Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν αυτό σου φαίνεται ζωολογικος κήπος που να σου πώ οτι πριν 2 χρόνια είχαμε και δυο γίδες με 7 κατσικάκια.έκει να δεις χαμός!!!έμπαινα στο κλουβί και όλα τα κατσίκια πήδαγαν πάνω μου γιατί τα ταίζαμε στο στόμα!!!

γενικά αγαπάμε πολύ τα ζώα για αυτό άλλωστε έγινα και κτηνίατρος!ακόμα και όταν έμενα στην Αθήνα(Παγκράτι μη φανταστείς καμιά εξοχή) είχαμε στην ταράτσα κότες,κόκορα,πέρδικες και ορτίκια.για τον κόκορα μας φώναξαν την αστυνομία γιατί τους ξύπναγε το πρωΐ!!! :evil::evil::evil:και να σκεφτείς οτι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που το πάσχα πηγαίνουν 500 χιλιόμετρα μακριά στο χωριό τους και λένε ''αχ τι ωραία, μακάρι να έμενα εδώ!!!" οι παλιουποκριτές!!:evil::evil::evil:

Εμείς οι άνθρωποι είμαστε ζώα Βασιλική μου, όχι τα ζωντανά!!!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

k egv ειχα κοκορα παλια αλλα τον πηγαμε στο νησι γιατι ο ερμος δεν ηταν για κατοικιδιο στο μπαλκονι του ειχα βαλει κ στο ποδι σημαδι μην τυχον κ μου τον πειραξει κανεις οπως κ το κατσικακι μου που το μεγαλωσα με το μπιμπερο κ πλακωθηκε ο πατερας μου με τον θειο μου γιατι ο δευτερος ειχε την φαηνει ιδεα το πασχα να το σφαξει μπροστα μου εκει να δειτε τι εγινε

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ΑΧΧΧΑΧΑΧΑ α,αμ καλε μ τους κοκορες εγω μπολικους εχω στο χωριο μ . κοριτσαρες ΚΑΛΗΜΕΡΑ θα λειπω ολοι μερα .

να φανταστειτε δεν μπορεσα ν κοιμηθω ολο τ βραδυ ουτε δεξια ουτε αριστερα ουτε ισια μ ποναγε κ πλατη μ .και δεν ηξερα πως ν κοιμηθω . αληθεια εσεις πως κοιμαστε πως βολευεστε πειτε κ εμενα μπας κ κοιμηθω σημερα

ΑΧΧΧΑΧΑΧΑ α,αμ καλε μ τους κοκορες εγω μπολικους εχω στο χωριο μ . κοριτσαρες ΚΑΛΗΜΕΡΑ θα λειπω ολοι μερα .

να φανταστειτε δεν μπορεσα ν κοιμηθω ολο τ βραδυ ουτε δεξια ουτε αριστερα ουτε ισια μ ποναγε κ πλατη μ .και δεν ηξερα πως ν κοιμηθω . αληθεια εσεις πως κοιμαστε πως βολευεστε πειτε κ εμενα μπας κ κοιμηθω σημερα

καλημέρα! και εγώ μια απο τα ίδια με τους πόνους.πλάτη,μέση,αστραγάλους δεν τα νιώθω καθόλου.να σου πώ την αλήθεια κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ αφού κάνω μπανάκι και πασαλοιφτώ με την κρέμα για τις ραγάδες, βάζω όποιον βρώ να με τρίψει για 10 λεπτά.συνήθως την μαμά μου ή τον αδελφό μου και μετά κοιμάμαι σαν πουλάκι μπρούμυτα,ανάσκελα στο πλάι όπως με βολέυει. περα από ελάχιστες εξαιρέσεις κοιμάμαι χωρίς διακοπή ολόκληρο το βράδυ.μόνο αν έχει υπερβολική ζέστη ή είναι κανα κουνουπάκι ή κάτι με απασχολεί κάνω ανήσυχο ύπνο και όταν λέω ανήσυχο εννοώ οτι μπορεί να ξυπνήσω στις 4 και να κοιμηθώ στις 6.όλοι μας έχουμε τις καλές και τις κακές μας μέρες....!;)

Διαφημίσεις

εμενα και να με τρηψουν αμα δεν θελει ο μπεμπης δεξια αρστερα δεν με αφηνει αυτο καλα κοιμοτανε κ μ βγενε προς τα εξω και να καρουμπαλο μεχρι το ταβανι εγω ομως δεν μπορουσα ν γυρησω ειμουν ακινητη κ πονουσε βλεπεις δεν τον βολευε τπτ ισια επρεπε ν κατσω αλλα δεν μπορουσα .μ εδινε κ μια κλωτσια οταν δεν καθομουν καλα ηθελα ν ξερα σε ποιον εμοιαξε . σε ποιον αλλλον στον πατερα του

Καλημέρα και από μένα κορίτσια.

Νεκταρία μου πως αντέχω όλη μέρα τρέχω και μιας και είπες για ζαβολιές του γίοκα σου μην φανταστείς ότι και ο δικός μου πάει πίσω. Και μένα μου γέλασε την μια μπήκε στην ντουσέρα και άνοιξε το νερό και στάθηκε από κάτω και πλατσούρηζε και μόλις με είδε επείδή κατάλαβε ότι έκανε ζαβολιά προσπάθησε να τρέξει να φύγει και παρολίγο να σκοτωθεί αμαν .... Την άλλη φορά βγήκε στην αυλή και άνοιξε το λάστιχο να ποτίσει και είχε γίνει μούσκεμα. Μετά είδε τα γατιά εκεί και τα έτρεχε με το λάστιχο μούσκεμα τα έκανε και αυτά άσε δράμα η κατάσταση και γέλιο από την άλλη. Ασε που ο δικός μου είναι πεισματάρης και επίμονος. Και όταν θυμώσω κλαίει εκεί για κάνα 10λεπτο και χτυπάει και τα χέρια στο τραπέζι ότι τάχα θύμωσε χεχε πλάκα πολύ. Καλά με τα ντουλάπια τα πιο πολλά τα ασφάλισα και δεν μπορεί να τα ανοίγει και έτσι ησύχασα ;)

Να σας πω και εγώ μια δική μου συνιθησμένη μέρα πως την παιρνώ μιας και ανάφεραν και οι άλλες !!

Ξυπνάω από τις 5:45 ετοιμάζομαι εγώ και ετοιμάζω και τον μικρό και τον παίρνω στην μητέρα μου και φεύγω για δουλειά στις 6:20. Στις 7:00 πίανω δουλειά και δουλεύω μέχρι τις 2:15. Φτάνω στην μαμά η ώρα 3:00 παίρνω τον μικρό και πάμε σπίτι. Βασικά μέχρι εκείνη την ώρα τον κανονίζει η μαμά μου αλλά τις τα παίρνω όλα από το γάλα τα φρούτα αλεσμένα και το φαγητό αλεσμένο!!! Τον παίρνω και τον κοιμίζω μόλις πάμε σπίτι και κοιμάτε μέχρι τις 5:00 και έτσι ξαπλώνω και εγώ λίγο. Μετά ξυπνάει και ξεκινάμε να φάει φαριν λακτέ και μετά δουλειές του σπιτιού. Μαγειρέματα, πλύμματα, σιδερώματα, σκούπισμα σφογγάρισμα και τέτοια. Όταν είναι και ο άντρας μου σπίτι τον πιάνει και πάνε βόλτες ή παίζουν έξω στην αυλή και έτσι τελειώνω με την ησυχία μου. Κατά τις 8:00-8:30 τον κάνω μπάνιο πίνει το γάλα και ξεκινάει η διαδικασία για ύπνο που πρέπει να τον κουνάω για κάνα 20-30 λεπτο για να κοιμηθεί :mad:Αυτά και έτσι μέχρι τις 9:00 μπορώ και εγώ να ξεκουραστώ. Εννοείτε ότι όταν είναι ο άντρας μου τον κοιμίζει αυτός και εγώ ετοιμάζω το φαγητό να φάμε ή πλένω πιάτα όλο και κάτι έχει :mad: Μεσημέρι πάντα έχω φαγητό το οποίο φτιάχνω από την νύχτα και έτσι μόλις πάω σπίτι το βράζω και τρώω. Οπόταν μια φορά την μέρα μαγειρεύω ένα ή δύο φαγητά εξαρτάται ;) Εννοείτε ότι όταν δεν είμαι δουλειά είναι πολύ πιο εύκολη η μέρα αφού έχω και όλο το πρωινό και κάνω άνετα τις δουλειές μου ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Λοιπόν περάσαμε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο εμείς. Βασικά πήγα και είδα τα έπιπλα βρήκα καναπέ που μου άρεσε και σήμερα θα πάω να δω και τις καρέκλες και αν μου αρέσουν θα τα κλείσω σήμερα θα σας ενημερώσω πιο μετά γιατί θα φύγω από την δουλειά να πάω να τις δω σήμερα θα τις φέρει δεν τις είχε όταν πήγα. Ευτυχώς που μου έδωσε άδεια ο προιστάμενος μου να φύγω.

Επίσης πήγαμε και πήραμε καρότσι για το αυτοκίνητο του γιού μου που βλέπει μπροστά.

Α πήγα και Jumbo ρούχα δεν έχει τίποτα σε χειμωνιάτικο τίποτα είναι όλα καλοκαιρινά. Πήρα μόνο 2 σαλιάρες και 1 κουτί που βάζεις τις πιπίλες το είχα και στον γιο μου και με βόλευε πάρα πολύ και πήρα και 2 σετ αυτοκόλλητα τοίχου με νεράιδες και είχε και πύργο μαζί τα είχε 2.99 το κουτί οπότα τα πήρα και θα πάω και σε ένα άλλο κατάστημα που έχει την tinkerbell να πάρω και από αυτά και θα κάνω συνδιασμό είπα. Α πήρα και ένα ρολόι με την νεράιδα tinkerbell 4,99 το είχε ;) Αυτά από Jumbo

Kυριακή πήγαμε θάλασσα κάτσαμε 2.30 ώρες ήταν τέλειο το νερό και δεν ήταν πολλή ζέστη. Το απόγευμα πήγαμε βόλτα και περπατήσαμε και μετά καθήσαμε σε ένα παραλιακό restaurant αλλά δεν μου άρεσε το φαγητό στο στομάχι το νιώθω μέχρι τώρα ήταν πολύ βαρύ :mad:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

εγω εχω υπνηλια χαλια ειμαι νυσταζω πρωι πρωι με εστειλε ο αντρας μου αδιαβαστη με πηρε τηλ που ημουν σε κατι δουλειες κ μου λεει τρεξε ο γατος δεν μπορει να κατουτησει τα παραταω ολα κ τρεχω στο σπιτι να τσεκαρω το γατι γιατι εχουμε κακη εμπειρια απο τετοια ασθενεια να κλαιω μςεσα στο λεωφορειο με μαυρο δακρυ η μανα μου να μην μπορει να με παρηγορησει δεν ηξερε τι να πει μεχρι να φτασουμε ειχε παει η καρδια μου κ ειχε ερθει φτανω στο σπιτι ανεβαινω επανω ανοιγω βρισκω το γατο να κοιματε τον αρπαξα κοιταξα την ουροδοχο κυστη του ειδα το πουλι του κ τον βρηκα μια χαρα παω να δω την αμμο κ τι να δω ο πολυαγαπημενος μου αντρουλης δεν ειχε καθαρισει την αμο κ το γατι δεν πηγαινε να κατουρησε αλλα μπαινοεβγαινε για να του διαμαρτυρηθει

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Κορίτσια καλησπέρα.Μόλις τώρα κατάφερα να ανοίξω το ίντερνετ και να διαβάσω τα νέα σας!Πόπη αριστερά στο πλάι μια χαρά κοιμάμαι;)!Αύριο το πρωί κορίτσια πάω για την β΄επιπέδου :-D με την πρώτη ευκαιρία θα σας ενημερώσω!!!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...