Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα!!! Καλως ορισατε νεες μελουσες μαμαδες!!!

Πως ειστε??

Εγω μολις ψιλοξεμπερδεψα με ικα και οαεδ που χα παει να ενημερωθω για παροχες, επιδοματα κλπ! Καπως με ξεμπερδεψαν μπορω να πω...

Οσες δε γνωριζουν και γεννανε σε ιδιωτικο, το επιδομα λοχειας ειναι η συμμετοχη του ΕΟΠΥΥ στα ιδιωτικα, οχι κατι παραπανω (που εγω νομιζα). Τωρα ομως με την επισχεση εργασιας ορισμενων μαιευτηριων, δινει ο ΕΟΠΥΥ το επιδομα χωριστα σε οσες το δικαιουνται. Ψωρολεφτα. Τελοσπαντων.. Απο το ολοτελα... Παντως καποτε βοηθουσαν πολυ τις εγκυμονουσες και τις μαμαδες ενω τωρα.... Τελοσπαντων ξανα.. Γερες να μαστε να μεγαλωνουμε γερα μωρα και οτι θελει ο θεος...

Μερ, τι εννοεις δεν παιζει ρολο η πιεση για την καισαρικη? Εμενα αυτο μου ειπαν.... Πως δηλαδη αν εχει καποια αυξημενη πιεση στα ματια, παει για καισαρικη... Εχω κλεισει ραντεβου σε οφθαλμιατρο 37η εβδομαδα. Θαθελα πιο νωρις αλλα δυστυχως δεν ειχε...

Επισης, εχετε κανει/θα κανετε υπερηχο καρδιας? Μου το συνεστησαν κι αυτο προληπτικα απο το κεντρο που πηγαινω κι ετσι ειπα να το κανω κι αυτο. Τοσες εξετασεις εχουμε κανει, ας κανουμε κι αλλη μια, καλο κανει κακο δεν κανει!

Το κεντρο αυτο κοριτσια πολυ κατατοπιστικο, οτι αποριες εχεις στις λυνουν. Εγω φανταστειτε μεχρι και για τα ψυχολογικα μου τους ειπα (τοτε με την αποκολληση, την ταραχη που περασα) και μονο η συζητηση μαζι τους με ξεκουνησε αρκετα απο τις φοβιες που απεκτησα (που ευελπιστω να ξεπερασω εντελως μολις γεννησω). Φπβαμαι λιγοτερο πια παντως κι εχω αποκτησει μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση. Δηλαδη δεν αισθανομαι φοβο για τον τοκετο. Πιστευω θα ειμαι πολυ ψυχραιμη γιατι θελω να το απολαυσω οσο γινεται...:) Αλλωστε ειναι κατι φυσιολογικο, κατι υπεροχο ενα θαυμα της φυσης!!! Με επιασε η παρλα μου νομιζω... :D

Ετοιμο το δικο μας δωματιακι κοριτσια και μεγεια και τα δικα σας!! Βεβαια εμεις ενδεχεται να μετακομισουμε οποτε αντε ξανα μανά φτιαξιμο... αλλα δεν πειραζει!

Καποια κοπελα ρωτησε για τις εταιρειες και τα δειγματα. Εμενα μου χουν στειλει αρκετες! Αν ανατρεξεις μερικες σελιδες πιο πισω μας εχει παραθεσει η Νεφελη13 πολλες εταιρειες που στελουν δειγματα, κουπονια κοκ. Το πιο προσφατο που μου στειλαν ειναι ενα τσαντακι για τις πρωτες εξετασεις του μωρου απο nutricia. Επισης η mam μου στειλε πιπιλα και η avene δειγματα για μαμα και μωρο.

Αυτα τα δικα μου κοριτσια! Ελπιζω να μη σας ζαλισα πολυ../... Απλως δεν μπαινω πολυ συχνα πια και σας τα λεω μαζεμενα!! Τα φιλακια μου σε ολες, καλο υπολοιπο να χουμε και τα ξαναλεμε!!!! :):)

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω! :) Ευχομαι και σε σενα οτι καλυτερο και με εναν πονο ή εστω με λιγο πονο γιατι ενας δεν ξερω αν θαναι, μας κοροιδευουν με αυτη την ευχη, ας ειμαστε ρεαλιστριες χαχαχ!

Υπερηχο δικης μου καρδιας! Δεν εχω ιδεα γιατι γινεται, απλως στο κεντρο η μαια μου ειπε πως πριν τη γεννα σου κανουν τετοια εξεταση, αλλα καλο ειναι να γινει αλλη μια φορα νωριτερα. Οκ ειπα ας παω να την κανω, τι εχω να χασω? Εσυ Αθηνα μενεις? Αν ναι, σε ποια προαστια, αυτο το κεντρο ειναι στα νοτια! Σε βολευει? Πανε κοπελες κι απο βορεια παντως! Εσυ Κιτρινομπλε σε ποια εβδομαδα εισαι?

tf9Xp3.png

Σε ευχαριστω! :) Ευχομαι και σε σενα οτι καλυτερο και με εναν πονο ή εστω με λιγο πονο γιατι ενας δεν ξερω αν θαναι, μας κοροιδευουν με αυτη την ευχη, ας ειμαστε ρεαλιστριες χαχαχ!

Υπερηχο δικης μου καρδιας! Δεν εχω ιδεα γιατι γινεται, απλως στο κεντρο η μαια μου ειπε πως πριν τη γεννα σου κανουν τετοια εξεταση, αλλα καλο ειναι να γινει αλλη μια φορα νωριτερα. Οκ ειπα ας παω να την κανω, τι εχω να χασω? Εσυ Αθηνα μενεις? Αν ναι, σε ποια προαστια, αυτο το κεντρο ειναι στα νοτια! Σε βολευει? Πανε κοπελες κι απο βορεια παντως! Εσυ Κιτρινομπλε σε ποια εβδομαδα εισαι?

Χαχαχα γελάω γιατί κατάλαβες το όνομα μου!! Ειναι τα αγαπημένα μου χρώματα! Ειμαι στην 33 εβδομάδα . Σε ευχαριστώ για την πληροφορία, μπορεί να το κάνω κ εγω. Με βολεύει νότια ναι! Αλλά δεν εχω καταλάβει ακόμα τι κέντρο ειναι; Για εξετάσεις;

Διαφημίσεις

Πως ειστε??

Εγω μολις ψιλοξεμπερδεψα με ικα και οαεδ που χα παει να ενημερωθω για παροχες, επιδοματα κλπ! Καπως με ξεμπερδεψαν μπορω να πω...

Οσες δε γνωριζουν και γεννανε σε ιδιωτικο, το επιδομα λοχειας ειναι η συμμετοχη του ΕΟΠΥΥ στα ιδιωτικα, οχι κατι παραπανω (που εγω νομιζα). Τωρα ομως με την επισχεση εργασιας ορισμενων μαιευτηριων, δινει ο ΕΟΠΥΥ το επιδομα χωριστα σε οσες το δικαιουνται. Ψωρολεφτα. Τελοσπαντων.. Απο το ολοτελα... Παντως καποτε βοηθουσαν πολυ τις εγκυμονουσες και τις μαμαδες ενω τωρα.... Τελοσπαντων ξανα.. Γερες να μαστε να μεγαλωνουμε γερα μωρα και οτι θελει ο θεος...

Μερ, τι εννοεις δεν παιζει ρολο η πιεση για την καισαρικη? Εμενα αυτο μου ειπαν.... Πως δηλαδη αν εχει καποια αυξημενη πιεση στα ματια, παει για καισαρικη... Εχω κλεισει ραντεβου σε οφθαλμιατρο 37η εβδομαδα. Θαθελα πιο νωρις αλλα δυστυχως δεν ειχε...

Επισης, εχετε κανει/θα κανετε υπερηχο καρδιας? Μου το συνεστησαν κι αυτο προληπτικα απο το κεντρο που πηγαινω κι ετσι ειπα να το κανω κι αυτο. Τοσες εξετασεις εχουμε κανει, ας κανουμε κι αλλη μια, καλο κανει κακο δεν κανει!

Το κεντρο αυτο κοριτσια πολυ κατατοπιστικο, οτι αποριες εχεις στις λυνουν. Εγω φανταστειτε μεχρι και για τα ψυχολογικα μου τους ειπα (τοτε με την αποκολληση, την ταραχη που περασα) και μονο η συζητηση μαζι τους με ξεκουνησε αρκετα απο τις φοβιες που απεκτησα (που ευελπιστω να ξεπερασω εντελως μολις γεννησω). Φπβαμαι λιγοτερο πια παντως κι εχω αποκτησει μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση. Δηλαδη δεν αισθανομαι φοβο για τον τοκετο. Πιστευω θα ειμαι πολυ ψυχραιμη γιατι θελω να το απολαυσω οσο γινεται...:) Αλλωστε ειναι κατι φυσιολογικο, κατι υπεροχο ενα θαυμα της φυσης!!! Με επιασε η παρλα μου νομιζω... :D

Ετοιμο το δικο μας δωματιακι κοριτσια και μεγεια και τα δικα σας!! Βεβαια εμεις ενδεχεται να μετακομισουμε οποτε αντε ξανα μανά φτιαξιμο... αλλα δεν πειραζει!

Καποια κοπελα ρωτησε για τις εταιρειες και τα δειγματα. Εμενα μου χουν στειλει αρκετες! Αν ανατρεξεις μερικες σελιδες πιο πισω μας εχει παραθεσει η Νεφελη13 πολλες εταιρειες που στελουν δειγματα, κουπονια κοκ. Το πιο προσφατο που μου στειλαν ειναι ενα τσαντακι για τις πρωτες εξετασεις του μωρου απο nutricia. Επισης η mam μου στειλε πιπιλα και η avene δειγματα για μαμα και μωρο.

Αυτα τα δικα μου κοριτσια! Ελπιζω να μη σας ζαλισα πολυ../... Απλως δεν μπαινω πολυ συχνα πια και σας τα λεω μαζεμενα!! Τα φιλακια μου σε ολες, καλο υπολοιπο να χουμε και τα ξαναλεμε!!!! :):)

Κορίτσι με μπέρδεψες με τα επιδόματα!!:rolleyes:

Αφορά τις εργαζόμενες αυτό που έγραψες; Διότι για τις εργαζόμενες τα δίνει απευθείας το πρώην ΙΚΑ σε τραπεζικό λογαριασμό (επίδομα κυοφορίας κ λοχείας).

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Ναι, για τις εργαζομενες! Γεννας σε ιδιωτικο μαιευτηριο;

Της κυησης στο βαζουν σε λογαριασμο οπως ειπες. Της λοχειας, αν γεννας σε ιδιωτικο, στο δινουν μεσω μαιευτηριου(εκπτωση στη γεννα). Αν ομως το ιδιωτικο εχει επισχεση εργασιας με τον ΕΟΠΥΥ τοτε στο βαζουν σε λογαριασμο. Οπως κ ναχει με τον α ή β τροπο τα λαμβανεις τα επιδοματα αρκει να πληρεις τα ενσημα(200 τα τελ 2χρονια)

tf9Xp3.png

Για τα μαιευτήρια...κι εμείς ρωτάμε το γιατρό, μας λέει να περιμένουμε γιατί αυτήν την περίοδο με την επίσχεση δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Ωστόσο εμείς κλίνουμε προς το λητώ. Ήσυχο και οικογενειακό...την τελευταία φορά που κοιτάξαμε η τίμη ήταν 1500.

τώρα για τα επιδόματα...εγώ ως ελεύθερη επαγγελματίας μου είπαν ότι δικαιούμαι μόνο το επιδομα του εοπύυ (800 ευρώ, που αφαιρείται απο τη συμμετοχή μας) και ο άντρας μου κάποιο επίδομα από οαεδ.

εγώ θα σταματήσω τη δουλειά 15-20 ιουνίου που τελειώνουν οι εξετάσεις. Εννοείται βέβαια ότι θα πάρω και μια κοπέλα γι' αυτό το διάστημα μην σπάσουν τίποτα νερά και τρέχουμε και μείνουν τα γυμνάσια στη μοίρα τους μέσα στις εξετάσεις...και γυρνάω στη δουλειά...1η σεπτέμβρη...μη με ρωτήσετε πως θα τα καταφέρω με θηλασμούς και τέτοια...βλέποντας και κάνοντας...το μωρό θα το κρατάει η μαμά μου τα απογεύματα 2-8 που θα είμαι στη δουλειά

όσον αφορά στα κουπόνια...εγώ είχα μπει στο google κι είχα πατήσει διαφημιστικά κουπόνια για πάνες και είχα βρει διάφορα σάιτ. γράφτηκα σε όλα, το μονο που έχω πάρει ως τώρα είναι ένα διαφημιστικό με σερβιέτες λοχείας. έχω πάρει όμως κάμποσα διαφημιστικά πακέτα από το γιατρό μου.

και τώρα το πιο ευχάριστο θέμα!!!!!! τα ψώνια!!!!!! καρότσι, ρηλάξ, μπανάκι ok. καρότσι πήραμε ένα 3 σε 1 της peg per ego, ρηλάξ ένα που γίνεται μετά καρεκλάκι φαγητό πάλι της peg per ego και μπανάκι ένα που έχει και ζυγαριά. σήμερα πήραμε πάντα, πάπλωμα, σεντόνια, πετσέτες, κάπες, αλλαξιέρα, υποσέντονα...πιστεύω δεν ξεχνάω κάτι...το κρεβατάκι θα έρθει μέσα μαιού...και συνεχίζουμε....:P

Πως ειστε??

με γεια το δωματιάκη σας Νεφελάκι!!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Ναι lila μου αργα αλλα σταθερα γινονται ολα.απλα ξερεις αν δε μπορουν ολα να περασουν απο τα χερια σου ειναι εκνευριστικο...εσενα σου ηρθαν τα επιπλα?

Εμένα θα μου έρθουν την δευτέρα πάλι καλά ενα μήνα νωρίτερα απο οτι τα περιμέναμε θα έρθει και η μανούλα μου στις 20 του μήνα και θα κάτσει μέχρι να γεννήσω ευτυχώς θα με βοηθήσει σε όλα γιατι δεν μπορώ ούτε να σκύψω απο τους πόνους!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας θαυμάζω όσες έχετε ήδη παιδάκια και όσες δουλεύετε μπράβο σας με τέτοιο κουράγιο!!Εγώ κράταγα παιδάκια πριν μείνω έγκυος και όταν έμαθα οτι είμαι σταμάτησα γιατί είχα φάει κανα δυο κλωτσιές απο τα μικρά και φοβόμουν πολύ θέλανε και αγκαλιά οπότε δεν το διακινδύνευα έλεγα να συνεχίσω μετά το πρώτο τρίμηνο αλλά ο άντρας μου δεν ήθελε οπότε και έκατσα σπίτι πάλι καλα γιατι δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω γιατι απο της 24 εβδομάδες άρχισαν οι συσπάσεις και να με πονάνε τα πάντα και ούτε να περπατήσω δεν μπορώ πλέον

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Ναι, για τις εργαζομενες! Γεννας σε ιδιωτικο μαιευτηριο;

Της κυησης στο βαζουν σε λογαριασμο οπως ειπες. Της λοχειας, αν γεννας σε ιδιωτικο, στο δινουν μεσω μαιευτηριου(εκπτωση στη γεννα). Αν ομως το ιδιωτικο εχει επισχεση εργασιας με τον ΕΟΠΥΥ τοτε στο βαζουν σε λογαριασμο. Οπως κ ναχει με τον α ή β τροπο τα λαμβανεις τα επιδοματα αρκει να πληρεις τα ενσημα(200 τα τελ 2χρονια)

Ναι, σε ιδιωτικό και πληρώ τις προυποθέσεις.

Θα ρωτήσω στο μαιευτήριο για το επίδομα λοχείας.

Κωλόκρατος γαμώ!!:evil::evil:

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Γεια σας κορίτσια! Χαίρομαι να διαβάζω τα νέα σας και που φτιάχνετε σιγά σιγά τα δωματιάκια!

Εγώ χτες πήγα στη γιατρό και έκανα πρώτη φορά εξέταση με τον καρδιοτοκογράφο. Σε 2 βδομάδες έχω το ντόπλερ και άλλη μια εξέταση καρδιοτοκογράφου. Κατα τα άλλα, όλα μια χαρά αν και έχω άγχος τι άλλο χρειάζεται να ψωνίσω.

Σήμερα έχω και το πρώτο μάθημα προετοιμασίας τοκετού και ανυπομονώ!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...