Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ναι πολυ καλος ειναι....μακαρι να φτασω οσο πιο μεγαλη βδομαδα γινεται να αποφυγουμε την μοναδα η εστω να ειχαμε εδω αλλα δυστηχως στην επαρχια δεν ειναι οπως στην Αθηνα...εσυ που θα γεννησεις?ποτε περιμενεις?

Η μονάδα του Ηρακλείου είναι καλή!

Αχρείαστη να είναι βέβαια.

Στου γαβριλάκη θέλω γιατί έχω ιδιώτη γιατρό.

ΠΗΤ έχω 13/7 αλλά τέλη Ιούνη λέει ο γιατρός.

Μακάρι να αντέξουμε ως τότε.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

καλησπερα σε ολές τις κοιλιτσες!τελικα γιναμε πολλες κοριτσια!αααχ η δουλεια ρε κοριτσια αλλη ιστορια κι αυτη.Κι εγω στο ελευθερο επαγγελμα ειμαι οποτε θα δουλευω οσο αντεξω και μολις σαραντισω θα γυρισω για δουλεια.σημερα περασα απο τον οαεε και μου ειπαν οτι δικαιουμαι μειωμενα ασφαλιστρα για 1 χρονο και οτι αρχισαν να δινουν και το επιδομα μητροτητας που ειναι 150 για 4 μηνες.αυριο το απογευμα κι εγω εχω γιατρο για να δω τον μπεμπη που εχει ζωηρεψει πολυ τις τελευταιες μερες.σε λιγο βεβαια θα εχει περιορισμο χωρου γιατι δεν ειμαι και το πρωτο μποι για να απλωθει:):):):)κοριτσια εχετε ακουσει τιποτα για τις ζωνες στηριξης κοιλιας?????

Maternity_codemini.php#

καλησπερα σε ολές τις κοιλιτσες!τελικα γιναμε πολλες κοριτσια!αααχ η δουλεια ρε κοριτσια αλλη ιστορια κι αυτη.Κι εγω στο ελευθερο επαγγελμα ειμαι οποτε θα δουλευω οσο αντεξω και μολις σαραντισω θα γυρισω για δουλεια.σημερα περασα απο τον οαεε και μου ειπαν οτι δικαιουμαι μειωμενα ασφαλιστρα για 1 χρονο και οτι αρχισαν να δινουν και το επιδομα μητροτητας που ειναι 150 για 4 μηνες.αυριο το απογευμα κι εγω εχω γιατρο για να δω τον μπεμπη που εχει ζωηρεψει πολυ τις τελευταιες μερες.σε λιγο βεβαια θα εχει περιορισμο χωρου γιατι δεν ειμαι και το πρωτο μποι για να απλωθει:):):):)κοριτσια εχετε ακουσει τιποτα για τις ζωνες στηριξης κοιλιας?????

Ναι, ακουστά τις έχω αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό μετα τη γέννα μπορούν να φορεθούν!

Ναι, τα ζουζούνια όλο και ζωηρεύουν.

Είναι τέλειο όμως να βλέπεις την κοιλιά να πηγαίνει πέρα δώθε!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Η μονάδα του Ηρακλείου είναι καλή!

Αχρείαστη να είναι βέβαια.

Στου γαβριλάκη θέλω γιατί έχω ιδιώτη γιατρό.

ΠΗΤ έχω 13/7 αλλά τέλη Ιούνη λέει ο γιατρός.

Μακάρι να αντέξουμε ως τότε.

Σαν κλινικη απο αυτες που εχουμε εδω του γαβριλακη ειναι η πιο καλη!!μακαρι να φτασουμε οσο γινεται πιο μακρια...και ψωνια εχεις κανει?απο που?εγω τιποτα ακομα ετσι που ειμαι στο κρεβατι...

Διαφημίσεις

Σαν κλινικη απο αυτες που εχουμε εδω του γαβριλακη ειναι η πιο καλη!!μακαρι να φτασουμε οσο γινεται πιο μακρια...και ψωνια εχεις κανει?απο που?εγω τιποτα ακομα ετσι που ειμαι στο κρεβατι...

Δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα.

Λίγα ζιπουνάκια μόνο από το mother care και έχω ρίξει μια ματιά στο baby look από όπου θα πάρω οικονομικές κούνιες κ γενικά τη λίστα.

Μην αγχώνεσαι γιαυτά, το τελευταίο είναι. Έχεις καιρό.

Θα σε βοηθήσω κι εγώ. Θα ξεκινήσω σιγά σιγά τώρα που θα σταματήσω τη δουλειά κ θα σου λέω από που πήρα τι.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα.

Λίγα ζιπουνάκια μόνο από το mother care και έχω ρίξει μια ματιά στο baby look από όπου θα πάρω οικονομικές κούνιες κ γενικά τη λίστα.

Μην αγχώνεσαι γιαυτά, το τελευταίο είναι. Έχεις καιρό.

Θα σε βοηθήσω κι εγώ. Θα ξεκινήσω σιγά σιγά τώρα που θα σταματήσω τη δουλειά κ θα σου λέω από που πήρα τι.

Εγω μονο ιντερνετ που χαζευω εχω δει πραγματα που μου αρεσουν,τα βασικα θα παρω και μετα την γεννα ολα τα υπολοιπα!

Καλημέρα κοριτσια! Πρωινή πρωινή σήμερα.

Εχθές είδα τον μπέμπη. Μια χαρά μεγαλώνει όμως κοριτσια με εχει πιάσει μια στεναχώρια και ενα άγχος... Ο ομφάλιος λωρος εχει περιτυλιχθει δίπλα γύρω απο το λαιμό του. Ο γιατρός λέει δεν ειναι ανησυχητικό. Πολλές φορές θα τυλιχτεί και θα ξετυλιχτεί και ότι τα μωρά δεν πνίγονται γιατί δεν αναπνέουν όπως εμείς και λοιπά που δεν τα θυμάμαι γιατί το μυαλό μου κόλλησε. Σπανίως λέει μωρο να μην τυλιχτεί και ότι σημασία εχει να το δούμε στον τοκετό. Ωστόσο δεν μπορώ να ηρεμήσω... Δεν εχω ησυχάσει καθόλου. Ουφφφφ! Και τωρα θα δω το μωρο πάλι σε δυο εβδομαδες.

Σας έπριξα με τα άγχη μου. Εσείς τι κάνετε?

Μώλο αυτο για τα ασφάλιστρα ισχύει. Τουλάχιστον ας ειναι και αυτο! Δυστυχώς δεν θα προλάβουμε να χαρούμε λιγο τα μωρά μας αφού θα τρέχουμε κατευθείαν στη δουλεια. Θα περιμένουμε τις διακοπές..

Καλημέρα κοριτσια! Πρωινή πρωινή σήμερα.

Εχθές είδα τον μπέμπη. Μια χαρά μεγαλώνει όμως κοριτσια με εχει πιάσει μια στεναχώρια και ενα άγχος... Ο ομφάλιος λωρος εχει περιτυλιχθει δίπλα γύρω απο το λαιμό του. Ο γιατρός λέει δεν ειναι ανησυχητικό. Πολλές φορές θα τυλιχτεί και θα ξετυλιχτεί και ότι τα μωρά δεν πνίγονται γιατί δεν αναπνέουν όπως εμείς και λοιπά που δεν τα θυμάμαι γιατί το μυαλό μου κόλλησε. Σπανίως λέει μωρο να μην τυλιχτεί και ότι σημασία εχει να το δούμε στον τοκετό. Ωστόσο δεν μπορώ να ηρεμήσω... Δεν εχω ησυχάσει καθόλου. Ουφφφφ! Και τωρα θα δω το μωρο πάλι σε δυο εβδομαδες.

Σας έπριξα με τα άγχη μου. Εσείς τι κάνετε?

Μώλο αυτο για τα ασφάλιστρα ισχύει. Τουλάχιστον ας ειναι και αυτο! Δυστυχώς δεν θα προλάβουμε να χαρούμε λιγο τα μωρά μας αφού θα τρέχουμε κατευθείαν στη δουλεια. Θα περιμένουμε τις διακοπές..

Καλημερα κοριτςια, κ μένα αυτο με τον ομφάλιο λώρο με αγχώνει πολυ..γενικά όλο, αν τυλίγεται , αν ειναι οκ αν μπορούμε να το δούμε.. Ααααχ όλες μας τις ίδιες ανησυχίες έχουμε. Αφού μερικές φορές σκέφτομαι να κάνω κάθε εβδομάδα ντόπλερ για να το τσεκάρουμε, μιας κ φαίνεται μονο εκεί...παράνοια;;; Ξέρω κ εγω...

Επίσης κοριτςια να σας πω οτι τώρα εχω ξεκινήσει κ ψάχνω για τα αφρόλουτρα κλπ κ τελικά ανακάλυψα οτι τα online φαρμακεία ειναι πιο φτηνά απο παντού..μπείτε να τσεκάρετε εκεί πρώτα..

Vanessa υπομονή κορίτσι μου κ θα πάνε ολα καλα!! Θετική διάθεση!! Κ να της μιλάς οςο μπορείς! Κ οςο για τα ψώνια θα σε βοηθήσουμε όλες μας ..νομίζω οτι παρακάτω σου ειχα φτιάξει μια λίστα για το τι εχω πάρει εγω μεχρι στιγμής για να το δεις στο Ίντερνετ ..η δε θυμάμαι καλα;

καλησπερα κοριτσια....ελπιζω να εισαστε ολες καλα...εγω εχω βαρυνει αρκετα και σε συνδυασμο με τη ζεστη δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα! ευτυχως τα περισσοτερα τα εχω κανει απο προετοιμασιες οποτε απλα περιμενω να σταματησω με τη δουλεια....Mer αυτο ειναι και εμενα το "παραπονο" μου....ουτε για τις πανες δεν φτανουν αυτα που δινουν σε εμας τους ελ. επαγγελματιες. Το θεωρω κοροιδια, και πολυ αδικο που δεν μπορουμε να χαρουμε τα μωρακια μας και πρεπει να γυρισουμε αρων αρων στη δουλεια... :cry:

Αντε οντως δεν εμεινε πολυ ακομα και ολες ανυπομονουμε...εγω τελη του μηνα θα παω παλι στο γιατρο , αυτη τη βδομαδα ξαφνικα μεγαλωσε πολυ η κοιλια μου και οσα μου εκαναν την πρηγουμενη βδομαδα δεν μου μπαινουν...δεν ξερω πια τι να φορεσω...δεν θελω καν να κουνιεμαι... :-P

Αχ για πες....τι δικαιουμαστε; ειχα παει η προκομενη κι ειχα ρωτησει οταν εμεινα εγκυος. Προνοησα γιατι σκεφτομουν οτι δε θα μετακινουμαι ευκολα μετα αλκα τα ξεχασα τωρα! Ειναι νομιζω 800-900 ευρω που τα παιρνει απευθειας το μαιευτηριο απο το ταμειο μας κ 50% στις εισφορες περιθαλψης στο τεβε για ενα χρονο; αυτα δεν ειναι; κ νομιζω δικαιουται κι ο συζυγος επειδη δε δικαιουμαστε εμεις ενα μικρο επιδομα απο οαεδ;κ τι χαρτια κανουμε γι αυτα; ασε...εγω το εχω ξαναπει...γενναω ως 10 ιουλιου,υα δουλευω ως 15-20 ιουνιου κ 1η σεπτεμβρη πισω στη δουλεια....

Διαφημίσεις

Αχ....μπραβο....για πες...σου ειπαν τι χαρτια πρεπει να κανουμε κ ποτε; κι εγω ελευθερη επαγγελματιας

Για τα κιλα κι εγω +8-9 ειμαι ( 30η εβδομαδα). Κ νιωθω...αγελαδα....δεν ειχα ποτε κοιλια κ καταλαβαινετε...αλλα με παρηγορει που αλλες που εχουν γεννησει μου λενε οτι πηραν κ 20 κιλα...κι ενας μπαμπας χθες που ηρθε να παρει το πσιδι του μου λεει υι θα γινει; θα το βγαλεις κανενα κιλο το παιδι; δε σε βλεπω να παιρνεις...ας ειν'καλα ο ανθρωπος...θα μου πειτε αυτο σε νοιαζει; να μην παρεις; ολα μετρανε....εξαλλου η μπουμπου ηταν πριν μια βδομαδα 1500,ο γιατρος μου ειπε οτι εινσι μια χαρα τα κιλα της οποτε...:D

Καλημερα κοριτςια, κ μένα αυτο με τον ομφάλιο λώρο με αγχώνει πολυ..γενικά όλο, αν τυλίγεται , αν ειναι οκ αν μπορούμε να το δούμε.. Ααααχ όλες μας τις ίδιες ανησυχίες έχουμε. Αφού μερικές φορές σκέφτομαι να κάνω κάθε εβδομάδα ντόπλερ για να το τσεκάρουμε, μιας κ φαίνεται μονο εκεί...παράνοια;;; Ξέρω κ εγω...

Επίσης κοριτςια να σας πω οτι τώρα εχω ξεκινήσει κ ψάχνω για τα αφρόλουτρα κλπ κ τελικά ανακάλυψα οτι τα online φαρμακεία ειναι πιο φτηνά απο παντού..μπείτε να τσεκάρετε εκεί πρώτα..

Vanessa υπομονή κορίτσι μου κ θα πάνε ολα καλα!! Θετική διάθεση!! Κ να της μιλάς οςο μπορείς! Κ οςο για τα ψώνια θα σε βοηθήσουμε όλες μας ..νομίζω οτι παρακάτω σου ειχα φτιάξει μια λίστα για το τι εχω πάρει εγω μεχρι στιγμής για να το δεις στο Ίντερνετ ..η δε θυμάμαι καλα;

Αχχχ kitriblue εμένα μου κάνει ντόπλερ σε κάθε ραντεβού (κάθε 15 ημέρες) αλλά πίστεψέ με είναι πολύ καλύτερο να μην ξέρεις ορισμένες φορές. Και χάνεις τον ύπνο σου και μπορεί να ανησυχείς και τζάμπα και δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα...

Αχ....μπραβο....για πες...σου ειπαν τι χαρτια πρεπει να κανουμε κ ποτε; κι εγω ελευθερη επαγγελματιας

Καλημερα κοριτσια!!ναι μου ειχες γραψει τι εχεις ψωνισει ως τωρα..σε ευχαριστω να σαι καλα!!παιρνω ιδεες εδω απο το ιντερνετ ευτυχως και οτι μου πειτε και σεις ευχαριστως να σας ακουσω...να ρωτησω αυτα τα ασπρα πανια,σελτεδακια νομιζω τα λενε που τυλιγουν τα μωρα τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο και μετα σπιτι απο που τα εχετε ψωνισει?εχει το mothercare τετοια?

Καλημερα κορίτσια! Να μην αγχωνόμαστε, και το λέω εγώ που χτες δεν ήταν πολύ ζωηρός ο μπέμπης και αγχώθηκα.. Αχ, περνάει ο καιρός και σύντομα θα τα έχουμε αγκαλιά τα νινάκια μας. Πότε θα το πιστέψω επιτέλους; Ίσως επειδή δεν με φανταζόμουν ποτέ με παιδί, πάντα ένιωθα εγώ το παιδί χχεχεχ

Πάντως όντως αδικία για εσάς που είστε ελεύθερες επαγγελματίες. Βέβαια δεν ξέρω και πόσο δικαιούνται να κάτσουν οι υπάλληλοι. Εδώ είναι ένα χρόνο η άδεια μητρότητας και αν πάρει και ο σύζυγος, τοτε είναι 14 μήνες συνολο και για τους 2. Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα πάρει και ο σύζυγος γιατί θα δυσκολευτούμε με τα χρήματα, αλλά θα δούμε..

Αυτά, μια ζεστή καλημέρα!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...