Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρέσει η Φρόσω που όλα τα παρομιάζει με γατιά :P:tongue:

Πολύ ωραία τα εικονίδια που βάζεις αχ γιατί να μην μπορώ να βάλω και εγώ.

Σήμερα είχα πολλή δουλειά. Ελπίζω να είναι η τελευταια μέρα σήμερα και αύριο να μου βάλει άδεια ο γιατρός και ελπίζω να βάλει τουλάχιστον 3 βδομάδες :D και περισσότερο πάλυ δέχομαι εννοείται ................. χεχεχεχε:D:tongue:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσιααααααααααα γύρισααααααααααα! Όλα καλά, όλα τέλεια, όλα φυσιολογικά!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: 465 γραμμάρια είναι η ζουζούνα μου!Ααααααααα να σας πω και οτί φάγαμε και το φάσκελο απο την μπουμπού με το αριστερό χεράκι της!!!!:lol::lol::lol: Μου δώσανε και το dvd με την καταγραφή της εξέτασης και φωτογραφίες! Ήταν όντως μια τέλεια και απολαυστική εξέταση !Σας ευχαριστώ πολύ όλες!

MbGIp1.png

kane κλικ απο κατω απο τα εικονιδια κ εαν χρησημοποιεις φαιρφοξ θα στο βαλει σαν μπαρ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ

Εχω πατήσει αλλά δυστυχώς είναι κομμένο το συγκεκριμένο site απο την δουλειά :mad:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσιααααααααααα γύρισααααααααααα! Όλα καλά, όλα τέλεια, όλα φυσιολογικά!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: 465 γραμμάρια είναι η ζουζούνα μου!Ααααααααα να σας πω και οτί φάγαμε και το φάσκελο απο την μπουμπού με το αριστερό χεράκι της!!!!:lol::lol::lol: Μου δώσανε και το dvd με την καταγραφή της εξέτασης και φωτογραφίες! Ήταν όντως μια τέλεια και απολαυστική εξέταση !Σας ευχαριστώ πολύ όλες!

Ελένη μπράβο πολύ χαίρομαι με τα νέα σου :D;) Και εγώ ανυπομονό να δω την δική μου αύριο :)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάρες!!!

ελένη μου χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!πάντα ευχάριστα νέα σου εύχομαι!

χρόνια πολλά και ευτυχισμένα να περάσετε με τον άντρα σας και την οικογένειά σας, σε όσες είχαν επέτειο.εμείς κλείσαμε τα 7 χρόνια στις 21/7.το νούμερο μου ακούγεται εξωφρενικό αλλά στην πραγματικότητα ούτε που το κατάλαβα πως πέρασαν τόσα χρόνια!

κούλλα μου δυστυχώς αυτές τις μέρες δεν κοιμάμαι πολύ γιατί το πρωί με περιμένουν τα ζώα να τα ταίσω και κατά τις 7 αναγκαστικά σηκώνομαι και μάλιστα χωρίς ξυπνητήρι.από την παράσκευη αναλαμβάνουν οι γονείς τα ζώα και εγώ αναλαμβάνω και πάλι τον ύπνο!!!

όσο για σήμερα,πήγα την γιαγιά στο καπι της γειτονιάς,έδεσα τα σκυλια και εγώ πήγα σε μια θεία μου να μου μάθει ΠΛΕΞΙΜΟ!!!έιχε πολύ πλάκα με όλους αυτούς τους κόμπους. το αστείο είναι οτι έπλεκα τόσο χάλια και έκανα τόσο πολλά λάθη που στο τέλος μάθαινα βελονιές που δεν μου τις είχε δείξει ακόμα η θεία μου!!!και έβγαζα τέλεια σχέδια!!! από σήμερα ξεκινάω να πλέκω το πρώτο ζακετάκι της μπέμπας μας!ελπίζω μέχρι να γεννηθεί να το έχω τελιώσει!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Κούλα, να ζήσετε!!! :D Αύριο πάω κι εγώ να δω την μπεμπούλα!

Ελένη, συγχαρητήρια για την Β' επιπέδου!!!

Φρόσω, είδες τι ωραίο συναίσθημα; Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο!!!

Βασιλική, κι εγώ είχα πει ότι θα πάω στη γιαγιά μου να μου μάθει να πλέκω αλλά τεμπέλιασα! Τώρα σε ζηλέυω που θα φτιάξεις ρουχαλάκια με τα χεράκια σου!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Βασιλική, Φρόσσω και kata σας ευχαριστώ πολύ! Χρόνια πολλά και καλά σε όσες είχαν επέτειο!Ο αντρούλης μου και εγώ έχουμε επέτειο τον Αύγουστο.Τον Σεπτέμβρη έχω τα γεννέθλιά μου, τον Οκτώμβρη έχει γεννέθλια ο αντρούλης μου και τον Νοέμβριο γεννάω!!!Ωραία τα καταφέραμε, πιάσαμε 4 μήνες με την σειρά!!!

MbGIp1.png

Γεια σας κοριτσάκια!!! Ελένη μου συγχαρητήρια για την επιτυχημένη β επιπέδου σου! Με το καλό να φάτε και τα φάσκελα live από τη μικρή σας! :lol:

Nεκταρία στο όνομα εγώ. ;)

Χρόνια πολλά και στα ερωτευμένα πιτσουνάκια! Πολύχρονα και για πάντα αγαπημένα εύχομαι! Κι εμένα έχουν επέτειο οι γονείς μου σήμερα! Ελπίζω να το θυμηθεί ο μπαμπάκας γιατί αλλιώς μαύρο φίδι που τον έφαγε! Κλείνουν 30 χρόνια!!! Ουάου!!!

Φρόσω μου μπράβο που επιτέλους "χτύπησε" το μπεμπάκι σου! Φρόνιμο-φρόνιμο το κόβω για να άργησε τόσο! ;)

Βασιλική καλό πλέξιμο! Μήπως να το αρχίσω κι εγώ??? Αλλά έλα σου που δεν έχω θεία να μου μάθει! Ήξερε η μάνα μου παλιά αλλά ξέχασε λέει... Ήμαρτον Παναγία μου! Εμείς μάλλον θα τα αγοράσουμε τα ζακετάκια μας, τα κασκολάκια μας, τα σκουφάκια μας και τα καλτσάκια μας! :lol:

Γεια σας κοριτσάκια! Σας διάβαζα απο το κινητό όλες τις μέρες!

Είχα πάει για εξετάσεις το πρωί γιατί μια τιμή δεν μου είχε βγει καλή στις τελευταίες εξετάσεις!

Ελένη συγχαρητήρια! Τι τυχεροί που είστε που πήρατε dvd! Ήθελα και εγώ αλλά μας ξεπέταξαν εκείνη την ημέρα! :evil:

Νεκταρία εκτός απο κούκλος είναι και θεός ο μικρός! :D Τι έχουμε να περάσουμε οι καινούργιες... :wink:

Κούλλα να ζήσετε! Άντε με το καλό να πάρεις και τα καινούργια πράγματα να μαζευτείς σιγά σιγά! Εμένα τελείωσαν και το βάψιμο και τώρα περιμένω τέλος της βδομάδας τα έπιπλα! Βάψαμε και το δωμάτιο του μωρού αλλά τα αυτοκόλλητα λέω να τα βάλω αργότερα!

Φρόσω τι ωραία που το ένιωσες επιτέλους το μπεμπάκι! Καλά για τον γάτο δεν έχω λόγια έχει φοβερή προσωπικότητα!

Βασιλική εγώ ξεκίνησα πλέξιμο με βελονάκι έμαθα μέσω youtube! :) Φτιάχνω μια κουβερτούλα τώρα! Ελπίζω να βγει όμορφη!

Kata να ζήσετε! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και του χρόνου να πάρετε και την μπεμπούλα να πιει λίγο κρασάκι στην υγεία σας! :tongue:

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία! :roll:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...