Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Nima21 είπε:

Ναι άλλη μια..που κατέληξε σε παλινδρομη..  ευχομαι η επομενη να ειναι η τυχερη μας!!!🤞

Ναι η κινηση στην Αθήνα δεν παλευεται!! Τελεια θα το ψαξω!! ☺️

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

maxi

καλος ηρθες . και μην φοβασαι τπτ απο εδω και περα ολα καλα θα πανε .

και οσες θα προστηθοντε στο κλαπ μονο κοριτσια θα κανιυν να εχουν να διαλεξουν μπολικες γυναικες τα αγορια μας

00020473.gif00020473.gif0002028C.gif00020466.gif

sig.asp?img=ad1

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!!!:D

Maxi, καλωσόρισες στην παρεούλα μας! Να δεις που θα σου φέρει γούρι μιας και θα σου στέλνουμε πολλές θετικές σκέψεις! :wink:

Νεκταρία, η ιστορία με τον μικρό ήταν για γέλια και για κλάματα (μάλλον περισσότερα γέλια!) Έχουμε να τραβήξουμε τα πάνδεινα... Αλλά να σας πω κάτι; Ανυπομονώ! :wink:

Τώρα σας χαιρετώ. Πάω να ετοιμαστώ γιατί σήμερα πάμε Λητώ να παραλάβουμε το καθισματάκι και σε μαγαζί με στρώματα να πάρουμε στρωματάκι. Σκέφτηκα ότι εκεί θα έχουν εκπτώσεις σε αντίθεση με τα βρεφικά καταστήματα. Για να δουμε...

Φιλιά και καλό Σ/Κ σε όλες!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Κορίτσια καλημέρα σε όλες!!!:Dmaxi καλώς ήρθες στην παρέα μας, μην στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά, είσαι κιόλας στην 23η εβδομάδα της εγκυμοσύνης σου.Όπως στα είπε η Βασιλική είναι, η καθεμιά είχε και από κάποιο μικροπροβληματάκι στην εγκυμοσύνη της παραστικά θα είναι όλα και για όλες μας!:) Κορίτσια ούτε εγω έχω πάει για μπάνιο και ούτε πρόκειτε να πάω, το ξεχνάω για φέτος!!!:(kisha μπράβο για τα καλά νέα που μας έφερες!mikio σε ευχαριστώ πολύ, είμαι σίγουρη πως όλα είναι καλά και θα είναι μέχρι τέλους!!!Καλό Σαββατοκύριακο να περάσετε όλες, επειδή κλέβω ίντερνετ:o δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να τα ξαναπούμε κατα την διάρκεια της μέρας, όπως εχτές που δεν έπιανα καθόλου σήμα!Αμάν αυτή η ΟΝtelekom για να μας συνδέσει το τηλ πρέπει να περάσει ένας μήνας και κατόπιν εορτής έμαθα οτι σε κάποιον κύριο έκαναν 8 μήνες να το συνδέσουν ύστερα απο βρυσίδια και απειλές μάλιστα!!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:Ελπίζω να μην είμαι και εγω μια απ αυτούς!!!!!!!!!

MbGIp1.png

Κορίτσια καλημέρα σε όλες!!!:Dmaxi καλώς ήρθες στην παρέα μας, μην στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά, είσαι κιόλας στην 23η εβδομάδα της εγκυμοσύνης σου.Όπως στα είπε η Βασιλική είναι, η καθεμιά είχε και από κάποιο μικροπροβληματάκι στην εγκυμοσύνη της παραστικά θα είναι όλα και για όλες μας!:) Κορίτσια ούτε εγω έχω πάει για μπάνιο και ούτε πρόκειτε να πάω, το ξεχνάω για φέτος!!!:(kisha μπράβο για τα καλά νέα που μας έφερες!mikio σε ευχαριστώ πολύ, είμαι σίγουρη πως όλα είναι καλά και θα είναι μέχρι τέλους!!!Καλό Σαββατοκύριακο να περάσετε όλες, επειδή κλέβω ίντερνετ:o δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να τα ξαναπούμε κατα την διάρκεια της μέρας, όπως εχτές που δεν έπιανα καθόλου σήμα!Αμάν αυτή η ΟΝtelekom για να μας συνδέσει το τηλ πρέπει να περάσει ένας μήνας και κατόπιν εορτής έμαθα οτι σε κάποιον κύριο έκαναν 8 μήνες να το συνδέσουν ύστερα απο βρυσίδια και απειλές μάλιστα!!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:Ελπίζω να μην είμαι και εγω μια απ αυτούς!!!!!!!!!

καλημερα μπομπου εαν σου κανουν κατι τετοιο κανε οτι εκανα εγω με την παλια εταιρια που ειχα τους ειπα οτι εαν δεν φτιαχτει μεσα σε 24 ωρες θα παω στον δικηγορο για ληξη του συμβολαιου κ θα παω σε αλλη εταιρια 000203FC.gif

sig.asp?img=ad1

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!:):):)

Νεκταρία μου τρέλα ο μικρός σου! τι θα κάνουμε αργότερα δεν ξέρω αλλά όπως βλέπω την μια στιγμή νομίζεις οτι θα εκραγείς από τα νεύρα σου και την άλλη κάνει μια τσαχπινιά και τα ξεχνάς όλα!αχ! και εγώ ανυπομονώ...!!!

να σας ανοίξω την όρεξη? μόλις έφαγα μια βάφλα, με σπίτικη μαρμελάδα φράουλα, με ολόκληρα κομμάτια φράουλας, που την έφτιαξε η μαμά μου! μμμμμ!!!! την έφαγα με τόση μανία που κατάφερα να καώ!:P θέλω κι άλλη!!!!!!!

Καλημέρα σε όλες!!!:D

Maxi, καλωσόρισες στην παρεούλα μας! Να δεις που θα σου φέρει γούρι μιας και θα σου στέλνουμε πολλές θετικές σκέψεις! :wink:

Νεκταρία, η ιστορία με τον μικρό ήταν για γέλια και για κλάματα (μάλλον περισσότερα γέλια!) Έχουμε να τραβήξουμε τα πάνδεινα... Αλλά να σας πω κάτι; Ανυπομονώ! :wink:

Τώρα σας χαιρετώ. Πάω να ετοιμαστώ γιατί σήμερα πάμε Λητώ να παραλάβουμε το καθισματάκι και σε μαγαζί με στρώματα να πάρουμε στρωματάκι. Σκέφτηκα ότι εκεί θα έχουν εκπτώσεις σε αντίθεση με τα βρεφικά καταστήματα. Για να δουμε...

Φιλιά και καλό Σ/Κ σε όλες!!!

καλές αγορές! άντε μόλις 100 μερούλες μείνανε!τυχερούλα!!!:)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...