Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μ!!!σημερα ειναι η τελευταια μ μερα στη δουλεια!!!!αντε ν παει 4 ν ξεμπερδευω...steviv ειλικρινα στενοχωριεμαι για σενα κ απορω πως δεν καταλαβαινει εφοσον ειναι κ γυναικα...εγω στο μαγαζι που δουλευω ειμαι με 3 αγορια κ πιστεψε με με ειχαν στ ωπα ωπα κ δεν κουνιομουν καν και φαντασου πως δεν εχουν κ ιδεα πως ειναι μια τετοια κατασταση...βεβαια ειχα λιγο ψυχολογικο πολεμο απτον υπευθυνο μ αλλα αυτο ειναι αλλο κομματι...οχι λογω εγκυμοσυνης αλλα λογω προσωπικων θεματων...κ απτο αφεντικο μ(ο οποιος εχει εδρα θεσσαλονικη κ οχι εδω) ειχα πολυ καλη αντιμετωπιση σε ολο το θεμα(ασχετα τι μπορει ν ελεγε απο μεσα τ χαχχαχα)...θα επρεπε ν σταματησεις για μενα τη δουλεια, ποσο μαλλον εφοσον εχεις κ συσπασεις...σκεψου μονο τ μωρακι σ...τπτ αλλο!!αυτο ειναι πανω απ ολα...εμενα μου δωσανε και το περιθωριο επιλογης ν δουλεψω οσο θελω μεχρι ν γεννησω για να κρατησω τις μερες για μετα την αδεια λοχειας που θαχω κ το μωρο και ουτε καν τ σκεφτηκα...εχω αναγκη απο ξεκουραση πριν υποδεχτω την πριγκιπισσα μ...βεβαια η συμβαση μ ειναι αοριστου κ ξερω πως προστατευομαι απτο νομο για 18 μηνες απτη γεννηση του παιδιου...συν του οτι δεν θα με αντικαταστησει καμια αλλη κοπελα μεχρι ν επιστρεψω σε 11 μηνες...μου ζητησαν απλα να δηλωσω υπευθυνα οτι θα επιστρεψω στη δουλεια μετα το 6μηνο του οαεδ και να μην τους κρεμασω...κ φυσικα ετσι θ γινει...πφφφφφφφ πολλα ειπα!!!κουραγιο σε οσες θα δουλεψουν μεχρι τελους....

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Άντε βρε Litsa! Τέλεια! Καλή ξεκούραση!!!

Κοριτσια όσες μιλούσατε για τα κιλα, ξέχασα να πω τι ξεχεσμα έφαγα την Τετάρτη απο τον γιατρο. Είχα πάρει μέσα σε 1,5 εβδομάδα 1,5 κιλό... Μου λέει να τσιμπάς συνέχεια αλλα απο λιγο. Μια λεπτή φέτα ψωμι το μεσημέρι (το ξεσκιζα) και μισό πιάτο φαΐ. Πως γίνεται αυτο??? πεινάω η ερμη! Το έραψα απο εχθές η κακομοίρα!

Litsa καλή ξεκούραση ! Άντε επιτέλους χαλάρωση !

M er σε καταλαβαίνω με το γεγονός οτι κάθεσαι κ δεν εχεις με τι να ασχοληθείς. Κ εγω μια απο τα ίδια...διάβασε βιβλιαράκι. Πάρε της πατσουρου για το θηλασμό! Εξαιρετικό!!

Οςο για την πείνα ααααστο ...συμπάσχω !

για σας κοριτσια μου! εχω αρκετες μερες να σας γραψω. καταρχας να καλοσωρισω τα καινουργια κοριτισια. με το καλο να κρατησετε τα μπεμπακια σας αγκαλιτσα!

η καμπυλη ζαχαρου ηταν πολυ καλη και ετσι δεν θα στερηθω τα παγωτακια μου,χιχιχι!

τη Δευτερα ειδαμε τη μπεμπα μας, εφτασε 1,080γρ και ο γιατρος μου ειπε θα ειναι μεγαλουτσικη. μου εδωσε και ασβεστιο το οποιο εχει καλη γευση αλλα μετα μου φερνει αναγουλα :?

vanessa23 δειγματα μου εχουν στειλει απο: frezyderm,targetpharma, chicco, sanilady και ενα τσαντακι η nutricia. εχω στειλει και σε αλλες εταιρειες και περιμενω.

litsa καλη αδεια και καλες βολτουλες απο δω και περα!

vanilitsa και εγω εχω μεγαλη κοιλια. το ιδιο ειχα και στο γιο μου,ειναι η κατασκευη τετοια!

pHNqp3.png9S1np2.png

για σας κοριτσια μου! εχω αρκετες μερες να σας γραψω. καταρχας να καλοσωρισω τα καινουργια κοριτισια. με το καλο να κρατησετε τα μπεμπακια σας αγκαλιτσα!

η καμπυλη ζαχαρου ηταν πολυ καλη και ετσι δεν θα στερηθω τα παγωτακια μου,χιχιχι!

τη Δευτερα ειδαμε τη μπεμπα μας, εφτασε 1,080γρ και ο γιατρος μου ειπε θα ειναι μεγαλουτσικη. μου εδωσε και ασβεστιο το οποιο εχει καλη γευση αλλα μετα μου φερνει αναγουλα :?

vanessa23 δειγματα μου εχουν στειλει απο: frezyderm,targetpharma, chicco, sanilady και ενα τσαντακι η nutricia. εχω στειλει και σε αλλες εταιρειες και περιμενω.

litsa καλη αδεια και καλες βολτουλες απο δω και περα!

vanilitsa και εγω εχω μεγαλη κοιλια. το ιδιο ειχα και στο γιο μου,ειναι η κατασκευη τετοια!

Καλησπερα ευχομαι και σε σενα καλη συνεχεια της εγκυμοσυνης.εχω στειλει και γω σε διαφορες εταιρειες αλλα μονο απο τη ΜΑΜ εχω παραλαβει μια πιπιλα.δεν ξερω αν ξερετε οτι και το babyspace αν γραφτεις λενε οτι σου στελνει ενα βαλιτσακι με διαφορα προιοντα αλλα εγω δεν το εχω παραλαβει ακομα...

Διαφημίσεις

καλησπέρα!και γω έχω αρκετες μερες να γραψω, διοτι δεν προλαβαινω με τις μικρες...

δειγματακια εγώ έχω λάβει από την chicco, nutricia ενα βαλιτσακι , pharmasept, κουπονια από τα babylino και πιπιλα και επιθεματα από τη μαμ.βαλιτσακι περιμενω και γω από την caredirect μου είχαν πει οτι θα το στειλουν όταν θα είμαι στον 8 μηνα...

τωρα από διαθεση κοριτσια ειμαι αστα να πανε, πολυ χαλια, εξαιτιας του βαρους κυριως.εσεις πως είστε από διαθεση? κατα τ' αλλά ο μπεμπης αρκετα δραστηριος δε μπορω να πω ...

Κοριτσια γεια σας.Σημερα ολη μερα στο ποδι τωρα κατεληξα να μπω σε διαδικασια χαλαρωσης.litsa κοιτα να χαρεις την αδειουλα σου κοριτσι μου.με το καλο τωρα!Λοιπον το βιοφυσικο προφιλ κοριτσια ειναι μια εξεταση που συνδιαζει,αν δε κανω λαθος,καρδιοτοκογραφημα,doppler,υπερηχογραφημα και ελεγχεται καρδιακος και μυικος τονος του εμβρυου και αναπνευστικες κινησεις.γινεται μετα την 32η εβδομαδα νομιζω.εμενα προς το παρον μου ειπε οτι δε φαινεται να χρειαζεται.οχι τιποτα αλλο κοριτσια απο οτι καταλαβα το κανουν κι αυτο εξειδικευμενοι γιατροι οπως την αυχενικη και τη β επιπεδου και νομιζω στοιχιζει αρκετα...Οσο για κιλα ο τελευταιος μηνας ηταν συν 2.συνολο 12.με στραβοκοιταξε η γιατρος αλλα δεν ειπε τιποτα.Βλεπεται ειναι και η προγεστερονη στη μεση.Κατακρατηση φουλ.κοριτσια σουτιεν εχετε παρει?εγω λεω να παρω απο το h&m που εχει τα 2 στα 20ε.στα μαγαζια με τα εσωρουχα τα εχουν πολυ ακριβα και δε ξερω αν αξιζει το κοπο.εσεις πηρατε η ακομα?

Maternity_codemini.php#

Κοριτσια γεια σας.Σημερα ολη μερα στο ποδι τωρα κατεληξα να μπω σε διαδικασια χαλαρωσης.litsa κοιτα να χαρεις την αδειουλα σου κοριτσι μου.με το καλο τωρα!Λοιπον το βιοφυσικο προφιλ κοριτσια ειναι μια εξεταση που συνδιαζει,αν δε κανω λαθος,καρδιοτοκογραφημα,doppler,υπερηχογραφημα και ελεγχεται καρδιακος και μυικος τονος του εμβρυου και αναπνευστικες κινησεις.γινεται μετα την 32η εβδομαδα νομιζω.εμενα προς το παρον μου ειπε οτι δε φαινεται να χρειαζεται.οχι τιποτα αλλο κοριτσια απο οτι καταλαβα το κανουν κι αυτο εξειδικευμενοι γιατροι οπως την αυχενικη και τη β επιπεδου και νομιζω στοιχιζει αρκετα...Οσο για κιλα ο τελευταιος μηνας ηταν συν 2.συνολο 12.με στραβοκοιταξε η γιατρος αλλα δεν ειπε τιποτα.Βλεπεται ειναι και η προγεστερονη στη μεση.Κατακρατηση φουλ.κοριτσια σουτιεν εχετε παρει?εγω λεω να παρω απο το h&m που εχει τα 2 στα 20ε.στα μαγαζια με τα εσωρουχα τα εχουν πολυ ακριβα και δε ξερω αν αξιζει το κοπο.εσεις πηρατε η ακομα?

εγω σουτιεν πηρα από h/m και εχω και άλλα 2 από triumph...

Καλημερα κοριτσια!!ναι μου ειχες γραψει τι εχεις ψωνισει ως τωρα..σε ευχαριστω να σαι καλα!!παιρνω ιδεες εδω απο το ιντερνετ ευτυχως και οτι μου πειτε και σεις ευχαριστως να σας ακουσω...να ρωτησω αυτα τα ασπρα πανια,σελτεδακια νομιζω τα λενε που τυλιγουν τα μωρα τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο και μετα σπιτι απο που τα εχετε ψωνισει?εχει το mothercare τετοια?

Ποια εννοείς; Τα τετράγωνα πανιά μάλλον. Ή τις πάνες αγκαλιάς;

Αν εννοείς τα πρώτα συγκεκριμένα στο mothercare δεν ξέρω αν έχει.

Εγώ παρήγγειλα μερικά από μαγαζί που πουλάει υφάσματα.

Σελτεδάκια είναι διάφορα. Αυτά που είπε η φίλη παραπάνω, αυτά που βάζεις στον ώμο σου για να ρεφτεί το μωρό, άλλα για άλλαγμα. Κι εγω δεν έχω καταλάβει καλά μη νομίζεις.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!Κοριτσια μου εγω πηγα γιατρο την Τριτη.Η μπεμπα ειναι 1450γρ,καλη αναπτυξη μου ειπε.Εγω αρχιζω να ψιλοπρηζομαι.Και ηδη με κουραζει πολυ η ζεστη.Σε γενικες γραμμες εψω ψωνισει αυτα που ηθελα.Απo mall πηρα σεντονακια και κουβερτουλα πικε.Θα γεννησω τελικα 3/7 προγραμματισμενα λογω και της πρωτης καισαρικης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...