Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλημερα!!!εγω μολισ αγχωθηκα για τα καλα!!! προχτες πηγαμε στ γιατρο κ μου ειπε 3 φορες οτι ειμαστε μια χαρα!!! κ χτες αργα βραδυ χαζευα τον υπερηχο κ διαπιστωσα οτι οι παλμοι της μπεμπας ηταν 100bpm και αγχωθηκα γιατι τωρα χαζευω στο ιντερνετ και βλεπω οτι ειναι ελαφρια μορφη βραδυκαρδιας αλλα λεει οτι μπορει ναναι τυχαιο γεγονος εαν η αναπτυξη του παιδιου ειναι φυσιολογικη...εμεις μια χαρα μεγαλωνουμε αλλα τωρα αυτο με τρομαξε...αν ηταν κατι δε θα μου ελεγε ο γιατρος???δεν τον ανησυχησε καθολου, παρολο που οταν ακουσαμε την καρδουλα της μου φανηκε καπως ο ηχος αλλα δεν τον ρωτησα εφοσον εκλεινος δεν ειπε κατι.η μπεμπα βεβαια ειναι υπερβολικα δραστηρια ειδικα χτες βραδυ οποτε αυτο με καθησυχαζει λιγακι...αχ θα μας φαει αυτο το αγχος!!!κ εκανα κ τη βλακεια κ εφαγα σαλατα μαρουλι-ροκα απο εξω κιολας προχτες αφου ζητησα να πλυθει καλα πρωτα μιας κ τονισα οτι ειμαι εγκυος και τωρα φοβαμαι κ για τοξοπλασμα....αλλα δε μπορεσα ν κρατηθω....πφφφφφφφφφ θα σκασωωωωω!!

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!ναι μου ειχες γραψει τι εχεις ψωνισει ως τωρα..σε ευχαριστω να σαι καλα!!παιρνω ιδεες εδω απο το ιντερνετ ευτυχως και οτι μου πειτε και σεις ευχαριστως να σας ακουσω...να ρωτησω αυτα τα ασπρα πανια,σελτεδακια νομιζω τα λενε που τυλιγουν τα μωρα τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο και μετα σπιτι απο που τα εχετε ψωνισει?εχει το mothercare τετοια?

Τα σελτεδακια ειναι τα πανιά εκείνα που ουσιαστικά η κάτω πλευρά ειναι αδιάβροχη.τα σελτεδακια τα χρησιμοποιείς βάζοντας τα κάτω απο το σεντόνι στη κούνια για να μην γινει κανένα ατύχημα το βραδυ κ λερωθεί το στρώμα κ όταν το κανείς μπάνιο το στρώνεις κάτω απο την πετσέτα, για να μην γινει κανένα ατύχημα πάλι...

ΕΣυ αυτά που λες ειναι οι πάνες αγκαλιάς , άκρως απαραίτητες κ αυτές γιατί δεν μπορούν να κρατάνε το μωρο ολοι εκτός απο εσένα βέβαια κ να το ακουμπάνε στα ρουχα τους! Πρέπει Να το τυλίγουν σε μια τέτοια πάνα η οποία χρησιμοποίησε κ ως σεντονάκι αν θες για τον ύπνο.

Κ τα σελτεδακια κ οι πάνες αγκαλιάς ειναι απαραίτητα κ εχει και το mothercare αλλα ποιο φτηνά εγω τα εχω βρει στο λητω. Δεν νομίζω να εχει στα Χανιά απο οτι είχε πει η νίκηαντωνια αλλα ίσως μπορείτε να το κάνετε τηλεφωνική παραγγελία.

Καλημερα κορίτσια! Να μην αγχωνόμαστε, και το λέω εγώ που χτες δεν ήταν πολύ ζωηρός ο μπέμπης και αγχώθηκα.. Αχ, περνάει ο καιρός και σύντομα θα τα έχουμε αγκαλιά τα νινάκια μας. Πότε θα το πιστέψω επιτέλους; Ίσως επειδή δεν με φανταζόμουν ποτέ με παιδί, πάντα ένιωθα εγώ το παιδί χχεχεχ

Πάντως όντως αδικία για εσάς που είστε ελεύθερες επαγγελματίες. Βέβαια δεν ξέρω και πόσο δικαιούνται να κάτσουν οι υπάλληλοι. Εδώ είναι ένα χρόνο η άδεια μητρότητας και αν πάρει και ο σύζυγος, τοτε είναι 14 μήνες συνολο και για τους 2. Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα πάρει και ο σύζυγος γιατί θα δυσκολευτούμε με τα χρήματα, αλλά θα δούμε..

Αυτά, μια ζεστή καλημέρα!!

Αχ Luz κ εγω το ίδιο λέω!! Ποτε θα το πιστέψω οτι σε λιγο καιρό θα κρατάω το μπέμπη μου αγκαλιά..δε με ειχα φανταστεί κ εγω ποτε...τι υπέροχο πράγμα αυτές οι κλωτσιές..

Ένα χρόνο η άδεια μητρότητας!!;;; Τυχερή που είσαι !!! Αλήθεια που μένεις ;;

Καλημερα!!!

Αχχχ kitriblue εμένα μου κάνει ντόπλερ σε κάθε ραντεβού (κάθε 15 ημέρες) αλλά πίστεψέ με είναι πολύ καλύτερο να μην ξέρεις ορισμένες φορές. Και χάνεις τον ύπνο σου και μπορεί να ανησυχείς και τζάμπα και δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα...

Δε ξέρω βρε m-er .... !!! Καλυτερα που στο κανει κάθε 15 μέρες νομίζω....σε τσεκάρει για τα καλα!! Χάνεις τον ύπνο σου όπως το λες !!!

καλημερα!!!εγω μολισ αγχωθηκα για τα καλα!!! προχτες πηγαμε στ γιατρο κ μου ειπε 3 φορες οτι ειμαστε μια χαρα!!! κ χτες αργα βραδυ χαζευα τον υπερηχο κ διαπιστωσα οτι οι παλμοι της μπεμπας ηταν 100bpm και αγχωθηκα γιατι τωρα χαζευω στο ιντερνετ και βλεπω οτι ειναι ελαφρια μορφη βραδυκαρδιας αλλα λεει οτι μπορει ναναι τυχαιο γεγονος εαν η αναπτυξη του παιδιου ειναι φυσιολογικη...εμεις μια χαρα μεγαλωνουμε αλλα τωρα αυτο με τρομαξε...αν ηταν κατι δε θα μου ελεγε ο γιατρος???δεν τον ανησυχησε καθολου, παρολο που οταν ακουσαμε την καρδουλα της μου φανηκε καπως ο ηχος αλλα δεν τον ρωτησα εφοσον εκλεινος δεν ειπε κατι.η μπεμπα βεβαια ειναι υπερβολικα δραστηρια ειδικα χτες βραδυ οποτε αυτο με καθησυχαζει λιγακι...αχ θα μας φαει αυτο το αγχος!!!κ εκανα κ τη βλακεια κ εφαγα σαλατα μαρουλι-ροκα απο εξω κιολας προχτες αφου ζητησα να πλυθει καλα πρωτα μιας κ τονισα οτι ειμαι εγκυος και τωρα φοβαμαι κ για τοξοπλασμα....αλλα δε μπορεσα ν κρατηθω....πφφφφφφφφφ θα σκασωωωωω!!

Πωπω όλες τα ίδια τελικά σκεφτόμαστε κ όλες την ίδια αγωνία έχουμε!!!

Θα στο έλεγε βρε Litsa μην ανησυχείς , εμενα καμία φορα τον μετράει με χαμηλούς Πάλμου κ του λέω λίγοι δεν ειναι ( σαν το έργο με τον Κωνσταντάρα χαχαχαχα) κ μου λέει το παιδί τώρα ειναι σε ηρεμία όποτε ειναι μια χαρά.

Κ μερικές φορές το Ίντερνετ μας τρελαίνει...

Οςο για το τοξόπλασμα μην ανησυχείς μετά απο κάποια εβδομάδα νομίζω οτι δεν επιρεαζει κατι, ΕΣΥ σε ποια εβδομάδα είσαι;

Κ στη τελική πήγαινε κ κάνε μόνη σου μια εξέταση αίματος.

Εγω πάντως αυτο έκανα όταν μου καρφώθηκε κ μένα η ιδέα .

Εδώ μου έβαλε ιδέα η M-er να πηγαίνω να κάνω ντόπλερ μόνη μου !!! Χαχαχα παράνοια παράνοια!!!

Διαφημίσεις

Πωπω όλες τα ίδια τελικά σκεφτόμαστε κ όλες την ίδια αγωνία έχουμε!!!

Θα στο έλεγε βρε Litsa μην ανησυχείς , εμενα καμία φορα τον μετράει με χαμηλούς Πάλμου κ του λέω λίγοι δεν ειναι ( σαν το έργο με τον Κωνσταντάρα χαχαχαχα) κ μου λέει το παιδί τώρα ειναι σε ηρεμία όποτε ειναι μια χαρά.

Κ μερικές φορές το Ίντερνετ μας τρελαίνει...

Οςο για το τοξόπλασμα μην ανησυχείς μετά απο κάποια εβδομάδα νομίζω οτι δεν επιρεαζει κατι, ΕΣΥ σε ποια εβδομάδα είσαι;

Κ στη τελική πήγαινε κ κάνε μόνη σου μια εξέταση αίματος.

Εγω πάντως αυτο έκανα όταν μου καρφώθηκε κ μένα η ιδέα .

Εδώ μου έβαλε ιδέα η M-er να πηγαίνω να κάνω ντόπλερ μόνη μου !!! Χαχαχα παράνοια παράνοια!!!

σχεδον 32 εβδομαδων ειμαι...αυτο θελω ν πιστευω οτι θα μου το ελεγε ο γιατρος, τι στα κομματια!!! αχ θα με φαει αυτο το αγχος μεχρι το τελος!!!!

71i9p3.png

Αχ Luz κ εγω το ίδιο λέω!! Ποτε θα το πιστέψω οτι σε λιγο καιρό θα κρατάω το μπέμπη μου αγκαλιά..δε με ειχα φανταστεί κ εγω ποτε...τι υπέροχο πράγμα αυτές οι κλωτσιές..

Ένα χρόνο η άδεια μητρότητας!!;;; Τυχερή που είσαι !!! Αλήθεια που μένεις ;;

Καλημερα!!!

Εγώ νομίζω θα το πιστέψω μόνο άμα το δω να βγαίνει από μέσα μου!

Γερμανία μένω, σε μια μικρή πόλη στη Δυτική Γερμανία,κοντά στο Ντόρτμουντ αν ξέρεις. Εγώ βέβαια δεν δουλεύω τώρα, έμεινα χωρίς δουλειά και καπάκια έμεινα εγκυος! Βέβαια, παίρνω επίδομα ανεργίας, αλλά τώρα θα το σταματήσουν γιατί υποτίθεται δεν ψάχνεις για δουλειά. Παρ'όλα αυτά, θα πάρω κανονικά επίδομα μητρότητας γιατί είχα δουλέψει πέρσι. Ακόμα όμως και να μην έχεις δουλέψει, παίρνεις 300 ? το μήνα για ένα χρόνο σαν επίδομα μητρότητας. Είναι καλό το σύστημα τους. Χώρια που από την ώρα που γεννιέται ένα παιδί, σου δίνουν επίδομα παιδιού 184? κάθε μήνα μέχρι να πάει 18 χρονών. Αυτό επίσης είναι πολύ καλό, γιατί εξασφαλίζεις το φαγητό του, τα ρούχα του, την ψυχαγωγία του. Για την υγεία ούτως ή άλλως δεν πληρώνεις τίποτα για το παιδί.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

σχεδον 32 εβδομαδων ειμαι...αυτο θελω ν πιστευω οτι θα μου το ελεγε ο γιατρος, τι στα κομματια!!! αχ θα με φαει αυτο το αγχος μεχρι το τελος!!!!

Αχ ναι, μην αγχώνεσαι, θα στο είχε πει. Και μένα δε μου λέει τίποτα, κ αμα ρωτήσω, λέει όλα καλά,, όλα καλά. Θέλω να της πω, μπορείς να μην είσαι τόσο κουλ;;εγώ αγχώνομαι!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Κοριτσια εγω δεν εχω πια τοσο αγχος, το αγχος μου εχει πλεον μετατοπιστει στο μετα της γεννας, πως θα ειναι με το μωρακι στο σπιτι, πως θα ειναι η ζωη μου απο εδω και μπρος... Πιστευω πως τον κινδυνο τον εχουμε αποφυγει πλεον στην εβδομαδα που ειμαστε.

Οσο για τα κιλα, πραγματικα ειστε ολες πολυ καλα.. Θα σας δωσω κουραγιο...Κοριτσια εχω παρει 20 κιλα, ναι οπως το ακουτε, ζυγιστηκα προ μερικων ημερων αφου πρωτα ειπα στον εαυτο μου να μαι ψυχραιμη για ο,τι δω και το περιμενα να σας πω την αληθεια μου. Μετα τη γεννα θα επισκεφτω διαιτολογο, θα βαλω στοχο μεχρι τη βαφτιση να τα εχω χασει. Το μονο που με φοβιζει ειναι μην και εχει χαλασει ο μεταβολισμος μου και τα χανω δυσκολα. Γενικα ποτε στη ζωη μου δεν εχω κανει διαιτα κι ουτε σκοπευω να τηρησω καποιο αυστηρο προγραμμα- δε μου ταιριαζει σαν ατομο δεν το μπορω- θελω ομως να το φροντισω γιατι πραγματικα λυπαμαι με το πως εχω γινει. Ολοι με νομιζουν για ετοιμογεννη εδω και δυο μηνες, ειναι τραγικο. Ειχα σωματακι πολυ καλο. Ευτυχως ξερω πως ο οργανισμος ''θυμαται'' οποτε ελπιζω στον επανερχομο της καταστασης μου...\

Αδικο το αγχος σου για τοξοπλασμα, καταρχας εχεις ξεπερασει τον κινδυνο λογω εβδομαδων, κατα δευτερον ποσο πιο ατυχη να εισαι και να το παθες?? Το χα κι εγω παθει αυτο το αγχος γιατι ειχα πιει νερο καταλαθος απο το ποτηρι του ανιψιου μου και φοβηθηκα μην κολλησα cmv επειδη δεν εχω αντισωματα. Εν τω μεταξυ το κακομοιρο το ανιψακι ουτε καν εχει κατι τετοιο, φυσικα δεν τολμησα να ρωτησω τη μαμα του γιατι ντραπηκα. Ρωτησα ομως τον γιατρο και την επομενη μου γραψε εξεταση κι ολα ηταν οκ. Ειχα περασει ομως δυο βραδια δραμα.

Εχουμε παραννοησει κοριτσια, καμμια φορα θυμωντας ολη μου την πορεια της εγκυμοσυνης, μπορω να πω πως καποιες φορες με καποιες σκεψεις μου και αντιδρασεις μου δε με αναγνωρισα...ειναι φυσιολογικο... Οι ορμονες μας εχουν παιξει τοσους μηνες τρελα παιχνιδια!!!

Κοριτσια λιγη υπομονη... Κοντευουμε κι ολα θα ειναι τελεια!!!!!!!!!!

:)

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!

Nefeli2014 συμφωνώ στο οτι έχουμε παρανοήσει φταίνε οι ορμόνες μας!!

litsa_xoylio μην το σκέφτεσαι τόσο θα σου είχε πεί ο γιατρός σου σίγουρα αν ήταν ανησυχητικό!!!Για την περιτύλιξη ομφάλιου λώρου δεν ήξερα οτι το βλέπουν μόνο στο ντόπλερ,εγώ εδώ δεν έχω κάνει και ούτε πρόκειται απο ότι κατάλαβα θα κάνουμε έναν τελευταίο απλό υπέρηχο στις 36/37 εβδομάδες και τέλος μετά θα πηγαίνω κάθε 2 εβδομάδες μόνο για να κοιτάει τον τράχηλο ουτε καρδιοτοκογράφημα ούτε βιοφυσικό προφίλ εδώ τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά μάλιστα σε αφήνουν και να πάρεις και 41 εβδομάδες άν το επιτρέπουν οι συνθήκες φυσικά!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Λιλα απο Γερμανια εισαι εχεις γραψει? Γιατι τετοιες διαφορες με Ελλαδα? Τελικα τι ειναι καλυτερο? Μηπως μας παρααγχωνουν εδω? Η μηπως παραειναι χαλαροι εκεινοι εκει?

tf9Xp3.png

Κοριτσάκια νομίζω πως πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο...

Εγώ κάνω πλέον αρκετές συσπάσεις καθημερινά.. Ο γιατρός μου είπε να μείνω στο κρεβάτι και να μην κουράζομαι με περπάτημα και δουλειές.. Δεν μπορώ να σταματήσω ομως τη δουλειά ακόμα... Αρχές Ιουνίου ίσως όταν δώσουν τα παιδάκια μου εξετάσεις...

Μετά θα αφοσιωθώ στο δικό μου παιδάκι μεχρι αρχές Σεπτέμβρη...

Υπομονή και σε λίγο θα εχουμε τα μπεμπακια μας αγκαλίτσα!!!!

Εμείς εχουμε γιατρό την άλλη Παρασκευή και ανυπομονώ να δω ποσό έχει μεγαλώσει...

Και αυτά τα κιλά πια εφιάλτης μου έχουν γίνει... Ευτυχώς εχω σταθεροποιηθεί στα 12 εδώ και λίγο καιρό...

Σκεφτείτε θετικά :):):)

Λιλα απο Γερμανια εισαι εχεις γραψει? Γιατι τετοιες διαφορες με Ελλαδα? Τελικα τι ειναι καλυτερο? Μηπως μας παρααγχωνουν εδω? Η μηπως παραειναι χαλαροι εκεινοι εκει?

Απο Ελβετία εγώ πάνω-κάτω σαν την Γερμανία..πολλές φορές αναρωτιέμαι το ίδιο τι είναι καλύτερο,εμένα με ανχώνει η τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με την Ελλάδα...

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Εγώ νομίζω θα το πιστέψω μόνο άμα το δω να βγαίνει από μέσα μου!

Γερμανία μένω, σε μια μικρή πόλη στη Δυτική Γερμανία,κοντά στο Ντόρτμουντ αν ξέρεις. Εγώ βέβαια δεν δουλεύω τώρα, έμεινα χωρίς δουλειά και καπάκια έμεινα εγκυος! Βέβαια, παίρνω επίδομα ανεργίας, αλλά τώρα θα το σταματήσουν γιατί υποτίθεται δεν ψάχνεις για δουλειά. Παρ'όλα αυτά, θα πάρω κανονικά επίδομα μητρότητας γιατί είχα δουλέψει πέρσι. Ακόμα όμως και να μην έχεις δουλέψει, παίρνεις 300 ? το μήνα για ένα χρόνο σαν επίδομα μητρότητας. Είναι καλό το σύστημα τους. Χώρια που από την ώρα που γεννιέται ένα παιδί, σου δίνουν επίδομα παιδιού 184? κάθε μήνα μέχρι να πάει 18 χρονών. Αυτό επίσης είναι πολύ καλό, γιατί εξασφαλίζεις το φαγητό του, τα ρούχα του, την ψυχαγωγία του. Για την υγεία ούτως ή άλλως δεν πληρώνεις τίποτα για το παιδί.

Τι λέ ρε παιδί μου! Αυτο ειναι σύστημα! Κ έτσι δεν μπορεί να υπάρξει κ υπογεννητικότητα..σε καλύπτει το κράτος! Μπράβο!

Εδώ παλεύεις για να πάρεις το επίδομα μητρότητας για 4 μήνες , κ αν ρωτήσεις τους ελεύθερους επαγγελματίες μπορεί να μην παίρνουν κ τίποτα...τι να πω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...