσω στην αγκαλιά μου!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Κοριτσια καλημερα!!μηπως εχει καμια απο σας αγορασει το καροτσι της inglesina trilogy και ποσο το πηρε και απο που??

Καλησπερα Βανέσα! Εγώ το εχω πάρει απο το the baby city 719?... Ειναι πολυ όμορφο και ευρύχωρο!!! Μας έδωσαν δώρο το στρώματα κι για το πορτ μπεμπέ, τη βάση αυτοκινήτου και κατι έξτρα ζώνες που δένεις το πορτ μπεμπέ στο αυτοκίνητο...

Καλησπερα Βανέσα! Εγώ το εχω πάρει απο το the baby city 719?... Ειναι πολυ όμορφο και ευρύχωρο!!! Μας έδωσαν δώρο το στρώματα κι για το πορτ μπεμπέ, τη βάση αυτοκινήτου και κατι έξτρα ζώνες που δένεις το πορτ μπεμπέ στο αυτοκίνητο...

Καλησπερα....και γω το κοιταζω και τοσο το βρισκω στην τιμη απλα ελεγα μηπως το πουλανε πουθενα πιο φτηνα....μου φαινεται πολυ βολικο και ανετο καροτσι και το πιο βασικο ανοιγει και κλεινει πανευκολα....το ειχαν ετοιμοπαραδοτο η κανει λιγο καιρο να ρθει?

Καλησπερα....και γω το κοιταζω και τοσο το βρισκω στην τιμη απλα ελεγα μηπως το πουλανε πουθενα πιο φτηνα....μου φαινεται πολυ βολικο και ανετο καροτσι και το πιο βασικο ανοιγει και κλεινει πανευκολα....το ειχαν ετοιμοπαραδοτο η κανει λιγο καιρο να ρθει?

Σ'αυτο δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Εγώ το είχα παραγγείλει τέλος Φεβρουαρίου και είχα ζητήσει να μου το φέρουν αρχές Απριλίου μαζί με τα έπιπλα... Ίσως να μπορούν να στο έχουν σύντομα..

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και χρόνια πολλά στις ήδη μανούλες και σε εμάς φυσικά που θα γίνουμε σε λίγο καιρό !!

Rina80 Άστο αυτό το θέμα με τις ορμόνες άσε και εγώ εύκολα κλαίω αλλα πιο εύκολα θυμώνω και ουρλιάζω σαν τρελή για τα πιο αστεία πράγματα ο κακομοίρης ο άντρας μου εύχομαι να με αντέξει γιατι ούτε εγώ δεν αντέχω τον εαυτό μου!!!!!και εγώ απο το ικέα πήρα πανάκια κορίτσια και μάλλον απο το h m θα πάρω σουτιέν θηλασμού!!Φτιάξαμε και εμείς το δωμάτιο της μπέμπας μας,ήρθαν πολύ νωρίτερα απο οτι περιμέναμε τα έπιπλα αλλα καλύτερα γιατι το είχα άνχος τώρα μένει μόνο το πλύσιμο και σιδέρωμα των ρούχων, η βαλίτσα και κατι τελευταία ψώνια!!!!Άντε κορίτσια λίγος καιρός μας έμεινε εγώ κοιτάω τα θετικά τεστάκια εγκυμοσύνης που φύλαξα και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω,θα το πιστέψω μόλις την κρατήσω στην αγκαλιά μου!!

αντε κοριτσακι ηρθαν και τα πραγματακια σας.Μπραβο.καλοριζικα και με το καλο η μπεμπουλινα σας!!!

Maternity_codemini.php#

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!κι εγω τωρα αρχισα να κοιταζω για καροτσι.Αυτο που λετε κοριτσια το εχει ηδη μια γνωστη μου και το θεωρει τελειο.απλα εγω το βρισκω αρκετα ακριβο...παντως λενε οτι ειναι κορυφαιο.ακομη ψαχνω...εγω κοριτσια αρχισα και μαζευω πραγματα για τη βαλιτσα και λεω σιγα σιγα να τα πλυνω και να την ετοιμασω.αυτο το σκ ελπιζω να τελειωσω και με το σπιτι και μετα σιγα σιγα να χαλαρωσουμε.να εχω τουλαχιστον μονο τη δουλεια.

Maternity_codemini.php#

Το trilogy της inglesina το εχω δει και το εχει κ φιλη μου κ ειναι πολυ καλο. Εμεις δεν το πηραμε γιατι εχουμε μικρο αυτοκινητο κ δε χωραγε στο πορτ μπαγκαζ.πηραμε το peg per ego 500. Ηταν το μονο που χωραγε απο αυτα που μας αρεσαν...αντε...ανυπομονω να τα ανοιξουμε....

κοριτσια να σας πω...τα μωρακια σας τα νιωθετε οπως πριν; εγω απο το σκ πολυ αμυδρα...ενω πριν εκανε χορευτικα.. να ανησυχησω; σκεφτομδι οτι ισως να ριναι επειδη μειωνεται ο χωρος...την πεμπτη θα παω στο γιατρο οποτε...υπομονη...

Καλημερα κοριτσια!τι κανετε?εγω ημουν αναμεσα στο stokke και στο trilogy καροτσι απλα νομιζω οτι το stokke δεν βολευει και παρα πολυ και ειναι και πολυ πιο ακριβο αν θες να αγορασεις και το πορτ μπεμπε και το καθισμα αυτοκινητου....στο καθισμα αυτοκινητου που εχουν τα καροτσια για ποσο καιρο θα χωραει το μωρο??ααα μηπως εχει καμια παρει το λικνο chicco next 2 me?ειναι βολικο?

Το trilogy της inglesina το εχω δει και το εχει κ φιλη μου κ ειναι πολυ καλο. Εμεις δεν το πηραμε γιατι εχουμε μικρο αυτοκινητο κ δε χωραγε στο πορτ μπαγκαζ.πηραμε το peg per ego 500. Ηταν το μονο που χωραγε απο αυτα που μας αρεσαν...αντε...ανυπομονω να τα ανοιξουμε....

κοριτσια να σας πω...τα μωρακια σας τα νιωθετε οπως πριν; εγω απο το σκ πολυ αμυδρα...ενω πριν εκανε χορευτικα.. να ανησυχησω; σκεφτομδι οτι ισως να ριναι επειδη μειωνεται ο χωρος...την πεμπτη θα παω στο γιατρο οποτε...υπομονη...

Καλημέρα κορίτσια!!!! Ρίνα κ εγώ το ίδιο, εχθές τον ένιωθα πιο αμυδρά το μπέμπη απ' ότι συνήθως...σήμερα βέβαια με ξύπνησαν οι κλωτσιές του......πιστεύω ότι είναι αυτό που λες ότι μειώνεται ο χώρος....εγώ έχω ραντεβού σε μια εβδομάδα....αλλά αν δω οτι έτσι συνεχίζεται θα την πάρω τηλ τη γιατρό μου.:confused:

BawYp3.png

HgGgp3.png

Διαφημίσεις

Rina κ εγω κάποια στιγμή δεν τον άκουγα παρά πολυ ... Μάλλον βαριόταν..χιχι..

Πάντως ο γιατρός μου είχε πει πανω απο 8ωρο αν δεν τον ακουω , ούτε μια κίνηση ομως, χρειάζεται ενημέρωση. Μην ανησυχείς, μετά απο την 29η εβδομάδα αλλάζει το προγράμμα ύπνου τους..

Καλημερα κοριτσια, πως ειστε? Ελπιζω ολες καλα! Εχω μερες να γραψω, οι υποχρεωσεις τρεχουν.. Θελω να σας πω ενα θεμα μου να μου πειτε κι εσεις την γνωμη σας.

Η καμπυλη σακχαρου μου ειχε δειξει μια χαρα, μονο μια τιμη απο τις 4 ηταν οριακα. Ο γυν/γος μου συνεστησε διατροφη και επισκεφτηκα χθες την ενδοκρινολογο. Το προβλημα: Η εν λογω γιατρος μοιαζει ειναι πολυ αναλυτικη, γιαυτο και παω. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι μου εδωσε μηχανηματακι μαζι με διατροφη να μετριεμαι 6!! φορες την ημερα για δυο βδομαδες και βλεπουμε. Μαλιστα μου ειπε πως αν το σακχαρο ανεβαινει θα μου χορηγησει ινσουλινη και δεν ειναι κατι κακο. Κοριτσια ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΑΚΧΑΡΟ, μην τρελαθουμε. Οκ να κανω διατροφη, αντε και να μετρηθω αλλα με υπεβαλλε σε μια διαδικασια αγχωτικη χωρις σοβαρο λογο. Ξεκινησα ηδη σημερα, ειμαι με το ρολοι στο χερι και θα ειμαι για μερες ακομα.

Επισης- αναφερομαι στην ιδια γιατρο- θυμαστε που η tsh μου ηταν φυσιολογικη τιμη για εναν απλο ενηλικα και λιγο ανεβασμενη για εγκυες? Ωραια. Μου δωσε χαπι, εχει ρυθμιστει κι ολα πανε καλα. Οταν τη ρωτησα ποτε θα το κοψω μου απαντησε μπορει και ποτε. Μα, της λεω, οι τιμες μου προ εγκυμοσυνης ηταν μια χαρα, αν ειναι ετσι μετα γιατι να συνεχισω? Αλλαξε σταση και μου ειπε μολις σαραντησω να το ξαναδουμε.

Ρε κοριτσια στανταρ πελατισσα μηπως ψαχνει? Γιατι αν διαπιστωσω κατι τετοιο, θα νευριασω πολυ. Προς ωρας εχω θυμωσει που εχω υποβληθει σε μια διαδικασια ανευ λογου και αιτιας, αλλα επειδη η μια μου τιμη ηταν οριακη κι επειδη στην εγκυμοσυνη δεν παιζουμε, αποφασισα να ακολουθησω αυτο που μου συνεστησε. Και βλεποντας και κανοντας.

Ισως με συμβουλευσετε να παω και αλλου, αλλα πιστεψτε με, βαρεθηκα να ψαχνω γιατρους οπου ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του. Πρωτα σε μια αλλη ειχα παει και εκεινη ηθελε να με βλεπει καθε εξι μηνες (θα ειχα γεννησει μεχρι τοτε εν τω μεταξυ).

Τα νευρα μου.

tf9Xp3.png

Καλημερα κοριτσια!τι κανετε?εγω ημουν αναμεσα στο stokke και στο trilogy καροτσι απλα νομιζω οτι το stokke δεν βολευει και παρα πολυ και ειναι και πολυ πιο ακριβο αν θες να αγορασεις και το πορτ μπεμπε και το καθισμα αυτοκινητου....στο καθισμα αυτοκινητου που εχουν τα καροτσια για ποσο καιρο θα χωραει το μωρο??ααα μηπως εχει καμια παρει το λικνο chicco next 2 me?ειναι βολικο?

κατα αρχην πρέπει να βεβαιωθείς οτι το καθιςμα ΙΧ που προςφερει Το καροτσι ειναι απο ηλικία 0. Γιατι αυτά ειναι ειδικά κ δεν έχουν κάθετη πλάτη αλλα λιγο ξαπλωτη. Αν ειναι έτσι Ειναι για 12 μήνες περίπου αναλόγως την ανάπτυξη του παιδιού.

Οςο για το λίκνο εγω το πήρα αυτο τη chicco next to me. Το πήρα προσφορά απο τα prenatal 199 ευρώ. Ειχα κανει μεγάλη έρευνα κ ήμουν μεταξύ αυτού κ του lullago της chicco .πηγα τα είδα απο κοντά κ είδα οτι το next to me είχε πολυ καλύτερο στρώμα . Ειναι πολυ ωραίο κ γενικότερα μεταφέρετε όπου θες. Κ μπορεί το μωρο να κοιμηθεί μεχρι κ 5 μηνών..αναλόγως πάλι την ανάπτυξη του.

Πάντως γενικά μου φάνηκε πολυ καλή ποιότητα. Κ πήρα κ 9 ευρώ μια Κουνουπιέρα για να βάλω απο πανω.

Καλημερα κοριτσια, πως ειστε? Ελπιζω ολες καλα! Εχω μερες να γραψω, οι υποχρεωσεις τρεχουν.. Θελω να σας πω ενα θεμα μου να μου πειτε κι εσεις την γνωμη σας.

Η καμπυλη σακχαρου μου ειχε δειξει μια χαρα, μονο μια τιμη απο τις 4 ηταν οριακα. Ο γυν/γος μου συνεστησε διατροφη και επισκεφτηκα χθες την ενδοκρινολογο. Το προβλημα: Η εν λογω γιατρος μοιαζει ειναι πολυ αναλυτικη, γιαυτο και παω. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι μου εδωσε μηχανηματακι μαζι με διατροφη να μετριεμαι 6!! φορες την ημερα για δυο βδομαδες και βλεπουμε. Μαλιστα μου ειπε πως αν το σακχαρο ανεβαινει θα μου χορηγησει ινσουλινη και δεν ειναι κατι κακο. Κοριτσια ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΑΚΧΑΡΟ, μην τρελαθουμε. Οκ να κανω διατροφη, αντε και να μετρηθω αλλα με υπεβαλλε σε μια διαδικασια αγχωτικη χωρις σοβαρο λογο. Ξεκινησα ηδη σημερα, ειμαι με το ρολοι στο χερι και θα ειμαι για μερες ακομα.

Επισης- αναφερομαι στην ιδια γιατρο- θυμαστε που η tsh μου ηταν φυσιολογικη τιμη για εναν απλο ενηλικα και λιγο ανεβασμενη για εγκυες? Ωραια. Μου δωσε χαπι, εχει ρυθμιστει κι ολα πανε καλα. Οταν τη ρωτησα ποτε θα το κοψω μου απαντησε μπορει και ποτε. Μα, της λεω, οι τιμες μου προ εγκυμοσυνης ηταν μια χαρα, αν ειναι ετσι μετα γιατι να συνεχισω? Αλλαξε σταση και μου ειπε μολις σαραντησω να το ξαναδουμε.

Ρε κοριτσια στανταρ πελατισσα μηπως ψαχνει? Γιατι αν διαπιστωσω κατι τετοιο, θα νευριασω πολυ. Προς ωρας εχω θυμωσει που εχω υποβληθει σε μια διαδικασια ανευ λογου και αιτιας, αλλα επειδη η μια μου τιμη ηταν οριακη κι επειδη στην εγκυμοσυνη δεν παιζουμε, αποφασισα να ακολουθησω αυτο που μου συνεστησε. Και βλεποντας και κανοντας.

Ισως με συμβουλευσετε να παω και αλλου, αλλα πιστεψτε με, βαρεθηκα να ψαχνω γιατρους οπου ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του. Πρωτα σε μια αλλη ειχα παει και εκεινη ηθελε να με βλεπει καθε εξι μηνες (θα ειχα γεννησει μεχρι τοτε εν τω μεταξυ).

Τα νευρα μου.

Χμμμμμμμ οκ... Δεν ειναι κακο να εξετάζεςαι έστω κ 6 φορές την ημέρα. Αυτο ειναι καλο για το μπεμπέ.

Αλλα εγω πραγματικά θα πήγαινα να πάρω κ άλλη γνώμη...ξέρω μπορεί να ειναι ολόκληρη διαδικασία αλλα θα Πήγαινα, γιατί κ φάρμακα στην εγκυμοσυνη δεν ειναι κ οτι καλύτερο , κ να μην τα χρειάζεσαι κιόλας..

Ολα για χάρη του μπεμπέ καντα !!!

Πάρε κ δεύτερη κ Τρίτη γνώμη.

Γιατί να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες κ να ανχωνεσαι ....

Κοριτςια μου μπείτε στο motherbaby.gr νομίζω σας το εχω ξανα αναφέρει το site ειναι ελληνικά προϊόντα πολυ πιο οικονομικά κ πολυ καλα ποιότηκα και απ οτι είδα σημερα σε όσες έγκυες πάνε εκεί χωρίς να αγοράσουν τίποτα κιόλας τους δίνουν δωρεάν το μαξιλάρι θηλασμού!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...