Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nεκταρία σε ευχαριστώ πολύ!Έχεις και ένα απ΄τα αγαπημένα μου ονόματα!nikx να είσαι καλά και εσύ και το μικράκι σου και δεν πειράζει για το dvd!Φρόσσω το ραντεβού αύριο κατα τις 9 ε??? Άντε να τα πούμε και από κοντά!

MbGIp1.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε ?

ςχεθς η μερα μ ηταν ηρεμη αλλα κ ανησυχητικη εφαγα τ μεσημερι το εβγαλα εφαγα τ βραδυτ εβγαλα . γιατι ετσι? εχει συμβει σε καμια?να αρχησω ν ανησυχω?:confused::confused:

καλημερα κοριτσια τι κανετε ?

ςχεθς η μερα μ ηταν ηρεμη αλλα κ ανησυχητικη εφαγα τ μεσημερι το εβγαλα εφαγα τ βραδυτ εβγαλα . γιατι ετσι? εχει συμβει σε καμια?να αρχησω ν ανησυχω?:confused::confused:

Πόπη καλημέρα! Μήπως έφαγες κανένα βαρύ φαγητό? Εγώ έτσι την πάτησα μια φορά. Όλη μέρα χάλια.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια τώρα τελείωσα από το γιατρό χάρηκα που είδα την ελένη τα είπαμε κιόλας άντε με το καλό

Αχ τι ωραία που συναντηθήκατε!Φαντάζεσαι να γεννήσετε και μαζί! :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Ουφ, επιτέλους διάβασα τι γράψατε και τώρα τα ξέχασα γμτ!!! :rolleyes:Ελένη, συγχαρητήρια για την Β Επιπέδου. :DΝεκταρία και Κούλα ανυπομονώ να μου τα κάνει κι εμένα αυτά ο μπεμπάκος μου! :tongue:kikitsa περαστικούλια σου.

Και τώρα να σας πω το φοβερό νέο μου... έβγαλα αιμορροίδες το κέρατο μου! :cry:Και δεν επιτρέπονται οι κρέμες γιατί έχουν κορτιζόνη. Αχ, τι τραβάμε κι εμείς οι εγκυούλες για τα μωράκια μας... :roll:

Διαφημίσεις

Και τώρα να σας πω το φοβερό νέο μου... έβγαλα αιμορροίδες το κέρατο μου! :cry:Και δεν επιτρέπονται οι κρέμες γιατί έχουν κορτιζόνη. Αχ, τι τραβάμε κι εμείς οι εγκυούλες για τα μωράκια μας... :roll:

Μελινάκι υπομονή! Εγώ δυο μέρες δεν είχα νιώσει το μωρό και είχα τρελαθεί! Με τις δουλειες στο σπίτι φοβήθηκα μήπως είχα κάνει καμία απότομη κίνηση. Και μετά λένε αυτή είναι η καλύτερη περίοδος! Το άγχος κανένας δεν το μετράει....

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Ουφ, επιτέλους διάβασα τι γράψατε και τώρα τα ξέχασα γμτ!!! :rolleyes:Ελένη, συγχαρητήρια για την Β Επιπέδου. :DΝεκταρία και Κούλα ανυπομονώ να μου τα κάνει κι εμένα αυτά ο μπεμπάκος μου! :tongue:kikitsa περαστικούλια σου.

Μελινάκι είσαι σίγουρη για την κρέμα γιατί εμένα μου έγραψε μια ο γιατρός μου, αν και δεν την χρησιμοποίησα ακόμα γιατί μόνο μια μέρα κράτησε και μετά πέρασαν.νομίζω ότι υπάρχουν και φυτικές.πάρε και άλλες γνώμες..

καλημέρα σε όλες!

σήμερα ούτε εγώ είμαι πολύ καλά...νιώθω μια τρομερή εξάντληση.με το ζόρι κινούμαι. ξαφνικά και ψυχολογικά δεν είμαι στα πολύ καλά μου.αχ ας περάσει γρήγορα αυτή η μέρα μήπως η αυριανή είναι καλύτερη...:(

κάνει και ζέστη..:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...