Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Και εγω σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη συντομα!!! Και η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια φαση στη διαδικασία για μενα! Ακομα θυμαμαι το συναισθημα της πρωτης μου!! Καλη επιτυχια!!! 🙏💪

• Ευχή 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σε παραπέμπω στις οδηγίες της Νεκταρίας με τις οποίες κατάφερα να βάλω και το δικό μου! (μήνυμα 800)

Λοιπόν φτιάχνεις το τίκερ, παίρνεις τον κωδικό ο οποίος οπωσδήποτε είναι PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Για τα περισσότερα forum λέει ισχύει. Τον κάνεις αντιγραφή από το κουτάκι του (δλδ το μαυρίζεις με το ποντίκι και δεξί κλικ και copy) και πας εδώ στον πίνακα ελέγχου σου και στο "επεξεργασία υπογραφής". Αντιγράφεις τον κωδικό κάνεις (δλδ δεξί κλικ και paste) και μετά πατάς αποθήκευση υπογραφής και βουαλά!!! :D

αν δεν τα καταφέρνεις πες μου.;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου καλησπέρα... Συγγνώμη που έλειψα τόσες μέρες!!! 5 σελίδες διάβαζα!!! Να καλωσορίσω την καινούρια για να σας πω τα νέα μου...

Μέχρι τώρα περιφανευόμουν ότι δεν είχα κανενα πρόβλημα :(

Την έπαθα και ηρέμησα! Έπαθα κολικο δεξιού νεφρού και με τρέχανε από τους Φούρνους στο νοσοκομείο της Ικαρίας... Στην αρχη μου είπαν ότι ήταν δηλητηρίαση και με την διατροφή που μου έδωσαν με εκαναν χειρότερα!! Τελικά πήρα τη γυναικολόγο μου στη Θεσσαλονίκη τηλέφωνο και ευτυχώς η γυναίκα το βρήκε μέσω τηλεφώνου και το είπα στους γιατρούς!! Έμεινα δυο μλερες στο νοσοκομείο γιατί είχα και πυρετο και τελικά υπέγραψα και βγήκα με δική μου ευθύνη!!! Δεν άντεχα άλλο εκει μέσα! Περασμένα, ξεχασμένα!

Το καλό είναι ότι μου έκαναν υπέρηχο και η μπεμπούλα μου είναι μια χαρά και μάλιστα μεγάλη και ότι έχασα και το ένα κιλό από τα 2,5 που έιχα πάρει!

Για τη βάπτιση εμείς σκεφτόμαστε για τέλη Ιουνίου, για να την κάνουμε στο νησί σ' ένα ξωκλησι όπως θέλει ο αντρούλης μου

Κοριτσάκια μου καλησπέρα... Συγγνώμη που έλειψα τόσες μέρες!!! 5 σελίδες διάβαζα!!! Να καλωσορίσω την καινούρια για να σας πω τα νέα μου...

Μέχρι τώρα περιφανευόμουν ότι δεν είχα κανενα πρόβλημα :(

Την έπαθα και ηρέμησα! Έπαθα κολικο δεξιού νεφρού και με τρέχανε από τους Φούρνους στο νοσοκομείο της Ικαρίας... Στην αρχη μου είπαν ότι ήταν δηλητηρίαση και με την διατροφή που μου έδωσαν με εκαναν χειρότερα!! Τελικά πήρα τη γυναικολόγο μου στη Θεσσαλονίκη τηλέφωνο και ευτυχώς η γυναίκα το βρήκε μέσω τηλεφώνου και το είπα στους γιατρούς!! Έμεινα δυο μλερες στο νοσοκομείο γιατί είχα και πυρετο και τελικά υπέγραψα και βγήκα με δική μου ευθύνη!!! Δεν άντεχα άλλο εκει μέσα! Περασμένα, ξεχασμένα!

Το καλό είναι ότι μου έκαναν υπέρηχο και η μπεμπούλα μου είναι μια χαρά και μάλιστα μεγάλη και ότι έχασα και το ένα κιλό από τα 2,5 που έιχα πάρει!

Για τη βάπτιση εμείς σκεφτόμαστε για τέλη Ιουνίου, για να την κάνουμε στο νησί σ' ένα ξωκλησι όπως θέλει ο αντρούλης μου

περαστικά σου κούκλα μου και άλλο κακό να μη σε βρεί! τι έγινε βρε παιδιά αυτές τις μέρες? είναι καμιά πανσέληνος????:confused:

Kikitsa περαστικά να είναι!Εγώ σήμερα έφτιαξα μπούτια κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο και........................................γαλακτομπούρεκο:P!!!Ήταν τέλεια!Πήγαμε και μια βόλτα με τον αντρούλη μου στην παραλία και δροσιστίκαμε λίγο, μιας και δεν μπορώ να κάνω μπάνιο, την πέρνω μάτι!Φρόσω αν δεν μου συνδέσουν σταθερό και ίντερνετ μέσα στο χρονικό περιθώριο που μου έχουν πεί δεν ξέρω και 'γω τι θα γίνει!Κορίτσιαααααααααααααα εγώ θέλω 114 μέρες ακόμα!!!!!Αιώνας μου φαίνετε!!!!!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βασιλική και Πόπη!Βασιλική ακολούθησα τις οδηγίες σου και έβαλα το τίκερ!!!!Ευχαριστώ πολύ!!!!

να σαι καλά κούκλα!και εμένα με δυσκόλεψε λιγάκι καθότι άσχετη με την τεχνολογία...:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

θέλετε να μάθετε πώς ήταν η δική μου μέρα σήμερα?για τα πρακτικά σας λέω ότι χθές το βράδυ οι γονείς μου ανέβηκαν στην Αθήνα για δουλειές και με άφησαν με τον αδελφό μου και την γιαγιά μου(ετών 92 παρακαλώ!)να προσέχω το σπίτι το κτήμα και τα ζώα. όταν λέω κτήμα εννοώ μια έκταση με τουλάχιστον 1800 δέντρα καρποφόρα και μή και όταν λέω ζώα εννοώ 3 σκυλιά(1 λαμπρατόρ, 1 λυκόσκυλο Σιβηρίας και 1 ημίαιμο τεριέ)3 γάτες ,18 κουνέλια, 3 κότες , 2 κόκορες και 3 παπαγαλάκια.ξυπνάω σήμερα το πρωί να λύσω τα σκυλιά και να ταΐσω όλα τα ζώα. ενώ τους βάζω νερό με την άκρη του ματιού μου βλέπω τον 'Αρη(το λυκόσκυλο) να κρατάει κάτι μαύρο στο στόμα του και να τρέχει.αφήνω το λάστιχο του νερού σε μια συκιά και αρχίζω να τον φωνάζω και να πηγαίνω προς το μέρος του και φυσικά αυτός απομακρυνόταν.σε κάποια στιγμή τον στρίμωξα.κοιτάω και τι να δώ, είχε βρεί ένα κουνελάκι ελεύθερο και το είχε σκοτώσει!!! το παίρνω και εγώ και πάω να κλείσω το νερό που έτρεχε.το αφήνω σε ένα νεροχύτη μέχρι να ετοιμάσω και τα υπόλοιπα ζώα ώστε μετά να το θάψω και ο αλήτης πήγε και το πήρε για δεύτερη φορά μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. φυσικά ηταν πολύ αργά.είχε εξαφανιστει σε κλάσματα δευτερολέπτου.μετά άκουσε τις φωνές και ήρθε ο άδελφός μου για να με βοηθήσει να τον βρούμε.μάταια όμως, εμφανίστηκε σε 3 λεπτά χώρίς φυσικά το κουνελάκι...το οποίο κάπου το παράτησε.τον ξαναέδεσα κι εγώ και τον έχω σε τιμωρία από τότε. αμφιβάλω βέβαια αν έχει καταλάβει το λόγο...

σαν να μην έφταναν όλα αυτά που πέρασα σήμερα, ο αδελφός μου μου είπε οτι χθές το βράδυ έπεσε και η γιαγιά κάτω!κατά τις 5 το πρωί την άκουσε να φωνάζει και πήγε να δει τι γίνεται και την βρήκε κάτω και είχε χτυπήσει κάπου το χέρι της στην προσπάθειά της να σηκωθεί.ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα αν και πονάει λιγάκι.

τι άλλο θα συμβεί θεέ μου!!! δεν πρόλαβαν να φύγουν καλά καλά και άρχισαν να καταρρέουν τα πάντα!

πωππωπωπωπ ολοκληρος ζωολογικος κηπος μου αρεσει πολυ παντως με τοσα ζωα .

οσο για την γιαγια σου περαστηκουλια κ ελπιζω ν μην ειναι σοβαρο .

οσο για το παλιοσκυλο τιμωρια . το καημενο το κουνελι :(:(:(:(:(

πωππωπωπωπ ολοκληρος ζωολογικος κηπος μου αρεσει πολυ παντως με τοσα ζωα .

οσο για την γιαγια σου περαστηκουλια κ ελπιζω ν μην ειναι σοβαρο .

οσο για το παλιοσκυλο τιμωρια . το καημενο το κουνελι :(:(:(:(:(

αν αυτό σου φαίνεται ζωολογικος κήπος που να σου πώ οτι πριν 2 χρόνια είχαμε και δυο γίδες με 7 κατσικάκια.έκει να δεις χαμός!!!έμπαινα στο κλουβί και όλα τα κατσίκια πήδαγαν πάνω μου γιατί τα ταίζαμε στο στόμα!!!

γενικά αγαπάμε πολύ τα ζώα για αυτό άλλωστε έγινα και κτηνίατρος!ακόμα και όταν έμενα στην Αθήνα(Παγκράτι μη φανταστείς καμιά εξοχή) είχαμε στην ταράτσα κότες,κόκορα,πέρδικες και ορτίκια.για τον κόκορα μας φώναξαν την αστυνομία γιατί τους ξύπναγε το πρωΐ!!! :evil::evil::evil:και να σκεφτείς οτι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που το πάσχα πηγαίνουν 500 χιλιόμετρα μακριά στο χωριό τους και λένε ''αχ τι ωραία, μακάρι να έμενα εδώ!!!" οι παλιουποκριτές!!:evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...