Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα, χρόνια πολλά σε όσα κορίτσια γιορτάζουν σήμερα ❤️

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια γιατί εγώ θα πάω για εμβρυομεταφορά καλό Γενάρη, τι φάρμακα παίρνετε; Κάνετε και ενέσεις για την προετοιμασία; Επίσης σας έδωσε κάποιο άλλο συμπλήρωμα το διάστημα που περιμένατε για να ξεκινήσετε; 

@Eternity κορίτσι μου σου εύχομαι ένα θαυματάκι. Παρακολουθώ την συζήτηση αλλά δεν είμαι κι εγώ ο σούπερ αισιόδοξος άνθρωπος που θα σου δώσει κουράγιο 🤐. Χαρα στο κουράγιο σου με τα μικροβιολογικά, θα είχα βγει εκτός νομού σε άλλη πόλη να βρω εργαστήριο από το Σάββατο, ήμουν ικανή να φτάσω Αθήνα! 

Παίρνω cyclacur (6 τη μερα), filicine και salospir. Αυτά στην αρχή δλδ, μετά τα φάρμακα αλλάζουν νομίζω και ξεκινάνε οι προγεστερονες.Δε ξερω να σου πω αν υπάρχουν ενέσεις στο μετέπειτα βήμα. Δε μου έχει δώσει κάτι άλλο σε συμπλήρωμα όχι, μου είπε πως κάνω τα πάντα κανονικά. 

Just now, Nima21 είπε:

Ναι κ εγω πιστευω οτι το ιδιο περιγραφουμε! Ευχομαι να ξεκινησεις τωρα με το καλο!!! Στο ιδιο κεντρο ειμαστε..😉

Α ναι; Ωραια να πίνουμε καφέ μετά 😂 Σήμερα πήγα 7 το πρωί με την αυγούλα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλώς μας ήρθες maxi! κι άλλη κοριτσάρα στην παρέα μας!τα έχουμε φάει λάχανο τα λιγοστά αγοράκια της παρέας!!!;)πράγματι είναι δύσκολές μέρες και η ζέστη ανυπόφορη, ομώς το σύνθημα της παρέας εδώ είναι ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!! αν θές πες μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σου για να σε μάθουμε και εμείς!:)

ΕΙΜΑΙ 34.ΕΙΧΑ ΤΡΕΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ. ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ. ΕΠΙΝΑ 6 UTROGESTAN KAI 3 ΜΙΣΑ YUTOPAR ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ. ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ.

maxi μη φοβάσαι τίποτα!καταρχήν είσαι πια στο πιο τυχερό κλαμπ μέλουσων μαμάδων νοεμβρίου 2010!;)όλες είχαμε τα μικροπροβληματά μας (αποκολλήσεις, έντονα συμπτώματα, κράμπες, τρέλες εξετάσεις,μέχρι και χαμένους νεφρούς!!!)αλλά το σημαντικότερο είναι ότι είχαμε η μια την άλλη και όλες μαζί παίρναμε δύναμη και τα ξεπεράσαμε ,όπως ακριβώς θα ξεπεράσουμε ότι μας προκύψει! είμαστε όλες εδώ, η κάθε μια με τον τρόπο της και περνάμε όσο πιο ωραία μπορούμε τους δύσκολους μήνες της εγκυμοσύνης μας.για ότι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ!!!μην φοβάσαι τίποτα, αντίθετα προσπάθησε να απολαύσεις τους μήνες που απομένουν γιατί είναι μοναδικοί!!!:)

maxi μη φοβάσαι τίποτα!καταρχή είσαι πια στο πιο τυχερό κλαμπ μέλουσων μαμάδων νοεμβρίου 2010!;)όλες είχαμε τα μικροπροβληματά μας (αποκολλήσεις, έντονα συμπτώματα, κράμπες, τρέλες εξετάσεις,μέχρι και χαμένους νεφρούς!!!)αλλά το σημαντικότερο είναι ότι είχαμε η μια την άλλη και όλες μαζί παίρναμε δύναμη και τα ξεπεράσαμε ,όπως ακριβώς θα ξεπεράσουμε ότι μας προκύψει! είμαστε όλες εδώ, η κάθε μια με τον τρόπο της και περνάμε όσο πιο ωραία μπορούμε τους δύσκολους μήνες της εγκυμοσύνης μας.για ότι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ!!!μην φοβάσαι τίποτα, αντίθετα προσπάθησε να απολαύσεις τους μήνες που απομένουν γιατί είναι μοναδικοί!!!:)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....:) ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ?

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....:) ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ?

γενικά είπαμε να το αποφύγουμε για να μην φαίνεται σαν διαφήμiση.αν θες να το πείς δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορεί και να βρείς καμιά κοπέλα που να γεννάτε μαζι!εγώ θα γεννήσω εκτός Έλλάδας οπότε μάλλον θα είμαι μοναχούλα...:(

Γεια σας κοριτσάρες μου! Καλέ φόρα πήρατε και δε σας προλαβαίνω!!

Με τη σειρά ότι θυμάμαι να σχολιάσω...

Ελένη μου καταρχάς εύχομαι να σου είναι όλα καλά! Που θα είναι δλδ, οπότε μην αγχώνεσαι και μη στεναχωριέσαι! Κι εγώ στη θέση σου δε θα έκανα άμνιο με τόσο μικρή τιμή. Το πιο πιθανό είναι να πέρασες πρόσφατα την ασθένεια. Οι γιατροί θα στα πουν καλύτερα βέβαια. Κι εγώ στις προγγενητικές εξετάσεις στον μπέμπη μου βγήκα θετική στον CMV και στην ερυθρά.Μάλιστα στην ερυθρά που επανέλαβα και στην μπέμπα η τιμή ήταν αρκετά πιο υψηλή. Η πλάκα είναι ότι πρέπει να την πέρασα μικρή... γιατί τώρα πρόσφατα δε θυμάμαι κάτι... αλλά με το να πηγαίνω και στο σχολείο τότε τον πρώτο καιρό είχα ανησυχήσει μέχρι που με καθησύχασε ο ντοκ. Μια χαρά βγήκε ο μπέμπης μου πάντως!

Να καλωσορίσω και την καινούργια κοπέλα,εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και το Νοέμβρη να κρατάς αγκαλιά την κορούλα σου! Είχα κι εγώ αποκόλληση από την 7η ως τη 12η εβδομάδα! Και μισώ τα ουτροτζεστάν!!! Κι εμένα με πείραζαν,ζαλάδες τρομερές,ναυτία και εμετό. Αλλά όλα πέρασαν τώρα δόξα τω Θεώ! Μακρινή ανάμνηση... Όλα καλά θα πάνε!

Επίσης Κούλαααα!!!??? Πώς τα προλαβαίνεις όλα και με τη δουλειά χαρά στο κουράγιο σου!!!

Φανταστείτε με όλο το πρωί. Ξυπνάει ο μπέμπης, κάνω το γάλα του,καθόμαστε γιογιό,πλενόμαστε,αλλάζουμε και μετά δουλίτσες, μαγείρεμα, πλύσιμο πιάτων και ωστόσο να προσέχω τον μπέμπη που αλωνίζει και αδειάζει τα πάντα στο πάτωμα! Το σπίτι Σεράγεβο, άδικος κόπος να μαζεύεις τα πάντα από το πάτωμα γιατί εκεί θα ξανακαταλήξουν εντός ολίγου! Μετά να ετοιμάσεις φρουτόκρεμα,πάλι πλύσιμο, γιογιό, άλλαγμα και νανούρισμα για ύπνο. Ωστόσο να μαζέψεις, να μαγειρέψεις του παιδιού, να πλύνεις κανένα πιάτο, να βάλεις κανένα πλυντήριο,ξύπνησε το μωρό. Τώρα είναι όλοι φαγωμένοι,ο μπαμπάς γύρισε από τη δουλειά έκαναν το ντουζάκι τους και κοιμούνται μέσα,ωστόσο ο φούρνος μαραίνει μελιτζάνες για να μπουν στην κατάψυξη να γίνουν στο μέλλον παππουτσάκια και περιμένω το dettol να δράσει να πάω να κάνω το μπάνιο.

Και την ώρα που μαγείρευα μη σας πω τι μου έκανε ο μικρός! Επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω τα κάνω αντιγραφή από το καφέ Αυγούστου!

Να σας πω κι εγώ ζημιές σήμερα? Μαγειρεύω και του δίνω ψωμάκι δίπλα μου να απασχολείται. Μια στιγμή φεύγει από τη "φούστα της μαμάς" χωρίς να τον καταλάβω. Πάω στο μπάνιο (το οποίο από σήμερα κλειδώνει μη σας πω!) και βλέπω ανοιχτή τη βρύση του μπιντέ τέρμα, κάποια ρούχα που είχα ξεχωρίσει μέσα στον μπιντέ για να τα βάλω πλυντήριο μόλις κοιμόταν ο μικρός ολομούσκεμα να στάζουν στο πάτωμα, τον μπέμπη λούτσα μέχρι το κεφάλι να κάθεται και να πλατσουρίζει τα χέρια στο πάτωμα, το πάμπερς ολοφούσκωτο από τα νερά! Και μόλις με βλέπει τινάζεται σαν το ελατήριο γιατί έχει μάλλον καταλάβει ότι έκανε ζημιά και πάει να μπουσουλήσει να ξεφύγει!

Tον βουτάω μη γλιστρίσει στα νερά,σκούπισμα,άλλαγμα και πιάνω πετσέτες να ρίξω στο πάτωμακι αυτός ο κερατάς να γυρίζει να ξαναμπεί μέσα, γλιστρώντας στα νερά σα γατί! Ε τον έκλεισα κι εγώ έξω από το μπάνιο να κλαουρίζει μέχρι να μαζέψω τα νερά!

Και μετά στην κουζίνα όσο μαγείρευα τον είχα μαζί μου να σκαλίζει το ντουλάπι, έβγαλε ρε παιδιά ένα μεγάλο σουρωτήρι και μπήκε μέσα! Είχα τη φωτογραφική πάνω στο φούρνο μικροκυμάτων και τη βουτάω και τον βγάζω και μια φώτο! Πολύ γέλιο!

Διαφημίσεις

κοριτσακαι μου μια χαρα το μωρο πηγα στο γιατρο ειναι 868 γραμαμρια,πηρα μπικινακια να αλλαζω απο το ν καπετανιπο παμφθηνα το νουμερο μου κανονικα φοραω εννοειται με κορδονακια...σουπερ!!!εχω αναιμια θ απαιρνω 2 χαπια σιδηρου τη μερα και ολα μι αχαρα!επισης βρηκαν αρκετα πυοσφαιρια στ αουρ αμου και μου εδωσε αντιβιωση για 5 μερες και κολπικο υποθετο ενα μονο μετα την αγωγη προληπτικα για μυκητες....αυριο φευγω μια εβδομαδα!!!να καλωσορισω το καινουριο κοριτσακι και να της ευχηθω αυτη τη φορα να ειναιη τυχερη και να εχει μι ατελειομηνη εγκυμοσυνη!τη θαλασσα μη τη φοβαστε!η αμμος εχει προβλημα!η ηλιοθεραπεια απαγορευεται και ακαλο ειναι να αλλαζετε το μαγιο σας μετα το μπανιο!φιλακια ν απροσεχετε!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

maxi

καλος ηρθες . και μην φοβασαι τπτ απο εδω και περα ολα καλα θα πανε .

και οσες θα προστηθοντε στο κλαπ μονο κοριτσια θα κανιυν να εχουν να διαλεξουν μπολικες γυναικες τα αγορια μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...