Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

εμενα που ειμαι στον ΕΟΠΥΥ δημοσιο μου ειπαν οτι δεν δικαιουμαι επιδομα τοκετου, οτι εχει καταργηθει.

Isis73 πως είσαι; Αντέχεις; Εγώ όχι πολυ!!!

Έχει καταργηθεί το επίδομα τοκετού κορίτσια από το 2012.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

μολις γυρισαμε απτο γιατρο και η μπεμπα εχει γυρισει κανονικα προς τα κατω και ειναι 1830gr!!ολοκληρη γυναικα!!σε 3 βδομαδες θα κανουμε τον τελευταιο μας υπερηχο κ μετα παμε για non-stress...εφτασε ο καιρος σιγα σιγα!!!εχει κανει κατι μαγουλακια η μικρη μ ετοιμα για ζουληγμα μολις βγει!!χαχαχαχ!!οσο για τα ψωνια...τα εχω ψωνισει ολα απο πολυ νωρις και ειμαι ηδη ετοιμη...προτιμησα ν χαλαρωσω και να ξεκουραστω τωρα που σταματαω τη δουλεια κ να απολαυσω λιγο τον καλοκαιρακι π ερχεται σιγα σιγα...μας ειπαν κ στον ανωδυνο τοκετο χτες οτι η θαλασσα βοηθαει πολυ κ πως μπορουμε ν κανουμε μπανιο σε καθαρα νερα μεχρι να γεννησουμε...για να δουμε αν καταφερω ν βουτηξω λιγακι μεχρι τοτε...

71i9p3.png

Δες εδω, ισως προλαβαινεις δεν προλαβαινεις αν μπεις σε καποιο ταχυρρυθμο, ρωτα τους αμεσα αν σε ενδιαφερει http://www.fainareti.gr/

Σε ευχαριστώ στο πολυ κορίτσι !!

Luz ποσό εβδομάδων είσαι κ έκανε κατδιοτογραφο; Που το έκανες κ ποσό έδωσες;

μολις γυρισαμε απτο γιατρο και η μπεμπα εχει γυρισει κανονικα προς τα κατω και ειναι 1830gr!!ολοκληρη γυναικα!!σε 3 βδομαδες θα κανουμε τον τελευταιο μας υπερηχο κ μετα παμε για non-stress...εφτασε ο καιρος σιγα σιγα!!!εχει κανει κατι μαγουλακια η μικρη μ ετοιμα για ζουληγμα μολις βγει!!χαχαχαχ!!οσο για τα ψωνια...τα εχω ψωνισει ολα απο πολυ νωρις και ειμαι ηδη ετοιμη...προτιμησα ν χαλαρωσω και να ξεκουραστω τωρα που σταματαω τη δουλεια κ να απολαυσω λιγο τον καλοκαιρακι π ερχεται σιγα σιγα...μας ειπαν κ στον ανωδυνο τοκετο χτες οτι η θαλασσα βοηθαει πολυ κ πως μπορουμε ν κανουμε μπανιο σε καθαρα νερα μεχρι να γεννησουμε...για να δουμε αν καταφερω ν βουτηξω λιγακι μεχρι τοτε...

τέλεια είναι η μπέμπα σου!!!μπράβο σας!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Isis δεν ξερω γιατι σου ειπαν εχει καταργηθει! Δεν εισαι εργαζομενη;

Ρινα, τι επιδομα παιρνουν οι αντρες;

Καποιο επιδομα του οαεδ....δε τα θυμαμαι κι εγω...επειδη δεν το δικσιουμαι εγω θα το παρει ο αντρας μου. Μη φανταστεις...κανενα 30αρι μου ειχαν πει

Διαφημίσεις

Τι 30 αρι? Ευρω? Εννοεις 300αρι? Ναι αλλα λογικα θα σταματησει να εργαζεται για να το παρει, σωστα?

Isis, μπερδευτηκα, επιδομα τοκετου ναι σαν ονομασια δεν υπαρχει. Επιδομα κυησης και λοχειας λεγονται, καθως κι επιδομα μητροτητας απο οαεδ- το τελ. εγω δεν το δικαιουμαι!

Κοριτσια η μεση μου απο χθες με εχει στειλει...

Λιτσα η μπεμπα σας πηρε φορα!!! Συγχαρητηρια!!! Τι ειναι το non-stress??

tf9Xp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε?

Litsa μεγάλωσε η μπουμπού σας!! Πλησιάζει ο καιρός... Το κάνεις να ακούγεται τόσο κοντινό! Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω.

Να απολαύσεις την άδειά σου. Εγώ δεν έχω όρεξη για θάλασσα. Άσε που αν μπω εγώ στη θάλασσα, θα βγει αυτή έξω :tongue:.

Nefeli μεγειά το δωματιάκι σας! Μεγάλος μπελάς η μετακόμιση. Δεν την έχω ζήσει αλλά μου ακούγεται πολύ δύσκολο στην παρούσα φάση. Ακριβώς αυτό λέω για την βυθοσκόπηση. Ότι αν υπάρχει πίεση ή ρωγμή στο μάτι (δεν τα ξέρω και καλά) επιβάλλεται η καισαρική.

Lila και εγώ στη δουλειά έχω να πάω από τον 2ο μήνα που έπαθα την αποκόλληση. Από φόβο περισσότερο. Βέβαια στις 40 ημέρες με βλέπω από το αφτί και πίσω αλλά τι να κάνουμε. Υπομονή!! Δεν έμεινε και πολύ!

Τι να πω και εγώ κορίτσια ως ελεύθερη επαγγελματίας. Κάτι ψίχουλα δίνει το ταμείο ίσα-ίσα για τις πάνες...

Πραγματι προκειται για ψιχουλα Μερ... Δε μας αφηνουν να χαρουμε εστω ενα 6 μηνο μονο με τα μωρα μας... Τουλαχιστον να εχουμε βοηθεια, χωρις βοηθεια δε βγαινει...

Μερ σε ευχαριστω! Ειναι η δευτερη μετακομιση που θα κανω- και ουτε που θελω να το σκεφτομαι. Βεβαια αυτη τη φορα εγω δε θα ασχοληθω τοσο, εφοσον θα εχω το μωρο, αλλα το μπαχαλο οσο ναναι θα επικρατησει.. Μαλλον για φθινοπωρο το παμε ολοκληρωτικα, να γεννησω πρωτα, να περασουν λιγακι οι μερες και μετα...

Εσυ τι κανεις? Πως τα πηγαινεις? Ψωνισες καλοκαιρινα ρουχα? Εγω εχω ξεμεινει πραγματικα. Του αντρα μου φοραω τα φανελακια κι αυτα για λιγο ακομα...

tf9Xp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε?

Litsa μεγάλωσε η μπουμπού σας!! Πλησιάζει ο καιρός... Το κάνεις να ακούγεται τόσο κοντινό! Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω.

Να απολαύσεις την άδειά σου. Εγώ δεν έχω όρεξη για θάλασσα. Άσε που αν μπω εγώ στη θάλασσα, θα βγει αυτή έξω :tongue:.

Nefeli μεγειά το δωματιάκι σας! Μεγάλος μπελάς η μετακόμιση. Δεν την έχω ζήσει αλλά μου ακούγεται πολύ δύσκολο στην παρούσα φάση. Ακριβώς αυτό λέω για την βυθοσκόπηση. Ότι αν υπάρχει πίεση ή ρωγμή στο μάτι (δεν τα ξέρω και καλά) επιβάλλεται η καισαρική.

Lila και εγώ στη δουλειά έχω να πάω από τον 2ο μήνα που έπαθα την αποκόλληση. Από φόβο περισσότερο. Βέβαια στις 40 ημέρες με βλέπω από το αφτί και πίσω αλλά τι να κάνουμε. Υπομονή!! Δεν έμεινε και πολύ!

Τι να πω και εγώ κορίτσια ως ελεύθερη επαγγελματίας. Κάτι ψίχουλα δίνει το ταμείο ίσα-ίσα για τις πάνες...

τα non stress ειναι καρδιοτοκογραφημα ηρεμιας του εμβρυου...σε συνδεουν ουσιαστικα με μηχανημα κ εξεταζουν τους παλμους του μωρου αναλογα με τις κινησεις τ για ενα μισαωρο περιπου...μου ειπε ο γιατρος οτι θα το κανω 1 φορα την εβδομαδα απ τις 35 εβδομαδες κ επειτα...βασικα εγω ανυπομονω ν περασει ο καιρος δεν κρατιεμαι αλλο πια κ μου φαινεται πραγματικα πολυ μακρινο ακομη κ τρελενομαι....παντως εγω θα ηθελα ν κανω ενα μπανακι στη θαλασσα αλλα επειδη οι παραλιες απεχουν αρκετα απο εδω γυρω στη 1,5 ωρα δε νομιζω να τα καταφερω ν παω...δεν θα την παλεψω...

71i9p3.png

Πραγματι προκειται για ψιχουλα Μερ... Δε μας αφηνουν να χαρουμε εστω ενα 6 μηνο μονο με τα μωρα μας... Τουλαχιστον να εχουμε βοηθεια, χωρις βοηθεια δε βγαινει...

Μερ σε ευχαριστω! Ειναι η δευτερη μετακομιση που θα κανω- και ουτε που θελω να το σκεφτομαι. Βεβαια αυτη τη φορα εγω δε θα ασχοληθω τοσο, εφοσον θα εχω το μωρο, αλλα το μπαχαλο οσο ναναι θα επικρατησει.. Μαλλον για φθινοπωρο το παμε ολοκληρωτικα, να γεννησω πρωτα, να περασουν λιγακι οι μερες και μετα...

Εσυ τι κανεις? Πως τα πηγαινεις? Ψωνισες καλοκαιρινα ρουχα? Εγω εχω ξεμεινει πραγματικα. Του αντρα μου φοραω τα φανελακια κι αυτα για λιγο ακομα...

θα εχει ξεπεταχτεί και το μωρο μέχρι το φθινόπωρο. Θα ειναι πιο εύκολο και για σένα πιστεύω.

Εχει ανεβεί λιγο η διάθεση λόγω καιρού. Μ αρέσει και ο καφές έξω σε πλατείες και γενικά τωρα ο κόσμος κυκλοφορεί και η διάθεση αλλάζει. Να μην είχα και τον καημό με το τσιγάρο. Δεν αντέχω! Θελω καφε και τσιγάρο απεγνωσμένα. Όσο περνάει ο καιρός γίνεται και χειρότερο.

Εγω απο ρουχα όπως λες τα φανελάκια του άντρα μου με έχουν καταβολεψει για το σπίτι. Βέβαια ο άντρας μου φωνάζει γιατί κάνουν στήθος και κοιλιά!

Απο ρουχα ψώνισα κατι φόρμες και t-shirt και ενα φουστανάκι. Πάντως εγω το χειμώνα πήρα πολλά ρουχα (δεν είχα και τι να κανω) και μου έμειναν αφόρετα. Τα εγκυμοσυνης δεν τα αντέχω. Αυτή η ζώνη στα παντελόνια ειναι αφόρητη.

Απο πιτζάμες ναι μεν βάζω απο πάνω τα φανελάκια (όπως λες και εσυ οχι για πολυ ακόμη) αλλα απο κατω βάζω τα χειμωνιάτικα και θα σκάσω απο την ζέστη. Τι στο καλό να πάρεις πια? τι εποχή ειναι αυτή! Τα τσιγκουνεύομαι και λιγο γιατί ειναι για πολυ λιγο καιρο. Θα αναγκαστώ στην πορεία!

Litsa ταλαιπωρία η θάλασσα. Απο Ιωάννινα είσαι? Τα Ιωάννινα όμως ειναι απίστευτα. Και καλοκαιράκι η βόλτα στην πόλη ειναι καταπληκτική! Και καμία εκδρομουλα στα Ζαγοροχώρια ειναι ζηλευτή!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια, και καλώς ήρθαν οι καινούργιες εγκυούλες! Πριν λίγο γυρίσαμε απο τη γιατρό.....ο μπέμπης μας είναι σχεδόν 1,5 κιλό και πολύ ζωηρός. Αμνιακό, πλακούντας και τράχηλος Δόξα Το Θεό όλα καλά!!!!! Σε 2 εβδομαδες έχουμε το doppler κ μετά τις 35 εβδομάδες, θα με βλέπει κάθε εβδομάδα μέχρι να γεννήσω!!! Όντως μου φαίνεται κ εμένα πολύ κοντινό.....κ ανυπομονώ!!!!:P

BawYp3.png

HgGgp3.png

Νεφέλη σε Νοιώθω με τη μετακόμιση γιατί κ εμείς θα μετακομίσουμε μπορεί κ τον Αύγουστο!!! Το καλύτερο που εχεις να κανείς νομίζω ειναι να προετοιμαστείς.. Εγω εχω βάλει ήδη σε κούτες οτι δεν πρόκειται να χρειαστώ! Επίσης τώρα που έδιωξα τα χειμερινά ήδη τα πακετάρα, δεν θέλω να εχω το άγχος αν θα τα κάνουν όπως θέλω οι μαμάδες...κ έτσι τα φτιάχνω απο τώρα με βοήθεια..οςο για δωμάτιο μωρού , ούτε καν... Δεν έφτιαξα αφού ούτως η άλλως θα μπει στο δωμάτιο μας τον πρώτο καιρό.

Οςο για τα ρουχα κοριτςια σωτηρία τα καλοκαιρινά μακριά φαρδιά φορέματα που ειχα ενδώσει χροοοονια πριν...

Γεια σας κοριτσάκια, και καλώς ήρθαν οι καινούργιες εγκυούλες! Πριν λίγο γυρίσαμε απο τη γιατρό.....ο μπέμπης μας είναι σχεδόν 1,5 κιλό και πολύ ζωηρός. Αμνιακό, πλακούντας και τράχηλος Δόξα Το Θεό όλα καλά!!!!! Σε 2 εβδομαδες έχουμε το doppler κ μετά τις 35 εβδομάδες, θα με βλέπει κάθε εβδομάδα μέχρι να γεννήσω!!! Όντως μου φαίνεται κ εμένα πολύ κοντινό.....κ ανυπομονώ!!!!:P

Μπράβο Νικολέττα!! Άντε με το καλο!!!!!

Δικαιουμαι μεωση ασφαλιστικών εισφορων κατα 50 % το διαστημα λοχειας κ ανατροφης τεκνου και το επιδομα που δινουν μαζι με το μισθο μου νομιζω γυρω στα 60 ευρω/παιδι. το καλο ειναι οτι η αδεια ανατροφης τεκνου εφοσον ειναι τριδυμα, ειναι 3χ6 μηνες=18 μηνες. οπως κ να εχει, να ειναι γερα τα παιδακια κ το λιγοτερο ειναι τα επιδοματα κτλ.

νικη αντωνια το προβλημα μου ειναι οι συσπασεις, εχθες εκανα 26! τις προηγ ημ 15-20. κατα τα αλλα ειμαι κυριως ξαπλωμενη, δουλειες σχεδον τιποτα. με τις προγεστερονες που παιρνω αισθανομαο κουρασμενη, ισως να συμβαλλει κ η ζεστη!

τη Δευτερα θα παω αθηνα κ θα σας πω τα νεα μου. ελπιζω ο τραχηλος να ειναι οκ. και τα μωρα να εχουν μεγαλωσει...

εσυ νικη αντωνια ειναι τωρα 30+ (εβδομαδα) ετσι δεν ειναι? αν φθασεις 35-36 εισαι σουπερ, απο 37 κ μετα δεν ειναι καν προωρα! βεβαια μετα τις 28 συνηθως τα καταφερνουν τα προωρακια μια χαρα με την καταλληλη υποστηριξη. τι σου εχει πει ο γιατρος σου? το τραβαει οσο παει δηλ κ μετα τις 37 εβδ? εμεις μπορουμε να κανουμε καρδιοτοκογραφημα? ποια καρδια θαακουν?

εγω ελπιζω να φθασω 34+ εβδ.

λιτσα μπραβο, θα ειναι μεγαλο μωρο!

Isis73 πως είσαι; Αντέχεις; Εγώ όχι πολυ!!!

Έχει καταργηθεί το επίδομα τοκετού κορίτσια από το 2012.

Δικαιουμαι μεωση ασφαλιστικών εισφορων κατα 50 % το διαστημα λοχειας κ ανατροφης τεκνου και το επιδομα που δινουν μαζι με το μισθο μου νομιζω γυρω στα 60 ευρω/παιδι. το καλο ειναι οτι η αδεια ανατροφης τεκνου εφοσον ειναι τριδυμα, ειναι 3χ6 μηνες=18 μηνες. οπως κ να εχει, να ειναι γερα τα παιδακια κ το λιγοτερο ειναι τα επιδοματα κτλ.

νικη αντωνια το προβλημα μου ειναι οι συσπασεις, εχθες εκανα 26! τις προηγ ημ 15-20. κατα τα αλλα ειμαι κυριως ξαπλωμενη, δουλειες σχεδον τιποτα. με τις προγεστερονες που παιρνω αισθανομαο κουρασμενη, ισως να συμβαλλει κ η ζεστη!

τη Δευτερα θα παω αθηνα κ θα σας πω τα νεα μου. ελπιζω ο τραχηλος να ειναι οκ. και τα μωρα να εχουν μεγαλωσει...

εσυ νικη αντωνια ειναι τωρα 30+ (εβδομαδα) ετσι δεν ειναι? αν φθασεις 35-36 εισαι σουπερ, απο 37 κ μετα δεν ειναι καν προωρα! βεβαια μετα τις 28 συνηθως τα καταφερνουν τα προωρακια μια χαρα με την καταλληλη υποστηριξη. τι σου εχει πει ο γιατρος σου? το τραβαει οσο παει δηλ κ μετα τις 37 εβδ? εμεις μπορουμε να κανουμε καρδιοτοκογραφημα? ποια καρδια θαακουν?

εγω ελπιζω να φθασω 34+ εβδ.

λιτσα μπραβο, θα ειναι μεγαλο μωρο!

Τριδιμακια περιμένεις;;; Μπράβο κορίτσι μου να το καλο! Ολα καλα θα πάνε! Ποσό είσαι τώρα;; Ξεκουράσου οςο μπορείς κ θα δεις θα μειωθούν οι συσπασεις! Που μένεις; Κ που θα γεννήσεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...