Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια με τα μωράκια και τα ζωάκια! ;)

Ελένη μου καλή επιτυχία για αύριο!

Φροσάκι μου γάτος με προσωπικότητα βλέπω! Πάντως για να ανησυχείς και να στεναχωριέσαι τόσο με τον γατούλη σου δε μπορώ να φανταστώ πώς θα είσαι στον 1ο πυρετό του μωρού σου! :tongue:

Βασιλική κι εμείς μια από τα ίδια με σκυλάκια, γατάκια,πουλάκια,περιστέρια στο πατρικό μου που είναι λίγο έξω από την πόλη! Πέρυσι στις μέρες μου να γεννήσω ήμουν και με έστειλε η μάνα μου να πάω στο πατρικό γιατί έλειπαν Σουκού και ο αδερφός μου είχε ξεχάσει τον ένα σκύλο μέσα στο σπίτι μη σκάσει η κύστη του μέχρι να γυρίσει από τη δουλειά ο brother! :lol:

Κούλα όντως γεμάτη η μέρα σου! Εγώ κάποιες βασικές δουλίτσες κάνω το πρωί γιατί το απόγευμα πάμε βόλτα όλοι μαζί. Δεν μπορώ και πολλά-πολλά όμως... Έχω βαρύνει ρε παιδί μου... Στην 1η εγκυμοσύνη "πετούσα", τώρα πονάω σε μέση, προσαγωγούς και αν κουραστώ και στην κοιλιά. Και νιώθω 100 κιλά, η κοιλιά τεράστια εν τω μεταξύ, λες κι είμαι στο μήνα μου!

"Λουλουδάκι" κι ο δικός σου ο πιτσιρίκος ε? :lol: Ελπίζω οι κόρες να βγουν πιο ήσυχες! Αν και η δικιά μου από τώρα δείχνει χαρακτήρα! Όλη μέρα κι όλη νύχτα κλωτσάει!!! Πότε κοιμάται αυτό το έμβρυο?? :lol: Έτσι ήταν και ο μικρός μες στην κοιλιά και τώρα δεν καθίζει πισινό κάτω!

Πόπη ζηλεύεις τη γεμάτη μέρα της Κούλας??? Σε λίγους μήνες θα σε ρωτήσω ξανά να δω τι γνώμη θα έχεις! :tongue:

Εγώ πάντως και τι δε θα έδινα για μια μέρα που να μην έχω να κάνω τπτ! Να αράξω στον καναπέ να δω τηλεόραση (η οποία έχει να ανοίξει για πάνω από 20-30λεπτά εδώ και 11 μήνες!!), να χουζουρέψω, να κάνω μπάνιο επί μία ώρα, να φάω αργά-αργά... πάαααρα πολύ αργά... ένα πιάτο φαγητό και να κοιμηθώ 20 ώρες συνεχόμενες! :lol:

Γεια σας κοριτσάκια με τα μωράκια και τα ζωάκια! ;)

Ελένη μου καλή επιτυχία για αύριο!

Φροσάκι μου γάτος με προσωπικότητα βλέπω! Πάντως για να ανησυχείς και να στεναχωριέσαι τόσο με τον γατούλη σου δε μπορώ να φανταστώ πώς θα είσαι στον 1ο πυρετό του μωρού σου! :tongue:

Βασιλική κι εμείς μια από τα ίδια με σκυλάκια, γατάκια,πουλάκια,περιστέρια στο πατρικό μου που είναι λίγο έξω από την πόλη! Πέρυσι στις μέρες μου να γεννήσω ήμουν και με έστειλε η μάνα μου να πάω στο πατρικό γιατί έλειπαν Σουκού και ο αδερφός μου είχε ξεχάσει τον ένα σκύλο μέσα στο σπίτι μη σκάσει η κύστη του μέχρι να γυρίσει από τη δουλειά ο brother! :lol:

Κούλα όντως γεμάτη η μέρα σου! Εγώ κάποιες βασικές δουλίτσες κάνω το πρωί γιατί το απόγευμα πάμε βόλτα όλοι μαζί. Δεν μπορώ και πολλά-πολλά όμως... Έχω βαρύνει ρε παιδί μου... Στην 1η εγκυμοσύνη "πετούσα", τώρα πονάω σε μέση, προσαγωγούς και αν κουραστώ και στην κοιλιά. Και νιώθω 100 κιλά, η κοιλιά τεράστια εν τω μεταξύ, λες κι είμαι στο μήνα μου!

"Λουλουδάκι" κι ο δικός σου ο πιτσιρίκος ε? :lol: Ελπίζω οι κόρες να βγουν πιο ήσυχες! Αν και η δικιά μου από τώρα δείχνει χαρακτήρα! Όλη μέρα κι όλη νύχτα κλωτσάει!!! Πότε κοιμάται αυτό το έμβρυο?? :lol: Έτσι ήταν και ο μικρός μες στην κοιλιά και τώρα δεν καθίζει πισινό κάτω!

Πόπη ζηλεύεις τη γεμάτη μέρα της Κούλας??? Σε λίγους μήνες θα σε ρωτήσω ξανά να δω τι γνώμη θα έχεις! :tongue:

Εγώ πάντως και τι δε θα έδινα για μια μέρα που να μην έχω να κάνω τπτ! Να αράξω στον καναπέ να δω τηλεόραση (η οποία έχει να ανοίξει για πάνω από 20-30λεπτά εδώ και 11 μήνες!!), να χουζουρέψω, να κάνω μπάνιο επί μία ώρα, να φάω αργά-αργά... πάαααρα πολύ αργά... ένα πιάτο φαγητό και να κοιμηθώ 20 ώρες συνεχόμενες! :lol:

ειναι το θεμα οτι εχουμε κακη εμπειρια απο αποφραξη ουρηθρας κ με πιανει πανικος καθε φορα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε πως είστε? Είπα να ανοίξω λίγο το ίντερνετ μέχρι να περάσει η ώρα να πάω για την β΄επιπέδου!Κούλλα και mikio σας ευχαριστώ πολύ!!!:D mikio συγνώμη, αλλά για να πω την αλήθεια δεν πολυσυγκρατώ τα ονόματα!Εγώ έκανα εξετάσεις αίματος και ούρων την Παρασκευή!

MbGIp1.png

Καλημέρα!!!

Ελένη, καλή επιτυχία! :)

Κικίτσα μου, περαστικά σου. Τι ταλαιπωρία κι αυτή, έγκυος γυναίκα! Ξέρεις, είμαστε στην ίδια φάση επαγγελματικά! Κι εγώ διορισμένη σε δυσπρόσιτο, θα πάω Φλεβάρη με τη μπέμπα για να πάρω την άδεια την επόμενη χρονιά. Καταραμένα μόρια!!!

Κορίτσια, εκεί που γκρίνιαζα την προηγούμενη εβδομάδα ότι είναι πολύ ήσυχη, από την Κυριακή δεν έχει κάτσει φρόνιμα δευτερόλεπτο! :D Χθές είχαμε βγει για φαγητό με τον μπαμπά της για να γιορτάσουμε την επέτειο μας ( 2 χρόνια παντρεμένοι!) και κουνιόταν συνέχεια! Μάλλον ήθελε να μας ευχηθεί χρόνια πολλά!!! :wink:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Χθές είχαμε βγει για φαγητό με τον μπαμπά της για να γιορτάσουμε την επέτειο μας ( 2 χρόνια παντρεμένοι!) και κουνιόταν συνέχεια! Μάλλον ήθελε να μας ευχηθεί χρόνια πολλά!!! :wink:

Να ζήσετε :D Χθες ήταν και μας η επέτειος μας 7 χρόνια :eek: Βλέπω έχουμε την ίδια μέρα την επέτειο μας χεχε :D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...