Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια! Καλό σ-κ!

Charline τέλεια η Μπέμπα σου! Σε λιγότερο απο 2 μηνες θα έχεις γεννήσει!

Κοριτσια τα σουτιέν θηλασμού τι νούμερο θα τα πάρετε? δηλαδή αυτο που φοράτε τωρα ή μεγαλύτερα? επίσης πιτζάμες ή νυχτικό απο που θα ψωνίσετε?

Διαφημίσεις

Ποια εννοείς; Τα τετράγωνα πανιά μάλλον. Ή τις πάνες αγκαλιάς;

Αν εννοείς τα πρώτα συγκεκριμένα στο mothercare δεν ξέρω αν έχει.

Εγώ παρήγγειλα μερικά από μαγαζί που πουλάει υφάσματα.

Σελτεδάκια είναι διάφορα. Αυτά που είπε η φίλη παραπάνω, αυτά που βάζεις στον ώμο σου για να ρεφτεί το μωρό, άλλα για άλλαγμα. Κι εγω δεν έχω καταλάβει καλά μη νομίζεις.

Καλημερα κοριτσια!!τι κανετε?ξυπνησα χθες και ηταν κατακοκκινο το ματι μου,με εκοβε κιολας ευτυχως εχω γνωστο οφθαλμιατρο και ηρθε και με ειδε σπιτι γιατι δεν σηκωνομαι και μου ειπε οτι επαθα επιπεφυκιτιδα....μου δωσε δυο κολλυρια για 5 μερες...ελπιζω να περασει...δεν μπορω να καταλαβω πως το κολλησα αφου δεν βγαινω εξω...αχ δυστηχως οταν εισαι στο κρεβατι ολα υπολειτουργουν...εχω και θεμα με τη δυσκοιλιοτητα που με ταλαιπωρει...υπομονη θα περασει ο καιρος...

νικηαντωνια81....κοιταζω τι θα μου χρειαστει και ειναι τοσα πολλα που μπερδευομαι....ναι αυτα τα ασπρα πανια μου λενε θα χρειαστουν πολλα στο νοσοκομειο γι αυτο κοιταζω να δω που τα εχουν...

τα 2 20 ευρω? ειναι σουτιεν θηλασμου? πολυ καλη τιμη. Εγω ειχα δει στα μαδερκεαρ αλλα δεν προσεξα τιμη κ δεν εχω αγορασει ακομα. Εχω αρχισει να αισθανομαι βαρια τα ποδια μου, ισως να εχουν πρηστει λιγο, το καταλαβα απο τα παπουτσια. κανει κ μια ζεστη! σημερα ειπα να παω να χτενιστω. με πηγε ο συζ με το συτοκινητο, καθησα 45 λεπτα στο κομμωτηριο κ επιστροφη με αυτοκ παλι. το χιλιομετανιωσα. ανυπομονουσα να τελειωσω να παω σπιτι να ξαπλωσω. απορω τη δευτερα που θα ερθω αθηνα κ εχω δυο γιατρους πως θα αντεξω! 29+4 ημερες....+13 κιλα....Παντως πστευω οτι απο οταν ξεκινησα την προγεστερονη ιδ τα 6 χαπια/ημερα λογω συσπασεων εχω κατακρατηση υγρων. φιλια σε ολες...

Κοριτσια γεια σας.Σημερα ολη μερα στο ποδι τωρα κατεληξα να μπω σε διαδικασια χαλαρωσης.litsa κοιτα να χαρεις την αδειουλα σου κοριτσι μου.με το καλο τωρα!Λοιπον το βιοφυσικο προφιλ κοριτσια ειναι μια εξεταση που συνδιαζει,αν δε κανω λαθος,καρδιοτοκογραφημα,doppler,υπερηχογραφημα και ελεγχεται καρδιακος και μυικος τονος του εμβρυου και αναπνευστικες κινησεις.γινεται μετα την 32η εβδομαδα νομιζω.εμενα προς το παρον μου ειπε οτι δε φαινεται να χρειαζεται.οχι τιποτα αλλο κοριτσια απο οτι καταλαβα το κανουν κι αυτο εξειδικευμενοι γιατροι οπως την αυχενικη και τη β επιπεδου και νομιζω στοιχιζει αρκετα...Οσο για κιλα ο τελευταιος μηνας ηταν συν 2.συνολο 12.με στραβοκοιταξε η γιατρος αλλα δεν ειπε τιποτα.Βλεπεται ειναι και η προγεστερονη στη μεση.Κατακρατηση φουλ.κοριτσια σουτιεν εχετε παρει?εγω λεω να παρω απο το h&m που εχει τα 2 στα 20ε.στα μαγαζια με τα εσωρουχα τα εχουν πολυ ακριβα και δε ξερω αν αξιζει το κοπο.εσεις πηρατε η ακομα?

Καλημερα κοριτσια!!τι κανετε?ξυπνησα χθες και ηταν κατακοκκινο το ματι μου,με εκοβε κιολας ευτυχως εχω γνωστο οφθαλμιατρο και ηρθε και με ειδε σπιτι γιατι δεν σηκωνομαι και μου ειπε οτι επαθα επιπεφυκιτιδα....μου δωσε δυο κολλυρια για 5 μερες...ελπιζω να περασει...δεν μπορω να καταλαβω πως το κολλησα αφου δεν βγαινω εξω...αχ δυστηχως οταν εισαι στο κρεβατι ολα υπολειτουργουν...εχω και θεμα με τη δυσκοιλιοτητα που με ταλαιπωρει...υπομονη θα περασει ο καιρος...

νικηαντωνια81....κοιταζω τι θα μου χρειαστει και ειναι τοσα πολλα που μπερδευομαι....ναι αυτα τα ασπρα πανια μου λενε θα χρειαστουν πολλα στο νοσοκομειο γι αυτο κοιταζω να δω που τα εχουν...

Στην παράλληλη της οδού κριάρη, ξέρεις που λεω βρίσκεται η Ένωση υφασμάτων και κοστίζει 4? το ένα + 0.50 για να στο ράψει εκτός και αν τα ράψεις μόνη σου. Παρήγγειλα 2 προχθές για να δώ το τελικό αποτέλεσμα κ θα τα πάρω την Τρίτη όπου κ θα σου πω.

Βρήκα κ στο ΗΡΑ με 3.90? αλλά χρωματιστά.

Στο mothercare ξέχασα να ρωτήσω γαμώτο το πρωί αλλά θα μάθω κ θα σου πω.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Στην παράλληλη της οδού κριάρη, ξέρεις που λεω βρίσκεται η Ένωση υφασμάτων και κοστίζει 4? το ένα + 0.50 για να στο ράψει εκτός και αν τα ράψεις μόνη σου. Παρήγγειλα 2 προχθές για να δώ το τελικό αποτέλεσμα κ θα τα πάρω την Τρίτη όπου κ θα σου πω.

Βρήκα κ στο ΗΡΑ με 3.90? αλλά χρωματιστά.

Στο mothercare ξέχασα να ρωτήσω γαμώτο το πρωί αλλά θα μάθω κ θα σου πω.

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες....θα στειλω τη μαμα μου να τα δει εκει που μου πες!!!εσυ που θα γεννησεις σε κλινικη σου χουν δωσε λιστα?ποσα ζητανε συνηθως?

Στα h&m τα 2 σουτιέν 20 ευρώ;;; Μπράβο ρε κοριτςια πολυ ωραια πληροφορία! Θα παω να κοιτάξω ! Ευχαριστούμε πολυ! Εγω ειχα δει στα mothercare τα 2 περίπου στα 40 ευρώ , κ πριν κανα 4 μήνες ειχα αγοράσει 1 απο το καταστήμα της γειτονιάς 40 ευρώ!!!

Λοιπόν Vanessa & νίκηαντωνια αλλα κ οι υπόλοιπες , σημερα βγήκα λιγο έξω για κατι δουλειές κ πήρα αλλαξιερα απο το ικεα λέγεται singlar 29,90 ευρώ κ Πανακια που ειναι για το ρέψιμο αλλα κ για το τοπικό πλύσιμο 100% βαμβάκι 3,9 ευρώ τα 10 κομμάτια !!! Όλες οι μαμάδες φίλες μου αυτά έχουν κ μου τα πρότειναν ανεπιφύλακτα! Κ ειναι οικονομικά ρε παιδια...ενώ παω κ βλέπω σε καταστήματα με βρεφικά τα 3 κόμματια 5 ευρώ...για εσάς κοριτςια που είστε Χανιά εχει κ εκεί ικεα !! Ετςι δεν ειναι ; Ο κωδικός στα Πανακια ειναι 400.545.38 κ η ονομασία ειναι krama και ειναι 30 x 30 εκ. Μπορείτε να τα παραγγείλετε κ να σας τα φέρουν σπιτι! Εντωμεταξύ το καλο ειναι οτι το θυλάκια που ειναι για να τα κρέμας εχει διαφορά χρώματα όποτε ξέρεις ας πούμε οτι τα κίτρινα κ τα κόκκινα ειναι για το ρέψιμο ενώ τα μπλε κ τα άσπρα ειναι για το πλύσιμο !

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες....θα στειλω τη μαμα μου να τα δει εκει που μου πες!!!εσυ που θα γεννησεις σε κλινικη σου χουν δωσε λιστα?ποσα ζητανε συνηθως?

Κλινική γαβριλάκη 8-10 και οι άλλες 2 ζητούν 15.

Αυτά είναι για διάφορες χρήσεις οπότε πάρε αρκετά.

Άμα πάει στην Ένωση η μητέρα σου θα της προτείνει η ίδια ένα πολύ ωραίο μαλακό πανί. Αξίζει να πάει εκεί. Εμένα μου άρεσαν πολύ.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Στα h&m τα 2 σουτιέν 20 ευρώ;;; Μπράβο ρε κοριτςια πολυ ωραια πληροφορία! Θα παω να κοιτάξω ! Ευχαριστούμε πολυ! Εγω ειχα δει στα mothercare τα 2 περίπου στα 40 ευρώ , κ πριν κανα 4 μήνες ειχα αγοράσει 1 απο το καταστήμα της γειτονιάς 40 ευρώ!!!

Λοιπόν Vanessa & νίκηαντωνια αλλα κ οι υπόλοιπες , σημερα βγήκα λιγο έξω για κατι δουλειές κ πήρα αλλαξιερα απο το ικεα λέγεται singlar 29,90 ευρώ κ Πανακια που ειναι για το ρέψιμο αλλα κ για το τοπικό πλύσιμο 100% βαμβάκι 3,9 ευρώ τα 10 κομμάτια !!! Όλες οι μαμάδες φίλες μου αυτά έχουν κ μου τα πρότειναν ανεπιφύλακτα! Κ ειναι οικονομικά ρε παιδια...ενώ παω κ βλέπω σε καταστήματα με βρεφικά τα 3 κόμματια 5 ευρώ...για εσάς κοριτςια που είστε Χανιά εχει κ εκεί ικεα !! Ετςι δεν ειναι ; Ο κωδικός στα Πανακια ειναι 400.545.38 κ η ονομασία ειναι krama και ειναι 30 x 30 εκ. Μπορείτε να τα παραγγείλετε κ να σας τα φέρουν σπιτι! Εντωμεταξύ το καλο ειναι οτι το θυλάκια που ειναι για να τα κρέμας εχει διαφορά χρώματα όποτε ξέρεις ας πούμε οτι τα κίτρινα κ τα κόκκινα ειναι για το ρέψιμο ενώ τα μπλε κ τα άσπρα ειναι για το πλύσιμο !

Δεν ήξερα ότι είναι και για το πλύσιμο τα πανακια αυτά.

Όντως στα μαγαζιά είναι ακριβούτσικα. Πήρα τα 5 με 10?.

Εννοείται πως θα πάω να τα δώ την Δευτέρα, ευχαριστούμε πολύ.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

χαιρετω τις προσεχως μανουλες....ελπιζω να περνατε ενα ησυχο κ ομορφο σαββατοβραδο...

ερωτηση ....ραγαδες? εμφανισε καμια? μεσα σε ενα βραδυ ξαφνικα, εκανα μια ραγαδα μωβ μωβ κατω χαμηλα στη κοιλια...απελπιστηκα....γιατι βαζω οοοολη μερα κρεμες και λαδια...και η κοιλια μου εχει ελαστικοτητα και χωρο ακομα...δεν ξερω απο που και γιατι εμφανιστηκε...ελπιζω να μη κανω και αλλες....

αυτες οι ασπρες πετσετες απο τα ικεα ειναι σωτηριες, και θα μας εξυπηρετησουν πολυ....εγω τις ειχα και για γενικες χρησεις στο σπιτι ....

πλεον ανυπομονω να φτασει ο καιρος να γεννηθουν...

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

τα 2 20 ευρω? ειναι σουτιεν θηλασμου? πολυ καλη τιμη. Εγω ειχα δει στα μαδερκεαρ αλλα δεν προσεξα τιμη κ δεν εχω αγορασει ακομα. Εχω αρχισει να αισθανομαι βαρια τα ποδια μου, ισως να εχουν πρηστει λιγο, το καταλαβα απο τα παπουτσια. κανει κ μια ζεστη! σημερα ειπα να παω να χτενιστω. με πηγε ο συζ με το συτοκινητο, καθησα 45 λεπτα στο κομμωτηριο κ επιστροφη με αυτοκ παλι. το χιλιομετανιωσα. ανυπομονουσα να τελειωσω να παω σπιτι να ξαπλωσω. απορω τη δευτερα που θα ερθω αθηνα κ εχω δυο γιατρους πως θα αντεξω! 29+4 ημερες....+13 κιλα....Παντως πστευω οτι απο οταν ξεκινησα την προγεστερονη ιδ τα 6 χαπια/ημερα λογω συσπασεων εχω κατακρατηση υγρων. φιλια σε ολες...

Στα h &m εχει σουτιεν θηλασμου,πακετο των 2 20 ευρω. Πηγα προχθες τα δοκιμασα, μια χαρα ειναι...θα δοκιμασεις για να δεις τι νουμερο θα παρεις,. Εγω δεν πηρα ακομα μηπως κ μεγαλωσει κ αλλο το στηθος. Αν κ ειχε περιθωριο να κουμπωσω πιο εξω τις κοπιτσες. Μαλλον βλακεια εκανα...τα συγκεκριμενα ειναι λιγο σπορ αλλα εχει κ πιο καλα με 25 το ενα. Παλι πιο φτηνα ειναι απο τα εσωρουχαδικα...

Ραγαδες δεν εχω μεχρι στιγμης, δεν εβαζα κρεμα καθε μερα,τωρα βαζω γιατι νιωθω την κοιλια να τσιτωνει τα βραδια. Αλλα μια φιλη που εβγαλε νωρις κ που στην κοιλια γενικα εχει θεματακι μου ειπε οτι εφυγαν μετα.

να θιξω ενα αλλο θεμα...πως πατε απο ορμονες; εγω ως τωρα δεν ειχα παρατηρησει τιποτα...τωρα..,εχω αποκτησει μια υπερευαισθησια...με τον αντρα μου...τις προαλλες κανονισα καφε με τον κουμπαρο μας στην περιοχη που μενει. Κ οταν του το ειπα νευριασε με τον κουμπαρο που δε με σκεφτεται...κ με βαζει να οδηγω εγκυο γυναικα (ο αντρας μου δεν οδηγει) κ δεν ερχεται αυτος. Κ αλλη φορα θα κανονιζω εγω γιατι εσυ δε σκεφτεσαι ρον εαυτο σου. Κ ανοιγουν κοριτσια οι βρυσες κ να μη σταματαω το κλαμα!!! Κ σημερα ηταν σκυμμενος κ εψαχνε κατι σακουλες. Κ πηγα να του κανω πλακιτσα να χουφτωσω λιγο πωπουδακι :oops: κ ο καημενος εχασε την ισορροπια του,επεσε κ χτυπησε....το τι κλαμα εριξα παλι..τι θα κανω; :oops:

Δεν ήξερα ότι είναι και για το πλύσιμο τα πανακια αυτά.

Όντως στα μαγαζιά είναι ακριβούτσικα. Πήρα τα 5 με 10?.

Εννοείται πως θα πάω να τα δώ την Δευτέρα, ευχαριστούμε πολύ.

Καλημερα κ χρονια πολλα ήδη κ μέλλουσες μανουλες!!

Ναι μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις όταν θα πλένεις το μωρο τοπικά αντί της μπουρνούζοπετσετας.! ;)

Καλημερα κ χρονια πολλα ήδη κ μέλλουσες μανουλες!!

Ναι μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις όταν θα πλένεις το μωρο τοπικά αντί της μπουρνούζοπετσετας.! ;)

Μμμμμμμ!!!!!! Τέλεια σκέψη!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...