Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ στο πολυ κορίτσι !!

Luz ποσό εβδομάδων είσαι κ έκανε κατδιοτογραφο; Που το έκανες κ ποσό έδωσες;

Kitriblue μου, είμαι 30+3 εβδομάδων τώρα. Επειδή ζω Γερμανία, δεν πλήρωσα κάτι, στη γιατρό μου το έκανα. Δεν ξέρω Ελλάδα τί παίζει..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια, πώς περνάει ο καιρός, δεν το πιστεύω!!

Χτες πήγα και στο πρώτο μάθημα προετοιμασίας, ήταν μάθημα εισαγωγικό. Θέλω να δω τί θα μάθουμε στα επόμενα, και σε 2 από αυτά θα είναι και ο άντρας μας μαζί και θα μας δείξουν για τον τοκετό, στάσεις τοκετού κτλ. Ανυπομονω :-)

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Δικαιουμαι μεωση ασφαλιστικών εισφορων κατα 50 % το διαστημα λοχειας κ ανατροφης τεκνου και το επιδομα που δινουν μαζι με το μισθο μου νομιζω γυρω στα 60 ευρω/παιδι. το καλο ειναι οτι η αδεια ανατροφης τεκνου εφοσον ειναι τριδυμα, ειναι 3χ6 μηνες=18 μηνες. οπως κ να εχει, να ειναι γερα τα παιδακια κ το λιγοτερο ειναι τα επιδοματα κτλ.

νικη αντωνια το προβλημα μου ειναι οι συσπασεις, εχθες εκανα 26! τις προηγ ημ 15-20. κατα τα αλλα ειμαι κυριως ξαπλωμενη, δουλειες σχεδον τιποτα. με τις προγεστερονες που παιρνω αισθανομαο κουρασμενη, ισως να συμβαλλει κ η ζεστη!

τη Δευτερα θα παω αθηνα κ θα σας πω τα νεα μου. ελπιζω ο τραχηλος να ειναι οκ. και τα μωρα να εχουν μεγαλωσει...

εσυ νικη αντωνια ειναι τωρα 30+ (εβδομαδα) ετσι δεν ειναι? αν φθασεις 35-36 εισαι σουπερ, απο 37 κ μετα δεν ειναι καν προωρα! βεβαια μετα τις 28 συνηθως τα καταφερνουν τα προωρακια μια χαρα με την καταλληλη υποστηριξη. τι σου εχει πει ο γιατρος σου? το τραβαει οσο παει δηλ κ μετα τις 37 εβδ? εμεις μπορουμε να κανουμε καρδιοτοκογραφημα? ποια καρδια θαακουν?

εγω ελπιζω να φθασω 34+ εβδ.

λιτσα μπραβο, θα ειναι μεγαλο μωρο!

Σε ποια κλινική θα γεννήσεις; Μία φίλη από εδώ πήγε κι αυτ'ή Αθήνα, στο Ιασώ και γέννησε τα τριδυμάκια της.

ΠΗΤ έχω 13/7 αλλά στην αρχή μου είχε πεί ότι μπορούμε να πάμε 2 εβδομαδες πριν άρα στις 38, όσο πάει δηλ.

Τώρα απλά μου λέει ότι έχουμε καιρό.

Θα περιμένουμε νέα σου οπωσδήποτε!!!

Προγεστερόνη θα παίρνουμε μέχρι τέλους, αυτό είναι το λιγότερο.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

kitriblue ευχαριστω για τις ευχες σου, ειμαι 29+1 ημ. ΠΗΤ εχω 21/7 (θεωρητικα). αρα νικηαντωνια εισαι μια εβδομαδα πιο προχωρημενη απο εμενα. ο γιατρος μου συνεργαζεται νομιζω με γαια κ ρεα αλλα θα το διευκρινησω την επομ εβδ που ειναι το ραντεβου. θα τον ρωτησω κ το πλανο που θα εχουμε. το Ιασω που ανεφερες εχει την καλυτερη μοναδα νεογνων.

Isis73 πως είσαι; Αντέχεις; Εγώ όχι πολυ!!!

Έχει καταργηθεί το επίδομα τοκετού κορίτσια από το 2012.

Καλησπερα.ειδα οτι εισαι απο χανια....και γω το ιδιο.....σε ποια βδομαδα εισαι??

Διαφημίσεις

kitriblue ευχαριστω για τις ευχες σου, ειμαι 29+1 ημ. ΠΗΤ εχω 21/7 (θεωρητικα). αρα νικηαντωνια εισαι μια εβδομαδα πιο προχωρημενη απο εμενα. ο γιατρος μου συνεργαζεται νομιζω με γαια κ ρεα αλλα θα το διευκρινησω την επομ εβδ που ειναι το ραντεβου. θα τον ρωτησω κ το πλανο που θα εχουμε. το Ιασω που ανεφερες εχει την καλυτερη μοναδα νεογνων.

Σίγουρα θα γεννήσουμε νωρίτερα!!!!!

Δεν το ήξερα για το Ιασώ.

Αλλά και τα άλλα 2 μια χαρά θα είναι.

Καλησπερα.ειδα οτι εισαι απο χανια....και γω το ιδιο.....σε ποια βδομαδα εισαι??

Αλήθεια; Μένεις κέντρο; Εγώ σχεδόν.

30w και 3d είμαι. Μικρή διαφορά έχουμε.

Ποιον γιατρό έχεις κ σε ποια κλινική σκέφτεσαι να γεννήσεις;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Σίγουρα θα γεννήσουμε νωρίτερα!!!!!

Δεν το ήξερα για το Ιασώ.

Αλλά και τα άλλα 2 μια χαρά θα είναι.

Αλήθεια; Μένεις κέντρο; Εγώ σχεδόν.

30w και 3d είμαι. Μικρή διαφορά έχουμε.

Ποιον γιατρό έχεις κ σε ποια κλινική σκέφτεσαι να γεννήσεις;

στο νοσοκομειο θα γεννησω,εχω γιατρο τον Στρατουδακη!!δεν μενω κεντρο κοντα στις Μουρνιες μενω...να σε ρωτησω αν ξερεις,αν γεννησεις προωρα ολα τα μωρα πανε Ηρακλειο??ετσι μου χουν πει οτι δεν κρατανε εδω μονο πολυ ελαφρια περιστατικα

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε?

Litsa μεγάλωσε η μπουμπού σας!! Πλησιάζει ο καιρός... Το κάνεις να ακούγεται τόσο κοντινό! Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω.

Να απολαύσεις την άδειά σου. Εγώ δεν έχω όρεξη για θάλασσα. Άσε που αν μπω εγώ στη θάλασσα, θα βγει αυτή έξω :tongue:.

Nefeli μεγειά το δωματιάκι σας! Μεγάλος μπελάς η μετακόμιση. Δεν την έχω ζήσει αλλά μου ακούγεται πολύ δύσκολο στην παρούσα φάση. Ακριβώς αυτό λέω για την βυθοσκόπηση. Ότι αν υπάρχει πίεση ή ρωγμή στο μάτι (δεν τα ξέρω και καλά) επιβάλλεται η καισαρική.

Lila και εγώ στη δουλειά έχω να πάω από τον 2ο μήνα που έπαθα την αποκόλληση. Από φόβο περισσότερο. Βέβαια στις 40 ημέρες με βλέπω από το αφτί και πίσω αλλά τι να κάνουμε. Υπομονή!! Δεν έμεινε και πολύ!

Τι να πω και εγώ κορίτσια ως ελεύθερη επαγγελματίας. Κάτι ψίχουλα δίνει το ταμείο ίσα-ίσα για τις πάνες...

καλησπερα κοριτσια....ελπιζω να εισαστε ολες καλα...εγω εχω βαρυνει αρκετα και σε συνδυασμο με τη ζεστη δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα! ευτυχως τα περισσοτερα τα εχω κανει απο προετοιμασιες οποτε απλα περιμενω να σταματησω με τη δουλεια....Mer αυτο ειναι και εμενα το "παραπονο" μου....ουτε για τις πανες δεν φτανουν αυτα που δινουν σε εμας τους ελ. επαγγελματιες. Το θεωρω κοροιδια, και πολυ αδικο που δεν μπορουμε να χαρουμε τα μωρακια μας και πρεπει να γυρισουμε αρων αρων στη δουλεια... :cry:

Αντε οντως δεν εμεινε πολυ ακομα και ολες ανυπομονουμε...εγω τελη του μηνα θα παω παλι στο γιατρο , αυτη τη βδομαδα ξαφνικα μεγαλωσε πολυ η κοιλια μου και οσα μου εκαναν την πρηγουμενη βδομαδα δεν μου μπαινουν...δεν ξερω πια τι να φορεσω...δεν θελω καν να κουνιεμαι... :-P

8LVMp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!!!

πως είστε??

εγώ νομίζω πως έχω βαρεθεί!!!!!!!!!!!!!Δεν ξέρω εσείς πως αισθάνεστε αλλα με αυτά τα +10 κιλά νομίζω έχω χάσει τον εαυτό μου!

Επίσης ωρες ωρες με πιάνει μια κατάθλιψη .....μια απογοήτευση ευτυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα επανέρχομαι!!

όσες δουλεύεται αυτό δεν θα το νιώσετε είμαι σίγουρη....όταν όμως είσαι όλη μέρα σπίτι δεν περνάει!!

κοντεύουμε για ντόπλερ ε?

Να καλωσορίσω και τις καινούριες της παρέας μας....με το καλό κορίτσια!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!!!

πως είστε??

εγώ νομίζω πως έχω βαρεθεί!!!!!!!!!!!!!Δεν ξέρω εσείς πως αισθάνεστε αλλα με αυτά τα +10 κιλά νομίζω έχω χάσει τον εαυτό μου!

Επίσης ωρες ωρες με πιάνει μια κατάθλιψη .....μια απογοήτευση ευτυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα επανέρχομαι!!

όσες δουλεύεται αυτό δεν θα το νιώσετε είμαι σίγουρη....όταν όμως είσαι όλη μέρα σπίτι δεν περνάει!!

Κ εγω ειμαι συν 11 κιλά κ άνεργη καθώς απολύθηκα λιγο πριν μείνω έγκυος!!! Παρόλ αυτά το βρίσκω μεγάλη ευκαιρία να χαρώ το σπιτι κ την κοιλιτσα μου! Γι αυτο δε θέλω Καταθλίψεις , πάρε τα πανω σου, διάβασε κανένα ωραίο βιβλίο , μπες Ίντερνετ κ δες διαφορά βιντεάκια για καλοπισμο, εγω το κάνω πολλές φορές χεχε κ οςο μπορείς παρακολούθησε διαφορά σεμινάρια ...γενικότερα ζήσει ..αυτη ειναι η γνώμη μου! Άντε άντε σε λιγο θα κρατάμε τα μπεμπακια μας!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μην απελπιζεστε και μην το βαζετε κατω λιγος καιρος εμεινε...να σκεφτεστε υπαρχουν και χειροτερα...εγω εχω μια πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη απο την αρχη και τους τελευταιους μηνες ειμαι ολη μερα στο κρεβατι και θα ειμαι μεχρι να γεννησω...χαρειτε την κοιλιτσα σας,βγειτε να χαζεψετε πραγματα για το μωρο και γενικως καντε πραγματα που μετα δεν θα εχετε χρονο για τετοια!!!οταν παρουμε στα χερια μας τα μωρακια μας ολα θα ξεχαστουν!!

Κοριτσια μην απελπιζεστε και μην το βαζετε κατω λιγος καιρος εμεινε...να σκεφτεστε υπαρχουν και χειροτερα...εγω εχω μια πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη απο την αρχη και τους τελευταιους μηνες ειμαι ολη μερα στο κρεβατι και θα ειμαι μεχρι να γεννησω...χαρειτε την κοιλιτσα σας,βγειτε να χαζεψετε πραγματα για το μωρο και γενικως καντε πραγματα που μετα δεν θα εχετε χρονο για τετοια!!!οταν παρουμε στα χερια μας τα μωρακια μας ολα θα ξεχαστουν!!

Μπράβο Vanessa !!! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα ;

στο νοσοκομειο θα γεννησω,εχω γιατρο τον Στρατουδακη!!δεν μενω κεντρο κοντα στις Μουρνιες μενω...να σε ρωτησω αν ξερεις,αν γεννησεις προωρα ολα τα μωρα πανε Ηρακλειο??ετσι μου χουν πει οτι δεν κρατανε εδω μονο πολυ ελαφρια περιστατικα

Ναι, Ηράκλειο!!! Στο δικό μας δε νομίζω ότι λειτουργεί η μονάδα νεογνών.

Πολυ καλή επιλογή γιατρού, μπράβο!!! Μόνο καλά λόγια ακούω!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Ναι, Ηράκλειο!!! Στο δικό μας δε νομίζω ότι λειτουργεί η μονάδα νεογνών.

Πολυ καλή επιλογή γιατρού, μπράβο!!! Μόνο καλά λόγια ακούω!!

Ναι πολυ καλος ειναι....μακαρι να φτασω οσο πιο μεγαλη βδομαδα γινεται να αποφυγουμε την μοναδα η εστω να ειχαμε εδω αλλα δυστηχως στην επαρχια δεν ειναι οπως στην Αθηνα...εσυ που θα γεννησεις?ποτε περιμενεις?

καλησπέρα κοριτσάκια!!!

πως είστε??

Για τα κιλά θα διαφωνίσω, δεν είναι πολλά κούκλα μου!!!!

Για την Κλεισούρα στο σπίτι όμως συμφωνώ κ επαυξάνω, δεν αντέχεται!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...